عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵
برای دریافت ویزای شینگن با شماره 09105120991 تماس بگیرید. بهترین نرخ ویزای شینگن را از ما بخواهید.
ویزای شینگن مالت به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن مالت به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن مالت به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن مالت به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن مالت به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن مالت به صورت تضمینی و فوری که کشور مالت عضو انحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به ویزا شنگن دارید. حضور شخص متقاضی جهت مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت جهت دریافت ویزا الزامی می باشد. مالت در ایران سفارت ندارد ولی سفارت اتریش در ایران امور مربوط به ویزا مالت را انجام می دهد. آدرس و تلفن سفارت اتریش جها مراجعه حضوری: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸، کد پستی ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵ و تلفن : ۲۲۷۵۰۰۳۸ می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا مالت

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .

فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .

کارت ملی و شناسنامه .

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .

گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .

گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .

بیمه مسافرتی .

سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

رزرو هتل و بلیط هواپیما .

با توجه به قوانین جدید کشور مالت با خرید آپارتمان در این کشور امکان دریافت اقامت کشور مالت وجود دارد.

ویزای شینگن بلاروس به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلاروس به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلاروس به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلاروس به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلاروس به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن بلاروس به صورت تضمینی و فوری که هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور بلاروس را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا بلاروس با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). آدرس و تلفن سفارت بلاروس در تهران : تهران، زعفرانیه، خ. فلاحی، خ.طاهری، خ. آبان، ک.آذر، پ.۱ و تلفن های : ۲۲۷۵۲۲۲۹-۰۲۱ می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی بلاروس

اصل پاسپورت .

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ با پس زمینه سفید .

مشخصات فردی : آدرس محل کار و سکونت شماره تلفن و …

چک ضمانت حداقل ۵ میلیون تومانی

رزرو بلیط هواپیما و هتل ( ویزا بلاروس با توجه رزرو بلیط هواپیما و هتل صادر می شود )

برای ویزا های تجاری و تحصیلی جواز کسب یا گواهی اشتغال به کار و یا دعوت نامه از طرف شرکتی در بلاروش و یا گواهی اشتغال به تحصیل ( برای ویزا تحصیلی ) نیاز است.

انواع ویزا های کشور بلاروس :

ویزا کوتاه مدت توریستی

ویزا کوتاه مدت تحصیلی

ویزا کوتاه مدت مهمانی

ویزا کوتاه مدت تجاری

ویزا بلند مدت

ویزا ترانزیت

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری که کشور نروژ عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به این کشور ویزا شنگن نیاز دارید. حضور شخص متقاضی در زمان تعیید شده از طرف سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد . آدرس و تلفن سفارت نروژ در تهران جهت مراجعه حضوری :خیابان فرمانیه ( لواسانی ) – جنب خیابان سنبل – پلاک ۲۰۱ و تلفن : ۲۲۲۹۱۳۳۳ می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا نروژ

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .

فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .

کارت ملی و شناسنامه .

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .

گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .

گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .

بیمه مسافرتی .

سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

رزرو هتل و بلیط هواپیما .

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان یکی از مهم ترین تخصص های گروه سایت ویزا است. علاوه بر دریافت ویزای شینگن شما کاربران عزیز میتوانید خدمات وقت سفارت آلمان را نیز از ما دریافت کنید. در حال حاضر به دلیل تقاضای بسیار بالا در سفارت آلمان در تهران شرایط بسیار سختی برای گرفتن وقت درخواست روادید وجود دارد. سفارت همواره بیشترین وقت های مصاحبه ممکن را در اختیار قرار می دهد تا زمان انتظار را در حد ممکن کاهش دهد. لطفاً توجه داشته باشید که وقت های مصاحبه ویژه با زمان انتظار کم تر، تنها در شرایط خاص انسانی و یا موارد اضطراری پزشکی قابل ارایه است. تنها تحت این شرایط، امکان دادن وقت مصاحبه ویژه طی ۵ روز وجود دارد.

قبل از اینکه ابتدا وقت خود را در سفارت آلمان یا یکی از سفارتهای حوزه شینگن بگیرید باید به تاریخ دعوتنامه خود (چنانچه دعوتنامه دارید) دقت نمائید و بعد وقت خود را اپلای کنید، اگر تاریخ دعوتنامه حدودا ۳ هفته دیگر باشد ممکن است سفارت به شما وقت ۲ ماه دیگه یا ۱ ماه دیگه بدهد که در این صورت دعوتنامه شما باطل خواهد شد چون به موقع وارد سفارت نشدید. در صورتی که شما از طرف یکی از بستگانتان در خارج از کشور تقاضای دعوتنامه میکنید حتما تاریخ سفر را ۲ ماه بعد از آن لحظه که دعوتنامه دست شما خواهد رسید انتخاب کنید.

نکاتی در مورد وقت سفارت آلمان

نکات مهم برای دریافت وقت سفارت آلمان به شرح زیر می باشد:

به موقع در خواست ویزای خود را بدهید! به مدت زمان انتظار توجه نمایید

به دلیل تعداد زیاد مراجعه کنندگان و نیز محدودیتهای مکانی و پرسنلی بخش ویزای سفارت ، به ویژه در فصل تابستان (ماه می تا اکتبر) و نیز ایام نوروز، امکان دارد که تعین وقت چند هفته به طول بیانجامد. علاوه بر این حدود چهارده روز نیز بررسی تقاضا جهت دریافت ویزای شنگن زمان می برد. بنابراین لطفا” در برنامه ریزی مسافرت خود به این زمان بندی ها توجه نمایید. استثنا در سیستم تعیین وقت فقط به دلایل انساندوستانه و یا اضطراری صورت می گیرد.

توجه! چنانچه همزمان مبادرت به گرفتن چند وقت سفارت آلمان برای خود نمایید و یا اقدام به ارایه تاییدیه های جعلی نمایید, این امر سوء استفاده از سیستم تعیین وقت تلقی شده و شما برای مدت طولانی از دریافت وقت محروم خواهید شد. این موارد به نفع اکثریتی می باشد که صادقانه رفتار نموده و مدت زمان انتظار را برای همه متقاضیان کوتاه می نمایید.

ارایه درخواست تنها با مدارک کامل امکان پذیر است! خواهشمند است به اطلاعات موجود در ستون سمت چپ صفحه مراجعه نمایید.

هنگام ارایه درخواست ویزا باید تمام مدارک به طور کامل تکمیل شده و تمام گواهی ها ارایه داده شود. به این ترتیب روند کار تسریع می یابد. کمبود مدارک می تواند موجب رد درخواست شود. برای درخواست کنندگان زیر ۱۶ سال الزامی است که هر دو نفر از والدین یا قیمین فرم درخواست را امضا کنند.

به سود خودتان است که برگه های راهنمای سفارت (به بالا سمت راست توجه نمایید) را به دقت مطالعه فرمایید. در این برگه ها جزئیات امر و مدارک لازم ذکرشده اند. این امکان وجود دارد که قوانین اعلام شده تغییر نمایند. بنابراین پیش از آن که در تاریخ تعیین شده مراجعه نمایید، یک بار دیگر برگه ها را مطالعه فرمایید تا از تغییرات احتمالی آگاه شوید.

چه چیزهایی برای گرفتن وقت سفارت آلمان لازم میباشد ؟

شماره پاسپورت متقاضی

نام و نام خانوادگی

شماره تلفن

ایمیل شخصی

پاسپورت امضاء شده

برای دریافت تخصصی وقت سفارت آلمان با ما همراه باشید کافی است با شماره ۰۹۱۲۸۹۲۸۶۵۱ تماس بگیرید و ما بهترین خدمات ویزای شینگن و وقت سفارت را برای شما کاربران سایت ویزا فراهم خواهیم کرد.

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز