امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » سایت ویزا (صفحه ی 3)

سایت ویزا

قلعه بور شاید با چشم اندازی بی نظیر در لوگزامبورک

قلعه بور شاید با چشم اندازی بی نظیر در لوگزامبورک

قلعه بور شاید با چشم اندازی بی نظیر در لوگزامبورک

قلعه بور شاید لوگزامبورک

قلعه بور شاید با چشم اندازی بی نظیر در لوگزامبورک

قلعه بورشاید در میان دو رودخانه سور و وارک بر روی تپه ای در کشور لوکزامبورگ واقع شده است. این قلعه از نظر قدمت به قرن دهم میلادی بر میگردد. این منطقه علاوه بر دارا بودن این قلعه زیبا دارای چشم اندازهای بی نظیری برای پیاده روی می باشد. گردشگران می توانند با پیاده روی در این منطقه شاهد روستاهای زیبای دیگری مانند دهکده‌ها Michelau در دره‌ی Sûre، دهکده‌ی Welscheid در دره‌ی Wark و دهکده‌ی Kehmen در فلات باشند و زیباییهای خاص این دهکده ها را به چشم ببینند و بهترین روز خود را سپری کنند.

کسانی که به آب تنی علاقه دارند می توانند در سواحل دو رود سور و واک در پلاژ بورشاید آب تنی کنند. قلعه برشید به طور کامل باز سازی شده و بازدید برای گردشگران آزاد است. اگر می خواهید یک تجربه و حس به یادماندنی را در کشور لوگزامبورک داشته باشید می توانید برای بازدید این قلعه شب را انتخاب کنید چرا که در شب این قلعه با لامپ‌های رنگی تزیین و روشن می‌شود و چشم‌انداز زیبایی دارد.

کشور لوگزامبورک کشوری پر از تنوع جاذبه های تاریخی و مدرن می باشد. یکی از جاذبه های معروف این کشور دیوارهای کورنیش است که مردم اروپا آن را به بالکن زیبای اروپا می شناسند و سالانه پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر دنیا می باشد.

برای دریافت ویزای شینگن لوکزامبورگ, وقت سفارت لوکزامبورگ طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن لوکزامبورگ به صورت تضمینی و فوری که کشور لوکزامبورگ عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به لوکزامبورگ نیاز به ویزا شنگن دارید.

 کشور لوکزامبورگ در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت به ایران در شهر آنکارا کشور ترکیه می باشد . اولین مرحله در اخذ ویزای شینگن لوکزامبورگ اخذ وقت سفارت لوکزامبورگ می باشد.

منبع: ویزای شینگن

ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ماه ۹۶

ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ماه ۹۶

ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ماه ۹۶

ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ماه ۹۶

ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ماه ۹۶ در کمترین زمان ممکن بصورت تضمینی و فوری از وب سایت ما بخواهید. ایتالیا یکی از زیباترین کشورهای اروپایی می باشد. از آنجایی که ایتالیا نیز یکی از هم پیمانان معاهده شینگن است، دریافت ویزای شینگن ایتالیا یکی از الزامات سفر به این کشور محسوب می‌شود.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می توانید از بخش روادید کنسولگری سفارت ایتالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به طور جداگانه تکمیل شود.
برای ویزای ایتالیا از کلیه ی مدارک باید فتوکپی داشته باشید؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می شود و کپی آن ها برای بررسی نزد بخش روادید می ماند.

مدارک سفر به ایتالیا شامل سه دسته مدرک میباشد که طی فرآیند گرفتن ویزای ایتالیا مورد نیاز میباشد.
۱.    مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا
۲.    مدارک لازم برای ارایه در روز مصاحبه
۳.    مدارک لازم برای سفر به ایتالیا بعد از تایید درخواست ویزای شما

مسافران عزیزی که می خواهند پاییز را در کشور فوق العاده زیبا و حیرت انگیز یونان سپری کنند و به دنبال اخذ ویزای شینگن یونان بصورت تضمینی ویژه پاییز هستند می توانند با اعتماد به ما در کمترین زمان ممکن ویزای شینگن یونان را دریافت کنند و روزهایی آرامش بخشی را در یونان تجربه کنند.

منبع: http://sitevisa.com

ویزای شینگن یونان بصورت تضمینی ویژه پاییز

ویزای شینگن یونان بصورت تضمینی ویژه پاییز

 ویزای شینگن یونان بصورت تضمینی ویژه پاییز

 ویزای شینگن یونان

ویزای شینگن یونان بصورت تضمینی ویژه پاییز

ویزای شینگن یونان ویژه پاییز را بصورت تضمینی و فوری را از ما بخواهید. یونان یکی از ۲۶ کشوره عضو معاهده شینگن می باشد.اولین مرحله برای درخواست ویزای شینگن یونان، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. برای گرفتن وقت سفارت یونان از سفارت باید منتظر بمانید. پس از گذشت زمان لازم و وقتی که برای مصاحبه انتخاب شدید، باید حضورا جهت مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت یونان حاضر شوید. در این زمان باید مدارکی را برای اخذ ویزای شینگن یونان به همراه خود ببرید.

بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. قیمت ویزای یونان ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.

مسافرانی که به دنبال اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه آبان ماه هستند ما این کار را بصورت تضمینی انجام خواهیم داد. مسافران ما می توانند با خیال آسوده به کشور جذاب فرانسه سفر کنند و لحظات به یادماندنی را در فرانسه تجربه کنند.

منبع: ویزای شینگن

ویزای شینگن فرانسه ویژه آبان ماه

ویزای شینگن فرانسه ویژه آبان ماه

ویزای شینگن فرانسه ویژه آبان ماه

 ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه ویژه آبان ماه

ویزای شینگن فرانسه ویژه آبان ماه را از وب سایت ما بخواهید. کشور فرانسه یکی از کشورهای عضو معاهده شینگن می باشد. کسانی که قصد سفر به کشور زیبا و دیدنی فرانسه را در آبان ماه دارند. باید قبل از هر چیز به دنبال اخذ ویزای شینگن فرانسه باشند.

اولین مرحله برای درخواست ویزای شینگن فرانسه، پر کردن فرم تقاضای روادید است. اگر خانوادگی سفر می کنید باید برای هرکدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پرشود. برای آن دسته از عزیزانی که به دنبال اخذ وقت سفارت فرانسه هستند. گرفتن وقت سفارت فرانسه  توسط ما امکان پذیر است

مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده، علاوه بر فرم تکمیل شده درخواست ویزای فرانسه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

۱. شناسنامه ایرانی
۲. گذرنامه
توجه: اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.

۳. از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.
۴. دو قطعه عکس رنگی
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزای فرانسه چاپ خواهد شد.

۵. اسناد مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا فرانسه
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

۶. مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.

۷. ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
۹. رزرو هتل در یک یا چند شهر فرانسه برای کل مدت اقامت
۱۰. بیمه مسافرتی

منیع: ویزای شینگن

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن