بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  88174524-021

شماره همراه خارج از وقت اداری: 09122702608

 
معرفی انواع ویزای کشور فرانسه

معرفی انواع ویزای کشور فرانسه

دسته بندی ویزاهای کشور فرانسه

ویزای شینگن, انواع ویزای فرانسه

ویزای شینگن

 فرانسه جزو کشورهای عضو معاهده شینگن می باشد بنابراین برای سفر به این کشور باید برای اخذ ویزای شینگن اقدام کرد. برای این منظور ابتدا باید از سفارت در خواست وقت نمود و در وقت تعین شده برای انگشت نگاری و مصاحبه به همراه مدراک مورد نیاز به سفارت مراجعه کرد.

ویزای تحصیلی : ویزای تحصیلی در کشور فرانسه برای متقاضیان تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکترا وجود خواهد داشت و تحصیل در تمام مقاطع در دانشگاه های کشور فرانسه به صورت زبان فرانسوی می باشد.

ویزای کار : ویزای کار به صورت مستقل برای کشور فرانسه وجود ندارد اما افراد می توانند از طریق ویزای تحصیلی و تحصیل در کشور فرانسه به صورت قانونی و به صورت نیمه وقت کار انجام دهند و حتی امکان کسب اقامت دائم از این طریق نیز برای افراد وجود دارد اما عملا در سال های اخیر کسی نتوانسته است اقامت دائم این کشور را کسب کند!!!

ویزای سرمایه گذاری و گرین کارت: در حال حاضر در کشور فرانسه ویزای سرمایه گذاری و گرین کارت وجود ندارد.

ویزای توریستی: در تمام کشور های اروپایی ویزایی به نام ویزای توریستی و دیدار وجود دارد ، بنابراین کشور فرانسه نیز مانند سایر کشور های اروپایی دارای چنین ویزایی می باشد. اما در حال حاضر با توجه به تغییر قوانین این کشور اخذ این گونه ویزا بسیار سخت می باشد و امکان رد آن وجود دارد.

مدارک مورد نیاز جهت اخد ویزای شینگن اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخد ویزای شینگن اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن

کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد. شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می گردد. اخذ روادید برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از ۹۰ روز باشد.

 مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای شینگن اتریش

۱- دارا بودن گذرنامه ( پاسپورت ) عادی ، گذرنامه خدمت و یا گذرنامه سیاسی به نحوی که در زمان ارائه درخواست ویزای اتریش ، حداقل شش ماه اعتبار و پس از اتمام زمان اعتبار ویزای اتریش حداقل ۵ ماه اعتبار داشته باشد و حداقل چهار صفحه کاملا خالی از هرگونه مهر ورود و خروج داشته باشد .

۲- کارت ملی و شناسنامه

۳- دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش با مشخصات و معیارهای ICAO (عکس نباید قدیمی تر از ۶ ماه باشد، ۳۵ میلیمتر عرض و ۴۵ طول، فاصله ۲ چشم حداقل ۸ میلی متر )

۴- کپی ویزاهای شینگن قبلی که در سه سال گذشته اخذ شده است . ( در صورت وجود )

۵- نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی هرگونه سپرده گذاری بانکی

۶- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت شغلی ، مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی ( دارندگان مشاغل دولتی )

۷- برای صاحبان مشاغل و یا کسبه و تجار پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی

۸- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.

۹- برای بچه ها و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .

۱۰- بیمه مسافرتی با حداقل پوشش ۵۷۷۷۷ یورو که تمام هزینه های درمانی در مدت اقامت درخواست کننده ویزای شینگن در محدوده کشورهای شینگن را پوشش دهد. شرکت بیمه گذار باید نماینده معتبر در کشور اتریش داشته باشد .

۱۱- سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین ( در صورت دارا بودن )

۱۲- رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد.

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای شینگن,ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای شینگن

کشور یونان یکی از کشورهای عضو معاهده شینگن می باشد. از این رو برای سفر به کشور یونان نیاز به ویزای شینگن خواهید داشت.  اگر می خواهید به کشور زیبای یونان سفر کنید. بهترین انتخاب برای شما ویزای توریستی یونان است. این ویزای یک ماهه صادر می شود و متقاضی بیشتر از یک ماه اجازه ماندن در این کشور را ندارد.

  • شناسنامه و کارت ملی

ارائه ترجمه‌ رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات به همراه ترجمه رسمی کارت ملی مسافر الزامی است.

  • اصل گذرنامه

اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی را که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

  • دو قطعه عکس رنگی

توجه داشته باشید، در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.

عکس مورد نظر باید ویژگی‌های ضروری ذیل را داشته باشد: :عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه نیز در تصویر صورت باید ٣٢میلی‌متر باشد.  طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

  • مشخصات فردی به همراه آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

برای کارمندان بخش دولتی

ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی

برای کارمندان بخش خصوصی‌

گواهی اشتغال به کار

 برای صاحبان شرکت‌های خصوصی

ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها

کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.

برای مشاغل آزاد

ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی

پرینت حساب بانکی (به اعضا هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه) باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

  • ترجمه‌  سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان

  • در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در یونان برای کل مدت اقامت

  • بیمه تامین اجتماعی از محل اشتغال

آشنایی با انواع ویزای اتریش

آشنایی با انواع ویزای اتریش

انواع ویزای اتریش 

ویزای شینگن,ویزای اتریش, انواع ویزای اتریش

آشنایی با انواع ویزای اتریش

ویزای شینگن

ویزای شینگن اتریش دارای انواع مختلفی است که ما در ذیل انواع آن را با توضیحات مختصر به مسافران عزیزی که قصد سفر به اتریش را دارندارائه می دهیم.

انواع ویزای اتریش

  • ویزای توریستی اتریش
  • ویزای تحصیلی اتریش
  • ویزای کار اتریش

ویزای توریستی اتریش

برای اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی باید ثابت کنید که قصد بازگشت به کشور خود را دارید.. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت. شانس اخذ ویزای توریستی کشور اتریش برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند. در بیشتر نقاط دنیا بصورت ویزاهای توریستی به صورت تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور اتریش، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور اتریش از طریق ویزای شینگن توریستی ارائه می دهد.

ویزای تحصیلی اتریش
اصلی ترین شرط اعطای ویزای تحصیلی از سوی دولت اتریش، اخذ پذیرش برای تحصیل در دانشگاه های اتریش است. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش داوطلب باید دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد و یا مدرک تحصیلی او در کشوری که آن را کسب کرده است و هم چنین در اتریش برای پذیرش دانشگاه کافی باشد. به عبارت دیگر دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های اتریش نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش است.

دانشجویانی که در دانشگاه های ایران به تحصیل اشتغال دارند و یا داشته اند، باید گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر وموم شده ی خود ارایه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در بعضی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی – شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری – نیز برگزار می کنند. برای دریافت پذیرش باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت کرد.

دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش برای آموختن زبان آلمانی و در اکثرموارد در صورت پایین بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، یک دوره یک ساله تا دوساله ی پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

ویزای کار اتریش

اتریش یکی از کشور های حوزه اتحادیه اروپا همچنین پیمان شینگن است. این ۲۸ کشور اروپایی که واحد پول آنها یورو)است، شرایط اقتصادی خود را از یکدیگر تبعیت می کنند. اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا به صورت یکپارچه در آمده است وحتی قوانین کاردر کشور های این اتحادیه تقریبا مشابه است. این کشور ها،همچنین در اعطای اجازه اقامت دادن وتابعیت هم به صورت مشابه در اکثر اوقات عمل می کنند.بصورت کلی قانون برای اخذ پیشنهاد کاری در اتحادیه اروپا، بدین صورت است که شغل مورد نظر می بایست در سایت کاریابی اتحادیه اروپا به مدت ۳ هفته آگهی گردد. در همین زمان ،اگر هیچ داوطلبی از ۲۸ کشور عضو این اتحادیه ،جهت قبول این شغل اقدام نکرد،در این زمان،سازمان ها می توانند نیروهای مورد نظر خود را از خارج این اتحادیه،به خدمت گیرند. بنابراین باید گفت پیدا کردن شغل برای افراد خارج ار اتحادیه اروپا بسیار سخت خواهد بود.

با توجه به دشوار بودن این روند وبا توجه به قوانین حال حاضر اتحادیه اروپا،بهترین روش پیش روی متقاضیان اخذ اقامت دائم اتریش،اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی اتریش و راه یاقتن به خاک کشور اتریش و در پی آن اقدام جهت اخذ ویزای کار اتریش می باشد.لازم به ذکر است ،افرادی که موفق به اخذ ویزای کاری اتریش می شوند،پس از حدودا چهار سال کار در اتریش و پرداخت مالیات به دولت اتریش،می توانند موفق به اخذ اقامت دائم اتریش شوند.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز طراحی سایت بروتو دات کام
پس زمینه
تلگرام