کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » وقت سفارت

وقت سفارت

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت سوئیس

سوئیس یکی از کشورهای عضو معاهده شینگن می باشد با اخذ ویزای شینگن سوئیس می توانید به سایر کشور های شینگن سفر کنید . از آنجایی که کشور سوئیس در ایران دارای سفارت خانه می باشد مسافران عزیزی که قصد سفر به کشور زیبای سوئیس را دارند می توانند با اطمینان کامل در مدت زمان کوتاه از وب سایت ویزای شینگن وقت سفارت سوئیس را دریافت کنند. کسانی که اطلاعات کافی در اخذ وقت سفارت سوئیس را ندارند ما این کار را بصورت تضمینی و فوری برای آنها انجام می دهیم.

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت سوئیس

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس ۴*۳
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

وقت سفارت یونان بصورت تضمینی و فوری

وقت سفارت یونان بصورت تضمینی و فوری

وقت سفارت یونان بصورت تضمینی و فوری

 وقت سفارت, وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان بصورت تضمینی و فوری

وقت سفارت یونان برای اخذ ویزای شینگن یونان یکی از اولین مراحلی است که باید در سفر به کشور یونان انجام داد. کشور یونان از کشورهای عضو معاهده شینگن می باشد. در حال حاضر بسیاری از متقاضیان ویزای شینگن اقدام به گرفتن وقت سفارت یونان نموده و مهمترین علت اینکار برای آنها پایین بودن هزینه آن و زمان مناسبی که به مسافران اعلام میشود می باشد.

مدارک لازم  جهت گرفتن وقت سفارت یونان :

  • مدارک شناسایی ایرانی ازجمله شناسنامه و کارت ملی
  • داشتن گذرنامه ای که از تاریخ آن حداقل ۶ ماه پس از صدور ویزا اعتبار داشته باشد، درغیر این صورت ابتدا گذرنامه خود را تعویض و تمدید بنمایید. توجه کنید که گرفتن کپی از ۵ صفحه اول گذرنامه مسافر و حتما صفحاتی که دارای مهر ویزا هستندد ضروری خواهد بود.
  • سه قطعه عکس رنگی جدید و حداکثر سه ماهه با سایز ۳۵ میلیمتر در ۴۵میلیمتر باشد و تمام رخ.
  • ارائه مدارک وضعیت شغلی که برای مشاغل مختلف به این صورت می باشد که :
  • کارکنان رسمی باید گواهی اشتغال به کار و فیش حقوقی و گواهی مرخصی را ارائه نمایند.
  • کارکنان شرکت های خصوصی بهتر است علاوه بر اماده کردن مدارک فوق یک کپی از روزنامه رسمی یا دیگر مدارک شرکتی که درر آن مشغول به کار می باشند را ارائه نمایند.
  • کارکنانی که شغل آزاد دارند باید کارت شناسایی که از صنف کاری خود دریافت نموده اند به همراه پرینت مالی شفاف خود به سفارت ارائه کنند.
  • دانش آموزان و دانشجویان علاوه بر ارائه سند مالکیت می بایست گواهی اشتغال به تحصیل معتبر نیز به همراه داشته باشند.
  • زنان خانه دار باید پرینت مالی شخصی را که کفالت و سرگرستی وی را بر عهدا دارند ارائه نمایند.

برای کسانی که نیاز به ویزای شینگن سوئد و  وقت سفارت سوئد دارند ما به طور تضمینی و فوری این کار را برای آنها انجام خواهیم داد.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

وقت سفارت سوئد

وقت سفارت سوئد

وقت سفارت سوئد

 وقت سفارت, وقت سفارت سوئد

وقت سفارت سوئد

سوئد کشوری کم جمعیت ، در اروپای شمالی ، کشوری امن برای زندگی و مسافرت است ابن کشور از نظر موقعیت جغرافیایی در منطقه اسکاندیناوی قرار گرفته و از نطر آب و هوایی نیز یکی از بهترین کشورهایی دنیا می باشد. چنانچه به هر دلیل قصد سفر به کشور سوئد را دارید ، اولین قدم گرفتن وقت سفارت سوئد به منظور مصاحبه و انگشت نگاری و ارائه مدارک مربوطه است. کشور سوئد عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد و با داشتن ویزای شینگن سوئد به راحتی میتوانید به بقیه کشورهای شینگن نیز سفر کنید.

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت سوئد: 

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس ۴*۳
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

سایت ویزای شینگن مفتخر است به مسافران محترم که می خواهند به کشور زیبای بلژیک سفر کنند در امر اخذ ویزای شینگن بلژیک , وقت سفارت بلژیک , تکمیل مدارک مورد نیاز, یاری نماید.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

وقت سفارت استونی تضمینی و فوری

وقت سفارت استونی تضمینی و فوری

وقت سفارت استونی تضمینی

 وقت سفارت, وقت سفارت استونی

وقت سفارت استونی تضمینی

کشور استونی از کشورهای اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به استونی امکان دریافت ۲ نوع ویزا برای سفر وجود دارد ویزای شینگن و ویزا ملی کشور استونی توجه داشته باشید با ویزا ملی استونی تنها می توانید به کشور استونی سفر داشته باشید ولی با ویزای شینگن استونی می توانید به کشورهای عضور معاهده شینگن سفر کنید. جهت دریافت ویزا استونی در ایران باید به وقت سفارت فنلاند در تهران مراجعه کنید. برای دریافت ویزای شینگن استونی قبل از هر چیزی باید برای اخذ وقت سفارت استونی اقدام کنند.

نکاتی در مورد ویزا استونی :

حداقل ۴۵ روز قبل از تاریخ سفر اقدام به درخواست ویزا نمائید .

در سفارت فنلاند در تهران تنها ویزا شنگن صادر می شود و ویزا ملی کشور استونی صادر نمی شود .

طولانی ترین نوع ویزا شنگن به شما اجازه اقامت ۹۰ روزه در اتحادیه اروپا را می دهد .

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به استونی :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به استونی وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به استونی از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول )  همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و آژین هم وجود دارد.

 درصورتی که می خواهید به کشور مجارستان سفر کنید به دنبال وقت سفارت مجارستان بصورت تضمینی هستید با ما همراه باشید.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن