لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵
برای دریافت ویزای شینگن با شماره 09105120991 تماس بگیرید. بهترین نرخ ویزای شینگن را از ما بخواهید.
چطور برای سفر به اروپا ویزای شینگن بگیریم

چطور برای سفر به اروپا ویزای شینگن بگیریم

چطور برای سفر به اروپا ویزای شینگن بگیریم

چطور برای سفر به اروپا ویزای شینگن بگیریم

چطور برای سفر به اروپا ویزای شینگن بگیریم

ویزای شینگن

چطور برای سفر به اروپا ویزای شینگن بگیریم از آنجا که طی چند سال گذشته اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان توسط سفارت ها به مشکلات زیادی همراه بوده است. با توجه به اینکه اسناد و مدارک شما برای دریافت روادید مناسب و عالی بوده باز هم در موارد زیادی با درخواست شما موافقت نشده است.

باید بدانید در صورت رد شدن اولین درخواست ویزای شینگن در یکی از سفارتخانه های حوزه اروپا، در سفارت دیگر اقدام نکنید چون درصد گرفتن ویزا در دفعات بعد به مراتب مشکلتر از بار اول خواهد بود. در مواردی می توان گفت که ممکن نخواهد بود.

اما باعث تاسف است که سفارتهای اروپا در تهران این نکات و قوانین را به متقاضیان اعلام نمی کنند تا از دریافت هزینه اقدام برای ویزا محروم نشوند.

گروه مهاجرتی سایت ویزای شینگن با تجربه چندین ساله و کارنامه درخشان خود اقدام به اخذ ویزای شینگن به صورت تضمینی حتی پرونده های رد شده یا rejected میکند.

شناخت مراحل اخذ ویزای شینگن

شناخت مراحل اخذ ویزای شینگن

  مراحل  اخذ ویزای شینگن 

 ویزای شینگن, ویزای شینگن فوری, مرحله اخذ ویزای شینگن

مراحل اخذ ویزای شینگن

 اخذ وقت سفارت و مصاحبه                  

  بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای اخذ ویزای شینگن و ۲۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت سفارت اقدام نمایید. در شرایط خیلی خاص پزشکی و … با صلاحدید سفارت، وقت فوری هم داده می‌شود. بعد از تعیین وقت سفارت، مسافر یک روز برای مصاحبه و ارائه مدارک در سفارت حاضر می‎شود. مطمعن ترین راه برای وقت سفارت خود مسافر شخصا اقدام کند. سوال‎های مصاحبه سفارت معمولا سوال‎هایی کلی در مورد خود شخص و دلایل سفر وی خواهد بود. عکس و اثر ده انگشت مسافر هم در زمان مصاحبه برای ثبت در سیستم VIS گرفته می‎شود.

  مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت

  •   اسکن پاسپورت
  • شماره تماس مسافر

    مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن

  •  فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای شینگن
  • شناسنامه ایرانی (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات)
  • گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد) همراه با کپی گذرنامه (تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده)
  • سه قطعه عکس رنگی (زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۶ در ۴)
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی (گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیرعامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.)
  • پرینت حساب بانکی (گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک مهر شده باشد)
  • در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل درخواست ویزای شینگن
  • در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده، اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • بیمه مسافرتی (فردی یا جمعی)
  • دعوتنامه یا برگه تائیدیه رزرواسیون هتل (در صورت نداشتن دعوتنامه
مدت اعتبار ویزای شینگن چقدر است

مدت اعتبار ویزای شینگن چقدر است

مدت اعتبار ویزای شینگن چقدر است

مدت اعتبار ویزای شینگن چقدر است

مدت اعتبار ویزای شینگن چقدر است

ویزای شینگن

مدت اعتبار ویزای شینگن حداکثر ۹۰ روز در یک مدت شش ماهه است. یک ویزای شینگن دو تاریخ مشخص دارد؛ یکی تاریخ اعتبار ویزا و یکی تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روز است. مسافر بیشتر از ۹۰ روز نمی‌ تواند در محدوده شینگن بماند. برای ورود شما به محدوده لازم است هر دو تاریخ معتبر باشند. یک کد هم برای مشخص کردن تعداد دفعه‌ های مجاز ورود شما به محدوده شینگن است که می‌ تواند از یک تا نامحدود باشد.

توجه: مدت تاریخ اعتبار ویزای شینگن برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‌کنند، معمولا ۱۵ روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از ۱۵ روز موافقت نخواهد شد. مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‌ تر ارائه دهند.

انواع ویزای شینگن را بشناسید

انواع ویزای شینگن را بشناسید

انواع ویزای شینگن را بشناسید

انواع ویزای شینگن را بشناسید

انواع ویزای شینگن را بشناسید

ویزای شینگن

ویزای شینگن دارای چهار نوع مختلف است و انواع ویزای شینگن توضیح داده شده است که در خود ویزا از طریق چهار حرف الفبای انگلیسی (A B C D) مشخص شده است.

ویزای (A). ویزای ترانزیت: مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط میتواند در یکی از فرودگاه های شینگن هواپیمای خود را عوض کرده و به کشوری خارج از شینگن برود.

ویزای (B). ویزای عبور: مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیر شینگن برساند. مسافر حق توقف غیر ضروری در شینگن را ندارد.

ویزای (C). ویزای بازدید: اکثر ایرانیان با این نوع ویزا وارد شینگن میشوند. میتواند حداکثر دارای ۹۰ روز “اعتبار” و حداکثر ۹۰ روز “روزهای مجاز” باشد.

ویزای (D). ویزای بلند مدت: معمولا برای اشخاصی مانند تجار و مانند آن صادرمیشود که به دلایل ویژه مثلا بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند. “مدت اعتبار” میتواند تا یک سال باشد، اما حداکثر “روزهای مجاز” آن همان ۹۰ روز است.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز