مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » وقت سفارت (صفحه ی 3)

وقت سفارت

وقت سفارت پرتغال در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت پرتغال در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت پرتغال در سایت ویزای شینگن

 وقت سفارت تضمینی, وقت سفارت پرتغال

وقت سفارت پرتغال در سایت ویزای شینگن

برای سفر به بعضی از کشورها اخذ ویزا یا روادید کشور مقصد الزامی می باشد که برای دریافت ویزای شینگن کشور مقصد می بایست از طریق سفارت کشور مقصد اقدام نمود. کشور پرتغال نیز عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و جهت مسافرت به پرتغال به ویزا نیاز دارید. برای دریافت ویزای شینگن پرتغال قبل از هر چیزی باید برای اخذ وقت سفارت پرتغال قدام کنند.

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت پرتغال :

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس ۴*۳
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

 مسافران عزیزی که به دنبال ویزای شینگن اتریش هستند. جهت اخذ وقت سفارت اتریش به صورت فوری و تضمینی از خدمات وب سایت ویزای شینگن ما استفاده نمایند.

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به پرتغال :

در حال حاضر هیچ پرواز مستقیمی بین ایران و پرتغال وجود ندارد و بهترین مسیر پروازی ترکیش ایرلاین ( یک توقف در استانبول ) می باشد علاوه بر ترکیش ایرلاین امکان پرواز به وسیله هواپیمایی امارات و لوفتهانزا و اتریشی نیز با یک توقف وجود دارد.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

اخذ وقت سفارت دانمارک بصورت تضمینی

اخذ وقت سفارت دانمارک بصورت تضمینی

 اخذ وقت سفارت دانمارک بصورت تضمینی

 وقت سفارت, وقت سفارت دانمارک

اخذ وقت سفارت دانمارک بصورت تضمینی

برای سفر به کشور دانمارک باید از کشور دانمارک یا یکی از کشورهای عضو معاهده شینگن ویزای شینگن دریافت کرد. اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت می باشد.

برای تحویل مدارک به سفارت دانمارک، میبایستی قبل از تحویل مدارک به سفارت دانمارک وقتی را از سفارت دانمارک اخذ نمود. حضور  شخص در سفارت آن کشور به همراه مدارک جهت مصاحبه الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا دانمارک :

  1. اصل پاسپورت متقاضی .
  2. کارت ملی و شناسنامه .
  3. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید .
  4. در صورت داشتن سند ملک اصل و کپی ترجمه شده .
  5. نامه تمکن مالی از بانک و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  6. در صورت داشتن ویزا شنگن و یا ویزا کشور های معتبر کپی از آنها .
  7. گواهی اشتغال به کار یا ذکر سمت و حقوق و سایقه و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت .
  8. گواهی بازنشستگی .
  9. گواهی اشتغال به تحصیل .

 چنانچه مایل به سفر ایتالیا باشید قبل از هر چیز نیاز به ویزای شینگن ایتالیا دارید و اولین مرحله برای دریافت ویزای شینگن ایتالیا اخذ وقت سفارت ایتالیا می باشد ما این کار را برای شما به طور تضمینی و فوری انجام میدهیم.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

وقت سفارت اسلواکی در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت اسلواکی در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت اسلواکی در سایت ویزای شینگن

 وقت سفارت, وقت سفارت اسلواکی

وقت سفارت اسلواکی در سایت ویزای شینگن

جمهوری اسلواکی کشوری در اروپای مرکزی است. کشور اسلواکی عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای مسافرت به اسلواکی نیاز به ویزای شنگن اسلواکی دارید . جهت دریافت ویزا حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت در محل سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا اسلواکی :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

برای آن دسته ار عزیزانی که به دنبال اخذ وقت سفارت ترکیه فوری هستند ما به طور تضمینی این کار را برای آنها انجام میدهیم.

نکاتی در مورد ویزا اسلواکی :

جهت دریافت ویزا شنگن اسلواکی حداقل ۶ هفته زودتر از تاریخ مسافرت اقدام نمائید .

جهت گرفتن وقت سفارت می توانید به صورت تلفنی و حضوری در سفارت اسلواکی اقدام نمائید .

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

وقت سفارت نیوزیلند به صورت تضمینی و فوری

وقت سفارت نیوزیلند به صورت تضمینی و فوری

وقت سفارت نیوزیلند به صورت تضمینی و فوری

وقت سفارت نیوزیلند به صورت تضمینی و فوری

وقت سفارت نیوزیلند به صورت تضمینی و فوری

وقت سفارت

وقت سفارت نیوزیلند به صورت تضمینی و فوری ویزای توریستی به متقاضیان اجازه میدهد تا برای تفریح تعطیلات و یا دیدار از اقوام درجه یک به نیوزیلند سفر نمایند.

مدارک مورد نیاز:

فرم تکمیل شده و امضا شده INZ 1017 که با هماهنگی موسسه تکمیل می گردد

مدارک دال بر پرداخت هزینه درخواست به مبلغ ۳۹۵ درهم امارات به صورت نقدی

اصل گذر نامه (با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ قصد ورود به نیوزیلند) به همراه کپی از صفحه مشخصات و تمامی ویزاهای قبلی کشورهای مختلف (به انضمام گذر نامه های قبلی ) برای همه متقاضیان

دو قطعه عکس رنگی سایز پاسپورتی

ترجمه شناسنامه

نامه دعوت به انضمام کپی تابعیت و یا اخرین وضعیت اقامتی شخص دعوت کننده

آدرس کامل و تلفن تمامی اقوام و اشنایان ساکن در استرالیا

ارائه بلیط رفت و برگشت و یا تاییدیه رزرواسیون بلیط

مدارک دال بر توانایی مالی برای مدت سفربه مانند ریز صورت حساب بانکی سه تا شش ماه اخیر (حداقل مبلغ ۱۰۰۰ دلار نیوزیلند برای هر نفر در هر ماه

اقامت و یا حداقل میلغ ۵۰۰ دلار نیوزیلند درصورت رزرو مکان اسکان)

تاییدیه رزرو محل اسکان (درصورت وجود)

تکمیل فرم ضمانت مالی INZ 1025 که با هماهنگی موسسه تکمیل می گردد

در صورت شاغل بودن گواهی شغلی با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی از کارفرما (در صورت خویش فرما بودن لطفا ازجواز کسب  اگهی تاسیس و تمهیدات مربوطه در زمان سفر به استرالیا را تسلیم نمایید

قرار داد شغلی و اخرین فیش حقوقی

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان /محصلین

ترجمه سند ازدواج

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن