عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

ویزای شینگن و روادید تردد سالانه

ویزای شینگن و روادید تردد سالانه

ویزای شینگن و روادید تردد سالانه

 ویزای شینگن, ویزای شینگن فوری

ویزای شینگن

فضای شنگن چیست؟

فضای شنگن شامل ۲۵ کشور اروپائی است.

در حال حاضر ۲۲ کشور آنها عضو اتحادیه اروپا هستند: آلمان،اتریش،بلژیک،دانمارک،اسپانیا،استونی،فنلاند، فرانسه (بعنوان کشور اروپایی بجز سرزمینهای وابسته)، یونان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی،لوکزامبورگ،مالت، هلند(بعنوان کشور اروپایی بجز سرزمینهای وابسته)، لهستان، پرتغال، جمهوری چک،اسلوواکی،اسلوونی و سوئد) که کاملاً شرایط مربوط به اخذ شنگن را اعمال می نمایند.

نروژ، ایسلند و سوئیس نیز هرچند که عضو اتحادیه اروپا نمی باشند، دقیقا همان شرایط مربوط به اخذ شنگن را اعمال می نمایند.

اجازه ورود به منطقه شنگن :

مقامات نمایندگی های کشورهای اتحادیه شنگن به اتباع ایرانی و کلیه افراد خارجی دارای روادید،برخی از قواعد مربوط به ورود به اروپا را خاطرنشان می سازند.

صرف داشتن ویزا در گذرنامه ضمانتی برای ورود به منطقه شنگن ایجاد نمی کند.

تصمیم گیری در این مورد در صلاحیت پلیس مرزی قرار گرفته است که طبق مفاد مقررات مرزی شنگن (بند ۵ دستور العمل کمیسیون اروپا شماره ۲۰۰۶/۵۶۲)میتواند خواستار ارائه مدارک ذیل شود:

- مدرک مربوط به محل اسکان در طی سفر(دعوتنامه یارزرو هتل)

- مدارک مربوط به برنامه مسیر رفت و برگشت (بلیط هواپیما)

- مدارک مثبته نشانگر منابع مالی کافی متناسب با مدت سفر مورد نظر.

توجه: امکان دارد که پلیس مرزی فرودگاه از شما بخواهد که مدارکی را که به کنسولگری تحویل داده اید مجددٲ ارائه دهید. عدم امکان ارائه مدارک فوق، می تواند منجر به ممانعت از ورود شما به خاک فرانسه گردد، حتی اگر روادید مربوطه را دریافت کرده باشید.

روادید تردد سالانه

روادید تردد سالانه، نوع خاصی از روادید کوتاه مدت  ویزای شنگن است که مشخصات آن عبارتند از:

- قید شدن عبارت ” تردد سالانه” بر روی لیبل ویزا

- معتبر جهت ورود متعدد به فضای شنگن

- مدت اعتبار ویزا بین یک الی پنج ساله متغیر است به شرط آنکه مجموع مدت سفرهای انجام شده در طول هر ۶ ماه بیش از ۹۰ روز نباشد.

در نتیجه:

- با استفاده از روادید تردد سالانه نمیتوان سفر یکجای بیش از ۳ ماه انجام داد.

- با استفاده از روادید تردد سالانه نمیتوان در طی ۶ ماه مجموعاً بطور متناوب ببش از ۳ ماه سفر کرد

- سفر یا سفرهای شما باید در محدوده زمان اعتبار ویزا که تاریخ آن روی لیبل ویزا آمده، صورت گیرد.

روادید تردد سالانه در هر زمان قابل تجدید میباشد، حتی زمانی که هنوز اعتبار آن تمام نشده باشد.

مطالب مرتبط: نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن توریستی اتریش

ویزای شینگن توریستی اتریش

ویزای شینگن

اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی اتریش

  1. فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسطشخصمتقاضی تکمیل شده باشد .
  2. ۲ قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .
  5. مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن ) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  6. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) .
  7. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد ( تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد ) .
  8. بلیط سفر ( رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) توضیح : اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد .
  9. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره .) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .
  10. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه ( تعهد نامه ) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد .
  11. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند : ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد
  12. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ( ۶۰ یورو، کودکان کودکان ۶ ال ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) .
وقت سفارت تجاری یونان درسایت ویزای شینگن

وقت سفارت تجاری یونان درسایت ویزای شینگن

وقت سفارت تجاری یونان

ویزای شینگن, ویزای شینگن تجارییونان

ویزای شینگن

کسانی که قصد اقامت کاری در کشور یونان را دارند. مطابق مقررات مهاجرت یونان اصلاحی سال ۲۰۰۵، این اشخاص برای ماندن بیش از ۹۰ روز در یونان و کار کردن باید ویزای اجازه کار کردن را دریافت نمایند این ویزای شینگن نوع D خوانده میشود و به کسانی اعطا میشود که قبلا در یونان به ایشان پیشنهاد کاری شده باشد یا بخواهد به شعبه یونانی شرکتی که درکشور خود در آن کار میکند منتقل شود. در خصوص کسانی که قبلا پیشنهاد کاری به ایشان شده است لازم است دفتر نیروی انسانی یونان توانایی متقاضی را تایید کرده باشد.

مدارک لازم برای وقت تجاری سفارت یونان

  • گواهی اشتغال به کار
  • ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر نفر
  • سو پیشینه از پلیس محل اقامت اقدام کننده
  • پرینت حساب بانکی ۳ ماه گذشته با گردش مالی مناسب
  • گذرنامه
  • دو قطعه عکس ۴ * ۳
  • دعوتنامه
  • کپی از تمام صفحات شناسنامه
دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن برای ایرانیها

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن برای ایرانیها

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

ویزای شینگن, ویزای شینگن فوری , دلایل ریجکت شدن ویزا شینگن

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

ویزای شینگن

یکی از بزرگترین علت ریجکت شدن ویزا, مخصوصا برای ما ایرانیان،نداشتن دلیل محکم و قانونی برای برگشت خود از کشور مورد نظر است و این امر گرفتن ویزا را برای ما غیر ممکن می سازد ،اگر نتوانیم دقیقا با شواهد و مدارکی محکم ثابت کنیم که برنامه ی کوتاه یا بلند مدت  برای ما و کشور مورد نظر سودی ندارد مطمئنا ویزای ما رد خواهد شد.

 در لیست ذیل چند دلیل ریجکت شدن ویزا را ارائه می دهیم.

ورود به فرودگاههای غیر مجاز:

آیا می دانستید که فرودگاه قبرس شمالی (ارکان) که توسط کشور ترکیه اشغال شده است به عنوان فرودگاه غیر مجاز در اتحادیه اروپا شناخته شده است؟ پس ورود به این فرودگاه سبب ریجکت ویزا شده و هیچکدام از سفارتخانه ها با دادن ویزا به اشخاصی که مهر ورود به این قسمت قبرس ترک را دارند اعتبار و روابط خود را با اتحادیه اروپا زیر سوال نخواهند برد .

نداشتن سفر قبلی به خارج از ایران(خالی بودن پاسپورت):

برخی از متقاضیان با نداشتن سفر قبلی (حتی ترکیه و دبی که سفر به این دو کشور برای ایرانیان به راحتی است)درخواست از سفارتهای اروپایی و شنگن می کنند که متاسفانه سفارت بدون هیچ اطلاع رسانی ویزا را ریجکت می کند.در این گونه موارد آژانس ها ی مسافرتی بایستی مشتری را مطلع فرمایند که متقاضی چند سفر خارجی رفته تا با کامل بودن مدارک موفق به دریافت ویزای شنگن یا اروپایی شوند.

داشتن دعوت نامه:

گاهی اوقات دعوت نامه خود باعث رد ویزا از طرف سفارت می شود که این تفکر به وجود می آید اشخاص به دلیل داشتن خانواده در کشور مورد نظر امکان ساپورت مالی به متقاضی را برای باز نگشتن بوجود می آورد. در برخی از سفارت ها درخواست ویزای توریستی بسیار خوشایند است به دلیل اینکه تمامی کشورها از توریست ها استقبال می کنند.

همخوانی نداشتن تاریخ بلیط و رزرو هتل که خود باعث رد ویزا می شود.

سوری بودن هتل:

برخی ار آژانس ها با نداشتن کارت بانکی در کشور مورد نظر نمی توانند رزرواسیون واقعی داشته باشند و اکثر سفارت ها استعلام رزرواسیون هتل را پیگیری خواهند کرد.

داشتن آلرت در اروپا و یا شنگن:

با داشتن ریجکت از هر سفارتی از شش تا هشت ماه آینده به هیچ سفارت دیگری مراجعه نفرمایید چون این عمل باعث ریجکت مجدد شما خواهد شد. بهترین روش برای این عمل،صبر کردن وپس از هشت ماه اقدام نمودن است ، چرا که سفارت ها در سیستم خود آلرت گذاشته و سفارتهای دیگر را نیز از ریجکت متقاضی مطلع می کنند.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن