كسي كه هرگز تحت فشار نزيسته باشد، آزادي را لمس نمي كند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۶ تیر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

نکاتی درباره ویزای شینگن برای متقاضیان ویزای دانشجویی

نکاتی درباره ویزای شینگن برای متقاضیان ویزای دانشجویی

نکات مهم در باره ویزای شینگن دانشجویی

ویزای شینگن, ویزای شینگن دانشجویی

نکاتی درباره ویزای شینگن برای متقاضیان ویزای دانشجویی

ویزای شینگن 

 متقاضیان تحصیل در کشورهای عضو پیمان شینگن، پس از گرفتن پذیرش از دانشگاه باید برای گرفتن ویزای شینگن و بطور مشخص؛ ویزای National D-Type اقدام کنند. این ویزا به آنها اجازه اقامت یکساله قابل تمدید در کشور مقصد (و دیگر کشورهای حوزه شینگن) را می‌دهد. برخی از کشورهای عضو پیمان شینگن (مانند آلمان) سخت‌تر از دیگر کشورهای عضو این پیمان، ویزا صادر می‌کنند و احتمال ریجکت شدن درخواست ویزای این کشورها از کشورهای دیگر بیشتر است.

متقاضیان ویزای شینگن دانشجویی در کشورهای حوزه شینگن، در کنار سایر مدارک لازم برای صدور این ویزا، باید گواهی تمکن مالی هم به سفارت کشور مقصد ارائه کنند. این گواهی را که نشان دهنده تاریخ افتتاح حساب، مشخصات سجلی صاحب حساب و معادل دلاری یا یورویی موجودی حساب در همان روز (بر اساس ارز مرجع یا مبادله‌ای) است باید از واحد بین‌المللی بانکی که فرد در آن حساب ریالی دارد دریافت کرد.

 سفارت برخی کشورها مانند سوییس و پرتغال گواهی تمکن مالی بانک‌های ایران را قبول نمی‌کنند و متقاضی باید تعهد مکتوب کسی که ساکن یکی از کشورهای شینگن است را مبنی بر پشتیبانی مالی خود ارائه دهد.

کشورهایی مانند هلند، دانمارک و اسپانیا برای آن دسته از دانشجویان ایرانی که قصد تحصیل در برخی رشته‌ها (مانند رشته‌های مربوط به انرژی هسته‌ای) در مقطع کارشناسی ارشد یا دکترا را دارند ویزا صادر نمی‌کنند. قبل از انجام هر کاری، متقاضیان باید درباره شرایط دوره تحصیلی مدنظر خود استعلام کنند و مطمئن شوند منعی برای صدور ویزا برای تحصیل در آن دوره تحصیلی وجود ندارد.

اگر در گذشته درخواست ویزای شینگن فرد رد شده است، باید در درخواست جدید از ارائه اطلاعات دروغ و غلط خودداری کند. صدور ویزای شینگن سیستم یکپارچه‌ای دارد که امکان رهگیری اطلاعات و بررسی سوابق متقاضی را به کشورهای مختلف عضو شینگن می‌دهد. در صورت افشای نادرست بودن اطلاعات، فرد تا ۱۰ سال اجازه ورود به کشورهای حوزه شینگن را نخواهد داشت.

آیا ویزای شینگن بدون اثر انگشت وجود دارد؟

آیا ویزای شینگن بدون اثر انگشت وجود دارد؟

آیا ویزای شینگن بدون اثر انگشت وجود دارد؟

 ویزای شینگن, ویزای شینگن بدون اثر انگشت

آیا ویزای شینگن بدون اثر انگشت وجود دارد؟

ویزای شینگن

معاهده شینگن” قراردادی است که در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی “پرنسس ماری آسترید” روی رودخانه “ماسل” نزدیک شهری به نام “شینگن” در لوکزامبورگ – مرز بین فرانسه و آلمان –  به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.

ویزای شینگن بدون اثر انگشت اصلا وجود ندارد. قبلا عده ای فرصت طلب با گرفتن مبالغ زیاد شخص دیگری را به جای شما به سفارت میفرستادند که سفارت ها متوجه این قضیه شده اند و برای همین هم عکس با شرایط مخصوص میخواهند چون عکس را با چهره مطابقت میدهند و اگر متوجه این قضیه شوند برای شما درد سر زیادی ایجاد خواهد شد پس فریب افراد را نخورید.

ویزای شینگن نوع (C) و حالتهای آن را بشناسید.

ویزای شینگن نوع (C) و حالتهای آن را بشناسید.

ویزای شینگن نوع (C) و حالتهای آن را بشناسید.

 ویزای شینگن, ویزای شینگن فوری, ویزای شینگن نوع C

ویزای شینگن نوع (C) و حالتهای آن

 ویزای شینگن نوع C : این ویزا نیز نوعی ویزای کوتاه مدت است که به دارندگان آن این اجازه را میدهد که برای مدت معلومی و در صورت تایید درخواست شان در یک کشور عضو شنگن اقامت داشته باشند. این نوع ویزای شینگن سه حالت مختلف را شامل می شود.

  • یکبار ورود ( Single Entry ) : این بدان معناست که چنانچه شما یکبار وارد محدوده کشور عضو شنگن شدید و آن را ترک کردید دیگر قادر به بازگشت نخواهید بود حتی اگر از مدت زمان ویزای شما زمانی مانده باشد.فقط یکبار حق ورود و خروج دارید.
  • دوبار ورود ( Double Entry ) : حالت دوم بدین معناست که شما می توانید یکبار، کشور عضو شنگنی را که ویزای آن را دریافت کردید ترک کنید و مجددا در محدوده زمانی که ویزای شما دارای اعتبار است می توانید به محدوده ی کشور عضو شنگن برای بار دوم وارد شوید و در این حالت اگر برای بار دوم محدوده مذکور را ترک کردید قادر نیستید برای بار سوم به آن وارد شوید حتی اگر زمان ویزای شما تمام نشده باشد.
  • تعدد ورود (Multiple Entry ): در این حالت محدودیتی برای ورود و خروج به کشور عضو شنگن که ویزای شینگن آن را دریافت کردید وجود ندارد و می توانید تا ۹۰ روز و در یک محدوده زمانی شش ماهه در کشورهای محدوده شنگن اقامت داشته باشید و محدوده زمانی شش ماهه شما دقیقا از اولین ورود شما به یکی از کشورهای عضو شنگن شروع خواهد شد.

 

بدون ویزای شینگن به بعضی نقاط نروژ سفر کنید

بدون ویزای شینگن به بعضی نقاط نروژ سفر کنید

بدون ویزای شینگن به بعضی نقاط نروژ سفر کنید

بدون ویزای شینگن به بعضی نقاط نروژ سفر کنید

بدون ویزای شینگن به بعضی نقاط نروژ سفر کنید

ویزای شینگن

سفر به بعضی نقاط نروژ بدون ویزای شینگن که گرفتن ویزای شینگن مختص بیشتر کشورهای محدوده ی اتحادیه ی اروپا برای شهروندان کشورهایی چون ایران آن قدر دشوار و زمانبر است، که شنیدن امکان سفر بدون ویزای شینگن، آن هم مکرر و بدون محدودیت زمان اقامت، در بخشی از کشور عضو این پیمان، خودبه خود جذاب و کنجکاوی برانگیز است.

البته در قاره ی اروپا حتی کشورهایی چون کوزوو، ترکیه، گرجستان و ارمنستان وجود دارند که سفر به آن ها برای شهروندان ایرانی، مستلزم تهیه ی ویزا نیست. سفر به کشورهای دیگری از این قاره، از آذربایجان و روسیه گرفته تا قبرس و بلغارستان که عضو اتحادیه ی اروپا یا پیمان شینگن نیستند هم چندان دشوار نیست. اما وقتی پای محدوده ی اتحادیه پیش می آید، وضع متفاوت می شود. در این میان، کشورهایی چون ایرلند و کرواسی نیز حضور دارند که عضو اتحادیه هستند اما عضو پیمان شینگن نیستند. انگلیس هم در زمره ی این کشورها بود که کلا از اتحادیه خارج شد. با این حال، کشورهایی چون سوییس، ایسلند و نروژ، با آن که عضو اتحادیه ی اروپا نشده اند اما عضو پیمان شینگن هستند و سفر به این کشورها برای افرادی چون شهروندان ما، با ویزای شینگن ممکن است.

بدون ویزای شینگن به بعضی نقاط نروژ سفر کنید

بدون ویزای شینگن به بعضی نقاط نروژ سفر کنید

حال بد نیست بدانید مجمع الجزایر سوالبارد (اسوالبارد – Svalbard)، به عنوان بخشی از کشور نروژ که در شمال آن قرار دارد، منطقه ای است که بدون نیاز به ویزای شینگن و بدون محدودیت در زمان اقامت، به آن می توانید سفر کنید و از تجربه کردن آخرین نقطه ی مسکونی قبل از قطب شمال لذت ببرید. این منطقه ی مجمع الجزایری که از چند شهر در تقسیمات خود تشکیل شده است، برای گردشگران طبیعت، ماجراجویان و گردشگران علمی و پژوهشگران، به عنوان یک مسیر ویژه توصیه می شود. و به عنوان بهشت یخی شناخته می شود.

در منابع تاریخی از سوالبارد با نام هلندی اسپیتسبرگن هم یاد شده است؛ مجموعه جزیره‌هایی که بین قاره‌ی اروپا و قطب شمال، در شمال کشور نروژ و دانمارک و در شرق کشور ایسلند واقع شده است. البته درجه حرارت سوالبارد از مناطق قطبی با همان عرض جغرافیایی، بیشتر است و به همین دلیل زندگی و حضور در آن، ممکن‌تر. از این رو، پرندگان دریایی (حدود ۳۰ گونه)، خرس‌های قطبی، گوزن شمالی، روباه قطبی و پستانداران دریایی، حیات وحش آن‌را تشکیل می‌دهند که در بسیاری از نواحی، حفاظت‌ شده است. خرس قطبی درواقع نماد سوالبارد و مهمترین جاذبه‌ی گردشگری آن محسوب می‌شود. هرچند از اسکیموها و خانه‌های معروفشان در آن نشانی دیده نمی‌ شود.

پس از چند قرن تلاطم میان کشورهایی چون هلند، فرانسه، انگلستان و آمریکا، پس از جنگ جهانی اول، با پیمانی که در پاریس به امضاء رسید، سوالبارد رسما جزئی از کشور نروژ شد. سوالبارد البته جنگ جهانی دوم را هم تجربه کرد و در سال ۱۹۴۱، تمام شهر نروژی تخلیه شد و حضور آلمان با یک پایگاه هواشناسی به‌زور در این منطقه و درواقع به‌عنوان جزئی از آرایش نظامی در برابر شوروی، تا پایان جنگ تثبیت شد.

در طول جنگ سرد هم اتحاد جماهیر شوروی سعی کرد با اشغال ترکیب جمعیتی منطقه، حضور خود را در آن عملا به رسمیت بشناساند. اما در دهه ۱۹۹۰ شرایط به‌کل تغییر کرد و از همین زمان بود که گردشگری به‌عنوان جایگزینی برای استخراج معدنی، به پایه‌ی اقتصادی منطقه تبدیل شد. جالب است بدانید که در آمار جمعیتی ثبت‌ شده برای سوالبارد در سال‌ های پس از ۲۰۰۰ بیشترین جمعیت غیرنروژی ثبت‌ شده، اکثر آنها کسانی هستند که از کشورهای روسیه، سوئد، آلمان، تایلند و ایران بدون ویزای شینگن به این کشور مهاجرت کرده اند.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز طراحی سایت بروتو دات کام