اگر صخره در مسیر رود نبود ،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » وقت سفارت

وقت سفارت

اخذ ویزای تحصیلی یونان ویژه ۳۰ بهمن

اخذ ویزای تحصیلی یونان ویژه ۳۰ بهمن

اخذ ویزای تحصیلی یونان ویژه ۳۰ بهمن

 ویزای شینگن یونان

اخذ ویزای تحصیلی یونان ویژه ۳۰ بهمن

 ویزای شینگن تحصیلی یونان ویژه ۳۰ بهمن را بصورت تضمینی و در کمترین زمان ممکن از متخصصین ما دریافت نمایید. کشور یونان در جنوب شرقی اروپا و جنوب شبه جزیره بالکان واقع شده و عنوان مهد تمدن مغرب زمین را دارد. پایتخت یونان شهر آتن است. اگر می خواهید این کشور را جهت تحصیل خود انتخاب کنید می توانید تمام سوالات خود را از مشاورین ما دریافت کنید.
از شرایط اعزام دانشجو این است که هزینه تحصیل در یونان به صورت تقریباً رایگان می باشد و با توجه به انتخاب دانشجو و رشته مورد نظر دروس به زبان یونانی یا انگلیسی تدریس می شوند. لذا تحصیل در یونان به زبان انگلیسی مقدور می باشد. در کشور یونان ۲۲ دانشگاه وجود دارد و رشته هایی همچون علوم انسانی، دندانپزشکی، داروسازی،وکالت، معماری، فیزیک، شیمی و … را ارائه می دهند که با توجه به علایق خود می توانید رشته مورد نظر خود را انتخاب کنید.
اگر قصد دارید در کمتر از ۹۰ روز در یونان تحصیل کنید نیاز به اخذ ویزای شینگن یونان ندارید. ولی اگر آموزش شما بیش از ۹۰ روز در یونان طول بکشد، شما باید برای ویزای تحصیلی درخواست بدهید. برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی یونان از سفارت یونان وقت قبلی بگیرید. و در روز تعیین شده به همراه مدارک در سفارتخانه حاضر شوید.
اگر قصد سفر به کشور زیبای فرانسه را  برای تجارت دارید باید قبل از هر چیز برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام کنید پیشنهاد ما این است که ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن  را ازدست ندهید و سفری مطمعن را تجربه کنید.

منبع: http://sitevisa.com/

ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن

ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن

  ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن

 ویزای شینگن تجاری فرانسه

ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن

برای اخذ ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن می توانید به وب سایت ما اعتماد کنید ما تمام تلاشمان را برای یاری رساندن شما در اخذ ویزی تجاری فرانسه شما را یاری می رسانیم. برای دریافت ویزای تجاری در کشور فرانسه به چند روش می توان اقدام کرد. که در ذیل می توانید با دو روش مهم و پر طرفدار آشنا شوید و ویزای تجاری را بصورت فوری دریافت نمایید.

یکی از روش ها این است که فرد متقاضی ویزای کار فرانسه باید از فردی که دارای شرکتی معتبر در کشور فرانسه است دعوتنامه تجاری دریافت نمایید و هم چنین شرایط مورد نیاز را هم داشته باشد.
روش دیگر برای دریافت ویزای کار در فرانسه این است که در آگهی پذیرفته شوید. برای اینکه شما را برای ویزای تجاری در کشور فرانسه بپذیرند. کشور فرانسه برای کار مورد نیاز خود طی ۳ ماه نخست در خود کشور فرانسه و سپس سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی می شود اگر  شخص مورد نیاز یافت نشد از ایران یا کشورهای دیگر برای کار نیرو میگیرند. اگر شخصی در این آگهی پذیرش شود می تواند برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام کند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تجاری فرانسه

    مدارک شناسایی مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت فرانسه

    شناسنامه و ترجمه های آن ها

    نامه های بانکی

    اسناد مالکیت منزل یا زمین

    نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد

    نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی فرانسه، افزایش دهند.

منبع: وقت سفارت

پل گلدن گیت, پلی معلق با معماری جذاب در آمریکا

پل گلدن گیت, پلی معلق با معماری جذاب در آمریکا

پل گلدن گیت, پلی معلق با معماری جذاب در آمریکا

ویزای شینگن آمریکا

پل گلدن گیت, پلی معلق با معماری جذاب در آمریکا

پل گلدن گیت, پلی معلق و طولانی در سانفرانسیسکوی آمریکا که این شهر را به شمال ایالت کالفرنیا متصل می کند. پل گلدن گیت، ابتکار مهندس مشهور جوزف استراس بود که پیش از این طراحی ۴۰۰ پل متحرک را برعهده داشت. ایرونیگ مارو، مهندس معمار و مهندس چارلز آلتون الیس و لئون مویسیف از طراحان پل در اجرای این پروژه بزرگ مشارکت داشتند. ساخت این پل در ۵ ژانویه ۱۹۳۳ آغاز شد. پروژه ساخت این پل توسط اشتراوس رئیس آن روز به روز مورد نظارت کامل قرار می گرفت. این پل در ۲۷ مه ۱۹۳۷ گشایش یافت و در فاصله بین سال‌های ۱۹۳۷ تا ۱۹۶۴ با طول ۴٬۲۰۰ پا (۱٬۳۰۰ متر) طولانی‌ترین پل معلق دنیا به حساب می‌آمد.
پل گلدن گیت از ۶ مسیر مخصوص تردد وسایل نقلیه و دو مسیر محل عبور عابران پیاده در هر دو طرف تشکیل شده است در اول سپتامبر سال ۲۰۰۲ عوارض تردد از روی این پل برای وسایل نقلیه موتوری از ۳ دلار به ۵ دلار افزایش یافت. دوچرخه، موتور و عابر پیاده از پرداخت عوارض معاف هستند.
یکی از زیبایی و خاص بودن پل گلدن گیت رنگ نارنجی و نوع ساخت آن است که باعث جذب گردشگران بسیاری می شود. این پل مخصوصا در مه منظره زیبایی را به وجود می آورد. پل گلدن گیت دومین پل طولانی معلق در ایالات متحده آمریکا پس از پل باریک Verrazano در شهر نیویورک است و این پل در سال ۱۹۹۹ رتبه پنجم برترین های معماری را در موسسه معماران آمریکایی را بدست آورد .
کشور امریکا یکی از کشورهای محبوب و پر بازدیدکننده در بین گردشگران و توریستان دنیاست چرا که جاذبه های بکر و دیدنی بسیاری را در خود جای داده است. یکی از جاذبه ها و مکان های جذاب آن کوه راشمور است این کوه در نزدیکی شهر کیستون در ایالت داکوتای جنوبی آمریکا در تپه هایی با نام تپه های سیاه قرار دارد که صورت ۴ رئیس جمهور محبوب آمریکا  به نام های آبراهام لینکلن، تئودور روزولت، توماس جفرسون، و جرج واشینگتن را روی آن حکاکی کرده اند. که برای گردشگران از جذابیت خاصی برخوردار است.

برای سفر به امریکا نیاز به وقت سفارت آمریکا دارید متقاضیان عزیز باید به وب سایت ویزای شینگن ما اعتماد کنند. متخصصین و مشاورین ما آنها در اخذ وقت سفارت امریکا یاری خواهند کرد.

منبع: ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

 اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

 ویزای شینگن فرانسه

اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن ماه را با کمترین هزینه و کوتاه ترین زمان ممکن از کارشناسان وب سایت ویزای شینگن ما دریافت نمایید. فرانسه کشوری محبوب و پربازدید کننده در بین کشورهای قاره اروپا می باشد. این کشور به همراه ۲۵ کشور دیگر از اعضای منطقه شینگن می باشند. طبق قرار داد شینگن شخص متقاضی می تواند با اخذ ویزای شینگن فرانسه بدون نیاز به دریافت ویزای مکرر دیگری به این ۲۵ کشور سفر کند اما باید به تاریخ اعتبار و تعداد روزهای مجاز خود توجه کند تا بتواند با خیال راحت  از سفر خود لذت ببرد. مدت تاریخ اعتبار ویزای شینگن برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‌کنند، معمولا ۱۵ روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از ۱۵ روز موافقت نخواهد شد. مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‌تر ارائه دهند.

انواع ویزا کشور فرانسه :

ویزا کوتاه مدت

  1. سفر تجاری یا ماموریت
  2. سفر شخصی و یا جهانگردی
  3. تحصیلات
  4. دیدار خانواده
  5. سایر

هزینه ویزا کوتاه مدت ۶۰ یورو

ویزا بلند مدت

  1. دانشجویی
  2. بازدید کننده
  3. اعضای خانواده فرانسوی
  4. علمی

هزینه ویزا بلند مدت ۹۹ یورو

اگر می خواهید به کشور اتریش سفر کنید و بهترین روزها را در اتریش تجربه کنید می توانید ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن را در کمترین زمان ممکن از متخصصین و مشاورین ما دریافت کنید.

منبع: ویزای شینگن

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن