دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۶
برای دریافت ویزای شینگن با شماره 09105120991 تماس بگیرید. بهترین نرخ ویزای شینگن را از ما بخواهید.
خانه » اخذ ویزا

اخذ ویزا

شناخت مراحل اخذ ویزای شینگن

شناخت مراحل اخذ ویزای شینگن

  مراحل  اخذ ویزای شینگن 

 ویزای شینگن, ویزای شینگن فوری, مرحله اخذ ویزای شینگن

مراحل اخذ ویزای شینگن

 اخذ وقت سفارت و مصاحبه                  

  بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای اخذ ویزای شینگن و ۲۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت سفارت اقدام نمایید. در شرایط خیلی خاص پزشکی و … با صلاحدید سفارت، وقت فوری هم داده می‌شود. بعد از تعیین وقت سفارت، مسافر یک روز برای مصاحبه و ارائه مدارک در سفارت حاضر می‎شود. مطمعن ترین راه برای وقت سفارت خود مسافر شخصا اقدام کند. سوال‎های مصاحبه سفارت معمولا سوال‎هایی کلی در مورد خود شخص و دلایل سفر وی خواهد بود. عکس و اثر ده انگشت مسافر هم در زمان مصاحبه برای ثبت در سیستم VIS گرفته می‎شود.

  مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت

  •   اسکن پاسپورت
  • شماره تماس مسافر

    مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن

  •  فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای شینگن
  • شناسنامه ایرانی (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات)
  • گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد) همراه با کپی گذرنامه (تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده)
  • سه قطعه عکس رنگی (زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۶ در ۴)
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی (گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیرعامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.)
  • پرینت حساب بانکی (گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک مهر شده باشد)
  • در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل درخواست ویزای شینگن
  • در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده، اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • بیمه مسافرتی (فردی یا جمعی)
  • دعوتنامه یا برگه تائیدیه رزرواسیون هتل (در صورت نداشتن دعوتنامه
ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن

ویزای شینگن اروپا از جمله کشور آلمان و سوئد به صورت آنلاین و تضمینی و به صورتی فوری در سایت ویزا آورده شده است که فیلم اخذ ویزای شینگن کشور آلمان مشاهده می کنید.

تنها تفاوت این حالت با حالت های قبل در ثبت مدارک است بدین صورت که مدارک متقاضی بصورت اسکن شده در سایت سفارت ثبت می شود. برای انجام درخواست آنلاین باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت سفارت ایجاد شود. پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تایید صلاحیت و دریافت کد کاربری، فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام کند. برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد. پرداخت هزینه ی ویزای کانادا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد. پس از اتمام کار متقاضی یک شماره ی پرونده و برگه ی انگشت نگاری دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد. زمانیکه ثبت نام آنلاین به پایان رسید، فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسول گری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول با ابوظبی مراجعه نماید. زمان پاسخگوی به درخواست آنلاین، طبق اعلان سفارت، ۲۵ روز در نظر گرفته شده است.

دانلود فیلم

ویزای فوری عراق برای اربعین حسینی محرم ۹۵

ویزای فوری عراق برای اربعین حسینی محرم ۹۵

ویزای فوری عراق برای اربعین حسینی محرم ۹۵

ویزای فوری عراق برای اربعین حسینی محرم 95

ویزای فوری عراق برای اربعین حسینی محرم ۹۵

ویزای فوری عراق

ویزای انفرادی و فوری عراق برای اربعین حسینی ماه محرم ۹۵ که شرایط اخذ ویزای عراق و جزئیات دریافت ویزای انفرادی عراق در ادامه آمده است.

مدت خروج : حداکثر ۳ ماه

مدت اقامت : حداکثر ۱ ماه

اجازه ی خروج : فقط ۱ بار و غیر قابل تمدید

مدارک لازم ویزای انفرادی:

اصل گذرنامه ( حداقل ۶ ماه اعتبار)

دو قطعه عکس رنگی ۴*۳ زمینه روشن

توضیحات:

حضور صاحب گذرنامه یا بستگان درجه اول هنگام تحویل مدارک الزامی است.

زمان تحویل ویزا بین ۲ الی ۱۰ روز کاری خواهد بود.

سفارت عراق هیچگونه مسئولیتی در قبال عبور زائران از مرزهای کشور ایران را ندارد و مادامی که مرزهای کشور عراق باز میباشد اقدام به صدور ویزا می نماید.جهت دریافت اطلاعات بیشتر ( گذرنامه مرز مهران ) تماس حاصل فرمایید.

متولدین ایران، عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس می توانند با ارائه مدارک نسبت به دریافت ویزا اقدام نمایند.

کلیه اتباع خارجی و طلبه در ایران که تحت پوشش مجمع جهانی اهل بیت (ع) یا جامعه المصطفی می باشند با معرفی نامه از آن مراکز به سفارت عراق، در روند دعوت نامه ایشان تسریع می گردد.

با ویزای عراق میتوان به تمام شهرهای عراق به جز اقلیم کردستان سفر کرد.

اقلیم کردستان شامل سلیمانیه، کرکوک، اربیل نیازی به صدور روادید عراق برای متولدین ایران ندارد. (فاقد ویزا میباشد). جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید تماس حاصل فرمایید.

کلیه اتباع خارجی برای رفتن از کشور ایران به اقیم کردستان حتما نیاز به ویزای دولت عراق را دارند و مشمول دعوت نامه از اداره اقامت و وزارت خارجه کشور عراق می باشد.

درصورت تهیه نمودن بلیط قبل از صدور ویزا مسئولیت آن به عهده ی خود شخص بوده و هیچ گونه تعهدی بر عهده ی این دفتر نمی باشد.

گردآوری: ویزای شینگن

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن اروپا در سایت ویزا

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن اروپا در سایت ویزا

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن اروپا در سایت ویزا

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن اروپا در سایت ویزا

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن اروپا در سایت ویزا

ویزای شینگن اروپا

تمامی اطلاعات اخذ ویزای شینگن در سایت مرکز اطلاعات ویزا برای شما وجود دارد و می توانید ابتدا با مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن آشنا شوید و شرایط اخذ ویزا و تجربیات ما را بدانید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن از سفارت اتریش، ایتالیا (ویزای اروپا)

پاسپورت قدیمی

اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن

دو قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن

پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی.

گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)

چک تضمین شده یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل ۵۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر بابت ضمانت بازگشت.

شرایط اخذ ویزای اروپا

تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی (برای ویزای اتریش به زبان آلمانی) باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه شده باشند.

اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا و اتریش انجام میشود. بنابر این ورود مسافرین به کشور صادر کننده ویزا الزامی است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانید به هر یک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید.

اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و ۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند.

اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود. ویزای یک ماهه شینگن، ویزای شش ماهه شینگن، ویزای یک ساله شینگن حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.

بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت الزامی است.

زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، نماینده ی آژانس مشرق زمین همراه مسافرین در سالن مصاحبه حضور پیدا خواهد کرد و در روند انگشت نگاری به مسافرین کمک خواهد کرد.

در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.
اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.

ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.

دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

کشور های عضو محدوده ی شینگن : اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس

گردآوری: سایت ویزا

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز