کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » اخذ ویزا

اخذ ویزا

پل سنگی و تاریخی چارلز در پراگ

پل سنگی و تاریخی چارلز در پراگ

پل سنگی و تاریخی چارلز در پراگ

 پل چارلز چک

پل سنگی و تاریخی چارلز در پراگ

پل چارلز بر روی رودخانه ولتاوا شهر پراگ در سال ۱۳۵۷ میلادی توسط امپراطور چهارم شروع به احداث و در اواخر قرن پانزدهم به پایان رسید. این پل در قدیم به پل سنگی یا پراگ معروف بود. پل چارلز ده متر عرض، پانصد و شانزده متر طول و شانزده دهانه دارد و توسط سه برج محافظت میشه. برجی که در قسمت قدیمی شهر پراگ قرار دارد بعنوان یکی از عجیب ترین بناهای غیر نظامی در دنیا مورد توجه است. این پل با سی مجسمه به سبک باروک که قدیسان مسیحی، شخصیت‌های تاریخی و انجیلی را نشان می‌دهد، یادگاری از معماری قرن هجدهم اروپا می‌باشد. پل چارلز محل تجمع هنرمندان خیابانی نیز می‌باشد، از نقاشان گرفته تا نوازندگان و بازیگران تئا‌تر خیابانی در اطراف این پل دیده می‌شود.

تا سال ۱۸۴۱ این پل به عنوان تنها راه عبور از رودخانه ولتاوا و مهمترین راه ارتباطی بین قلعه پراگ ( Prague Castle ) و قسمت قدیمی شهر پراگ و مناطق مجاور آن بود. این راه ارتباطی پراگ را بعنوان یک راه تجاری بین اروپای شرقی و غربی مهم ساخت.

کشور چک یکی از زیباترین کشورهایی اروپایی که همه به عنوان عروس اروپا از آن یاد می کنند اگر می خواهید سری متفاوت را داشته باشید می توانید به کشور چک سفر کنید. برای رفتن به این کشور خاص قبل از هر کاری باید ویزای شینگن چک , وقت سفارت چک را دریافت کنید.

 برای دریافت ویزای شینگن  چک, وقت سفارت چک باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن جمهوری چک جزو کشور های شنگن می باشد و جهت ورود به این کشور نیاز به ویزای شنیگن است. برای دریافت ویزا شنگن حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

سفارت چک اکیدا توصیه می‌کند به همراه ایمیل ارسالی خود، کپی پاسپورت، فرم‌های درخواست ویزا یا مدارک دیگری را ارسال نکنید. تمامی مدارک درخواست ویزا باید در روز تعیین شده به سفارت تحویل داده شوند.

همچنین طبق توصیه این سفارت، لازم است حداقل ۶ هفته پیش از سفر خود به این کشور زیبا ، برای دریافت  تضمینی  وقت سفارت چک اقدام کنید.

منبع:  ویزای شینگن sitevisa.com

ولیچکا پر بازدیدترین معدن معروف نمکی در لهستان

ولیچکا پر بازدیدترین معدن معروف نمکی در لهستان

ولیچکا پر بازدیدترین معدن معروف نمکی در لهستان

 ولیچکا معدن نمک لهستان

ولیچکا پر بازدیدترین معدن معروف نمکی در لهستان

معدن نمک ویلیچکا در نزدیکی شهر کراکوف لهستان قرار دارد. این معدن معروف لهستان در قرن ۱۳ میلادی در عمق ۱۳۵ متری زمین ساخته شد و تا قرن ۲۱ و سال ۲۰۰۷ میلادی (۱۳۸۶ خورشیدی) بدون توقف نمک سفره استخراج می کرد و به عنوان قدیمی ترین معدن نمک جهان همچنان از آن بهره برداری می شد. ویلیچکا حالا بیش از اینکه یک معدن نمک باشد به عنوان یک جاذبه تاریخی و توریستی مطرح شده و سالانه ۱.۲ میلیون نفر از آن بازدید می کنند. در این معدن علاوه بر یک دریاچه زیرزمینی، تعداد زیادی مجسمه‌های نمکی و همچنین یک کلیسای ساخته شده از نمک وجود دارد. این مجسمه‌ها و کلیسا ساخته دست معدنکاران خوش‌ذوق و هنرمند در طول تاریخ بوده است.

یکی از خدمات زیبای ارائه شده توسط مجموعه معدن کراکف برپایی مراسم ازدواج و سایر مناسبت‌ها در سالن‌های آن است.

گردشگران برای رسیدن به عمق ۶۴ متری زیرزمین که بخش توریستی معدن در آن قرار دارد باید از طریق پلکانی چوبی و بسیار زیبا با ۳۷۸ پله به عمق زمین برسند و پس از طی مسیر بازدید از طریق یک آسانسور از معدن خارج می‌شوند. البته بازدید ار این معدن به طور میانگین ۵ /۳ ساعت به طول می‌انجامد.

 کشور لهستان دارای مکان ها و مناطق تاریخی، فرهنگی و دیدنی بسیاری می باشد. بسیاری از بناهای تاریخی که در این کشور موجود می باشند به ثبت جهانی یونسکو رسیده اند. عزیزانی که به تاریخ علاقه دارند می توانند به این کشور سفر کنند و از بناهای تاریخی دیدن کنند و لذت ببرند. برای اخذ ویزای شینگن لهستان و وقت سفارت آن سر در گم نباشید با اعتماد به ویزای شینگن می توانید بطور تضمینی و فوری ویزای شینگن و و وقت سفارت لهستان را دریافت کنید.

جهت اخذ ویزای شینگن لهستان ,وقت سفارت لهستان باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن لهستان به صورت تضمینی و فوری که کشور لهستان عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و شما جهت مسافرت به لهستان به ویزا شنگن نیاز دارید. حضور شخض متقاضی ویزا در محل سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری برای ویزای لهستان و شنگن الزامی می باشد.

 ما در سایت ویزای شینگن متقاضیان محترمی که قصد سفر به لهستان را دارند در امر تعیین وقت سفارت لهستان تضمینی و پرداختی هزینه های سفارت یاری می نماییم.

مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت لهستان:

  • ارسال اسکن رنگی گذرنامه از طریق ایمیل یا تلگرام
  • تکمیل فرم اطلاعات شخصی
  • پس از تکمیل ثبت نام شما در سفارت لهستان اصل وقت تعیین شده توسط سفارت برای شما ارسال خواهد گردید.
  • لازم به ذکر است امکان صدور بیمه ی مسافرتی , رزرو پرواز و رزرو هتل  برای متقضیان وجود دارد.

منبع:  ویزای شینگن sitevisa.com

شناخت مراحل اخذ ویزای شینگن

شناخت مراحل اخذ ویزای شینگن

  مراحل  اخذ ویزای شینگن 

 ویزای شینگن, ویزای شینگن فوری, مرحله اخذ ویزای شینگن

مراحل اخذ ویزای شینگن

 اخذ وقت سفارت و مصاحبه                  

  بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای اخذ ویزای شینگن و ۲۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت سفارت اقدام نمایید. در شرایط خیلی خاص پزشکی و … با صلاحدید سفارت، وقت فوری هم داده می‌شود. بعد از تعیین وقت سفارت، مسافر یک روز برای مصاحبه و ارائه مدارک در سفارت حاضر می‎شود. مطمعن ترین راه برای وقت سفارت خود مسافر شخصا اقدام کند. سوال‎های مصاحبه سفارت معمولا سوال‎هایی کلی در مورد خود شخص و دلایل سفر وی خواهد بود. عکس و اثر ده انگشت مسافر هم در زمان مصاحبه برای ثبت در سیستم VIS گرفته می‎شود.

  مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت

  •   اسکن پاسپورت
  • شماره تماس مسافر

    مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن

  •  فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای شینگن
  • شناسنامه ایرانی (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات)
  • گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد) همراه با کپی گذرنامه (تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده)
  • سه قطعه عکس رنگی (زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۶ در ۴)
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی (گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیرعامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.)
  • پرینت حساب بانکی (گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک مهر شده باشد)
  • در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل درخواست ویزای شینگن
  • در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده، اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • بیمه مسافرتی (فردی یا جمعی)
  • دعوتنامه یا برگه تائیدیه رزرواسیون هتل (در صورت نداشتن دعوتنامه
ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن

ویزای شینگن اروپا از جمله کشور آلمان و سوئد به صورت آنلاین و تضمینی و به صورتی فوری در سایت ویزا آورده شده است که فیلم اخذ ویزای شینگن کشور آلمان مشاهده می کنید.

تنها تفاوت این حالت با حالت های قبل در ثبت مدارک است بدین صورت که مدارک متقاضی بصورت اسکن شده در سایت سفارت ثبت می شود. برای انجام درخواست آنلاین باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت سفارت ایجاد شود. پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تایید صلاحیت و دریافت کد کاربری، فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام کند. برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد. پرداخت هزینه ی ویزای کانادا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد. پس از اتمام کار متقاضی یک شماره ی پرونده و برگه ی انگشت نگاری دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد. زمانیکه ثبت نام آنلاین به پایان رسید، فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسول گری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول با ابوظبی مراجعه نماید. زمان پاسخگوی به درخواست آنلاین، طبق اعلان سفارت، ۲۵ روز در نظر گرفته شده است.

دانلود فیلم

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن