دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » وقت سفارت (صفحه ی 5)

وقت سفارت

وقت سفارت انگلیس در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت انگلیس در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت انگلیس در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت انگلیس در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت انگلیس در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت

وقت سفارت انگلیس در سایت ویزای شینگن شما ( متقاضی اخذ ویزا ) میتوانید اطلاعات فرم درخواست ویزا انگلیس را شخصاً تکمیل نمایید. البته با توجه به این تکمیل اطلاعات فرم درخواست ویزا انگلیس مهمترین مرحله در اخذ ویزا انگلستان هست توصیه میشود در صورتیکه آشنایی کافی به زبان انگلیسی و نحوه تکمیل فرم را ندارید، مسئولیت آن را به فردی مطمئن و مجرب بسپارید.

کلیه مدارک متقاضیان ویزای انگلیس باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست. به علت اینکه در روز تحویل مدارک ، مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد تمامی مدارک فوق صرف نظر از اینکه قبلآ به انگلستان سفر کرده اند و یا خیر ، باید کامل و دقیق باشد ، خصوصآ مدارک بانکی اعم از درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیق بیان شود.

اخذ وقت سفارت هلند در کمترین زمان ممکن

اخذ وقت سفارت هلند در کمترین زمان ممکن

 اخذ وقت سفارت هلند در کمترین زمان ممکن

 وقت سفارت, وقت سفارت هلند

اخذ وقت سفارت هلند در کمترین زمان ممکن

هلند کشوری در شمال غربی اروپا با واحد پول یورو و عضو معاهده ویزای شینگن می باشد. برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه اولین قدم می باشد.

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت هلند

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس ۴*۳
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

برای متقاضیان محترمی که قصد سفر به کشور هلند را دارند امکان اخذ وقت سفارت هلند در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه  توسط سایت ویزای شینگن ما امکان پذیر است.

برای رفتن به هلند نیاز به ویزای شنیگن هلند داریم ما در ذیل مدارک جهت اخذ ویزای شینگن این کشور را به شما معرفی می کنیم.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور هلند :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

اگر قصد رفتن به کشور لهستان را دارید  و می خواهید وقت سفارت لهستان را به صورت تضمینی دریافت کنید وب سایت ویزای شینگن این کار را برای شما به نحو احسن انجام خواهد داد.

گرد آوری: ویزای شینگن sitevisa.com

وقت سفارت لهستان به صورت تضمینی در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت لهستان به صورت تضمینی در سایت ویزای شینگن

وقت سفارت لهستان به صورت تضمینی

 وقت سفارت, وقت سفارت لهستان

وقت سفارت لهستان به صورت تضمینی و فوری

 

 برای سفر به محدوده شینگن از کشور لهستان نیاز به اخذ ویزای شینگن لهستان را دارید. تمام متضاضیان برای دریافت ویزای شینگن لهستان قبل از هر چیزی باید برای اخذ وقت سفارت لهستان اقدام کنند.

 ما در سایت ویزای شینگن متقاضیان محترمی که قصد سفر به لهستان را دارند در امر تعیین وقت سفارت لهستان تضمینی و پرداختی هزینه های سفارت یاری می نماییم.

مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت لهستان:

  • ارسال اسکن رنگی گذرنامه از طریق ایمیل یا تلگرام
  • تکمیل فرم اطلاعات شخصی
  • پس از تکمیل ثبت نام شما در سفارت لهستان اصل وقت تعیین شده توسط سفارت برای شما ارسال خواهد گردید.
  • لازم به ذکر است امکان صدور بیمه ی مسافرتی , رزرو پرواز و رزرو هتل  برای متقضیان وجود دارد.

هزینه ویزا شینگن سفارت لهستان :

هزینه ای که برای اخذ ویزا شینگن کشور لهستان پرداخت کنید می بایست به صورت ارز یورو و به صورت نقدی انجام شود که مبالغ آن برای هر نفر به صورت تعرفه های زیر می باشد :

  • افراد بزرگسال بالای ۱۲ سال مبلغ ۶۰ یورو.
  • افرادی که سن آنها بین ۶ تا ۱۲ سال باشد ۳۵ یورو.
  • کودکن زیر ۶ سال هم به صورت رایگان بوده و مبلغی را پرداخت نمی کنند.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

وقت سفارت فوری به صورت تضمینی و کمترین هزینه

وقت سفارت فوری به صورت تضمینی و کمترین هزینه

وقت سفارت فوری به صورت تضمینی و کمترین هزینه

وقت سفارت فوری به صورت تضمینی و کمترین هزینه

وقت سفارت فوری به صورت تضمینی و کمترین هزینه

وقت سفارت

وقت سفارت فوری به صورت تضمینی و کمترین هزینه اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه می باشد.

وقت سفارت فوری به صورت تضمینی و کمترین هزینه

وقت سفارت فوری به صورت تضمینی و کمترین هزینه

سفارت خانه های مختلف سیاست های متفاوتی را جهت ارائه وقت سفارت اتخاذ می کنند. مراجعه حضوری فرد متقاضی، تماس تلفنی، ارسال ایمیل و مراجعه به وب سایت عمده راه های تعیین وقت سفارت است. متقاضیان باید توجه داشته باشند که سفارت در ارتباط با ارائه وقت سفارت و صدور ویزا اختیار تام دارد. تا پیش از زمان مصاحبه، حتما از طریق شماره پیگیری با سفارت درارتباط باشید، گاهی ممکن است با وجود دریافت تاییدیه وقت، سفارت بنا به هردلیلی اقدام به تغییر یا کنسل کردن وقت مصاحبه سفارت نماید. یا پس از انجام مصاحبه، با وجود کامل بودن مدارک موردنظر با درخواست ویزای متقاضی مخالفت نماید. در این گونه موارد، شرایط به وجود آمده از سوی سفارت را بپذیرید و از بحث کردن با افسر صدور ویزا و یا اعتراض بیجا خودداری نمایید. با آگاهی از قوانین سفارت مربوطه، به آسانی می توان بار دیگر شانس خود را برای گرفتن ویزا امتحان کرد.

منبع: ویزای شینگن sitevisa.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن