هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » ویزای توریستی فرانسه » ویزای توریستی فرانسه
ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه 

ویزای شینگن, ویزای شینگن توریستی

ویزای شینگن

ویزای توریستی فرانسه مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در فرانسه دارید این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای شینگن توریستی بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت فرانسه در تهران دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت فرانسه دریافت کنید.

در حال حاضر سفارت فرانسه فقط به صورت ایمیلی وقت ملاقات را تعیین می‌کند. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی فرانسه:

فرم درخواست روادید

دو قطعه عکس رنگی

پاسپورت متقاضی

کپی روادید شنگن قبلی

شناسنامه

اسناد  وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن