آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد، آزادی خود ماه است كه او را پایبند می كند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » وقت سفارت (صفحه ی 2)

وقت سفارت

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی را اگر می خواهید به قصد توریستی به کشور فوق العاده زیبای فرانسه بروید از وب سایت ویزای شینگن ما اخذ نمایید. یکی از کشورهای پر بازدید و توریست پذیر در بین کشورهای اروپا فرانسه می باشد که برای سفر به این کشور شخص باید حتما قبل از هر چیزی برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام کند.

ویزای شینگن توریستی از نوع c می باشد این حالت نوعی ویزای کوتاه مدت است که به دارندگان آن این اجازه را میدهد که برای مدت معلومی و در صورت تایید درخواست شان در یک کشور عضو شینگن اقامت داشته باشند. اکثر ایرانیان توسط این نوع وارد منطقه شینگن می شوند. دریافت‌کنندگان ویزای C بسته به هدف و شرایط سفر خود یکی از ۳ نوع ویزا را دریافت می‌کنند:

  • یکبار ورود ( Single Entry ) : این بدان معناست که چنانچه شما یکبار وارد محدوده کشور عضو شینگن شدید و آن را ترک کردید دیگر قادر به بازگشت نخواهید بود حتی اگر از مدت زمان ویزای شما زمانی مانده باشد.
  • دوبار ورود ( Double Entry ) : در این حالت شما می توانید یکبار، کشور عضو شینگنی را که ویزای آن را دریافت کردید ترک کنید و مجددا در محدوده زمانی که ویزای شما دارای اعتبار است می توانید به محدوده ی کشور عضو شینگن برای بار دوم وارد شوید و در این حالت اگر برای بار دوم محدوده مذکور را ترک کردید قادر نیستید برای بار سوم به آن وارد شوید حتی اگر زمان ویزای شما تمام نشده باشد.
  • تعدد ورود (Multiple Entry ): در این حالت محدودیتی برای ورود و خروج به کشور عضو شینگن که ویزای شینگن آن را دریافت کردید وجود ندارد و می توانید تا ۹۰ روز و در یک محدوده زمانی شش ماهه در کشورهای محدوده شینگن اقامت داشته باشید و محدوده زمانی شش ماهه شما دقیقا از اولین ورود شما به یکی از کشورهای عضو شینگن شروع خواهد شد.

ویزای شینگن آلمان ویژه ۲۷ دی را اگر می خواهید با خیال آرامش و در دی ماه به آلمان سفر کنید از وب سایت ویزای شینگن دریافت کنید.

منبع: http://sitevisa.com/

ویزای شینگن آلمان ویژه ۲۷ دی

ویزای شینگن آلمان ویژه ۲۷ دی

ویزای شینگن آلمان ویژه ۲۷ دی

 ویزای شینگن آلمان

ویزای شینگن آلمان ویژه ۲۷ دی

ویزای شینگن آلمان ویژه ۲۷ دی را اگر می خواهید با خیال آرامش و در دی ماه به آلمان سفر کنید از وب سایت ویزای شینگن دریافت کنید. آلمان بزرگ‌ترین کشور اروپای مرکزی و پرجمعیت‌ترین کشور در اتحادیهٔ اروپاست و درای مکان های دیدنی جذاب فراوانی می باشد. این کشور عضو  پیمان شینگن می باشد از این جهت هر مسافرکه می خواهد به این کشور سفر کند باید برای  اخذ ویزای شینگن آلمان اقدام کند.

ابتدایی ترین کار در اخذ ویزای شینگن آلمان تعیین وقت سفارت آلمان برای مصاحبه می باشد. قبل از اینکه تمام مدارکتون آماده کنید اول برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. سفارت خانه آلمان در خواست تعیین وقت را بصورت حضوری, اینترنتی, تلفنی به مسافر می دهد. چنانچه همزمان مبادرت به گرفتن چند وقت برای خود نمایید این امر سوء استفاده از سیستم تعیین وقت تلقی شده و شما برای مدت طولانی از دریافت وقت محروم خواهید شد. این موارد به نفع افرادی می باشد که صادقانه رفتار نموده و مدت زمان انتظار را برای همه متقاضیان کوتاه می نمایید.

 مشافرانی که به دنبال  کشوری جذاب برای گردشگری می باشند یونان  میتواد انتخاب مناسبی باشد.  برای اخذ ویزای شینگن یونان ویژه ۲۵ دی ماه بصورت فوری به وب سایت ما اعتماد کنید و در کمترین زمان ممکن ویزای شینگن یونان را از ما دریافت نمایید.

منبع: ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن یونان ویژه ۲۵ دی ماه

اخذ ویزای شینگن یونان ویژه ۲۵ دی ماه

اخذ ویزای شینگن یونان ویژه ۲۵ دی ماه

 ویزای شینگن یونان

اخذ ویزای شینگن یونان ویژه ۲۵ دی ماه

 برای اخذ ویزای شینگن یونان ویژه ۲۵ دی ماه بصورت فوری به وب سایت ما اعتماد کنید و در کمترین زمان ممکن ویزای شینگن یونان را از ما دریافت نمایید. یونان کشور مهد تمدن علم و فرهنگ و دارای جاذبه های بی نظیری است علاوه بر جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی، هزینه سفر به یونان نسبت به سایر کشورهای اروپایی مقرون به صرفه‌تر است از این رو گردشگران و مسافران بسیاری را به خود مجذوب می کند.

گردشگران برای سفر به این کشور نیازمند به اخذ ویزای شینگن یونان می باشند. برای دریافت ویزای شینگن یونان باید پیش از حضور در سفارت این کشور، فرم های مربوط به درخواست ویزای شینگن را کامل کنید و برای گرفتن وقت سفارت یونان منتظر بمانید. پس از گذشت زمان لازم و وقتی که برای مصاحبه انتخاب شدید، باید حضورا جهت مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت یونان حاضر شوید.

چگونگی دریافت ویزای تحصیلی یونان:
اگر در کمتر از ۹۰ روز در یونان تحصیل کنید، نیازی به ویزا ندارید. با این حال، اگر آموزش شما بیش از ۹۰ روز در یونان طول بکشد، شما باید برای ویزای تحصیلی درخواست بدهید. شما باید برای ویزای دانشجویی خود در دفتر کنسولگری در منطقه اقامت دائم خود و یا سفارت یونان اقدام کنید. هر دفتر کنسولگری ویزای دانشجویی را کمی متفاوت صادر میکنند، بنابراین توجه ویژه ای به شرایط خود داشته باشید تا در کنسولگری به هنگام درخواست دچار مشکل نشوید و البته فراموش نکنید که اکثر کنسولگری ها درخواست دارند که خود شما به صورت شخصی حاضر شوید.
ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه را در کمترین زمان ممکن از ما دریافت کنید. و سفری خاطره انگیز را در اتریش تجربه کنید.

منبع: وقت سفارت

دریافت ویزای شینگن ایتالیا ویژه ۱۵ دی

دریافت ویزای شینگن ایتالیا ویژه ۱۵ دی

دریافت ویزای شینگن ایتالیا ویژه ۱۵ دی

ویزای شینگن ایتالیا

دریافت ویزای شینگن ایتالیا ویژه ۱۵ دی

ویزای شینگن ایتالیا ویژه ۱۵ دی را بدون هیچ نگرانی و با اعتماد کامل از وب سایت ویزای شینگن دریافت کنید و سفری آرام را تجربه کنید. از آنجایی که ایتالیا نیز یکی از هم پیمانان معاهده شینگن است، دریافت ویزای شینگن ایتالیا یکی از الزامات سفر به آنجا محسوب می‌شود.

 مسافر برای اخذ ویزای شینگن ایتالیا قبل از هر چیز فرم در خواست ویزا را تکمیل کند. اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند. بعد از تکمیل فرم ها در مرحله بعد باید وقت سفارت ایتالیا را بگیرد و مدارک ذیل را تهیه کند تا در روز تعیین شده از طرف سفارت ایتالیا برای انگشت نگاری و مصاحبه با خود به سفارت ببرد و آنها را تحویل دهد.

۱ . اصل گذرنامه با ۷ ماه اعتبار و ارائه گذرنامه های قبلی
۲ . اصل شناسنامه با ترجمه انگلیسی تمام صفحات
۳ . سابقه بیمه با ترجمه انگلیسی
۴ . گواهی اشتغال به کار یا پروانه کسب با ( ترجمه انگلیسی ) در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر و میزان درآمد قید شود.
(برای افراد بازنشسته ترجمه حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی می باشد) ( برای افراد محصل
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل الزامی می باشد )
۵ . اصل سند مالکیت به نام مسافر ( ترجمه انگلیسی تمام صفحات )
۶ . گردش سه ماهه حساب با مانده حداقل ۶۰ میلیون تومان (ترجمه انگلیسی)
۷ . ۶ قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۴.۵ * ۳.۵
۸ . تکمیل مشخصات فردی

ویزای شینگن آلمان ویژه ۱۴ دی ماه را بصورت تضمینی و فوری از ما بگیرید. و با خیال آسوده به کشور زیبا و  جذاب آلمان سفر کنید.

منبع: http://sitevisa.com/

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن