یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  88174524-021

شماره همراه خارج از وقت اداری: 09122702608

 
خانه » ویزای شینگن

ویزای شینگن

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن برای ایرانیها

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن برای ایرانیها

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

ویزای شینگن, ویزای شینگن فوری , دلایل ریجکت شدن ویزا شینگن

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

ویزای شینگن

یکی از بزرگترین علت ریجکت شدن ویزا, مخصوصا برای ما ایرانیان،نداشتن دلیل محکم و قانونی برای برگشت خود از کشور مورد نظر است و این امر گرفتن ویزا را برای ما غیر ممکن می سازد ،اگر نتوانیم دقیقا با شواهد و مدارکی محکم ثابت کنیم که برنامه ی کوتاه یا بلند مدت  برای ما و کشور مورد نظر سودی ندارد مطمئنا ویزای ما رد خواهد شد.

 در لیست ذیل چند دلیل ریجکت شدن ویزا را ارائه می دهیم.

ورود به فرودگاههای غیر مجاز:

آیا می دانستید که فرودگاه قبرس شمالی (ارکان) که توسط کشور ترکیه اشغال شده است به عنوان فرودگاه غیر مجاز در اتحادیه اروپا شناخته شده است؟ پس ورود به این فرودگاه سبب ریجکت ویزا شده و هیچکدام از سفارتخانه ها با دادن ویزا به اشخاصی که مهر ورود به این قسمت قبرس ترک را دارند اعتبار و روابط خود را با اتحادیه اروپا زیر سوال نخواهند برد .

نداشتن سفر قبلی به خارج از ایران(خالی بودن پاسپورت):

برخی از متقاضیان با نداشتن سفر قبلی (حتی ترکیه و دبی که سفر به این دو کشور برای ایرانیان به راحتی است)درخواست از سفارتهای اروپایی و شنگن می کنند که متاسفانه سفارت بدون هیچ اطلاع رسانی ویزا را ریجکت می کند.در این گونه موارد آژانس ها ی مسافرتی بایستی مشتری را مطلع فرمایند که متقاضی چند سفر خارجی رفته تا با کامل بودن مدارک موفق به دریافت ویزای شنگن یا اروپایی شوند.

داشتن دعوت نامه:

گاهی اوقات دعوت نامه خود باعث رد ویزا از طرف سفارت می شود که این تفکر به وجود می آید اشخاص به دلیل داشتن خانواده در کشور مورد نظر امکان ساپورت مالی به متقاضی را برای باز نگشتن بوجود می آورد. در برخی از سفارت ها درخواست ویزای توریستی بسیار خوشایند است به دلیل اینکه تمامی کشورها از توریست ها استقبال می کنند.

همخوانی نداشتن تاریخ بلیط و رزرو هتل که خود باعث رد ویزا می شود.

سوری بودن هتل:

برخی ار آژانس ها با نداشتن کارت بانکی در کشور مورد نظر نمی توانند رزرواسیون واقعی داشته باشند و اکثر سفارت ها استعلام رزرواسیون هتل را پیگیری خواهند کرد.

داشتن آلرت در اروپا و یا شنگن:

با داشتن ریجکت از هر سفارتی از شش تا هشت ماه آینده به هیچ سفارت دیگری مراجعه نفرمایید چون این عمل باعث ریجکت مجدد شما خواهد شد. بهترین روش برای این عمل،صبر کردن وپس از هشت ماه اقدام نمودن است ، چرا که سفارت ها در سیستم خود آلرت گذاشته و سفارتهای دیگر را نیز از ریجکت متقاضی مطلع می کنند.

شناخت مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

شناخت مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

 ویزای شینگن, ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیار ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای شینگن 

ایتالیا سومین کشور دنیا و اولین کشور اروپایی از نظر سهولت تحصیل برای ورود دانشجویان است و این کشور  دارای شاخص علمی بالایی در سطح جهان است. با اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا و به تبع ان اقامت تحصیلی ایتالیا شما این شانس را خواهید داشت که بدون اخذ ویزا به تمامی کشورهای حوزه شینگن و اتحادیه اروپا دسترسی داشته باشید. دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاههای ایتالیا این شانس را دارند که پس از فراغت از تحصیل با توجه به دریافت مدارک تحصیلی،درخاک ایتالیا یا دیگر کشورهای اتحادیه اروپا مشغول به کار شوند. همچنین امکان اخذ اقامت ایتالیا یا سایر کشورهای اروپایی پس از فراغت از تحصیل از مزایای دیگر تحصیل در ایتالیاست.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

۱- اصل آخرین مدرک تحصیلی بسته به مقطع مورد نظر برای ادامه تحصیل ایتالیا (دیپلم و پیش دانشگاهی برای مقطع کارشناسی، مدرک کارشناسی برای مقطع کارشناسی ارشد و مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد برای مقطع دکترا) به همراه ریز نمرات هر مقطع ترجمه شده به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت دادگستری و امور خارجه – کپی مدارک تحصیلی به زبان فارسی

۲- ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی

۳- اصل و کپی گذرنامه

۴- فرم تکمیل شده درخواست ویزا

۵- سه قطعه عکس پشت نویسی شده (منطبق بر استاندارد ویزای شنگن)

۶- گردش ۳ ماهه حساب جاری به نام دانشجو و یا والدین به میزان حداقل ۵۸۲۰ یورو برای هر سال تحصیلی (کارشناسی ۳ سال – کارشناسی ارشد ۲ سال)

۷- تضمین مالی برای پرداخت مخارج دانشجو در ایتالیا ( سند منزل، فیش حقوق، قرارداد شغلی و …) ترجمه شده به زبان انگلیسی و ایتالیایی

۸- اصل و کپی مدرک زبان انگلیسی IELTS – TOEFL – MCHE – TOLIMO

۹- دو نسخه از پذیرش دانشگاه

۱۰- کپی یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا

۱۱- رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط به مدت ۲۰ روز

۱۲- برای متقاضیان کارشناسی ارشد: شرح دروس دوره کارشناسی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

مدارک مورد نیاز جهت اخد ویزای شینگن اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخد ویزای شینگن اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن

کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد. شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می گردد. اخذ روادید برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از ۹۰ روز باشد.

 مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای شینگن اتریش

۱- دارا بودن گذرنامه ( پاسپورت ) عادی ، گذرنامه خدمت و یا گذرنامه سیاسی به نحوی که در زمان ارائه درخواست ویزای اتریش ، حداقل شش ماه اعتبار و پس از اتمام زمان اعتبار ویزای اتریش حداقل ۵ ماه اعتبار داشته باشد و حداقل چهار صفحه کاملا خالی از هرگونه مهر ورود و خروج داشته باشد .

۲- کارت ملی و شناسنامه

۳- دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش با مشخصات و معیارهای ICAO (عکس نباید قدیمی تر از ۶ ماه باشد، ۳۵ میلیمتر عرض و ۴۵ طول، فاصله ۲ چشم حداقل ۸ میلی متر )

۴- کپی ویزاهای شینگن قبلی که در سه سال گذشته اخذ شده است . ( در صورت وجود )

۵- نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی هرگونه سپرده گذاری بانکی

۶- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت شغلی ، مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی ( دارندگان مشاغل دولتی )

۷- برای صاحبان مشاغل و یا کسبه و تجار پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی

۸- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.

۹- برای بچه ها و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .

۱۰- بیمه مسافرتی با حداقل پوشش ۵۷۷۷۷ یورو که تمام هزینه های درمانی در مدت اقامت درخواست کننده ویزای شینگن در محدوده کشورهای شینگن را پوشش دهد. شرکت بیمه گذار باید نماینده معتبر در کشور اتریش داشته باشد .

۱۱- سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین ( در صورت دارا بودن )

۱۲- رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد.

آشنایی با انواع ویزای اتریش

آشنایی با انواع ویزای اتریش

انواع ویزای اتریش 

ویزای شینگن,ویزای اتریش, انواع ویزای اتریش

آشنایی با انواع ویزای اتریش

ویزای شینگن

ویزای شینگن اتریش دارای انواع مختلفی است که ما در ذیل انواع آن را با توضیحات مختصر به مسافران عزیزی که قصد سفر به اتریش را دارندارائه می دهیم.

انواع ویزای اتریش

  • ویزای توریستی اتریش
  • ویزای تحصیلی اتریش
  • ویزای کار اتریش

ویزای توریستی اتریش

برای اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی باید ثابت کنید که قصد بازگشت به کشور خود را دارید.. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت. شانس اخذ ویزای توریستی کشور اتریش برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند. در بیشتر نقاط دنیا بصورت ویزاهای توریستی به صورت تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور اتریش، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور اتریش از طریق ویزای شینگن توریستی ارائه می دهد.

ویزای تحصیلی اتریش
اصلی ترین شرط اعطای ویزای تحصیلی از سوی دولت اتریش، اخذ پذیرش برای تحصیل در دانشگاه های اتریش است. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش داوطلب باید دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد و یا مدرک تحصیلی او در کشوری که آن را کسب کرده است و هم چنین در اتریش برای پذیرش دانشگاه کافی باشد. به عبارت دیگر دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های اتریش نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش است.

دانشجویانی که در دانشگاه های ایران به تحصیل اشتغال دارند و یا داشته اند، باید گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر وموم شده ی خود ارایه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در بعضی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی – شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری – نیز برگزار می کنند. برای دریافت پذیرش باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت کرد.

دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش برای آموختن زبان آلمانی و در اکثرموارد در صورت پایین بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، یک دوره یک ساله تا دوساله ی پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

ویزای کار اتریش

اتریش یکی از کشور های حوزه اتحادیه اروپا همچنین پیمان شینگن است. این ۲۸ کشور اروپایی که واحد پول آنها یورو)است، شرایط اقتصادی خود را از یکدیگر تبعیت می کنند. اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا به صورت یکپارچه در آمده است وحتی قوانین کاردر کشور های این اتحادیه تقریبا مشابه است. این کشور ها،همچنین در اعطای اجازه اقامت دادن وتابعیت هم به صورت مشابه در اکثر اوقات عمل می کنند.بصورت کلی قانون برای اخذ پیشنهاد کاری در اتحادیه اروپا، بدین صورت است که شغل مورد نظر می بایست در سایت کاریابی اتحادیه اروپا به مدت ۳ هفته آگهی گردد. در همین زمان ،اگر هیچ داوطلبی از ۲۸ کشور عضو این اتحادیه ،جهت قبول این شغل اقدام نکرد،در این زمان،سازمان ها می توانند نیروهای مورد نظر خود را از خارج این اتحادیه،به خدمت گیرند. بنابراین باید گفت پیدا کردن شغل برای افراد خارج ار اتحادیه اروپا بسیار سخت خواهد بود.

با توجه به دشوار بودن این روند وبا توجه به قوانین حال حاضر اتحادیه اروپا،بهترین روش پیش روی متقاضیان اخذ اقامت دائم اتریش،اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی اتریش و راه یاقتن به خاک کشور اتریش و در پی آن اقدام جهت اخذ ویزای کار اتریش می باشد.لازم به ذکر است ،افرادی که موفق به اخذ ویزای کاری اتریش می شوند،پس از حدودا چهار سال کار در اتریش و پرداخت مالیات به دولت اتریش،می توانند موفق به اخذ اقامت دائم اتریش شوند.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز طراحی سایت بروتو دات کام
پس زمینه
تلگرام