به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » ویزای شینگن

ویزای شینگن

ویزای شینگن آلمان

ویزای شینگن آلمان

ویزای شینگن آلمان

 ویزای شینگن, ویزای شینگن آلمان

ویزای شینگن آلمان

کشور آلمان یکی از کشورهای عضو معاهده شینگن می باشد و برای سفر به این کشور پر طرفدار نیاز به ویزای شینگن تضمینی دارید. حضور شخص متقاضی در هنگام ارائه در خواست جهت مصاحبه الزامی می باشد. جهت دریافت ویزای شینگن آلمان  کاملا تضمینی با وب سایت ویزای شینگن ما همراه باشید.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا آلمان :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

نکات ضروری
اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم پر کنید. باقی موارد این مدارک را هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه کنید. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت آلمان می‌ماند.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

ویزای شینگن سوئد به صورت فوری و تضمینی

ویزای شینگن سوئد به صورت فوری و تضمینی

ویزای شینگن سوئد به صورت فوری و تضمینی

ویزای شینگن سوئد به صورت فوری و تضمینی

ویزای شینگن سوئد به صورت فوری و تضمینی

ویزای شینگن

ویزای شینگن سوئد به صورت فوری و تضمینی کشور سوئد عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و شما برای مسافرت به سوئد نیاز به ویزا شنگن دارید. حضور مشخص متقاضی در روز تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

آدرس سفارت سوئد در تهران : خیابان پاسداران – بعد ازفرمانیه – خیابان بوستان – نبش کوچه نسترن پلاک ۲۷ تلفن : ۲۳۷۱۲۲۰۰ می باشد.

در حال حاضر دو شرکت هواپیمایی ایران ایر و آسمان پروازهای مستقیم به سوئد را برای هموطنان ایرانی ارائه می دهند در صورتی که هموطنان ایرانی قصد سفر به سوئد بوسیله ایرلاین های خارجی را دارند بهترین گزینه ها خطوط هواپیمایی پگاسوس و ترکیش ایرلاین می باشند ( با یک توقف در استانبول ) .

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

ویزای شینگن سوئد به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

 ویزای شینگن, ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

برای اخذ آسان و راحت ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری با سایت ویزای شینگن ما همراه باشید. کشور اسپانیا عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و جهت سفر به اسپانیا نیاز به ویزا شنگن می باشد. برای اخذ ویزای شینگن نظیر ویزای شینگن فرانسه , ویزای شینگن یونان و تمامی ویزای شینگن حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانیا

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  • فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  • کارت ملی و شناسنامه .
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  • بیمه مسافرتی .
  • سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما .

راهنمای انتخاب بلیط مناسب برای سفر به اسپانیا

در حال حاضر پرواز مستقیمی بین ایران و اسپانیا وجود ندارد، بهترین و کوتاه‌ترین مسیر پروازی را خطوط هواپیمایی پگاسوس و ترکیش ترکیه (یک توقف در استانبول) ارائه می‌دهند، همچنین بوسیله خطوط هواپیمایی قطر، آلیتالیا، امارات و لوفتهانزا نیز امکان پرواز با یک توقف به اسپانیا وجود دارد.

 گرد آوری : ویزای شینگن sitevisa.com

ویزای شینگن بلند مدت (مولتیپل)

ویزای شینگن بلند مدت (مولتیپل)

ویزای شینگن بلند مدت

 ویزای شینگن, ویزای شینگن بلند مدت

ویزای شینگن بلند مدت

ویزای شینگن در دو حالت سینگل و مولتیپل صادر می شود .مقصود از کلمه مولتیپل(Multi ) آن است که در این نوع ویزا افراد محدودیت ورود و خروج نخواهند داشت و می توانند هر مقدار که بخواهند از کشور خارج و یا به کشور داخل شوند و این نوع ویزا در برابر نوع ویزای سینگل ( Single )  قرار دارد و آن عبارت است از نوع ویزایی که افراد صرفا می توانند به آن کشور ورود کنند و برای مدت زمانی که در پاسپورت خود از طریق سفارت ، ویزا اخذ کرده اند ، نمی توانند از آن کشور خارج شده و به کشور مبدا خود بازگردند ، بدین خاطر در زمان اقدام باید توجه داشته باشید که چه نوع ویزا به شما تعلق خواهد گرفت.

اخذ ویزای شینگن مولتیپل بلند مدت ۱ تا ۴ ساله می باشد.

نکات قابل توجه برای متقاضیان ویزای شینگن بلند مدت:

  • تمام مدارک مورد نیاز ویزای شینگن می بایست ترجمه رسمی شوند و به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.
  • برای اخذ ویزای شینگن بلند مدت، داشتن حداقل یک ویزای شینگن در پاسپورت معتبر یا بیش از چهار سفر خارجی ویزا دار (ترکیه، دوبی و مالزی بدون ویزا هستند) نیاز می باشد.
  • در صورت سفر خانم خانه دار ، مدارک فوق از همسر ایشان کسب می شود + سند ازدواج.
  • در صورت سفر کودک، موافقتنامه محضری از سرپرست کودک لازم است.
  • برای اخذ ویزای شینگن بلند مدت، در صورت احراز مدارک کافی، چک ضمانتی بازگشت متقاضی لازم نیست.
  • برای ویزای شینگن توریستی، ضمانت بازگشت ضروری می باشد.
  • تائیدیه ویزا شینگن ۴۸ ساعت بعد از تکمیل و تحویل مدارک به مسافر اعلام می گردد.
  • پروسه ی اخذ ویزای شینگن ۲۰ روز کاری می باشد.
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن