هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۶ تیر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن نروژ به صورت تضمینی و فوری که کشور نروژ عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به این کشور ویزا شنگن نیاز دارید. حضور شخص متقاضی در زمان تعیید شده از طرف سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد . آدرس و تلفن سفارت نروژ در تهران جهت مراجعه حضوری :خیابان فرمانیه ( لواسانی ) – جنب خیابان سنبل – پلاک ۲۰۱ و تلفن : ۲۲۲۹۱۳۳۳ می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا نروژ

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .

فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .

کارت ملی و شناسنامه .

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .

گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .

گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .

بیمه مسافرتی .

سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

رزرو هتل و بلیط هواپیما .

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان یکی از مهم ترین تخصص های گروه سایت ویزا است. علاوه بر دریافت ویزای شینگن شما کاربران عزیز میتوانید خدمات وقت سفارت آلمان را نیز از ما دریافت کنید. در حال حاضر به دلیل تقاضای بسیار بالا در سفارت آلمان در تهران شرایط بسیار سختی برای گرفتن وقت درخواست روادید وجود دارد. سفارت همواره بیشترین وقت های مصاحبه ممکن را در اختیار قرار می دهد تا زمان انتظار را در حد ممکن کاهش دهد. لطفاً توجه داشته باشید که وقت های مصاحبه ویژه با زمان انتظار کم تر، تنها در شرایط خاص انسانی و یا موارد اضطراری پزشکی قابل ارایه است. تنها تحت این شرایط، امکان دادن وقت مصاحبه ویژه طی ۵ روز وجود دارد.

قبل از اینکه ابتدا وقت خود را در سفارت آلمان یا یکی از سفارتهای حوزه شینگن بگیرید باید به تاریخ دعوتنامه خود (چنانچه دعوتنامه دارید) دقت نمائید و بعد وقت خود را اپلای کنید، اگر تاریخ دعوتنامه حدودا ۳ هفته دیگر باشد ممکن است سفارت به شما وقت ۲ ماه دیگه یا ۱ ماه دیگه بدهد که در این صورت دعوتنامه شما باطل خواهد شد چون به موقع وارد سفارت نشدید. در صورتی که شما از طرف یکی از بستگانتان در خارج از کشور تقاضای دعوتنامه میکنید حتما تاریخ سفر را ۲ ماه بعد از آن لحظه که دعوتنامه دست شما خواهد رسید انتخاب کنید.

نکاتی در مورد وقت سفارت آلمان

نکات مهم برای دریافت وقت سفارت آلمان به شرح زیر می باشد:

به موقع در خواست ویزای خود را بدهید! به مدت زمان انتظار توجه نمایید

به دلیل تعداد زیاد مراجعه کنندگان و نیز محدودیتهای مکانی و پرسنلی بخش ویزای سفارت ، به ویژه در فصل تابستان (ماه می تا اکتبر) و نیز ایام نوروز، امکان دارد که تعین وقت چند هفته به طول بیانجامد. علاوه بر این حدود چهارده روز نیز بررسی تقاضا جهت دریافت ویزای شنگن زمان می برد. بنابراین لطفا” در برنامه ریزی مسافرت خود به این زمان بندی ها توجه نمایید. استثنا در سیستم تعیین وقت فقط به دلایل انساندوستانه و یا اضطراری صورت می گیرد.

توجه! چنانچه همزمان مبادرت به گرفتن چند وقت سفارت آلمان برای خود نمایید و یا اقدام به ارایه تاییدیه های جعلی نمایید, این امر سوء استفاده از سیستم تعیین وقت تلقی شده و شما برای مدت طولانی از دریافت وقت محروم خواهید شد. این موارد به نفع اکثریتی می باشد که صادقانه رفتار نموده و مدت زمان انتظار را برای همه متقاضیان کوتاه می نمایید.

ارایه درخواست تنها با مدارک کامل امکان پذیر است! خواهشمند است به اطلاعات موجود در ستون سمت چپ صفحه مراجعه نمایید.

هنگام ارایه درخواست ویزا باید تمام مدارک به طور کامل تکمیل شده و تمام گواهی ها ارایه داده شود. به این ترتیب روند کار تسریع می یابد. کمبود مدارک می تواند موجب رد درخواست شود. برای درخواست کنندگان زیر ۱۶ سال الزامی است که هر دو نفر از والدین یا قیمین فرم درخواست را امضا کنند.

به سود خودتان است که برگه های راهنمای سفارت (به بالا سمت راست توجه نمایید) را به دقت مطالعه فرمایید. در این برگه ها جزئیات امر و مدارک لازم ذکرشده اند. این امکان وجود دارد که قوانین اعلام شده تغییر نمایند. بنابراین پیش از آن که در تاریخ تعیین شده مراجعه نمایید، یک بار دیگر برگه ها را مطالعه فرمایید تا از تغییرات احتمالی آگاه شوید.

چه چیزهایی برای گرفتن وقت سفارت آلمان لازم میباشد ؟

شماره پاسپورت متقاضی

نام و نام خانوادگی

شماره تلفن

ایمیل شخصی

پاسپورت امضاء شده

برای دریافت تخصصی وقت سفارت آلمان با ما همراه باشید کافی است با شماره ۰۹۱۲۸۹۲۸۶۵۱ تماس بگیرید و ما بهترین خدمات ویزای شینگن و وقت سفارت را برای شما کاربران سایت ویزا فراهم خواهیم کرد.

وقت سفارت آلمان و جزئیات گرفتن وقت سفارت آلمان

ویزای شینگن فنلاند به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فنلاند به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فنلاند به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فنلاند به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فنلاند به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن کشور فنلاند به صورت تضمینی و فوری که عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به فنلاند متقاضی می بایستی ویزا شنگن دریافت نماید. حضور شخص متقاضی در روز تعیین شده از طرف سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد . آدرس سفارت فنلاند در تهران جهت مراجعه حضوری : خیابان شریعتی – خیابان میرزاپور – خیابان حدادیان – پلاک ۲ تلفن : ۲۳ ۵۱۲ ۲۴۰ می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا فنلاند

فرم درخواست روادید باید بطور خوانا، کامل و صحیح تکمیل و در حضور متصدی امور روادید در سفارت امضاء شود. اگر سایر اعضای خانواده که نام آنها به عنوان همراه در گذرنامه متقاضی اصلی ذکر شده و قصد سفر داشته باشند، هرکدام بایستی بطور جداگانه فرم درخواست روادید را تکمیل کنند.

گذرنامه باید از تاریخ اتمام سفر حداقل تا ۳ ماه اعتبار داشته، دارای حداقل ۲ صفحه خالی باشد و بخش مربوط به امضاء، در صفحه اول گذرنامه، توسط دارنده گذرنامه امضاء شده باشد. فتوکپی از کلیه صفحات پر شده گذرنامه از قبیل کلیه مهرها و روادیدهای قبلی) نیز در موقع درخواست روادید باید ارایه شود. اصل گذرنامه پس ازکنترل توسط سفارت مهرشده و به متقاضی بازگردانده می شود. سفارت احتمالاً گذرنامه های قبلی شما را کنترل خواهد کرد. لطفاً آنها را همراه داشته باشید.

اصل و ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی برای اتباع ایرانی و اصل و فتوکپی اقامت یا روادید معتبر برای اتباع خارجی مقیم ایران.

عکس ۴ × ۶ تمام رخ، بدون رتوش و با زمینه سفید که بیشتر از ۶ ماه از تاریخ گرفتن آن نگذشته باشد.

اتباع خارجی مقیم ایران باید اجازه کار یا اقامت معتبر ارایه نمایند.

برای کودکان و اشخاص زیر ۱۸ سال، اجازه نامه محضری والدین یا سرپرست قانونی لازم است.

فتوکپی کلیه مدارک باید روی کاغذ با سایز استاندارد A4 تحویل سفارت شود.

حق درخواست مدارک بیشتر که نامی از آنها در اینجا برده نشده برای سفارت محفوظ است.

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری که هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور آذربایجان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا آذربایجان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). آدرس و تلفن سفارت آذربایجان در تهران : تهران، بلوار قیطریه، خیابان افشین محمودیان، کوچه هاشمی، پلاک ۲ و تلفن های : ۲۲۶۷۳۵۱۱-۰۲۱ و  ۲۲۶۷۳۵۱۲-۰۲۱ می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا آذربایجان ( باکو )

اصل پاسپورت

۱ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با زمینه سفید

انواع ویزاهای کشور آذربایجان ( باکو ) :

ویزای ترانزیت سینگل

ویزای ترانزیت دبل

ویزا ۱ ماهه توریستی

ویزا ۳ ماهه یک بار اجازه ورود

ویزا ۳ ماهه دو بار اجازه ورود

ویزا ۱ ساله با اجازه اقامت ۹۰ روز در سال

نکاتی در مورد ویزا توریستی کشور آذربایجان ( باکو )

ویزا های یک ماهه آذربایجان به ۲ صورت عادی و فوری قابل اخذ می باشند که در نوع عادی حداکثر ۳ روز و در نوع فوری ۱ روز کاری به طول می انجامد .

بر اساس قوانین جمهوری آذربایجان اتباع خارجی که قصد اقامت بیش از۳۰ روز در این کشور را دارند. میبایستی ضمن ثبت محل زندگی خود در پاسگاه پلیس محلی، نسبت به دریافت اقامت موقت اقدام نمایند .

افرادی که آذربایجان سفر کرده اند می توانند بدون هیچ مشکلی به ارمنستان سفر کنند و بلعکس و هیچ مشکلی برای مسافرت به این دو کشور وجود ندارد.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز طراحی سایت بروتو دات کام