شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
خانه » اخذ ویزا

اخذ ویزا

ویزای شینگن اتریش ویژه پاییز ۹۶

ویزای شینگن اتریش ویژه پاییز ۹۶

ویزای شینگن اتریش ویژه پاییز ۹۶

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش ویژه پاییز ۹۶

ویزای شینگن اتریش ویژه پاییز ۹۶ را بصورت تضمینی و در کمترین زمان ممکن از ما دریافت کنید. برای سفر به کشور اتریش نیاز به ویزای شینگن اتریش می باشد. ویزای شینگن اتریش، ویزایی است که مجوز ورود شما به اتریش و تمام کشورهای عضو منطقه شنگن به حساب می رود. اگر در اخذ ویزای شنگن اتریش  دچار سر در گمی هستید و می خواهید هر چه سریعتر ویزای اتریش را دریافت کنید به وب سایت ویزای شینگن مراجعه کنید.

ویزای شینگن یا ویزای توریستی اتریش یا ویزای مسافرتی اتریش به بازدیدکنندگان اجازه می دهد به مدت حداکثر ۹۰ روز به اتریش بروند و در آنچا اقامت کنند. این ویزا غیر قابل تمدید است. استثنا فقط در شرایط پیش بینی نشده مانند مشکلات سلامتی، بیماری یا در موقع تعویق ملاقات یا جلسه قابل انجام است. مجموع مدت اقامت شما در حوزه شینگن نباید از ۹۰ روز بیشتر شود. ویزای شینگن فقط برای بقیه کشورهای شینگن اعتبار دارد. برای دریافت ویزای شینگن اتریش فرد ابتدا باید از سفارت اتریش وقت مصاحبه و انگشت نگاری بگیرد بسته به اینکه ویزای موردنیاز فرد طولانی مدت یا کوتاه مدت هست؛ روند گرفتن وقت سفارت اتریش متفاوت است.

برای اخذ ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ۹۶ بصورت تضمینی و فوری به وب سایت ما اعتماد کنید تا ما شما را در انجام این کار به بهترین نحو ممکن راهنمایی کنیم. تا با خیال راحت به کشور ایتالیا سفر کنید و روزهای خاطره انگیز را در این کشور زیبا تجربه کنید.

منبع: ویزای شینگن

ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ماه ۹۶

ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ماه ۹۶

ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ماه ۹۶

ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ماه ۹۶

ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ماه ۹۶ در کمترین زمان ممکن بصورت تضمینی و فوری از وب سایت ما بخواهید. ایتالیا یکی از زیباترین کشورهای اروپایی می باشد. از آنجایی که ایتالیا نیز یکی از هم پیمانان معاهده شینگن است، دریافت ویزای شینگن ایتالیا یکی از الزامات سفر به این کشور محسوب می‌شود.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می توانید از بخش روادید کنسولگری سفارت ایتالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به طور جداگانه تکمیل شود.
برای ویزای ایتالیا از کلیه ی مدارک باید فتوکپی داشته باشید؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می شود و کپی آن ها برای بررسی نزد بخش روادید می ماند.

مدارک سفر به ایتالیا شامل سه دسته مدرک میباشد که طی فرآیند گرفتن ویزای ایتالیا مورد نیاز میباشد.
۱.    مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا
۲.    مدارک لازم برای ارایه در روز مصاحبه
۳.    مدارک لازم برای سفر به ایتالیا بعد از تایید درخواست ویزای شما

مسافران عزیزی که می خواهند پاییز را در کشور فوق العاده زیبا و حیرت انگیز یونان سپری کنند و به دنبال اخذ ویزای شینگن یونان بصورت تضمینی ویژه پاییز هستند می توانند با اعتماد به ما در کمترین زمان ممکن ویزای شینگن یونان را دریافت کنند و روزهایی آرامش بخشی را در یونان تجربه کنند.

منبع: http://sitevisa.com

پل سنگی و تاریخی چارلز در پراگ

پل سنگی و تاریخی چارلز در پراگ

پل سنگی و تاریخی چارلز در پراگ

 پل چارلز چک

پل سنگی و تاریخی چارلز در پراگ

پل چارلز بر روی رودخانه ولتاوا شهر پراگ در سال ۱۳۵۷ میلادی توسط امپراطور چهارم شروع به احداث و در اواخر قرن پانزدهم به پایان رسید. این پل در قدیم به پل سنگی یا پراگ معروف بود. پل چارلز ده متر عرض، پانصد و شانزده متر طول و شانزده دهانه دارد و توسط سه برج محافظت میشه. برجی که در قسمت قدیمی شهر پراگ قرار دارد بعنوان یکی از عجیب ترین بناهای غیر نظامی در دنیا مورد توجه است. این پل با سی مجسمه به سبک باروک که قدیسان مسیحی، شخصیت‌های تاریخی و انجیلی را نشان می‌دهد، یادگاری از معماری قرن هجدهم اروپا می‌باشد. پل چارلز محل تجمع هنرمندان خیابانی نیز می‌باشد، از نقاشان گرفته تا نوازندگان و بازیگران تئا‌تر خیابانی در اطراف این پل دیده می‌شود.

تا سال ۱۸۴۱ این پل به عنوان تنها راه عبور از رودخانه ولتاوا و مهمترین راه ارتباطی بین قلعه پراگ ( Prague Castle ) و قسمت قدیمی شهر پراگ و مناطق مجاور آن بود. این راه ارتباطی پراگ را بعنوان یک راه تجاری بین اروپای شرقی و غربی مهم ساخت.

کشور چک یکی از زیباترین کشورهایی اروپایی که همه به عنوان عروس اروپا از آن یاد می کنند اگر می خواهید سری متفاوت را داشته باشید می توانید به کشور چک سفر کنید. برای رفتن به این کشور خاص قبل از هر کاری باید ویزای شینگن چک , وقت سفارت چک را دریافت کنید.

 برای دریافت ویزای شینگن  چک, وقت سفارت چک باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن جمهوری چک جزو کشور های شنگن می باشد و جهت ورود به این کشور نیاز به ویزای شنیگن است. برای دریافت ویزا شنگن حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

سفارت چک اکیدا توصیه می‌کند به همراه ایمیل ارسالی خود، کپی پاسپورت، فرم‌های درخواست ویزا یا مدارک دیگری را ارسال نکنید. تمامی مدارک درخواست ویزا باید در روز تعیین شده به سفارت تحویل داده شوند.

همچنین طبق توصیه این سفارت، لازم است حداقل ۶ هفته پیش از سفر خود به این کشور زیبا ، برای دریافت  تضمینی  وقت سفارت چک اقدام کنید.

منبع:  ویزای شینگن sitevisa.com

ولیچکا پر بازدیدترین معدن معروف نمکی در لهستان

ولیچکا پر بازدیدترین معدن معروف نمکی در لهستان

ولیچکا پر بازدیدترین معدن معروف نمکی در لهستان

 ولیچکا معدن نمک لهستان

ولیچکا پر بازدیدترین معدن معروف نمکی در لهستان

معدن نمک ویلیچکا در نزدیکی شهر کراکوف لهستان قرار دارد. این معدن معروف لهستان در قرن ۱۳ میلادی در عمق ۱۳۵ متری زمین ساخته شد و تا قرن ۲۱ و سال ۲۰۰۷ میلادی (۱۳۸۶ خورشیدی) بدون توقف نمک سفره استخراج می کرد و به عنوان قدیمی ترین معدن نمک جهان همچنان از آن بهره برداری می شد. ویلیچکا حالا بیش از اینکه یک معدن نمک باشد به عنوان یک جاذبه تاریخی و توریستی مطرح شده و سالانه ۱.۲ میلیون نفر از آن بازدید می کنند. در این معدن علاوه بر یک دریاچه زیرزمینی، تعداد زیادی مجسمه‌های نمکی و همچنین یک کلیسای ساخته شده از نمک وجود دارد. این مجسمه‌ها و کلیسا ساخته دست معدنکاران خوش‌ذوق و هنرمند در طول تاریخ بوده است.

یکی از خدمات زیبای ارائه شده توسط مجموعه معدن کراکف برپایی مراسم ازدواج و سایر مناسبت‌ها در سالن‌های آن است.

گردشگران برای رسیدن به عمق ۶۴ متری زیرزمین که بخش توریستی معدن در آن قرار دارد باید از طریق پلکانی چوبی و بسیار زیبا با ۳۷۸ پله به عمق زمین برسند و پس از طی مسیر بازدید از طریق یک آسانسور از معدن خارج می‌شوند. البته بازدید ار این معدن به طور میانگین ۵ /۳ ساعت به طول می‌انجامد.

 کشور لهستان دارای مکان ها و مناطق تاریخی، فرهنگی و دیدنی بسیاری می باشد. بسیاری از بناهای تاریخی که در این کشور موجود می باشند به ثبت جهانی یونسکو رسیده اند. عزیزانی که به تاریخ علاقه دارند می توانند به این کشور سفر کنند و از بناهای تاریخی دیدن کنند و لذت ببرند. برای اخذ ویزای شینگن لهستان و وقت سفارت آن سر در گم نباشید با اعتماد به ویزای شینگن می توانید بطور تضمینی و فوری ویزای شینگن و و وقت سفارت لهستان را دریافت کنید.

جهت اخذ ویزای شینگن لهستان ,وقت سفارت لهستان باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن لهستان به صورت تضمینی و فوری که کشور لهستان عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و شما جهت مسافرت به لهستان به ویزا شنگن نیاز دارید. حضور شخض متقاضی ویزا در محل سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری برای ویزای لهستان و شنگن الزامی می باشد.

 ما در سایت ویزای شینگن متقاضیان محترمی که قصد سفر به لهستان را دارند در امر تعیین وقت سفارت لهستان تضمینی و پرداختی هزینه های سفارت یاری می نماییم.

مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت لهستان:

  • ارسال اسکن رنگی گذرنامه از طریق ایمیل یا تلگرام
  • تکمیل فرم اطلاعات شخصی
  • پس از تکمیل ثبت نام شما در سفارت لهستان اصل وقت تعیین شده توسط سفارت برای شما ارسال خواهد گردید.
  • لازم به ذکر است امکان صدور بیمه ی مسافرتی , رزرو پرواز و رزرو هتل  برای متقضیان وجود دارد.

منبع:  ویزای شینگن sitevisa.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن