به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » ویزای شینگن هلند

ویزای شینگن هلند

ویزای شینگن تجاری هلند ویژه ۱۴ بهمن

ویزای شینگن تجاری هلند ویژه ۱۴ بهمن

 ویزای شینگن تجاری هلند ویژه ۱۴ بهمن

 ویزای شینگن هلند

ویزای شینگن تجاری هلند ویژه ۱۴ بهمن

ویزای شینگن تجاری هلند ویژه ۱۴ بهمن را بصورت تضمینی و در کمترین زمان ممکن از مشاورین ما دریافت نمایید. هلند کشوری کوچک و بسیار جذاب در شمال غربی اروپا واقع شده است. درصورتی که قصد سفر به کشور هلند را دارید باید قبل از هر چیزی می بایست برای اخذ ویزای شینگن هلند و وقت سفارت هلند اقدام نمایید. ویزای تجاری یکی از انواع ویزای کوتاه مدت هلند می باشد این ویزا ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها و … قصد سفر به هلند را دارند و مدت اعتبار ویزا طبق تاریخ پرواز میباشد.

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری هلند:

۱ – اصل گذرنامه با حداقل ۳ ماه اعتبار بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی.
۲ – فرم درخواست ویزا ( که باید از سایت سفارت هلند دریافت نمائید ) .
۳- کارت ملی و شناسنامه (همراه با ترجمه انگلیسی).
۴ – دو قطعه عکس رنگی ۶ * ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
۵- در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها با مهر های ورود و خروج الزامی است.
۶ – نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
۷ – گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمندان و کارگران ) .
۸- پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی.( برای صاحبان مشاغل مجوز کار الزامی است ) .
۹- گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
۱۰- گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
۱۱- بیمه مسافرتی .
۱۲- سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
۱۳- رزرو هتل و بلیط هواپیما برای مدت اقامت ویزای شینگن.

فرانسه یکی از کشورهای اروپایی محبوب در نزد گردشگران و مسافران می باشد کسانی که قصد دارند به این کشور سفری خاطره انگیز داشته باشند پیشنهاد ما این است که برای اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن اقدام نمایند.

منبع: وقت سفارت

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه ۱۲ دی ماه

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه ۱۲ دی ماه

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه ۱۲ دی ماه

 ویزای شینگن هلند

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه ۱۲ دی ماه

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه ۱۲ دی ماه را در کمترین زمان ممکن از ما دریافت نمایید. کشور هلند یکی از سرسبزترین کشورها در اروپا می باشد. ایم کشور زیبا تمام مکان های جذاب  و دیدنی را در خود جای داده است که اررزش یکبار دیدن را حتما دارد. از انجا که کشور  هلند یکی از کشورهای منطقه شینگن است سفر به آن نیازمند دریافت ویزای شینگن هلند از سفارت این کشور در تهران است.

کسانی که به قصد توریستی به این کشور سفر می کنند باید ویزای شینگن توریستی را دریافت کنند. ویزای توریستی فقط به کسانی که  برای دید و بازدید این کشور را انتخاب می کنند تعلق می گیرد.  این نوع ویزا عموماً تا سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور هلند را می‌دهد و شخص باید قبل از اتمام نود روز خاک هلند را ترک کرده باشد. برای تقاضای ویزای هلند (ویزای کشورهای شینگن)، حضور متقاضی در وقت سفارت هلند تعیین شده الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد.

 متقاضیانی که قصد سفر به اتریش  را دارند می توانند ویزای شینگن اتریش ویژه ۱۱ دی را بصورت تضمینی و فوری از ما دریافت کنند و سفری خوش را به اتریش تجربه کنند.

منبع: http://sitevisa.com/

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه دی ماه

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه دی ماه

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه دی ماه

ویزای شینگن هلند

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه دی ماه

ویزای شینگن هلند ویژه دی ماه یکی از اخذ ویزاهای پر طرفدار در میان مسافران می باشد. مسافرانی که قصد رفتن به کشور رویایی هلند را دارند باید قبل از هر چیز برای اخذ ویزای شینگن هلند اقدام کنند. اولین قدم برای اخذ ویزای شینگن هلند تکمیل فرم تقاضای ویزا می باشد. بعد از آن تعیین وقت سفارت هلند و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه الزامی می باشد. ویزای شینگن یک نوع ویزاست که با داشتن آن می توان سفری کوتاه مدت بین ۲۶ کشور عضو معاهده شینگن داشت. برای دریافت ویزای شینگن هلند و یاری در کارهای ویزا با وب سایت ما همراه باشید.

هزینه صدور ویزای شینگن عادی به ازای هر نفر معادل ۶۰ یورو و برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال برابر با ۳۵ یورو است. البته افراد ذیل از پرداخت هزینه صدور ویزا معاف هستند؛

الف) کودکان زیر ۶ سال

ب) شهروندان ارمنی و آذربایجانی زیر ۱۲ سال

ج) دانش‌آموزان، دانشجویان و محققانی که برای سفرهای علمی و تحقیقاتی قصد سفر به هلند را دارند.

د) همسر، فرزندان یا بستگان درجه یک زیر ۲۱ سال شهروندان هلندی

ه) نمایندگان زیر ۲۵ سال سازمان‌های غیرانتفاعی که برای شرکت در رویدادهای علمی، فرهنگی، تحصیلی و ورزشی قصد سفر به هلند را دارند.

و)افرادی که در استخدام سازمان‌های بین المللی با ماهیت هلند هستند.

همچنین، واحد تعیین مبلغ ویزا به یورو است، ولی معادل آن را با وجه رایج کشور متقاضی ویزا نیز می‌توان پرداخت کرد.

منبع: http://sitevisa.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن