عشق، فراموش كردن خود در وجود كسی است كه همیشه و در همه حال ما را به یاد دارد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
خانه » ویزای شینگن

ویزای شینگن

ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

 ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

 ویزای شینگن

ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

ویزای شینگن و آنچه را که باید در مورد آن بدانید را ما به طور مختصر در ذیل برای شما توضیح می دهیم. ویزای شینگن یک نوع قرار داد بین ۲۶ کشور اروپایی می باشد که هر مسافر با داشتن این نوع ویزا می تواند بدون ویزای جداگانه دیگری بین این ۲۶ کشور سفر کند. هدف از این قرار داد به حداقل رساندن مشکلات بین مرزی بوده است. کسانی که یکی از ویزای شینگن کشورهایی که در ذیل با نام آنها آشنا می شوید را دریافت کند می تواند به آسانی در مدت اعتبار ویزای شینگن که معمولا ۳ ماه است به دیگر کشورهای عضو این معاهده سفر کند.

۲۶ کشور عضو این معاهده عبارتند از :آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانیآ، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.

بعد از آشنایی با معاهده شینگن و کشورهای عضو این معاهده شما باید بدانید هدف از ورودتان به منطقه شینگن چیست که بر این اساس نوع ویزای خود را دریافت کنید.

۴ نوع ویزا براساس اهداف سفر:

ویزای نوع A:  در این نوع ویزای مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود.

ویزای نوع B: در این نوع ویزا مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند.

ویزای نوع C: این نوع ویزا یک ویزای کوتاه مدت و توریستی می باشد که اکثر ایرانیان این نوع ویزا را برای ورود به منطقه شینگن انتخاب می کنند.

ویزای نوع D:  این نوع ویزای یک نوع ویزای بلند مدت است که فرد می تواند در طی سال چندین بار به شینگن سفر کنند. این نوع بیشتر مورد استفاده برای تاجران و بازرگانان و بیزینس‌من‌ها  می باشد.

چگونگی دریافت ویزای شینگن:

 تمام کشورهای عضو معاهده شینگن می توانند برای شما ویزای شینگن صادر کنند. اما شما عزیزانی که می خواهید که بعد از رفتن به سفارت آن کشور به آسانی ویزای شینگن را دریافت کنید. باید کشورهایی که گردشگران بیشماری را به خود جذب می کند انتخاب کنید چرا که این کشورها ویزای شینگن را زودتر و به آسانی به شما ارئه می دهند.

شما می توانید برای اخذ راحت ویزای شینگن, برای اخذ ویزای شینگن فرانسه, ویزای شینگن آلمان اقدام کنید. چرا که این کشورها نسبت به کشورهایی مثل مجارستان که در اروپای شرقی هستند، راحت‌تر ویزا را صادر می‌کنند.

 مدارک مود نیاز اخذ ویزای شینگن:

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن در اکثر کشورهای عضو معاهده شینگن مانند هم می باشد فقط در جزئیات کمی با یگدیگر تفاوت دارند. اولین قدم برای اخذ ویزای شینگن هر کشور تعیین وقت سفارت آن کشور برای مصاحبه است.

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا:

باید برای اخذ ویزای شینگن فرم درخواست روادید آن کشور را باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت کنیم. داشتن این فرم بصورت تکمیل شده به همراه مدارک های ذیل در روز مصاحبه الزامی می باشد. فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به وقت سفارت فرانسه مراجعه کرد.

شناسنامه و کارت ملی:

ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات

گذرنامه:

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.

سه قطعه عکس رنگی:

عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد.

اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی:

مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.

 پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده باشد.

همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

بیمه مسافرتی:

متقاضیان ویزای شینگن باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

برگه تائیدیه رزرواسیون هتل

 دعوت نامه:

 اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده. اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.

نکات جالب درباره ویزای شینگن:

 داشتن ویزا تضمین کننده ورود شما به منطقه شینگن نیست بلکه تضمین کننده تنها رسیدن شما به یکی از مرزهای شنگن است, نه بیشتر. این مقامات مرزی هستند که به شم اجازه ورود به محدوده شینگن را میدهند یا نه شما را به دلایلی به محدوده شنگن راه ندهد و  به کشوری در خارج از شنگن که از آن آمده اید اخراج کنند.  افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت.

اولین ورودتان به مرزهای شینگن باید از کشوری که ویزای آن را دریافت کرده اید باشد. تغییر مسیر ورودی می‎تواند در مرزهای شینگن مشکل ایجاد کند و در بدترین حالت ممکن است ویزا را باطل کنند و دارنده ویزا را به کشور مبدا بفرستند.

برای مثال شما ویزای شینگن آلمان را دریافت کرده اید ولی ورودتان از فرانسه باشد مقامات مرزی فرانسه می‎توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند.

منبع: ویزای شینگن

ویزای شینگن سوئیس ویژه بهمن ۹۶

ویزای شینگن سوئیس ویژه بهمن ۹۶

ویزای شینگن سوئیس ویژه بهمن ۹۶

ویزای شینگن سوئیس

ویزای شینگن سوئیس ویژه بهمن ۹۶

ویزای شینگن سوئیس ویژه بهمن ۹۶ را بصورت فوری از ما دریافت کنید. کشور سوئیس از کشورهای اروپایی عضو معاهده شینگن می باشد. اگر قصد سفر به کشور زیبای سوئیس را دارید باید قبل از سفر برای اخذ ویزای شینگن سوئیس اقدام کنید.

مراحل اقدام برای دریافت ویزا

۱. دانلود و تکمیل فرم در خواست (تکمیل این فرم به دو صورت آنلاین و مراجعه حضوری به سفارت سوئیس امکان پذیر است).

۲. ارائه ترجمه کلیه مدارک به یکی از زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی یا ایتالیایی به همراه اصل مدارک.

۳. تعیین وقت مصاحبه (مصاحبه فقط به صورت حضوری انجام می‌شود و برای تعیین وقت می‌توان به صورت تلفنی با سفارت تماس گرفت).

شرایط و نکته‌ها

فرآیند صدور ویزای شینگن سوئیس حداقل ۱۰ روز کاری به طول می‌انجامد.

برای تعیین وقت سفارت سوئیس برای مصاحبه بهتر است تا حداقل ۴۵ روز پیش از موعد خروج اقدام کنید.

کلیه متقاضیان بالای ۱۲ سال باید شخصا مدارک و درخواست خود را به سفارت سوئیس ارائه کنند.

کسانی که به دنبال ویزای شینگن آلمان ویژه زمستان ۹۶ هستند آنها می توانند با خیال راحت به وب سایت ویزای شینگن ما اعتماد کنند و  ما تمام تلاشمان را در جهت اخذ فوری ویزای شینگن آلمان می کنیم.

منبع: http://sitevisa.com

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه دی ماه

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه دی ماه

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه دی ماه

ویزای شینگن هلند

اخذ ویزای شینگن هلند ویژه دی ماه

ویزای شینگن هلند ویژه دی ماه یکی از اخذ ویزاهای پر طرفدار در میان مسافران می باشد. مسافرانی که قصد رفتن به کشور رویایی هلند را دارند باید قبل از هر چیز برای اخذ ویزای شینگن هلند اقدام کنند. اولین قدم برای اخذ ویزای شینگن هلند تکمیل فرم تقاضای ویزا می باشد. بعد از آن تعیین وقت سفارت هلند و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه الزامی می باشد. ویزای شینگن یک نوع ویزاست که با داشتن آن می توان سفری کوتاه مدت بین ۲۶ کشور عضو معاهده شینگن داشت. برای دریافت ویزای شینگن هلند و یاری در کارهای ویزا با وب سایت ما همراه باشید.

هزینه صدور ویزای شینگن عادی به ازای هر نفر معادل ۶۰ یورو و برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال برابر با ۳۵ یورو است. البته افراد ذیل از پرداخت هزینه صدور ویزا معاف هستند؛

الف) کودکان زیر ۶ سال

ب) شهروندان ارمنی و آذربایجانی زیر ۱۲ سال

ج) دانش‌آموزان، دانشجویان و محققانی که برای سفرهای علمی و تحقیقاتی قصد سفر به هلند را دارند.

د) همسر، فرزندان یا بستگان درجه یک زیر ۲۱ سال شهروندان هلندی

ه) نمایندگان زیر ۲۵ سال سازمان‌های غیرانتفاعی که برای شرکت در رویدادهای علمی، فرهنگی، تحصیلی و ورزشی قصد سفر به هلند را دارند.

و)افرادی که در استخدام سازمان‌های بین المللی با ماهیت هلند هستند.

همچنین، واحد تعیین مبلغ ویزا به یورو است، ولی معادل آن را با وجه رایج کشور متقاضی ویزا نیز می‌توان پرداخت کرد.

منبع: http://sitevisa.com

ویزای شینگن یونان بصورت تضمینی ویژه پاییز

ویزای شینگن یونان بصورت تضمینی ویژه پاییز

 ویزای شینگن یونان بصورت تضمینی ویژه پاییز

 ویزای شینگن یونان

ویزای شینگن یونان بصورت تضمینی ویژه پاییز

ویزای شینگن یونان ویژه پاییز را بصورت تضمینی و فوری را از ما بخواهید. یونان یکی از ۲۶ کشوره عضو معاهده شینگن می باشد.اولین مرحله برای درخواست ویزای شینگن یونان، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. برای گرفتن وقت سفارت یونان از سفارت باید منتظر بمانید. پس از گذشت زمان لازم و وقتی که برای مصاحبه انتخاب شدید، باید حضورا جهت مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت یونان حاضر شوید. در این زمان باید مدارکی را برای اخذ ویزای شینگن یونان به همراه خود ببرید.

بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. قیمت ویزای یونان ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.

مسافرانی که به دنبال اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه آبان ماه هستند ما این کار را بصورت تضمینی انجام خواهیم داد. مسافران ما می توانند با خیال آسوده به کشور جذاب فرانسه سفر کنند و لحظات به یادماندنی را در فرانسه تجربه کنند.

منبع: ویزای شینگن

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن