کیش خوب همانند فوتبال خوب است، حرف نمی زند ، عمل می کند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » سایت ویزا

سایت ویزا

اخذ ویزای شینگن لتونی ویژه آذر

اخذ ویزای شینگن لتونی ویژه آذر

اخذ ویزای شینگن لتونی ویژه آذر

ویزای شینگن لتونی

اخذ ویزای شینگن لتونی ویژه آذر

 اخذ ویزای شینگن لتونی ویژه آذر را بصورت تضمینی از وب سایت ما دریافت کنید. برای ورود به کشور لتونی باید ویزای شینگن لتونی را دریافت کنید. انواع مختلفی ویزای شینگن لتونی دارند نظیر عبارتند از ویزای توریستی لتونی، ویزای تجاری لتونی، ویزای دیداری لتونی، ویزای پزشکی لتونی، ویزای کنفرانس لتونی، ویزای ورزشی لتونی و ویزای هنری لتونی.

در حال حاضر کشور لتونی در ایران سفارت ندارد که برای وقت سفارت لتونی را بگیرید و باید برای دریاقت وقت سفارت به نزدیک ترین سفارت های به ایران نظیر سفارت آنکارا ترکیه و دبی امارات مراجعه کنید. برای انجام کارهای اخذ وقت سفارت لتونی و ویزای شینگن لتونی می توانید با شماره های ۲۲۲۷۰۴۱۲-۰۹۱۲۸۴۵۴۹۲۶ تماس بگیرید.

 نکات مهم درباره اقامت در کشور لتونی

۱-با اقامت لتونی آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزا میتوانید به کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن سفر کنید.
۲- محدودیت های سنی برای کسب اقامت لتونی مطرح نیست.
۳- با کسب اقامت در لتونی میتوانید به راحتی در بانکهای اروپایی و سراسر دنیا حساب باز کنید.
۴- با اقامت کشور لتونی میتوانید از مزایای تحصیلات رایگان در سطح اتحادیه اروپا بهره مند گردید.
۵- با اقامت در کشور لتونی از امکانات درمانی و رفاهی در اتحادیه اروپا استفاده نمایید.
۶- امکان اخذ پاسپورت اروپایی بعد از ۵ سال را خواهید داشت.
۷- با ویزای اقامت لتونی امکان کار و زندگی در هر کجای اتحادیه اروپا را دارید.
۸- با اقامت لتونی فرصت تجارت آزادانه با تمام جهان را خواهید داشت.
۹- با اقامت لتونی امکان اخذ آسانتر ویزای ایالات متحده را دارید.
۱۰- با دریافت اقامت لتونی امکان اخذ وامهای مختلف از بانکهای لتونی (وام خودرو، مسکن و کارتهای اعتباری و …) را خواهید داشت.
۱۱- با اخذ کارت اقامت لتونی شهروند اتحادیه اروپا محسوب میشوید.
متقاضیانی که می خواهند به کشور اسلواکی سفر کنند می توانند ویزای شینگن اسلواکی ویژه آذر ماه را از ما دریافت کنند ما آنها را در تمام کارهای دریافت ویزای شینگن یاری ی کنیم.

منبع: http://sitevisa.com/

ویزای شینگن اسلواکی ویژه آذر ماه

ویزای شینگن اسلواکی ویژه آذر ماه

ویزای شینگن اسلواکی ویژه آذر ماه

ویزای شینگن اسلواکی

ویزای شینگن اسلواکی ویژه آذر ماه

ویزای شینگن اسلواکی ویژه آذر ماه را بصورت فوری از ما دریافت کنید. اسلوکی از کشورهای عضو پیمان شینگن می باشد که برای سفر به این کشور مستلزم به اخذ ویزای شینگن اسلواکی می باشید. جهت دریافت ویزای شنگن اسلواکی حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف وقت سفارت اسلواکی در محل سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است.

داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شینگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شینگن خود را از اسلواکی گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شینگن شوید مقامات مرزی شینگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

مسافران می توانند برای انجام کارهای اخذ ویزای شینگن اسلواکی , وقت سفارت اسلواکی که اطلاعات کافی ندارد و نیازمند به یاری هستند می توانند با شماره های ۲۲۲۷۰۴۱۲-۰۹۱۲۸۴۵۴۹۲۶ تماس بگیرید.

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶ بصورت فوری از ما دریافت کنند. کسانی که می خواهند در آذر ماه ویزای شینگن بلژیک را دریافت کنند می توانند به وب سایت ما اعتماد کنند ما تمام سعیمون را برای انجام کارهای آنها به کار می گیرییم.

منبع:  وقت سفارت

دریافت فوری ویزای شینگن پرتغال در آذر ماه

دریافت فوری ویزای شینگن پرتغال در آذر ماه

دریافت فوری ویزای شینگن پرتغال در آذر ماه

 ویزای شینگن پرتغال

دریافت فوری ویزای شینگن پرتغال در آذر ماه

متقاضیانی که به دنبال دریافت فوری ویزای شینگن پرتغال در آذر ماه هستند می توانند با شماره های ۲۲۲۷۰۴۱۲- ۰۹۱۲۸۴۵۴۹۲۶ تماس حاصل نمایند. تا ما  آنها را در انجام کارهای فوری اخذ ویزای شینگن کشور پریغال یاری نماییم. پرتغال کشور اروپایی می باشد که در میان ایرانیان به دلیل سابقه این کشور در دریانوردی و کشف سرزمین‌های جدید شهرت فروانی دارد. از  رو ایرانیانی که می خواهند به این کشور سفر کنند. مستلزم اخذ ویزای شینگن پرتغال می باشند.

اخذ  و ویزای شینگن و وقت سفارت پرتغال، روند کاملاً معینی دارد. متقاضی باید به سایت سفارت پرتغال واقع در تهران مراجعه کند و وارد بخش تعیین وقت سفارت پرتغال شود. جهت دریافت ویزا شنگن حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

هزینه صدور ویزا برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو و کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو است. البته در شرایطی خاص مانند کودکان زیر ۶ سال، افرادی که برای اهداف تحصیلی یا تحقیقاتی به پرتغال سفر می‌کنند، اعضای اتحادیه اروپا یا اهالی سوئیس وجه مذکور دریافت نمی‌شود.

مسافرانی که می خواهند آذر ماه به کشور چک سفر کنند  می توانند اخذ ویزای شینگن چک ویژه آذر ۹۶ را بصورت تضمینی از وب سایت ما بگیرند.

منبع: http://sitevisa.com/

ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

 ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

 ویزای شینگن

ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

ویزای شینگن و آنچه را که باید در مورد آن بدانید را ما به طور مختصر در ذیل برای شما توضیح می دهیم. ویزای شینگن یک نوع قرار داد بین ۲۶ کشور اروپایی می باشد که هر مسافر با داشتن این نوع ویزا می تواند بدون ویزای جداگانه دیگری بین این ۲۶ کشور سفر کند. هدف از این قرار داد به حداقل رساندن مشکلات بین مرزی بوده است. کسانی که یکی از ویزای شینگن کشورهایی که در ذیل با نام آنها آشنا می شوید را دریافت کند می تواند به آسانی در مدت اعتبار ویزای شینگن که معمولا ۳ ماه است به دیگر کشورهای عضو این معاهده سفر کند.

۲۶ کشور عضو این معاهده عبارتند از :آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانیآ، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.

بعد از آشنایی با معاهده شینگن و کشورهای عضو این معاهده شما باید بدانید هدف از ورودتان به منطقه شینگن چیست که بر این اساس نوع ویزای خود را دریافت کنید.

۴ نوع ویزا براساس اهداف سفر:

ویزای نوع A:  در این نوع ویزای مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود.

ویزای نوع B: در این نوع ویزا مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند.

ویزای نوع C: این نوع ویزا یک ویزای کوتاه مدت و توریستی می باشد که اکثر ایرانیان این نوع ویزا را برای ورود به منطقه شینگن انتخاب می کنند.

ویزای نوع D:  این نوع ویزای یک نوع ویزای بلند مدت است که فرد می تواند در طی سال چندین بار به شینگن سفر کنند. این نوع بیشتر مورد استفاده برای تاجران و بازرگانان و بیزینس‌من‌ها  می باشد.

چگونگی دریافت ویزای شینگن:

 تمام کشورهای عضو معاهده شینگن می توانند برای شما ویزای شینگن صادر کنند. اما شما عزیزانی که می خواهید که بعد از رفتن به سفارت آن کشور به آسانی ویزای شینگن را دریافت کنید. باید کشورهایی که گردشگران بیشماری را به خود جذب می کند انتخاب کنید چرا که این کشورها ویزای شینگن را زودتر و به آسانی به شما ارئه می دهند.

شما می توانید برای اخذ راحت ویزای شینگن, برای اخذ ویزای شینگن فرانسه, ویزای شینگن آلمان اقدام کنید. چرا که این کشورها نسبت به کشورهایی مثل مجارستان که در اروپای شرقی هستند، راحت‌تر ویزا را صادر می‌کنند.

 مدارک مود نیاز اخذ ویزای شینگن:

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن در اکثر کشورهای عضو معاهده شینگن مانند هم می باشد فقط در جزئیات کمی با یگدیگر تفاوت دارند. اولین قدم برای اخذ ویزای شینگن هر کشور تعیین وقت سفارت آن کشور برای مصاحبه است.

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا:

باید برای اخذ ویزای شینگن فرم درخواست روادید آن کشور را باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت کنیم. داشتن این فرم بصورت تکمیل شده به همراه مدارک های ذیل در روز مصاحبه الزامی می باشد. فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به وقت سفارت فرانسه مراجعه کرد.

شناسنامه و کارت ملی:

ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات

گذرنامه:

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.

سه قطعه عکس رنگی:

عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد.

اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی:

مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.

 پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده باشد.

همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

بیمه مسافرتی:

متقاضیان ویزای شینگن باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

برگه تائیدیه رزرواسیون هتل

 دعوت نامه:

 اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده. اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.

نکات جالب درباره ویزای شینگن:

 داشتن ویزا تضمین کننده ورود شما به منطقه شینگن نیست بلکه تضمین کننده تنها رسیدن شما به یکی از مرزهای شنگن است, نه بیشتر. این مقامات مرزی هستند که به شم اجازه ورود به محدوده شینگن را میدهند یا نه شما را به دلایلی به محدوده شنگن راه ندهد و  به کشوری در خارج از شنگن که از آن آمده اید اخراج کنند.  افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت.

اولین ورودتان به مرزهای شینگن باید از کشوری که ویزای آن را دریافت کرده اید باشد. تغییر مسیر ورودی می‎تواند در مرزهای شینگن مشکل ایجاد کند و در بدترین حالت ممکن است ویزا را باطل کنند و دارنده ویزا را به کشور مبدا بفرستند.

برای مثال شما ویزای شینگن آلمان را دریافت کرده اید ولی ورودتان از فرانسه باشد مقامات مرزی فرانسه می‎توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند.

منبع: ویزای شینگن

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن