سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
خانه » نتایج جستجو برای: ویزای شینگن سوئیس

نتایج جستجو برای: ویزای شینگن سوئیس

اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶

 ویزای شینگن سوئیس

اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶ را بصورت تضمینی از ما دریافت کنید. سوئیس یکی از کشورهای اروپایی با طبیعتی بکر و زیبا می باشد.  از آنجایی که این کشور عضو معاهده شینگن می باشد. مسافرانی که می خواهند  به این کشور سفر کنند و از نزدیک شاهد زیبایی های این کشور باشند  باید برای اخذ ویزای شینگن سوئیس اقدام کنند. کسانی که اطلاعات کافی در اخذ وقت سفارت سوئیس را ندارند ما این کار را بصورت تضمینی و فوری برای آنها انجام می دهیم.

  برای رفتن به کشورهای عضو شینگن چهار نوع ویزا صادر می شود.
ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.
از آنجایی‌که اغلب تقاضاها برای ویزای توریستی سوئیس از نوع C (شینگن) است، هزینه صدور آن برای متقاضیان بالای ۱۲ سال معادل ۶۰ یورو (به ازای هر نفر)، برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو (به ازای هر نفر) و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان است.

کسانی که می خواهند به کشور دانمارک سفر کنند ویزای شینگن دانمارک ویژه ۲۶ آذر را بصورت فوری و با خیال آسوده از وب سایت ما دریافت نمایید.

منبع:  وقت سفارت

ویزای شینگن سوئیس ویژه بهمن ۹۶

ویزای شینگن سوئیس ویژه بهمن ۹۶

ویزای شینگن سوئیس ویژه بهمن ۹۶

ویزای شینگن سوئیس

ویزای شینگن سوئیس ویژه بهمن ۹۶

ویزای شینگن سوئیس ویژه بهمن ۹۶ را بصورت فوری از ما دریافت کنید. کشور سوئیس از کشورهای اروپایی عضو معاهده شینگن می باشد. اگر قصد سفر به کشور زیبای سوئیس را دارید باید قبل از سفر برای اخذ ویزای شینگن سوئیس اقدام کنید.

مراحل اقدام برای دریافت ویزا

۱. دانلود و تکمیل فرم در خواست (تکمیل این فرم به دو صورت آنلاین و مراجعه حضوری به سفارت سوئیس امکان پذیر است).

۲. ارائه ترجمه کلیه مدارک به یکی از زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی یا ایتالیایی به همراه اصل مدارک.

۳. تعیین وقت مصاحبه (مصاحبه فقط به صورت حضوری انجام می‌شود و برای تعیین وقت می‌توان به صورت تلفنی با سفارت تماس گرفت).

شرایط و نکته‌ها

فرآیند صدور ویزای شینگن سوئیس حداقل ۱۰ روز کاری به طول می‌انجامد.

برای تعیین وقت سفارت سوئیس برای مصاحبه بهتر است تا حداقل ۴۵ روز پیش از موعد خروج اقدام کنید.

کلیه متقاضیان بالای ۱۲ سال باید شخصا مدارک و درخواست خود را به سفارت سوئیس ارائه کنند.

کسانی که به دنبال ویزای شینگن آلمان ویژه زمستان ۹۶ هستند آنها می توانند با خیال راحت به وب سایت ویزای شینگن ما اعتماد کنند و  ما تمام تلاشمان را در جهت اخذ فوری ویزای شینگن آلمان می کنیم.

منبع: http://sitevisa.com

ویزای شینگن سوئیس به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن سوئیس به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن سوئیس به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن سوئیس به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن سوئیس به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن کشور سوئیس به صورت تضمینی و فوری که عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به کشور سوئیس ویزای شینگن مورد نیاز است. حضور شخص متقاضی در هنگام ارائه در خواست جهت مصاحبه الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای شینگن سوئیس

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی

فرم درخواست ویزا

کارت ملی و شناسنامه

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی ( برای کارمنداگ و کارگران )

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی ( برای صاحبان مشاغل )

گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )

گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )

بیمه مسافرتی

سند مالکیت ( در صورت وجود )

رزرو هتل و بلیط هواپیما

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی را در کمترین زمان ممکن از ما دریافت نمایید. کشور بلژیک کشوری در شمال اروپاست که عضو منطقه شینگن می باشد. برای ورود به این کشور مسافر نیازمند به اخذ ویزای شینگن بلژیک است. برای دریافت ویزای بلژیک نیاز است تا در ابتدای کار وقت سفارت بلژیک یا نوبت مصاحبه و انگشت نگاری وقت سفارت بلژیک را بگیرید و در روز تعیین شده از طرف سفارت حضور شخص متقاضی برای انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد.

پیش از درخواست ویزا، بسته به هدف سفر باید نوع ویزای درخواستی مشخص شود.

  • ویزای کوتاه مدت (توریستی و تجاری)
  • ویزای اقامت طولانی مدت (اجازه اقامت موقت) برای ادامه تحصیل
  • اجازه اقامت (ویزای نوع D)
  • ویزای الحاق به خانواده پس از ازدواج (همسر بلژیکی یا تبعه یکی از کشورهای اروپا یا همسر خارجی دارای اقامت بلژیک)

هزینه ویزای کوتاه مدت (ملاقات خانوادگی، توریستی ، تجاری) ۶۰ یورو ، و برای ویزای طولانی مدت (الحاق به خانواده ، دانشجوئی) ۱۸۰ یورو میباشد. مبالغ مذکور باید به یورو پرداخت شوند ، منفی شدن درخواست ویزا به معنی بازپرداخت این مبالغ نمیباشد.

مسافران عزیزی که می خواهند به کشور جذاب و زیبای سوئیس سفر کنند می توانند اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶ را بصورت تضمینی از ما دریافت کنند.

منبع: ویزای شینگن

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن