هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
اسکانه شهری رمانتیک و آرام در سوئد

اسکانه شهری رمانتیک و آرام در سوئد

اسکانه شهری رمانتیک و آرام در سوئد

 ویزای شینگن سوئد

اسکانه شهری رمانتیک و آرام در سوئد

 اسکانه شهری رمانتیک, آرامش بخش و بسیار زیبا در جنوب کشور سوئد قرار گرفته است. این شهر بر روی حاصلخیزترین خاک دنیا واقع شده است از این رو دارای کشتزارهای محصولات کشاورزی, گلهای زیبایی می باشد. این منطقه با گلهای رنگارنگ, زمین های زراعی, جنگلهای سرسبز و دریاچه های آرام و نیلگون مزین شده است و یک مکان ایده ال برای گذراندن روزهای خاص و متفاروت می باشد. ناگفته نماند در میان این همه زیبایی این شهر شما شاهد ۳۰۰ قلعه قدیمی و باغ زیبا هستید که متعلق به قرون ۱۲ تا ۱۹ می باشید.

در اسکانه مطمعنا بعد از تفریح شما نیاز به یک رستوران برای خوردن یک غذای خوشمزه دارید. در این شهر رستوران های محلی زیادی وجود دارند که سبزیجات و میوه های تازه کشت شده، گوشت غاز، مار ماهی، قارچ و مارچوبه را به عنوان غذاهای لذیذ سرو می کنند شما می توانید از این غذاهای لذیذ میل نمایید و پیشنهاد می کنیم بعد از خوردن غذا گردشی در قلعه سوفیرو و پیاده روی در اسکانلدن تریل داشته باشید و به سفری ۱۰۰۰ کیلومتری در حومه شرقی شهر بپردازید و یا در مکان هایی که مجهز به تابلوهای راهنما هستند، دوچرخه سواری کنید.

سوئد در شمال اروپا واقع شده است و یک کشور آرام و زیبا می باشد که هر ساله بر تعداد گردشگران این کشور افزوده خواهد شد. این کشور دارای شهرهای جذاب و محبوبی نظیر شهر مالمو و شهر گوتنبرگ می باشد که هر سال توریستان بسیاری به فصد دیدن این شهرها به این کشور سفر می کنند. برای سفر به سوئد قبل از هر چز نیاز به اخذ ویزای شینگن سوئد هستید.

برای دریافت ویزای شینگن سوئد, وقت سفارت سوئد طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن سوئد به صورت تضمینی و فوری ویزا مجوزی است که با داشتن آن می‌ توان در مدت کوتاهی به سوئد و سایر کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کرد.

 اولین قدم گرفتن وقت سفارت سوئد به منظور مصاحبه و انگشت نگاری و ارائه مدارک مربوطه است. کشور سوئد عضو اتحادیه اروپا و معاهده شینگن می باشد.

منبع: ویزای شینگن

اخذ ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند

اخذ ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند

اخذ ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند

 ویزای توریستی هلند

اخذ ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند

 هلند در شمال غربی قاره اروپا واقع شده است. این کشور یکی از پر بازدیدترین کشورهای اروپا می باشد که هر ساله بر تعداد گردشگران آن افزوده خواهد شد. کسانی که به قصد توریستی این کشور را انتخاب می کنند می توانند ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند را بصورت فوری از وب سایت ما دریافت کنند.

ویزای توریستی از نوع کوتاه مدت می باشد. این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از هلند و به صورت موقت قصد سفر به این کشور را دارند. حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است. عزیزانی که قصد سفر به هلند را دارند می توانند تمام سوالات مربوط به اخذ ویزای شینگن هلند و وقت سفارت هلند را از متخصصین و مشاورین ما دریافت نمایند و با خیال راحت به این کشور سفر کنند.

 مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی هلند:

الف) فرم درخواست ویزا: این فرم باید به صورت تایپ شده تکمیل شده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.

ب) شناسنامه

ج) گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. همچنین، گذرنامه باید دست کم دو صفحه خالی برای ویزا باشد. کپی سایر صفحه‌های دارای ویزا نیز الزامی است.

د) دو قطعه عکس زمینه سفید در قطع پاسپورتی

ه) کپی بلیط رفت و برگشت

و) محل اقامت متقاضی در طول سفر

ز) مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر

ح) بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ دلاربا پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن؛ این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. همچنین، بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

ط) کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)

ی) گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی (این مدارک باید از بانک تهیه شوند):

۱) برای کارمندان:

  • قرارداد کار
  • اجازه خروج از جانب کارفرما
  • مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق

۲) برای مشاغل آزاد

  • کپی جواز کسب
  • گردش حیاب بانکی شش ماه گذشته
  • مفاصاحساب مالیاتی

۳) دانشجویان

  • گواهی اشتغال به تحصیل

۴) بازنشستگان

  • فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

ک) نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد.

ل) وضعیت تاهل متقاضی

منبع: http://sitevisa.com/

آشنایی با روش های اخذ ویزای کار در ایتالیا

آشنایی با روش های اخذ ویزای کار در ایتالیا

آشنایی با روش های اخذ ویزای کار در ایتالیا

 ویزای کار ایتالیا

آشنایی با روش های اخذ ویزای کار در ایتالیا

 یکی از راه های مهاجرت به کشور ایتالیا اخذ ویزای کاری ایتالیا می باشد ولی اخذ این نوع ویزا روند کمی سخت و طولانی دارد و از چند طریق می شود ویزای کاری ایتالیا را دریافت نمود.

یکی از روش های ممکن این است که شخص, از فردی در ایتالیا که دارای شرکتی معتبر است دعوتنامه ای دریافت نماید. که شخص نیز باید شرایط لازم را داشته باشد .

یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید که  طی  مراحلی که ابتدا ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ ماه در اتحادیه اروپا  آگاهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو میگیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.
اخذ ویزای کار روش دیگری هم دارد ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد. ویزای این راه معمولا به نام ویزای مهارت خوانده میشود.(skilled worker ) .این ویزا در کشور های  مختلف فرق دارد و در مورد کشور ایتالیااین امر در حل حاضر در شرایط سختی به سر می برد.
یکی از روش های ممکن و آسان برای اخذ ویزای کاری ایتالیا این است که به عنوان دانشجو وارد کشور ایتالیا شود و در حین تحصیل یک کار نیمه وقت داشته باشد تا در صورت آگهی کار آن را درخواست کند یا صبر کند که وقتی درسش تمام شد از کارفرما در کشور ایتالیا درخواست کار کند و بعد از موفقیت به اخذ ویزای کار کشور ایتالیا، پس از حدودا چهار سال کار در ایتالیا و پرداخت مالیات به دولت ایتالیا،می تواند موفق به اخذ اقامت دائم ویزای شینگن ایتالیا شوند.
بهترین روش پیش روی متقاضیان اخذ اقامت دائم ایتالیا،اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا و راه یافتن به خاک کشور ایتالیا و در پی آن اقدام جهت اخذ ویزای کاری کشور ایتالیا می باشد.

منبع: وقت سفارت

پارک گراس دنیای عاشقان طبیعت در پرتغال

پارک گراس دنیای عاشقان طبیعت در پرتغال

پارک گراس دنیای عاشقان طبیعت در پرتغال

 پارک گراس پرتغال

پارک گراس دنیای عاشقان طبیعت در پرتغال

پارک گراس یک پارک ملی کوهستانی زیبا با چشم اندازی بی نظیر در سواحل غربی نیوفاندلند واقع شده است. این پارک دارای مساحت ۱۸۰۵ کیلومتر مربع است و یکی از اماکن جهانی ینسکو بشمار می رود. این منطقه زمانی بستر اقیانوس ها بوده ولی حرکات پوسته زمین و پدیده شناوری قاره ای باعث شد که بر روی سطح دریا بیاید و این پارک تشکیل شود. این پارک یک پارک عادی نیست چرا که در این پارک شاهد مناظر جذاب و شکل های عجیب و غریب صخره ها بود که برای هر بیننده ای جذابیت خاصی دارد در واقع میتوان گفت این پارک دنیای عاشقان طبیعت است. همچنین این پارک یک پل معروف دارد که با معماری و طراحی منحصر به فرد خود یکی از ده پل برتر در دنیا به شمار می رود.

این پارک برای طرفداران حیات وحش محبوب است که آنها همه چیز را از پرندگان آواز خوان کوچک تا نهنگ غول پیکر را در آنجا خواهند دید. خرس سیاه، گوزن شمالی و آهو در اینجا رایج است. بیشتر بازدیدکنندگان در طول فصل تابستان به اینجا می آیند. اگر از آن دسته هستید که اهل ماجراجویی می باشید می توانید مسیر طبیعی به سمت قله های زیبای گراس را بپیمایید و از بودن در این پارک نهایت لذت را ببرید.

کشور پُرتغال کشوری در جنوب غربی اروپا است. پایتخت آن لیسبون و زبان رسمی آن پرتغالی است که از شاخهٔ زبان‌های رومی‌تبار است. برای سفر به این کشور نیاز به اخذ ویزای شینگن پرتغال دارید تا بتوانید با خیال راحت به این کشور سفر کنید و از دیدنی های این کشور مانند برج بلم, کاخ ملی پنا لذت ببرید و سفری خوش را به این کشور اروپایی تجربه کنید.

برای دریافت ویزای شینگن پرتغال و وقت سفارت پرتغال باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری که کشور پرتغال عضو اتحادیه اروپا و پیمان شینگن می باشد و جهت مسافرت به اروپا به ویزای شینگن نیاز دارید. جهت دریافت ویزای شینگن حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

کشور پرتغال نیز عضو اتحادیه اروپا و پیمان شینگن می باشد و جهت مسافرت به پرتغال به ویزا نیاز دارید.برای دریافت ویزای شینگن پرتغال قبل از هر چیزی باید برای اخذ وقت سفارت پرتغال قدام کنند.

منبع: ویزای شینگن

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن