کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

 ویزای شینگن, ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

برای اخذ آسان و راحت ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری با سایت ویزای شینگن ما همراه باشید. کشور اسپانیا عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و جهت سفر به اسپانیا نیاز به ویزا شنگن می باشد. برای اخذ ویزای شینگن نظیر ویزای شینگن فرانسه , ویزای شینگن یونان و تمامی ویزای شینگن حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانیا

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  • فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  • کارت ملی و شناسنامه .
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  • بیمه مسافرتی .
  • سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما .

راهنمای انتخاب بلیط مناسب برای سفر به اسپانیا

در حال حاضر پرواز مستقیمی بین ایران و اسپانیا وجود ندارد، بهترین و کوتاه‌ترین مسیر پروازی را خطوط هواپیمایی پگاسوس و ترکیش ترکیه (یک توقف در استانبول) ارائه می‌دهند، همچنین بوسیله خطوط هواپیمایی قطر، آلیتالیا، امارات و لوفتهانزا نیز امکان پرواز با یک توقف به اسپانیا وجود دارد.

 گرد آوری : ویزای شینگن sitevisa.com

ویزای شینگن بلند مدت (مولتیپل)

ویزای شینگن بلند مدت (مولتیپل)

ویزای شینگن بلند مدت

 ویزای شینگن, ویزای شینگن بلند مدت

ویزای شینگن بلند مدت

ویزای شینگن در دو حالت سینگل و مولتیپل صادر می شود .مقصود از کلمه مولتیپل(Multi ) آن است که در این نوع ویزا افراد محدودیت ورود و خروج نخواهند داشت و می توانند هر مقدار که بخواهند از کشور خارج و یا به کشور داخل شوند و این نوع ویزا در برابر نوع ویزای سینگل ( Single )  قرار دارد و آن عبارت است از نوع ویزایی که افراد صرفا می توانند به آن کشور ورود کنند و برای مدت زمانی که در پاسپورت خود از طریق سفارت ، ویزا اخذ کرده اند ، نمی توانند از آن کشور خارج شده و به کشور مبدا خود بازگردند ، بدین خاطر در زمان اقدام باید توجه داشته باشید که چه نوع ویزا به شما تعلق خواهد گرفت.

اخذ ویزای شینگن مولتیپل بلند مدت ۱ تا ۴ ساله می باشد.

نکات قابل توجه برای متقاضیان ویزای شینگن بلند مدت:

  • تمام مدارک مورد نیاز ویزای شینگن می بایست ترجمه رسمی شوند و به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.
  • برای اخذ ویزای شینگن بلند مدت، داشتن حداقل یک ویزای شینگن در پاسپورت معتبر یا بیش از چهار سفر خارجی ویزا دار (ترکیه، دوبی و مالزی بدون ویزا هستند) نیاز می باشد.
  • در صورت سفر خانم خانه دار ، مدارک فوق از همسر ایشان کسب می شود + سند ازدواج.
  • در صورت سفر کودک، موافقتنامه محضری از سرپرست کودک لازم است.
  • برای اخذ ویزای شینگن بلند مدت، در صورت احراز مدارک کافی، چک ضمانتی بازگشت متقاضی لازم نیست.
  • برای ویزای شینگن توریستی، ضمانت بازگشت ضروری می باشد.
  • تائیدیه ویزا شینگن ۴۸ ساعت بعد از تکمیل و تحویل مدارک به مسافر اعلام می گردد.
  • پروسه ی اخذ ویزای شینگن ۲۰ روز کاری می باشد.
ویزای شینگن فرانسه تضمینی

ویزای شینگن فرانسه تضمینی

ویزای شینگن فرانسه تضمینی

 ویزای شینگن, ویزای شینگن فوری

ویزای شینگن تضمینی فرانسه

جهت اخذ ویزای شینگن فرانسه کاملا تضمینی با وب سایت ویزای شینگن ما همراه باشید. فرانسه نیز جزو کشورهای عضو شینگن می باشد. بنابراین برای سفر به این کشور باید جهت اخذ ویزای شینگن اقدام کرد.حضور فرد متقاضی جهت انگشت نگاری و مصاحبه در روز تعیین شده از طرف سفارت الزامی می باشد.

فرانسه یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که با دریافت ویزای شینگن میتوانید به آن سفر کرده و از آنجا به راحتی هر چه تمام به کشورهای دیگر عضو شنگن نیز سفر کنید. برج ایفل موزه لوور رصدخانه نیس کاخ ورسای اینها تنها بخشی از جذابیت های این کشور هستند. با سفر به فرانسه خاطره ای تکرار نشدنی را برای خود رقم بزنید. با هر سلیقه ای که باشید فرانسه به بهترین نحو شما را میزبانی خواهد کرد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا فرانسه :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

مطالب مرتبط: ویزای شینگن یونان و نکات مهم آن

ویزای شینگن یونان و نکات مهم آن

ویزای شینگن یونان و نکات مهم آن

ویزای شینگن یونان

ویزای شینگن, ویزای شینگن یونان

ویزای شینگن 

برای دریافت ویزای شینگن یا ویزای شینگن یونان باید بدانید: کشور یونان در جنوب شرقی اروپا و در قسمت جنوبی شبه جزیره ی بالکان کشور یونان قرار دارد که دارای آب و هوای مدیترانه ای و سواحل زیادی در دریای مدیترانه است.کشور یونان از شمال با آلبانی و بلغارستان همسایه است و مرز خاکی دارد و از قسمت شمال شرقی نیز با کشور ترکیه همسایه است.دریای اژه مناطق جنوب شرقی کشور یونان را تحت پوشش قرار داده است.

کشور یونان در محل اتصال ۳ قاره ی اروپا،آسیا و آفریقا واقع شده است و میراث دار امپراتوری بیزانس،یونان باستان و سلطه ی چهارصد ساله بر ترکان عثمانی است. کشور یونان جز کشورهای حوزه ی پیمان شینگن می باشد و با داشتن ویزای شنگن از کشور یونان می توانید به کشورهای دیگر حوزه ی معاهده ی شینگن سفر کنید.

نکاتی در مورد ویزا کشور یونان :

بررسی مدارک در سفارت یونان حداقل ۳ هفته کاری زمان نیاز دارد و در برخی مواقع سفارت از شما مدارک تکمیلی می خواهد لذا ۲ ماه قبل از سفر برای ویزا خود اقدام کنید .

ویزای شنگن دارای اعتبار ۹۰ روز می باشد و بسته به نوع ویزا اجازه ۱ یا ۲ و یا چند بار ورود و خروج به کشورهای شنگن به شما داده می شود .

برای دریافت ویزای توریستی یونان و ویزای شینگن یونان تضمینی با ما در تماس باشید.

مطالب مرتبط: نکات ضروری و مهم ویزای شینگن ایتالیا

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن