نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۵
برای دریافت ویزای شینگن با شماره 09105120991 تماس بگیرید. بهترین نرخ ویزای شینگن را از ما بخواهید.
خانه » اخذ ویزا

اخذ ویزا

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن اروپا به صورت آنلاین + فیلم

ویزای شینگن

ویزای شینگن اروپا از جمله کشور آلمان و سوئد به صورت آنلاین و تضمینی و به صورتی فوری در سایت ویزا آورده شده است که فیلم اخذ ویزای شینگن کشور آلمان مشاهده می کنید.

تنها تفاوت این حالت با حالت های قبل در ثبت مدارک است بدین صورت که مدارک متقاضی بصورت اسکن شده در سایت سفارت ثبت می شود. برای انجام درخواست آنلاین باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت سفارت ایجاد شود. پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تایید صلاحیت و دریافت کد کاربری، فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام کند. برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد. پرداخت هزینه ی ویزای کانادا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد. پس از اتمام کار متقاضی یک شماره ی پرونده و برگه ی انگشت نگاری دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد. زمانیکه ثبت نام آنلاین به پایان رسید، فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسول گری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول با ابوظبی مراجعه نماید. زمان پاسخگوی به درخواست آنلاین، طبق اعلان سفارت، ۲۵ روز در نظر گرفته شده است.

دانلود فیلم

ویزای فوری عراق برای اربعین حسینی محرم ۹۵

ویزای فوری عراق برای اربعین حسینی محرم ۹۵

ویزای فوری عراق برای اربعین حسینی محرم ۹۵

ویزای فوری عراق برای اربعین حسینی محرم 95

ویزای فوری عراق برای اربعین حسینی محرم ۹۵

ویزای فوری عراق

ویزای انفرادی و فوری عراق برای اربعین حسینی ماه محرم ۹۵ که شرایط اخذ ویزای عراق و جزئیات دریافت ویزای انفرادی عراق در ادامه آمده است.

مدت خروج : حداکثر ۳ ماه

مدت اقامت : حداکثر ۱ ماه

اجازه ی خروج : فقط ۱ بار و غیر قابل تمدید

مدارک لازم ویزای انفرادی:

اصل گذرنامه ( حداقل ۶ ماه اعتبار)

دو قطعه عکس رنگی ۴*۳ زمینه روشن

توضیحات:

حضور صاحب گذرنامه یا بستگان درجه اول هنگام تحویل مدارک الزامی است.

زمان تحویل ویزا بین ۲ الی ۱۰ روز کاری خواهد بود.

سفارت عراق هیچگونه مسئولیتی در قبال عبور زائران از مرزهای کشور ایران را ندارد و مادامی که مرزهای کشور عراق باز میباشد اقدام به صدور ویزا می نماید.جهت دریافت اطلاعات بیشتر ( گذرنامه مرز مهران ) تماس حاصل فرمایید.

متولدین ایران، عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس می توانند با ارائه مدارک نسبت به دریافت ویزا اقدام نمایند.

کلیه اتباع خارجی و طلبه در ایران که تحت پوشش مجمع جهانی اهل بیت (ع) یا جامعه المصطفی می باشند با معرفی نامه از آن مراکز به سفارت عراق، در روند دعوت نامه ایشان تسریع می گردد.

با ویزای عراق میتوان به تمام شهرهای عراق به جز اقلیم کردستان سفر کرد.

اقلیم کردستان شامل سلیمانیه، کرکوک، اربیل نیازی به صدور روادید عراق برای متولدین ایران ندارد. (فاقد ویزا میباشد). جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید تماس حاصل فرمایید.

کلیه اتباع خارجی برای رفتن از کشور ایران به اقیم کردستان حتما نیاز به ویزای دولت عراق را دارند و مشمول دعوت نامه از اداره اقامت و وزارت خارجه کشور عراق می باشد.

درصورت تهیه نمودن بلیط قبل از صدور ویزا مسئولیت آن به عهده ی خود شخص بوده و هیچ گونه تعهدی بر عهده ی این دفتر نمی باشد.

گردآوری: ویزای شینگن

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن اروپا در سایت ویزا

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن اروپا در سایت ویزا

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن اروپا در سایت ویزا

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن اروپا در سایت ویزا

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزای شینگن اروپا در سایت ویزا

ویزای شینگن اروپا

تمامی اطلاعات اخذ ویزای شینگن در سایت مرکز اطلاعات ویزا برای شما وجود دارد و می توانید ابتدا با مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن آشنا شوید و شرایط اخذ ویزا و تجربیات ما را بدانید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن از سفارت اتریش، ایتالیا (ویزای اروپا)

پاسپورت قدیمی

اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن

دو قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن

پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی.

گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)

چک تضمین شده یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل ۵۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر بابت ضمانت بازگشت.

شرایط اخذ ویزای اروپا

تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی (برای ویزای اتریش به زبان آلمانی) باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه شده باشند.

اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا و اتریش انجام میشود. بنابر این ورود مسافرین به کشور صادر کننده ویزا الزامی است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانید به هر یک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید.

اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و ۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند.

اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود. ویزای یک ماهه شینگن، ویزای شش ماهه شینگن، ویزای یک ساله شینگن حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.

بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت الزامی است.

زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، نماینده ی آژانس مشرق زمین همراه مسافرین در سالن مصاحبه حضور پیدا خواهد کرد و در روند انگشت نگاری به مسافرین کمک خواهد کرد.

در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.
اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.

ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.

دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

کشور های عضو محدوده ی شینگن : اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس

گردآوری: سایت ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در سایت ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در سایت ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در سایت ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در سایت ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در سایت ویزا

ویزای شینگن

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در کشورهای مورد نظر خود برای تحصیل و اقامت و کسب ویزا برای این کشورها می توانید با سایت ویزا مشاوره کنید.

الف: اصل و ترجمه دیپلم, مدارک پیش دانشگاهی و ریز کامل نمرات

ب: اصل و ترجمه مدارک و ریز نمرات دانشگاهی

اخـذ پـذیرش تحصیلی شامل: دوره عمومی زبان, دوره های کارشناسی, دوره های کارشناسی ارشد, دوره های دکترا, رشته پزشکی, دوره های پیش دانشگاهی, مدارس شبانه روزی, دوره های دانشگاهی آنلاین, دوره های آیلتس, دوره های تافـل و بورسیه های تحصیلی در انگلستان و سایر کشورهـا میباشد.

گردآوری: سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز