باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
آمالفی محبوبترین شهر ساحلی در ایتالیا

آمالفی محبوبترین شهر ساحلی در ایتالیا

آمالفی محبوبترین شهر ساحلی در ایتالیا

 شهر آمالفی در ایتالیا

آمالفی محبوبترین شهر ساحلی در ایتالیا

آمالفی شهری ساحلی که در ساحل جنوبی شبه جزیره سالرنو, در منطقه کامپانیا و در جنوب کشور ایتالیا واقع شده است. این شهر زیبا بروی صخره های کوه با چشم اندازهای بی نظیر قرار دارد و دارای آب و هوای گرم مدیترانه ای و یک نوار ساحلی زیبا به طول ۴۰ کیلومتر است. این خصوصیات آمالفی باعث شده که از زیباترین و محبوبترین مناطق توریستی و گردشگری ایتالیا و جهان محسوب شود و سالانه پذیرای هزاران نفر گردشگر باشد. در این منطقه صنایع محلی مانند سرامیک‌سازی بسیار مورد اقبال گردشگران قرار می‌گیرد.

  آمالفی (Amalfi)، تاریخچه‌ای پر فراز و نشیب دارد. طی قرون یازده و دوازده، آمالفی منطقه‌ی دوک نشینی بود که شهری به همین نام مرکزیت آن را برعهده داشت. سپس توسط ایالت سالرنو ( Salerno) تحت کنترل درآمد و پس از وحدت ایتالیا، آمالفی بر روی صنعت گردشگری تمرکز کرد تا در سال ۱۹۹۷ ساحل آمالفی به عنوان میراث جهانی یونسکو به عنوان چشم‌انداز فرهنگی برگزیده شد.

 ایتالیا کشوری زیبا و حیرت انگیز در جنوب قاره اروپاست که از نظر گردشگری دارای مناطق محبوب و توریستی بی شماری می باشد. عزیزانی که می خواهند به ایتالیا سفر کنند در برنامه گردشگری خود علاوه بر گذراندن یک روز به یادماندنی در شهر ساحلی آمالفی دیدن برج کج پیزا و دریاچه کومو را نیز قرار دهند و یک سفر رویایی و آرام را تجربه کنند.

جهت اخذ ویزای شینگن ایتالیا و وقت سفارت ایتالیا باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن ایتالیا به صورت تضمینی و فوری که کشور ایتالیا عضو اتحاد شینگن می باشد و برای سفر به ایتالیا نیاز به ویزا شینگن می باشد. جهت دریافت ویزا شینگن حضور شخص متقاضی در تاریخ تعیین شده از طرف سفارت جها انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد.

وقت سفارت ایتالیا به صورت تضمینی و فوری در سایت ویزای شینگن که برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار توسط ما امکان پذیر است.

منبع: وقت سفارت

دریافت ویزای شینگن مجارستان ویژه ۳۰ آذر

دریافت ویزای شینگن مجارستان ویژه ۳۰ آذر

دریافت ویزای شینگن مجارستان ویژه ۳۰ آذر

 ویزای شینگن مجارستان

دریافت ویزای شینگن مجارستان ویژه ۳۰ آذر

دریافت ویزای شینگن مجارستان ویژه ۳۰ آذر بصورت فوری را از وب سایت ویزای شینگن ما بخواهید. کشور مجارستان دارای طبیعتی بکر و زیبا برای بازدید می باشد که سالانه گردشگران و مسافران زیادی به این کشور سفر می کنند. سفر به مجارستان نیازمند به اخذ ویزای شینگن مجارستان می باشد. متقاضیانی که میخواهند ویزای شینگن مجارستان را اخذ نمایند باید مدارک  ذیل را به طور کامل داشته باشند و از سفارت مجارستان وقت بگیرند و در روز تعیین شده از وقت سفارت مجارستان حضور پیدا کنند و مدارک را به سفارت تحویل دهند.

 مدارک جهت دریافت ویزای شینگن مجارستان:

۱) فرم درخواست ویزا

۲) اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه

۳)‌ اصل شناسنامه و کارت ملی

۴) ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید

۵)‌ کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج

۶) نامه تمکن مالی

۷) گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی

۸) بیمه‌ نامه معتبر

۹) سند مالکیت

۱۰) واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما

سه نکته مهم اخذ ویزای  شینگن مجارستان:

  •  کلیه مدارک شما باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  • حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.
  • پس از دریافت ویزا شنگن بسته به نوع ویزا اجازه اقامت ۹۰ روزه در کشور مجارستان به شما داده می شود و امکان تردد ۱ یا ۲ بار و یا چند باره به شما داده می شود .

متقاضیان اخذ ویزای شینگن سوئد ویژه ۲۸ آذر  می توانند به ما اعتماد کنند و ویزای سوئد را بصورت فوری و تضمینی از ما دریافت کنند و سفر خوشی را به سوئد تجربه کنند.

منبع: ویزای شینگن

ویزای شینگن سوئد ویژه ۲۸ آذر

ویزای شینگن سوئد ویژه ۲۸ آذر

ویزای شینگن سوئد ویژه ۲۸ آذر

ویزای شینگن سوئد

ویزای شینگن سوئد ویژه ۲۸ آذر

ویزای شینگن سوئد ویژه ۲۸ آذر را در کمترین زمان ممکن از ما دریافت کنید. برای سفر به کشوری مثل کشور سوئد که از کشورهای عضو معاهده شینگن می باشد نیاز به اخذ ویزای شینگن سوئد می باشید. چندین نوع ویزا برای سفر به سوئد وجود دارد که از این بین می‌توان به ویزای توریستی، ویزا برای ملاقات بستگان، ویزای تجاری، ویزای ماموریت کاری، ویزا برای اقامت بیش از ۹۰ روز و ویزای رویداد‌های فرهنگی ورزشی اشاره کرد. اولین قدم گرفتن وقت سفارت سوئد به منظور مصاحبه و انگشت نگاری و ارائه مدارک مربوطه است.

مدت ویزا محدود است و طی یک دوره شش ماهه حداکثر سه ماه اعتبار دارد. مفهوم این امر آنست که اگر شما سه ماه در منطقه شنگن بسر ببرید بایستی سه ماه خارج از این منطقه بسر ببرید تا بتوانید مجددا ویزای شینگن دریافت کنید. در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای مدت طولانی تری – حداکثر یک سال – ویزا دریافت کنید ولی در آنصورت ویزا فقط برای ورود و بسر بردن در سوئد معتبر خواهد بود. دلایل ویژه می تواند بطور مثال این باشد که شما طی یک سال لازم باشد چندین مرتبه به منظورانجام امور بازرگانی یا دیدار فرزندان خود به سوئد سفر کنید.

تعداد روزهای استفاده از ویزا در مهر ویزا درج شده است. مدت اعتبار ویزا اغلب از مدت استفاده ویزا کمی طولانی تر است. علت این امر آنست که مقامات تخمین می زنند که شما برای تدارک سفر کمی وقت نیاز دارید تا مقدمات سفر را آماده کنید.

 وب سایت ما مفتخر است به مسافران گرامی که به دنبال اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶  هستند  آنها را در کارهای اخذ ویزای سوئیس یاری نماید.

منبع: http://sitevisa.com/

اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶

 ویزای شینگن سوئیس

اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶ را بصورت تضمینی از ما دریافت کنید. سوئیس یکی از کشورهای اروپایی با طبیعتی بکر و زیبا می باشد.  از آنجایی که این کشور عضو معاهده شینگن می باشد. مسافرانی که می خواهند  به این کشور سفر کنند و از نزدیک شاهد زیبایی های این کشور باشند  باید برای اخذ ویزای شینگن سوئیس اقدام کنند. کسانی که اطلاعات کافی در اخذ وقت سفارت سوئیس را ندارند ما این کار را بصورت تضمینی و فوری برای آنها انجام می دهیم.

  برای رفتن به کشورهای عضو شینگن چهار نوع ویزا صادر می شود.
ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.
از آنجایی‌که اغلب تقاضاها برای ویزای توریستی سوئیس از نوع C (شینگن) است، هزینه صدور آن برای متقاضیان بالای ۱۲ سال معادل ۶۰ یورو (به ازای هر نفر)، برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو (به ازای هر نفر) و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان است.

کسانی که می خواهند به کشور دانمارک سفر کنند ویزای شینگن دانمارک ویژه ۲۶ آذر را بصورت فوری و با خیال آسوده از وب سایت ما دریافت نمایید.

منبع:  وقت سفارت

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن