تمام محبتت را به پای دوستت بریز نه تمام اعتمادت را. (حضرت علی علیه‌السلام)
خوش آمدید - امروز : پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » ویزای شینگن » مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی فرانسه
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی فرانسه

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی فرانسه

ویزای دانشجویی فرانسه

 ویزای شینگن, ویزای تحصیلی

ویزای شینگن

,
یکی از این اهداف، تحصیل در موسسات آموزشی کشور مقصد است. برای این کار نیازمند به دریافت ویزای شینگن یا روادید دانشجویی هستید. ویزای دانشجویی، در واقع ویزای اقامت موقت متوالی بیش از سه ماه و با هدف بازگشت بعد از اتمام دوره ی اقامت موقت متوالی است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی فرانسه

  • رسید با نام کاربری  Etudes en France(شماره ی پرونده ی آنلاین کامپوس فرانس، مثالIR15-00027:)
  • فرم درخواست ویزا
  • یک عدد عکس جدید: رنگی، از چهره و سر فرد متقاضی، بدون هرگونه پوشش سر، زمینه روشن، در ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر. باید توجه داشت که چهره فرد متقاضی در این عکس باید ۷۰ تا ۸۰ درصد فضای عکس را دربرداشته باشد.
  • پاسپورت: بانضمام کپی تمام ویزاهای شنگن اخذ شده تا آن زمان و نیز کپی تمام مهرهای ورود و خروج، بر روی پاسپورت (های) قبلی و کنونی.
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • کارت پایان خدمت
  • گواهی استفاده از مدت زمان مجاز مرخصی افراد شاغل بانضمام گواهی کار
  • مدارک دال بر تمکن مالی: متقاضی باید بتواند ثابت کند در سال اول تحصیل می تواند ماهانه معادل ۶۱۵ یورو داشته باشد.
  • گواهی بورسیه از سازمان مربوطه در موارد لازم
    اگر ضامن دارید، اسناد شناسایی ضامن، اسناد معتبر تقبل هزینه های مربوطه از طرف وی، مدارک دال بر تمکن مالی ضامن، پرینت حساب بانکی شخصی و نیز کاری، آخرین سند دال بر پرداخت مالیات (برای ضامنین ساکن فرانسه)، مدرک خویشاوندی نزدیک معتبر. منظور از خویشاوندی نزدیک، پدر، مادر، برادر، خواهر، پدربزرگ، مادربزرگ، عمو، دایی، خاله یا عمه است.
    اگر ضامن ندارید، باید مدارک دال بر مثبت بودن سوابق کاری و بانکی خود را ارائه دهید.
  • گواهی داشتن محل سکونت در فرانسه: از طرف موسسه یا سازمان پذیرنده و یا کپی سند مالکیت یا اجاره نامه شخصی یا فرد تقبل کننده و نیز کپی کارت ملی فرانسوی
  • درخواست گواهی OFII: اگر هنگام ورود به فرانسه به سن قانونی نرسیده باشید، این مورد نیاز نمی باشد.
    مطالب مرتبط: نکاتی که باید درباره ویزای شینگن بدانید.
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن