اینترنت همانند دریاست ، کسی که آن را نمی شناسد همانند کسی ست که شنا را نمی داند.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه

اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

 اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

 ویزای شینگن فرانسه

اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن ماه را با کمترین هزینه و کوتاه ترین زمان ممکن از کارشناسان وب سایت ویزای شینگن ما دریافت نمایید. فرانسه کشوری محبوب و پربازدید کننده در بین کشورهای قاره اروپا می باشد. این کشور به همراه ۲۵ کشور دیگر از اعضای منطقه شینگن می باشند. طبق قرار داد شینگن شخص متقاضی می تواند با اخذ ویزای شینگن فرانسه بدون نیاز به دریافت ویزای مکرر دیگری به این ۲۵ کشور سفر کند اما باید به تاریخ اعتبار و تعداد روزهای مجاز خود توجه کند تا بتواند با خیال راحت  از سفر خود لذت ببرد. مدت تاریخ اعتبار ویزای شینگن برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‌کنند، معمولا ۱۵ روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از ۱۵ روز موافقت نخواهد شد. مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‌تر ارائه دهند.

انواع ویزا کشور فرانسه :

ویزا کوتاه مدت

  1. سفر تجاری یا ماموریت
  2. سفر شخصی و یا جهانگردی
  3. تحصیلات
  4. دیدار خانواده
  5. سایر

هزینه ویزا کوتاه مدت ۶۰ یورو

ویزا بلند مدت

  1. دانشجویی
  2. بازدید کننده
  3. اعضای خانواده فرانسوی
  4. علمی

هزینه ویزا بلند مدت ۹۹ یورو

اگر می خواهید به کشور اتریش سفر کنید و بهترین روزها را در اتریش تجربه کنید می توانید ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن را در کمترین زمان ممکن از متخصصین و مشاورین ما دریافت کنید.

منبع: ویزای شینگن

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی را اگر می خواهید به قصد توریستی به کشور فوق العاده زیبای فرانسه بروید از وب سایت ویزای شینگن ما اخذ نمایید. یکی از کشورهای پر بازدید و توریست پذیر در بین کشورهای اروپا فرانسه می باشد که برای سفر به این کشور شخص باید حتما قبل از هر چیزی برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام کند.

ویزای شینگن توریستی از نوع c می باشد این حالت نوعی ویزای کوتاه مدت است که به دارندگان آن این اجازه را میدهد که برای مدت معلومی و در صورت تایید درخواست شان در یک کشور عضو شینگن اقامت داشته باشند. اکثر ایرانیان توسط این نوع وارد منطقه شینگن می شوند. دریافت‌کنندگان ویزای C بسته به هدف و شرایط سفر خود یکی از ۳ نوع ویزا را دریافت می‌کنند:

  • یکبار ورود ( Single Entry ) : این بدان معناست که چنانچه شما یکبار وارد محدوده کشور عضو شینگن شدید و آن را ترک کردید دیگر قادر به بازگشت نخواهید بود حتی اگر از مدت زمان ویزای شما زمانی مانده باشد.
  • دوبار ورود ( Double Entry ) : در این حالت شما می توانید یکبار، کشور عضو شینگنی را که ویزای آن را دریافت کردید ترک کنید و مجددا در محدوده زمانی که ویزای شما دارای اعتبار است می توانید به محدوده ی کشور عضو شینگن برای بار دوم وارد شوید و در این حالت اگر برای بار دوم محدوده مذکور را ترک کردید قادر نیستید برای بار سوم به آن وارد شوید حتی اگر زمان ویزای شما تمام نشده باشد.
  • تعدد ورود (Multiple Entry ): در این حالت محدودیتی برای ورود و خروج به کشور عضو شینگن که ویزای شینگن آن را دریافت کردید وجود ندارد و می توانید تا ۹۰ روز و در یک محدوده زمانی شش ماهه در کشورهای محدوده شینگن اقامت داشته باشید و محدوده زمانی شش ماهه شما دقیقا از اولین ورود شما به یکی از کشورهای عضو شینگن شروع خواهد شد.

ویزای شینگن آلمان ویژه ۲۷ دی را اگر می خواهید با خیال آرامش و در دی ماه به آلمان سفر کنید از وب سایت ویزای شینگن دریافت کنید.

منبع: http://sitevisa.com/

دریافت ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۰ دی ماه

دریافت ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۰ دی ماه

دریافت ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۰ دی ماه

 ویزای شینگن فرانسه

دریافت ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۰ دی ماه

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۰ دی ماه را با خیال آرامش در کمترین زمان ممکن از وب سایت ویزای شینگن دریافت کنید. اولین قدم به این کشور دوست داشتنی و پر طرفدار پر کردن تقاضا نامه و فرم های موجود در سایت سفارت این کشور در ایران است.مسافر بعد از تکمیل فرم و ارسال آن به ایمیل تعریف شده برای این امر ، سفارت مدارک موجود را بررسی و به متقاضیان، وقت ملاقات می دهد.

در روز مصاحبه ، متقاضیان اخذ ویزای شینگن فرانسه با به همراه داشتن مدارکی نظیر: شناسنامه و پاسپورت ، عکس پرسنلی ، گواهی معتبر بانکی ( مبنی بر تمکن مالی ) ، سند مالکیت ملک ، گواهی اشتغال در ایران ، بیمه نامه مسافرتی ، گواهی رزرو بلیط – هتل و کپی و ترجمه همه مدارک فوق به سفارت این کشور مراجعه می کنند.بعد از تحویل مدارک فوق سفارت یک رسید به ما تحویل می دهد که تاریخ اعلام نتیجه پذیرش یا رد درخواست ما در آن قید شده است. در تاریخ مقرر باید به سفارت مراجعه کنیم و در صورت پذیرش درخواست ویزای صادر شده را دریافت نماییم؛ در غیر این صورت باید ایرادات وارده را رفع و از اول برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام به رزرو وقت سفارت فرانسه کنیم.

متقاضیانی که می خواهند  به یونان سفر کنند و به دنیال اخذ فوری ویزای شینگن یونان هستند ویزای شینگن یونان ویژه ۸ دی ماه  را بصورت فوری از ما دریافت نمایید و با آرمش خاطر آماده سفر شوند.

منبع: ویزای شینگن

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۲ دی

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۲ دی

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۲ دی

ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۲ دی

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۲ دی را از ما اخذ نمایید و با خیال آسوده سفر کنید. فرانسه کشوری محبوب در نزد مسافران و گردشگران می باشد. برای سفر به این کشور باید برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام کنید. کشور فرانسه براساس هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را مشخص کرده است. که این ویزاها شامل ویزای شینگن توریستی, ویزای تجاری, ویزای پزشکی, ویزای فرهنگی ویژه هنرمندان و ورزشکاران, ویزای مقامات رسمی, ویزای تحصیلی, ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی, ویزای ترانزیت فرودگاهی, ویزای کودکان, ویزای نخبگان می باشد.

 فرانسه دارای طبیعتی بکر و جاذبه های بی نظیر است. از این رو سالانه گردشگران بیشماری را جذب خود می کند. گردشگران و مسافران که به قصد گردشگری به این کشور می خواهند سفر کنند باید برای اخذ ویزای شینگن توریستی فرانسه اقدام کنند. کشور فرانسه، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را به‌ صورت ویزاهای بلند مدت و کوتاه مدت به متقاضیان ورود به خاک کشور فرانسه ارائه می‌دهد. برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی (به استثنای کودکان زیر ۱۲ سال) در روز تعیین شده در وقت سفارت فرانسه الزامی است تا مصاحبه انجام شود.

به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می‌بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت؛ زیرا برخی افراد با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را دارند.

دریافت ویزای شینگن مجارستان ویژه ۳۰ آذر بصورت فوری را از وب سایت ویزای شینگن ما بخواهید اگر می خواهید سفری مطمعن و آرام را تجربه کنید.

منبع: http://sitevisa.com/

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن