عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۶ تیر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » سفارش ویزا

سفارش ویزا

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

دریافت ویزا

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا و مدارک لازم برای تشکیل پرونده جهت درخواست ویزای شینگن را در سایت ویزا برای شما با عکس آماده کرده ایم.

حداقل شرایط لازم جهت تشکیل پرونده درخواست ویزا کدامند؟

– داشتن گذرنامه عادی، خدمت و یا سیاسی

در زمان تقاضای روادید، تاریخ اعتبار گذرنامه باید سه ماه پس از تاریخ برگشت باشد. چنانچه گذرنامه شما از اعتبار کافی برخوردار نباشد بایستی گذرنامه خود را تمدید نمائید.

برای الصاق لیبل ویزا و مهرهای ورود و خروج به خاک فرانسه، گذرنامه شما بایستی حداقل ۲ صفحه کاملاً خالی از هرگونه مُهر داشته باشد.

بر روی گذرنامه ای که بیش از ۱۰ سال از تاریخ صدور آن گذشته شده باشد ویزا قابل الصاق نمی شود، حتی اگر گذرنامه فوق در زمان درخواست روادید معتبر باشد.

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

– حضور شخص متقاضی در زمان تشکیل پرونده الزامی است، به استثناء کودکان زیر ۱۲ سال

– مقصد اصلی شما بایستی کشور فرانسه باشد، یعنی کشوری شنگنی که قرار است مدت بیشتری از سفر خود را در آنجا بگذرانید بایستی کشور فرانسه باشد.

– داشتن فرم درخواست روادید کاملاً پر شده و امضاء شده الزامی است.

فرم درخواست روادید را می توانید از روی سایت اینترنتی این سفارت داونلود نمائید:اینجا را کلیک کنید

دو نوع فرم درخواست روادید موجود است:

– فرم درخواست روادید کوتاه مدت (سفر و یا مجموعه سفرهای کمتر از ۹۰ روز در طی دوره شش ماهه در ناحیه شنگن)؛

– فرم درخواست روادید اقامت (اقامت بیش از ۳ ماه و منحصراً در کشور فرانسه).

فرم روادید رایگان می باشد.

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

– نحوه پرداخت هزینه تشکیل پرونده درخواست روادید

هزینه تشکیل پرونده درخواست روادید منحصرٲ به صورت نقدی و به یورو قابل پرداخت است. متقاضی روادید بایستی در اولین مرحله روند تشکیل پرونده، وجه مربوطه را پرداخت نماید. در صورت رد درخواست روادید، وجه پرداخت شده به هیچ عنوان مسترد نمی گردد. جهت مشاهده لیست تعرفه های روادید، خواهشمند است اینجا را کلیک نمائید.

هرگونه عمل متقلبانه و غیرقانونیِ شخص متقاضی چه با واسطه چه بی واسطه، مشمول محرومیتهای تنبیهی و موجب منع ورود فرد خاطی به کل منطقه شنگن می گردد (۲۵ کشور اروپایی). لذا توصیه اکید می شود که سفارت فرانسه را در جریان هرگونه درخواست سوء استفاده گرایانه افراد متقلب قرار دهید.

ضمناً خاطر نشان می گردد، هرگونه درخواست روادید بایستی مستقیمأ به بخش روادید سفارت فرانسه در ایران ارائه گردد.

مراجعه به واسطه ها و آنهائی که توسط بخش ویزا به رسمیت شناخته نشده اند، اکیدٲ ممنوع می باشد. مبالغ مطالبه شده توسط واسطه ها، منحصرأ به رابطه قراردادی بین متقاضی ویزا و واسطه ها مربوط می شود و به هیچ وجه مسئولیتی متوجه سفارت فرانسه نخواهد کرد.

گردآوری: سایت ویزا

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز طراحی سایت بروتو دات کام