نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » سایت ویزا » ویزای توریستی یونان
ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای شینگن,ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای شینگن

کشور یونان یکی از کشورهای عضو معاهده شینگن می باشد. از این رو برای سفر به کشور یونان نیاز به ویزای شینگن خواهید داشت.  اگر می خواهید به کشور زیبای یونان سفر کنید. بهترین انتخاب برای شما ویزای توریستی یونان است. این ویزای یک ماهه صادر می شود و متقاضی بیشتر از یک ماه اجازه ماندن در این کشور را ندارد.

  • شناسنامه و کارت ملی

ارائه ترجمه‌ رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات به همراه ترجمه رسمی کارت ملی مسافر الزامی است.

  • اصل گذرنامه

اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی را که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

  • دو قطعه عکس رنگی

توجه داشته باشید، در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.

عکس مورد نظر باید ویژگی‌های ضروری ذیل را داشته باشد: :عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه نیز در تصویر صورت باید ٣٢میلی‌متر باشد.  طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

  • مشخصات فردی به همراه آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

برای کارمندان بخش دولتی

ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی

برای کارمندان بخش خصوصی‌

گواهی اشتغال به کار

 برای صاحبان شرکت‌های خصوصی

ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها

کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.

برای مشاغل آزاد

ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی

پرینت حساب بانکی (به اعضا هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه) باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

  • ترجمه‌  سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان

  • در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در یونان برای کل مدت اقامت

  • بیمه تامین اجتماعی از محل اشتغال

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن