آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » ویزای تجاری ایتالیا » ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺟﻬﺖ درﺧﻮاﺳﺖ اخذ ویزای تجاری ایتالیا
ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺟﻬﺖ درﺧﻮاﺳﺖ اخذ ویزای تجاری ایتالیا

ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺟﻬﺖ درﺧﻮاﺳﺖ اخذ ویزای تجاری ایتالیا

مدارک جهت اخذ ویزای شینگن تجاری ایتالیا

ویزای شینگن, ویزای شینگن تجاری ایتالیا

مدارک جهت اخذ ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تجاری ایتالیا در وب سایت ویزای شینگن به شرح ذیل می باشد.

  اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)؛

مشخصات گذرنامه ای (شماره گذرنامه، محل و تاریخ صدور، تاریخ انقضا)؛

سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه؛

توضیح مختصری پیرامون ارتباطات تجاری با شرکت ایتالیایی دعوت کننده؛

مدت زمان سفر فرد متقاضی؛

اظهار شرکت مبنی بر تقبل هزینه های سفر و اقامت فرد متقاضی در ایتالیا.

مدارکی مبنی بر صحت وجود مراودات تجاری با شرکت ایتالیایی (گشایش اعتبارنامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد، غیره).

مدارکی مبنی بر موجودیت و فعالیت شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. در این راستا، با توجه به نوع شرکت، گواهی های ذیل مورد قبول خواهند بود:

اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی.

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی. در صورتیکه از تاریخ صدور روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، فرد متقاضی می بایست آخرین روزنامه رسمی را نیز (با تاریخ صدور کمتر از سه سال) حاوی تغییرات احتمالی مربوط به تاسیس شرکت و یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشند، ارائه نماید.

در صورتیکه نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ثبت نشده باشد یا وی صاحب جواز کسب یا کارت بازرگانی ارانه شده، نباشد و تنها در سمت کارمند شرکت یا سازمان مربوطه مشغول بکار باشد، باید مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی، ارائه دهد:

معرفی نامه شرکت بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی.

لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر.

در صورتیکه فرد متقاضی سفر به ایتالیا دارای شغل آزاد باشد می بایست اصل و کپی مدارک مالی خود را نیز ارائه دهد

کارکرد سه ماه آخر حساب جاری بانکی با مهر و امضای بانک.

بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.

بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن