تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » جاذبه‌های گردشگری (صفحه ی 5)

جاذبه‌های گردشگری

دلما باغچه لوکس ترین کاخ در ترکیه

دلما باغچه لوکس ترین کاخ در ترکیه

  دلما باغچه لوکس ترین کاخ در ترکیه 

 کاخ دلما باغچه ترکیه

دلما باغچه لوکس ترین کاخ در ترکیه

کاخ دلما باغچه در مساحت ۴۵ هزار متر مربع در شهر استانبول ترکیه، در سمت اروپایی تنگه بسفر واقع شده‌ است. کاخ دلمه‌ باغچه بین سالهای ۱۸۴۳ و ۱۸۵۶، بدستور سلطان عبدالمجید یکم، ۳۱ امین پادشاه عثمانی، ساخته شده‌ است. این کاخ زیبا و مجلل از لوکس ترین کاخ های دوره عثمانی می باشد. در معماری این کاخ تلفیقی از هنرو معماری ترک با اروپایی به کار رفته است.

 داخل کاخ  ٣ بخش اداری – حرم سرا و سالن مرتبط بین آنهاست. کاخ از وسایل بسیار سنگین چوبی مثل بوفه ها و میزهای بزرگ خبری نیست تا لطمه ای به استحکام ساختمان نخورد. دیوارهای اطاق ها و سالن ها پر از تابلوهای نفیس است که بسیاری از آنها هدیه سلاطین و دولت مردان کشورهای دیگر به دولت عثمانی و بعدا به آتاتورک بود. بعد از بخش اداری وارد سالن سفیرها می شویم که بزرگترین سالن قصر است. سفیرها اینجا منتظر می نشستند تا به حضور سلطان برسند. بزرگترین چلچراغ بلور بوهمی در این قصر واقع شده‌است. این چلچراغ که هدیه‌ای است از طرف ملکه ویکتوریا اول، ۷۵۰ حباب و وزنی معادل ۴٫۵ تن دارد. نمونه ای از شگفتی های معماری در کاخ دلما باغچه است این کاخ در حاشیه و به موازات کانال بزرگ آبی قرار گرفته است منظره زیبا و دیدنی دریا را میتوان از تمام پنجره های این کاخ نظاره کرد.

یکی از کشورهای پر طرفدار از سوی ایرانیان کشور ترکیه می باشد ترکیه از کشورهای پر جاذبه هست که سالانه بیشترین توریست را به خود جذب می گند. اگر قصد سفر به این کشور سرسبز و زیبا را دارید باید ویزای شینگن ترکیه و وقت سفارت ترکیه را دریافت کنید وب سایت ویزای شینگن این کار را برای شما انجام خواهد داد.

 برای اخذ ویزای شینگن ترکیه ,وقت سفارت ترکیه باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن ترکیه به صورت تضمینی و فوری که با توجه به توافقی که بین دولت ایران و ترکیه وجود دارد اتباع ایرانی جهت ورود به ترکیه و اقامت تا ۹۰ روز نیاز به دریافت ویزا ندارند و چنانچه بیشتر از ۹۰ روز نیاز به حضور در ترکیه داشته باشند می بایستی می بایستی به مقامات این کشور مراجعه و در خواست دریافت ویزا بلند مدت نمایند.

توجه داشته باشید هنگام ورود حتما مهر ورود در پاسپورت شما زده شود در غیر این صورت هنگام خروج از کشور با مشکلات فراوانی ررو برو خواهید شد.

وقت سفارت ترکیه به صورت تضمینی و فوری کشور ترکیه یکی از مهم ترین مقصدهای شهروندان ایرانی برای گردش تجارت و تحصیل محسوب می‌ شود و در ایام مختلف شهرهای مختلف این کشور شاهد حضور بیشمار ایرانیان است. ولی از آنجایی که ترکیه مقصد خارجی به شمار می‌ رود، برای سفر به این کشور نیازی به دریافت ویزا وجود دارد.

منبع:  ویزای شینگن sitevisa.com

معرفی پارک منحصر به فرد تیوولی دانمارک

معرفی پارک منحصر به فرد تیوولی دانمارک

معرفی پارک منحصر به فرد تیوولی دانمارک

 پارک تیوولی دانمارک

معرفی پارک منحصر به فرد تیوولی دانمارک

پارک تیوولی در سال ۱۸۴۳ در شهر کپنهاگ دانمارک افتتاح شد. این پارک منحصر به فرد از نظر قدمت تاریخی دومین پارک در دنیا محسوب می شود. در این پارک وسایل زیادی را برای سرگرمی پیدا خواهید کرد از جمله: ترن هوایی، چرخ و فلک، تالار آینه، نمایش پانتومیم، نمایش عروسک خیمه شب بازی، تئاتر در محیط‌های سرباز، مجموعه‌ای از رستوران‌ و کافه‌ها، باغ گل‌ و سالن کنسرت به سبک معماری موروها! این پارک در سراسر دنیا شناخته و در فیلم‌های مشهوری ظاهر شده است. از قطار وحشت کلاسیک تا نمونه‌های جدید و مدرنتر آن! برای سپری کردن یک روز به یادماندنی در این پارک همه چیز مهیا است. یکی از معروف‌ترین نقاط این پارک، هتلی شبیه‌سازی شده از تاج محل هندوستان است که در زمره‌ی یکی از لوکس‌ترین هتل‌های دانمارک شمرده می‌شود. این پارک در حال حاضر یکی از اصلی‌ترین قطب‌های گردشگری دانمارک شده‌ است. در سفر به دانمارک این پارک زیبا و جذاب را ا دست ندهید.

کشور دانمارک از شادترین کشورهای دنیاست. اگر می خواهید سفری شاد و هیجان انگیز را تجربه کنید به شهر کپنهاگ دانمارک بروید. برای رفتن به دانماک شما قبل از هر چیز نیاز یه ویزای شینگن دانمارک, وقت سفارت دانمارک دارید برای اخذ ویزای شینگن آلمان ,وقت سفارت آلمان باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن دانمارک به صورت تضمینی و فوری که کشور دانمارک از کشور های اتحاد شنگن می باشد و برای مسافرت به دانمارک نیاز به ویزا شنگن می باشد. حضور شخص متقاضی جهت دریافت ویزا در سفارت دانمارک الزامی می باشد ( جهت انگشت نگاری و مصاحبه ).

برای سفر به کشور دانمارک باید از کشور دانمارک یا یکی از کشورهای عضو معاهده شینگن ویزای شینگن دریافت کرد. اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت دانمارک می باشد.

برای تحویل مدارک به سفارت دانمارک، میبایستی قبل از تحویل مدارک به سفارت دانمارک وقتی را از سفارت دانمارک اخذ نمود. حضور  شخص در سفارت آن کشور به همراه مدارک جهت مصاحبه الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا دانمارک :

  1. اصل پاسپورت متقاضی .
  2. کارت ملی و شناسنامه .
  3. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید .
  4. در صورت داشتن سند ملک اصل و کپی ترجمه شده .
  5. نامه تمکن مالی از بانک و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  6. در صورت داشتن ویزا شنگن و یا ویزا کشور های معتبر کپی از آنها .
  7. گواهی اشتغال به کار یا ذکر سمت و حقوق و سایقه و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت .
  8. گواهی بازنشستگی .
  9. گواهی اشتغال به تحصیل .

منبع:  ویزای شینگن sitevisa.com

قلعه باشکوه التز در دل طبیعت بکر آلمان

قلعه باشکوه التز در دل طبیعت بکر آلمان

قلعه باشکوه التز در دل طبیعت بکر آلمان

 قلعه التز آلمان

قلعه باشکوه التز در دل طبیعت بکر آلمان

 قلعه التز متعلق به قرون وسطا بالای تپه ها و در دل طبیعت بکر و نزدیک رودخانه‌ی موزل، میان دو شهر کوبلنز و تریر آلمان واقع شده است. این قلعه هنوز هم متعلق به خانواده‌‌ی التز است که از ابتدا ی قرن ۱۲ (سی و سه نسل قبل) در همین محل زندگی می‌کردند. مالک کنونی این قلعه شگفت انگیز و جذاب دکتر کارل گراف وونوند زو التز از سی و سومین نسل  از خانواده التز است. هنوز هم می‌توان تعدادی از مبلمان و اثاثیه‌ی قدیمی جواهرات، ظروف چینی، اسلحه و تجهیزات جنگی باستانی را در این بنای سنگی باشکوه مشاهده کرد. محال است که گردشگران به کشور آلمان بروند از دیدن این قلعه حیرت انگیز چشم پوشی کنند. رستوران Unterschänke در اطراف درخت لیمو و ۹۰ صندلی در سالن ستون سنگی رومی و رستوران Oberschänke  در کلبه گلداسمیت قرار دارد. این دو رستوران مشرف بر دره زیبا و قلعه التز جهت رفاه گردشگران و بازدید کنندگان می باشند. خوشبختانه قلعه‌ی التز درگیر هیچ کدام از جنگ‌ها و آشوب‌های دوران گذشته نبوده و از این رو تقریباً تا به امروز سالم و دست نخورده باقی مانده است و یکی از قصرهای برجسته در آلمان است.

آلمان از کشورهای پر جاذبه هست که سالانه گردشگران بسیاری به این کشور سفر می کنند و از دیدن مکان های جذاب این کشور لذت میبرند. شما عزیزان هم اگر قصد رفتن به آلمان را دارید ما شما را در زمینه ویزای شینگن آلمان , وقت سفارت آلمان یاری می نماییم تا با خیال آسوده سفر کنید.

جهت اخذ ویزای شینگن آلمان ,وقت سفارت آلمان باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

جهت دریافت ویزای شینگن آلمان کاملا تضمینی با وب سایت ویزای شینگن ما همراه باشید.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا آلمان :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

وقت سفارت آلمان یکی از مهم ترین تخصص های گروه سایت ویزا است. علاوه بر دریافت ویزای شینگن شما کاربران عزیز میتوانید خدمات وقت سفارت آلمان را نیز از ما دریافت کنید. در حال حاضر به دلیل تقاضای بسیار بالا در سفارت آلمان در تهران شرایط بسیار سختی برای گرفتن وقت درخواست روادید وجود دارد. سفارت همواره بیشترین وقت های مصاحبه ممکن را در اختیار قرار می دهد تا زمان انتظار را در حد ممکن کاهش دهد. لطفاً توجه داشته باشید که وقت های مصاحبه ویژه با زمان انتظار کم تر، تنها در شرایط خاص انسانی و یا موارد اضطراری پزشکی قابل ارایه است. تنها تحت این شرایط، امکان دادن وقت مصاحبه ویژه طی ۵ روز وجود دارد.

منبع:  ویزای شینگن sitevisa.com

جزیره رمانتیک و دیدنی سانتورینی یونان

جزیره رمانتیک و دیدنی سانتورینی یونان

جزیره رمانتیک و دیدنی سانتورینی یونان

 جزیره سانتورینی یونان

جزیره رمانتیک و دیدنی سانتورینی یونان

جزیره سانتورینی که با نام “ترا(Thera)” نیز شناخته می شود یکی از رمانتیک ترین و زیبا ترین جزایر در دریای اژه در کشور یونان است و نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری جنوب شرقی خاک اصلی یونان جای دارد و از گروه جزیره‌های کیکلادس است. این جزیره که از انفجارهای آتشفشانی در طول هزاران سال به وجود آمده جزیره ای است که صخره های شیب دار، سنگ های آتشفشانی و چشم اندازهای محسورکننده ای از اقیانوس دارد. این جزیره از خانه های سفید و گنبدی شکل برروی صخره های شیب دار با مناظر فوق العاده زیبا و غروب دل انگیز دریا تشکیل شده است.

یکی از مناطق پر طرفدار و خاص برای کسانی که می خواهند ماه عسلی متفاوت و خاطره انگیز را داشته باشند جزیره سانتورینی در کشور یونان است. از تفریحات جزیره سانتورینی میتوان به شنا در سواحل شنی آتشفشان سیاه در جنوب و سواحل شرق، بازدید از مکان تاریخی آکروتیری، اشاره کرد.

زمان مناسب برای رفتن به این جزایر زیبا و باشکوه اواخر فصل بهار و اوایل فصل پاییز است چرا که در اواخر بهار زیبایی این جزایر چند برابر می شود چشم اندازهای سرسبز منطقه و آبی خوش رنگ دریا , باعث جذب هزاران گردشگر در کشور یونان می شود. اوایل فصل پاییز بیشتر گردشگران و توریستان تابستانی منطقه را ترک می کنند این جزیره آرامش بیشتری به گردشگران خود هدیه می دهد.

مسافران کشور یونان که می خواهند بصورت تضمینی و فوری ویزای شینگن یونان , وقت سفارت یونان را دریافت نمایند باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن یونان به صورت تضمینی و فوری که کشور یونان عضو اتحاد شنگن می باشد و برای مسافرت به یونان نیاز به ویزا شنگن می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا یونان:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .

فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .

کارت ملی و شناسنامه .

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران )

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .

گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .

گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .

بیمه مسافرتی .

سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

رزرو هتل و بلیط هواپیما .

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن