بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۶
برای دریافت ویزای شینگن با شماره 09105120991 تماس بگیرید. بهترین نرخ ویزای شینگن را از ما بخواهید.
ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه 

ویزای شینگن, ویزای شینگن توریستی

ویزای شینگن

ویزای توریستی فرانسه مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در فرانسه دارید این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای شینگن توریستی بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت فرانسه در تهران دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت فرانسه دریافت کنید.

در حال حاضر سفارت فرانسه فقط به صورت ایمیلی وقت ملاقات را تعیین می‌کند. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی فرانسه:

فرم درخواست روادید

دو قطعه عکس رنگی

پاسپورت متقاضی

کپی روادید شنگن قبلی

شناسنامه

اسناد  وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺟﻬﺖ درﺧﻮاﺳﺖ اخذ ویزای تجاری ایتالیا

ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺟﻬﺖ درﺧﻮاﺳﺖ اخذ ویزای تجاری ایتالیا

مدارک جهت اخذ ویزای شینگن تجاری ایتالیا

ویزای شینگن, ویزای شینگن تجاری ایتالیا

مدارک جهت اخذ ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تجاری ایتالیا در وب سایت ویزای شینگن به شرح ذیل می باشد.

  اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)؛

مشخصات گذرنامه ای (شماره گذرنامه، محل و تاریخ صدور، تاریخ انقضا)؛

سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه؛

توضیح مختصری پیرامون ارتباطات تجاری با شرکت ایتالیایی دعوت کننده؛

مدت زمان سفر فرد متقاضی؛

اظهار شرکت مبنی بر تقبل هزینه های سفر و اقامت فرد متقاضی در ایتالیا.

مدارکی مبنی بر صحت وجود مراودات تجاری با شرکت ایتالیایی (گشایش اعتبارنامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد، غیره).

مدارکی مبنی بر موجودیت و فعالیت شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. در این راستا، با توجه به نوع شرکت، گواهی های ذیل مورد قبول خواهند بود:

اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی.

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی. در صورتیکه از تاریخ صدور روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، فرد متقاضی می بایست آخرین روزنامه رسمی را نیز (با تاریخ صدور کمتر از سه سال) حاوی تغییرات احتمالی مربوط به تاسیس شرکت و یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشند، ارائه نماید.

در صورتیکه نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ثبت نشده باشد یا وی صاحب جواز کسب یا کارت بازرگانی ارانه شده، نباشد و تنها در سمت کارمند شرکت یا سازمان مربوطه مشغول بکار باشد، باید مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی، ارائه دهد:

معرفی نامه شرکت بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی.

لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر.

در صورتیکه فرد متقاضی سفر به ایتالیا دارای شغل آزاد باشد می بایست اصل و کپی مدارک مالی خود را نیز ارائه دهد

کارکرد سه ماه آخر حساب جاری بانکی با مهر و امضای بانک.

بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.

بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن

معاهده شینگن و مزایای آن

معاهده شینگن و مزایای آن

معاهده شینگن و مزایای آن

 ویزای شینگن, ویزای شینگن فوری, مزایای ویزای شینگن

معاهده شینگن و مزایای آن

ویزای شینگن 

معاهده شینگن قراردادی است که در سال ۱۹۸۵ و با هدف اجماع سیاست های ورود افراد به خاک اروپا و کنترل مرزها بین شماری از کشورهای اروپایی امضا شده است. این معاهده، در حال حاضر تمام اعضای اتحادیه اروپا (به غیر از جمهوری ایرلند و پادشاهی بریتانیا) و نیز سه کشور غیر عضو اتحادیه اروپا شامل ایسلند، نروژ و سوئیس را در بر می گیرد و در مجموع مشتمل بر ۲۸ کشوراست.

بر اساس قرارداد شینگن، پست های مرزی و ایست های بازرسی بین کشورهای مشمول آن برچیده شده اند و برای تمام توریست ها و خارجی هایی که قصد ورود به این کشورها را دارند، یک ویزای شینگن صادر می شود.معاهده شینگن نخستین بار در ۱۴ ژوئن ۱۹۸۵ و بین پنج کشور بلژیک، فرانسه، آلمان، لوکزامبورگ و هلند در عرشه کشتی «پرنسس ماریآسترید» روی رودخانه «ماسل»، نزدیک شهر شینگن (شهری کوچک در لوکزامبورگ، مرز بین فرانسه و آلمان) به امضا رسید.

امضای این معاهده در حقیقت مسیر را برای ایجاد منطقه شینگن هموار کرد. در ادامه، یک سند مکمل با عنوان کنوانسیون شینگن برای مشخص کردن و اجرای قوانین شینگن تهیه شد که پس از مدتی جایگزین سند اولیه شد و بهترتیب زمانی زیر توسط این کشورها به امضا رسید.

۱۴ ژوئن ۱۹۸۵ (نسخه اولیه): بلژیک، فرانسه، آلمان غربی، لوکزامبورگ، هلند.

۳ اکتبر ۱۹۹۰؛ اتحاد دو آلمان و امضای مجدد این کشور به عنوان کشوری واحد.

۲۷ نوامبر ۱۹۹۰ : ایتالیا

۲۵ ژوئن ۱۹۹۲ : پرتغال، اسپانیا

۶ نوامبر ۱۹۹۲ : یونان

۲۸ آوریل ۱۹۹۵ : اتریش

۱۹ دسامبر ۱۹۹۶ : دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد

۱ مه ۲۰۰۴ : قبرس، جمهوری چک، استونی، مجارستان، لایوتا، لیتوانی، مالت، لهستان، اسلواکی، اسلونی

۲۶ اکتبر ۲۰۰۴ : سوئیس

۱ ژانویه ۲۰۰۷ : بلغارستان، رومانی

 مزایای شینگن

تا پیش از معاهده شینگن، شهروندان کشورهای اروپای غربی می توانستند با ارائه کارت های شناسایی ملی و یا گذرنامه های خود در پست های مرزی، به کشورهای همسایه سفر کنند اما اتباع بسیاری از کشورها برای ورود به هر یک از کشورهای اروپایی نیازمند ویزای جداگانه بودند و اگر در سفر خود مثلا دیدار از پنج کشور اروپایی را گنجانده بودند به پنج ویزای مجزا نیاز داشتند. استقرار شبکه ای گسترده از پست های مرزی در سراسر قاره اروپا به اختلال در تردد، و تحمیل ضرر و زیان به هر دو صنف گردشگری و بازرگانی می انجامید.پس از معاهده شینگن و با تصویب قوانین جدید، اتباع غیراروپایی (خارج از حوزه اتحادیه اروپا و کشورهای مشترک المنافع مشتق شده از شوروی سابق) برای ورود به منطقه شینگن کافی است به سفارتخانه ها و کنسول گری های اعضای شینگن مراجعه و ویزای شینگن را دریافت کنند. این ویزا به افراد اجازه تردد در تمام نواحی تحت پوشش شینگن را بدون نیاز به ارائه ویزای جداگانه و بازرسی های مرزی می دهد.

امنیت ملی

اگرچه کنترل های مرزی در اغلب مرزهای داخلی کشورهای شینگن برچیدهشده، اما معاهده شینگن کنترل های گمرکی را لغو نکرده و حتی کنترل پاسپورت نیز به صورت رندم (اتفاقی) در بعضی موارد انجام می شود.ماده ۲-۲ معاهده شینگن تصریح کرده است که هر یک از اعضا در جهت حفظ امنیت ملی می توانند پست های مرزی خود را به صورت کوتاه مدت برقرار کنند. فرانسه این ماده قانونی را در جولای ۲۰۰۵ و به دنبال بمب گذاری های لندن به مدت کوتاهی به اجرا درآورد. معاهده شینگن با لحاظ کردن سیستمی باعنوان «سامانه اطلاعات شینگن» تبادل اطلاعات در رابطه با افراد را بین کشورهای عضو مقدور ساخته است.

شناخت ویزای توریستی شینگن

شناخت ویزای توریستی شینگن

ویزای شینگن توریستی 

ویزای شینگن, ویزای شینگن توریستی

شناخت ویزای توریستی شینگن

ویزای شینگن

قرارداد معاهده شینگن در ۱۴ ژوئن ۱۹۸۵م در عرشه کشتی ،،پرنسس ماری آسترید،، روی رودخانه ماسل نزدیک شهری به نام شینگن در لوکزامبورگ (مرز بین فرانسه و آلمان) به امضای ۵ کشور آلمان فرانسه ، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ رسید . که بواسطه این معاهده ورود ساکنین اروپایی بدون روادید به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی  آنها کم شود . معمولا روادید بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در گذرنامه شخص چسبانده یا زده می شود. صدور Schengen visa برای کسانیست که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می خواهند به این محدوده وارد شوند. ویزای نوع C شینگن از نوع ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان از طریق آن وارد شینگن می شوند.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی شینگن :

  • تکمیل فرم درخواست و امضا آن با اتصال یک عکس جدید
  • اصل و کپی پاسپورت ،حداقل شش ماه مانده به پایان اعتبار ،همچنین ارائه تمام نسخ ویزای فبلی خود،گزرنامه هم باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
  • عکس ۳*۴ چهار قطعه تمام رخ زمینه سفید و جدید
  • ترجمه سوابق شغلی به زبان انگلیسی (البته در حال حاضر سفارت فرانسه مدارک را بدون ترجمه و بصورت فارسی  دریافت میکند)
  • عدم سو پیشینه
  • پرینت گردش حساب سه ماه آخر و موجودی بالای ۴۰میلیون تومان که توسط بانک مهر و امضا شده .
  • بیمه درمان که هزینه های درمان را تا سقف ۳۰,۰۰۰€ پوشش میدهد که قبل از ویزا ارائه شود و در صورت رد شدن ویزا می توان بیمه را لغو کرد.
  • چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی
  • سند ملک به نام شخص متقاضی (برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر ، اگر پدر ساپورت کننده باشد ارائه یک سند ملکی برای کل خانواده کافیست )
  • گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد وزمینه فعالیت شرکت در صورتیکه شرکت  خصوصی باشد لیست بیمه که نام توریست در آن ذکر شده باشد
  • کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب . پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی

ویزا توریستی در حال حاضر برای شخصی که بار اول  به شینگن میرود ۱۵تا۲۰روز صادر میشود.

*) ویزای توریستی برای اشخاصی که قبلا  هم به شینگن وارد شده اند مدت بیشتر مثلا ۹۰ روزه یا یکساله و بیشتر صادر میشود.

*)برای ویزا توریستی شینگن حداقل باید در حال حاضر ۴ماه قبل از سفر اقدام کرد.

*) بعد از تکمیل مدارک ویزا شینگن، وقت مصاحبه و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامیست.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز