هرچه اکنون هستیم محصول افکاری است که سابقاً داشته ایم و حالا داریم.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  88174524-021

شماره همراه خارج از وقت اداری: 09122702608

 
نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن توریستی اتریش

ویزای شینگن توریستی اتریش

ویزای شینگن

اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی اتریش

  1. فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسطشخصمتقاضی تکمیل شده باشد .
  2. ۲ قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .
  5. مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن ) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  6. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) .
  7. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد ( تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد ) .
  8. بلیط سفر ( رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) توضیح : اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد .
  9. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره .) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .
  10. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه ( تعهد نامه ) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد .
  11. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند : ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد
  12. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ( ۶۰ یورو، کودکان کودکان ۶ ال ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) .
وقت سفارت تجاری یونان درسایت ویزای شینگن

وقت سفارت تجاری یونان درسایت ویزای شینگن

وقت سفارت تجاری یونان

ویزای شینگن, ویزای شینگن تجارییونان

ویزای شینگن

کسانی که قصد اقامت کاری در کشور یونان را دارند. مطابق مقررات مهاجرت یونان اصلاحی سال ۲۰۰۵، این اشخاص برای ماندن بیش از ۹۰ روز در یونان و کار کردن باید ویزای اجازه کار کردن را دریافت نمایند این ویزای شینگن نوع D خوانده میشود و به کسانی اعطا میشود که قبلا در یونان به ایشان پیشنهاد کاری شده باشد یا بخواهد به شعبه یونانی شرکتی که درکشور خود در آن کار میکند منتقل شود. در خصوص کسانی که قبلا پیشنهاد کاری به ایشان شده است لازم است دفتر نیروی انسانی یونان توانایی متقاضی را تایید کرده باشد.

مدارک لازم برای وقت تجاری سفارت یونان

  • گواهی اشتغال به کار
  • ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر نفر
  • سو پیشینه از پلیس محل اقامت اقدام کننده
  • پرینت حساب بانکی ۳ ماه گذشته با گردش مالی مناسب
  • گذرنامه
  • دو قطعه عکس ۴ * ۳
  • دعوتنامه
  • کپی از تمام صفحات شناسنامه
دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن برای ایرانیها

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن برای ایرانیها

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

ویزای شینگن, ویزای شینگن فوری , دلایل ریجکت شدن ویزا شینگن

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

ویزای شینگن

یکی از بزرگترین علت ریجکت شدن ویزا, مخصوصا برای ما ایرانیان،نداشتن دلیل محکم و قانونی برای برگشت خود از کشور مورد نظر است و این امر گرفتن ویزا را برای ما غیر ممکن می سازد ،اگر نتوانیم دقیقا با شواهد و مدارکی محکم ثابت کنیم که برنامه ی کوتاه یا بلند مدت  برای ما و کشور مورد نظر سودی ندارد مطمئنا ویزای ما رد خواهد شد.

 در لیست ذیل چند دلیل ریجکت شدن ویزا را ارائه می دهیم.

ورود به فرودگاههای غیر مجاز:

آیا می دانستید که فرودگاه قبرس شمالی (ارکان) که توسط کشور ترکیه اشغال شده است به عنوان فرودگاه غیر مجاز در اتحادیه اروپا شناخته شده است؟ پس ورود به این فرودگاه سبب ریجکت ویزا شده و هیچکدام از سفارتخانه ها با دادن ویزا به اشخاصی که مهر ورود به این قسمت قبرس ترک را دارند اعتبار و روابط خود را با اتحادیه اروپا زیر سوال نخواهند برد .

نداشتن سفر قبلی به خارج از ایران(خالی بودن پاسپورت):

برخی از متقاضیان با نداشتن سفر قبلی (حتی ترکیه و دبی که سفر به این دو کشور برای ایرانیان به راحتی است)درخواست از سفارتهای اروپایی و شنگن می کنند که متاسفانه سفارت بدون هیچ اطلاع رسانی ویزا را ریجکت می کند.در این گونه موارد آژانس ها ی مسافرتی بایستی مشتری را مطلع فرمایند که متقاضی چند سفر خارجی رفته تا با کامل بودن مدارک موفق به دریافت ویزای شنگن یا اروپایی شوند.

داشتن دعوت نامه:

گاهی اوقات دعوت نامه خود باعث رد ویزا از طرف سفارت می شود که این تفکر به وجود می آید اشخاص به دلیل داشتن خانواده در کشور مورد نظر امکان ساپورت مالی به متقاضی را برای باز نگشتن بوجود می آورد. در برخی از سفارت ها درخواست ویزای توریستی بسیار خوشایند است به دلیل اینکه تمامی کشورها از توریست ها استقبال می کنند.

همخوانی نداشتن تاریخ بلیط و رزرو هتل که خود باعث رد ویزا می شود.

سوری بودن هتل:

برخی ار آژانس ها با نداشتن کارت بانکی در کشور مورد نظر نمی توانند رزرواسیون واقعی داشته باشند و اکثر سفارت ها استعلام رزرواسیون هتل را پیگیری خواهند کرد.

داشتن آلرت در اروپا و یا شنگن:

با داشتن ریجکت از هر سفارتی از شش تا هشت ماه آینده به هیچ سفارت دیگری مراجعه نفرمایید چون این عمل باعث ریجکت مجدد شما خواهد شد. بهترین روش برای این عمل،صبر کردن وپس از هشت ماه اقدام نمودن است ، چرا که سفارت ها در سیستم خود آلرت گذاشته و سفارتهای دیگر را نیز از ریجکت متقاضی مطلع می کنند.

شناخت مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

شناخت مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

 ویزای شینگن, ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیار ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای شینگن 

ایتالیا سومین کشور دنیا و اولین کشور اروپایی از نظر سهولت تحصیل برای ورود دانشجویان است و این کشور  دارای شاخص علمی بالایی در سطح جهان است. با اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا و به تبع ان اقامت تحصیلی ایتالیا شما این شانس را خواهید داشت که بدون اخذ ویزا به تمامی کشورهای حوزه شینگن و اتحادیه اروپا دسترسی داشته باشید. دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاههای ایتالیا این شانس را دارند که پس از فراغت از تحصیل با توجه به دریافت مدارک تحصیلی،درخاک ایتالیا یا دیگر کشورهای اتحادیه اروپا مشغول به کار شوند. همچنین امکان اخذ اقامت ایتالیا یا سایر کشورهای اروپایی پس از فراغت از تحصیل از مزایای دیگر تحصیل در ایتالیاست.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

۱- اصل آخرین مدرک تحصیلی بسته به مقطع مورد نظر برای ادامه تحصیل ایتالیا (دیپلم و پیش دانشگاهی برای مقطع کارشناسی، مدرک کارشناسی برای مقطع کارشناسی ارشد و مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد برای مقطع دکترا) به همراه ریز نمرات هر مقطع ترجمه شده به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت دادگستری و امور خارجه – کپی مدارک تحصیلی به زبان فارسی

۲- ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی

۳- اصل و کپی گذرنامه

۴- فرم تکمیل شده درخواست ویزا

۵- سه قطعه عکس پشت نویسی شده (منطبق بر استاندارد ویزای شنگن)

۶- گردش ۳ ماهه حساب جاری به نام دانشجو و یا والدین به میزان حداقل ۵۸۲۰ یورو برای هر سال تحصیلی (کارشناسی ۳ سال – کارشناسی ارشد ۲ سال)

۷- تضمین مالی برای پرداخت مخارج دانشجو در ایتالیا ( سند منزل، فیش حقوق، قرارداد شغلی و …) ترجمه شده به زبان انگلیسی و ایتالیایی

۸- اصل و کپی مدرک زبان انگلیسی IELTS – TOEFL – MCHE – TOLIMO

۹- دو نسخه از پذیرش دانشگاه

۱۰- کپی یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا

۱۱- رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط به مدت ۲۰ روز

۱۲- برای متقاضیان کارشناسی ارشد: شرح دروس دوره کارشناسی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز طراحی سایت بروتو دات کام
پس زمینه
تلگرام