گنج هائی که در قلب هستند ، قابل سرقت نیستند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
خانه » وقت سفارت » وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۲ دی

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۲ دی

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۲ دی

ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۲ دی

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۲ دی را از ما اخذ نمایید و با خیال آسوده سفر کنید. فرانسه کشوری محبوب در نزد مسافران و گردشگران می باشد. برای سفر به این کشور باید برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام کنید. کشور فرانسه براساس هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را مشخص کرده است. که این ویزاها شامل ویزای شینگن توریستی, ویزای تجاری, ویزای پزشکی, ویزای فرهنگی ویژه هنرمندان و ورزشکاران, ویزای مقامات رسمی, ویزای تحصیلی, ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی, ویزای ترانزیت فرودگاهی, ویزای کودکان, ویزای نخبگان می باشد.

 فرانسه دارای طبیعتی بکر و جاذبه های بی نظیر است. از این رو سالانه گردشگران بیشماری را جذب خود می کند. گردشگران و مسافران که به قصد گردشگری به این کشور می خواهند سفر کنند باید برای اخذ ویزای شینگن توریستی فرانسه اقدام کنند. کشور فرانسه، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را به‌ صورت ویزاهای بلند مدت و کوتاه مدت به متقاضیان ورود به خاک کشور فرانسه ارائه می‌دهد. برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی (به استثنای کودکان زیر ۱۲ سال) در روز تعیین شده در وقت سفارت فرانسه الزامی است تا مصاحبه انجام شود.

به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می‌بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت؛ زیرا برخی افراد با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را دارند.

دریافت ویزای شینگن مجارستان ویژه ۳۰ آذر بصورت فوری را از وب سایت ویزای شینگن ما بخواهید اگر می خواهید سفری مطمعن و آرام را تجربه کنید.

منبع: http://sitevisa.com/

ویزای شینگن فرانسه تاریخ ۱۹ آذر ماه

ویزای شینگن فرانسه تاریخ ۱۹ آذر ماه

ویزای شینگن فرانسه تاریخ ۱۹ آذرماه

ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه تاریخ ۱۹ آذرماه

 ویزای شینگن فرانسه تاریخ ۱۹ آذر ماه را با اعتماد کامل از وب سایت ویزای شینگن دریافت کنید. مسافرانی که قصد سفر به کشور زیبای فرانسه را در این تاریخ دارند ولی اطلاعات لازم و کافی برای خذ ویزای فرانسه را ندارند و می خواهند هر چه فوری برای اخذ ویزا اقدام کنند نگران نباشند ما آنها را در انجام تمام مراحل اخذ ویزا راهنمایی می کنیم.

کشور فرانسه عضو پیمان شینگن می باشد. ورود به آن ملزم به اخذ ویزای شنگن فرانسه است. به منطقه ای که  ۲۴ کشور یعنی فرانسه، آلمان، بلژیک، هلند، لوکزامبورگ، پرتغال، اسپانیا، لهستان، اسلواکی، اسلوونی، لتونی، لیتوان، مجارستان، چک، سوئد، مالت، ایسلند، نروژ، ایتالیا، فنلاند، یونان، دانمارک، استونی و اتریش را فرا میگیرد؛ اصطلاحاً منطقه شینگن گفته میشود.

به موجب معاهده شینگن، کشورهای عضو دارای یک سری روابط معین هستند از جمله اینکه اتباع این کشورها برای سفر به کشورهای دیگر منطقه نیاز به اخذ ویزا ندارند اما اتباع کشورهای خارج از منطقه شینگن برای سفر به این کشورها ملزم به اخذ ویزای شینگن هستند. جالب است بدانید که با اخذ ویزای شینگن یکی از ۲۴ کشور مذکور میتوان وارد خاک ۲۳ کشور دیگر نیز شد.

 ایرانیها برای سفر به فرانسه حتماً باید ویزای شنگن فرانسه داشته باشند. مرجع صادرکننده ویزای شینگن فرانسه، سفارت فرانسه در سایر کشورهای دنیاست. ایرانیهای متقاضی اخذ ویزای شینگن فرانسه باید از طریق سفارت فرانسه کشور واقع در تهران اقدام کنند. برای انجام این امر ابتدا فرد باید از سفارت فرانسه، وقت مصاحبه بگیرد.

اولین قدم برای گرفتن وقت سفارت فرانسه و ارائه درخواست صدور ویزای شینگن فرانسه، تکمیل فرم تقاضای ویزای شینگن فرانسه است. فرم درخواست ویزای شینگن فرانسه از طریق سایت رسمی سفارت یا بخش ویزای سفارت قابل دریافت است. پس از تهیه و تکمیل فرم باید آن را به پست الکترونیکی سفارت فرانسه ارسال کرد. سفارت پس از دریافت فرم، وقت مصاحبه را تعیین و برای متقاضی ایمیل میکند. متقاضی اخذ ویزای شینگن فرانسه باید در تاریخ و ساعت تعیین شده جهت انجام مصاحبه و انجام امور انگشت نگاری به سفارت فرانسه مراجعه کند.

منبع: http://sitevisa.com/

وقت سفارت فرانسه به صورت فوری در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت فرانسه به صورت فوری در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت فرانسه به صورت فوری در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت فرانسه به صورت فوری در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت فرانسه به صورت فوری در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه به صورت فوری در سایت ویزای شینگن برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار توسط ما امکان پذیر است. همچنین ما وقت های فوری و خارج از نوبت ارائه نمیدهیم و فقط وقت های عادی که همگان امکان دریافت آن ها را دارند، دریافت میکنیم و کارمزد انجام این کار را از مشتریان دریافت میکنیم. همچنین ما هیچ رابطه ای با سفارت خانه ها نداریم و به صورت قانونی که همگان نیز امکان انجام این امور را دارند، اقدام به دریافت وقت میکنیم

برای آن دسته از عزیزانی که نیاز به وقت سفارت فرانسه دارند، گرفتن وقت سفارت فرانسه امکان پذیر است. دقت داشته باشید که کمترین هزینه وقت سفارت فرانسه را می‌توانید از سایت sitevisa.com بخواهید. وقت سفارت فرانسه تخصص ماست و همواره بهترین خدمات ممکنه را به کابران سایت ارائه کرده‌ایم.

وقت دانشجویی سفارت فرانسه

مهمترین شرط اعطای ویزای تحصیلی از سوی دولت فرانسه ، اخذ پذیرش برای تحصیل در دانشگاه های فرانسه است. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های فرانسه داوطلب باید دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد و یا مدرک تحصیلی او در کشوری که آن را کسب کرده است و هم چنین در فرانسه برای پذیرش دانشگاه کافی باشد. به عبارت دیگر دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های فرانسه نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش است. دقت داشته باشید که برای اخذ وقت سفارت فرانسه و اطلاعات تکمیلی در این مورد می‌توانید با ما تماس گرفته و اطلاعات به روز شده را دریافت کنید.
دانشجویانی که در دانشگاه های ایران به تحصیل اشتغال دارند و یا داشته اند، باید گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر وموم شده ی خود ارایه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در بعضی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی – شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری – نیز برگزار می کنند. برای دریافت پذیرش باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت کرد.

مدارکی که باید در وقت سفارت فرانسه تعیین شده، علاوه بر فرم تکمیل شده درخواست ویزای فرانسه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

۱. شناسنامه ایرانی
۲. گذرنامه
توجه: اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.

۳. از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.
۴. دو قطعه عکس رنگی
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شینگن، عکس شما بر روی برچسب ویزای فرانسه چاپ خواهد شد.

۵. اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا فرانسه
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

۶. مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.

۷. ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
۹. رزرو هتل در یک یا چند شهر فرانسه برای کل مدت اقامت
۱۰. بیمه مسافرتی
توجه: متقاضیان ویزای فرانسه باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص، مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد. اگر در زمینه هر یک از موارد بالا مشکلی داشتید می‌توانید با ما تماس بگیرد تا راهنمایی کامل در این مورد به شما گفته شود.

گردآوری: ویزای شینگن http://sitevisa.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن