اتحادتان را در تمام زندگی حفظ کنید تا همیشه پایدار و سرافراز باشید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » ویزای شینگن » مدارک مورد نیاز جهت اخد ویزای شینگن اتریش
مدارک مورد نیاز جهت اخد ویزای شینگن اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخد ویزای شینگن اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن

کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد. شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می گردد. اخذ روادید برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از ۹۰ روز باشد.

 مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای شینگن اتریش

۱- دارا بودن گذرنامه ( پاسپورت ) عادی ، گذرنامه خدمت و یا گذرنامه سیاسی به نحوی که در زمان ارائه درخواست ویزای اتریش ، حداقل شش ماه اعتبار و پس از اتمام زمان اعتبار ویزای اتریش حداقل ۵ ماه اعتبار داشته باشد و حداقل چهار صفحه کاملا خالی از هرگونه مهر ورود و خروج داشته باشد .

۲- کارت ملی و شناسنامه

۳- دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش با مشخصات و معیارهای ICAO (عکس نباید قدیمی تر از ۶ ماه باشد، ۳۵ میلیمتر عرض و ۴۵ طول، فاصله ۲ چشم حداقل ۸ میلی متر )

۴- کپی ویزاهای شینگن قبلی که در سه سال گذشته اخذ شده است . ( در صورت وجود )

۵- نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی هرگونه سپرده گذاری بانکی

۶- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت شغلی ، مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی ( دارندگان مشاغل دولتی )

۷- برای صاحبان مشاغل و یا کسبه و تجار پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی

۸- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.

۹- برای بچه ها و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .

۱۰- بیمه مسافرتی با حداقل پوشش ۵۷۷۷۷ یورو که تمام هزینه های درمانی در مدت اقامت درخواست کننده ویزای شینگن در محدوده کشورهای شینگن را پوشش دهد. شرکت بیمه گذار باید نماینده معتبر در کشور اتریش داشته باشد .

۱۱- سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین ( در صورت دارا بودن )

۱۲- رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن