آیا او (خدا) برای بنده اش کافی نیست؟ (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۵
برای دریافت ویزای شینگن با شماره 09105120991 تماس بگیرید. بهترین نرخ ویزای شینگن را از ما بخواهید.
ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی اقامتی تجاری تفریحی مسافرتی توریستی نمایشگاهی در سایت ویزا که راهنمای اخذ ویزای شینگن را برای شما به صورت خلاصه آورده ایم.

منطقه شینگن تقریبأ کلیه کشورهای اتحادیه اروپا را در بر میگیرد. کلیه کشورهای اتحادیه اروپا به جز انگلستان, ایرلند و … وارد این پیمان شده اند. دارنده ویـزای شینگن میتواند تا پایان مدت اعتبار ویزای خود در کشورهای اروپائی اقامـت یا تـردد نماید. پیمان مذکور در سال ۱۹۸۵ در لوگزامبورگ از سوی بلژیک, فـرانسه, آلمان, هـلنـد و لوگزانبورگ به امضاء رسیده است. در حال حاضر ۲۸ کشور اروپائی به طور کامل مفـاد این پیمان را پذیرفته و رسماً وارد پیمان منطقه ویزای شنگن Schengen Visa شده اند.

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ارزانترین, ساده ترین و مطمئن ترین راه اخذ ویزای شینگن بصورت انفرادی و گروهی, ثبت نام در تورهای تفریحی, تجاری, نمایشگاهی این شرکت است. ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزای شینگن, توریستی, تجـاری, دیدار فامیل و دوستان, حضور در نمایشگاه های بین المللی, سمینارها, کنگره ها و مجامع علمی اروپا در کشورهای عضو منطقه ویزای شینگن تـخصص ما است.

گردآوری: سایت ویزا

اخذ ویزا تفریحی گردشگری تحصیلی تجاری در سایت ویزا

اخذ ویزا تفریحی گردشگری تحصیلی تجاری در سایت ویزا

اخذ ویزا تفریحی گردشگری تحصیلی تجاری در سایت ویزا

اخذ ویزا تفریحی گردشگری تحصیلی تجاری در سایت ویزا

اخذ ویزا تفریحی گردشگری تحصیلی تجاری در سایت ویزا

اخذ ویزا تفریحی گردشگری تحصیلی تجاری در سایت ویزا

اخذ ویزا

اخذ ویزا تفریحی گردشگری تحصیلی تحاری مسافرتی و ویزای شینگن در سایت ویزا برای شما با جزئیات به صورت مختصر توضیح داده شده است که می توانید تماس بگیرید.

ویزا به اشخاصی اعـطا میگردد که درخواست اخذ ویزا از یک کشور برای گذر و یا ورود به آن کشور را دارند. عـمومأ روادیـد یا ویزا بصورت برچسب هـمـراه با مهـر مخصوص در صفحات مربوطه در گذرنامه شخص متقـاضی الصاق میگردد.

اخذ ویزا تفریحی گردشگری تحصیلی تجاری در سایت ویزا

اخذ ویزا تفریحی گردشگری تحصیلی تجاری در سایت ویزا

ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل (آنلاین) فرم درخواست ویزا, تعیین وقت سفارت, راهنمـای انجـام مصاحبه, صدور واچـر هتل و پکیج تورهای انفرادی و گروهی, تایید رسمی آژانس مسافرتی لندن جهت اخذ ویزای تورهای تفریحی, تجـاری و نمایشگاهی این شرکت در انگلستان, اروپـا, آمریکا, کانادا, استرالیا, نیـوزیلند و سایـر کشورها در سراسر جهان است.

لطفآ جهت پیشگیری از هزینه های سنگین غیر ضروری, مشکلات ناشی از عدم صدور ویزا, بررسی شرایط متقاضی اخذ ویزا, تکمیل مدارک و مشورت با کارشناسان ارشد و متخصص این شرکت تماس بر قرار نمایید.

گردآوری: سایت ویزا

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

دریافت ویزا

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا و مدارک لازم برای تشکیل پرونده جهت درخواست ویزای شینگن را در سایت ویزا برای شما با عکس آماده کرده ایم.

حداقل شرایط لازم جهت تشکیل پرونده درخواست ویزا کدامند؟

– داشتن گذرنامه عادی، خدمت و یا سیاسی

در زمان تقاضای روادید، تاریخ اعتبار گذرنامه باید سه ماه پس از تاریخ برگشت باشد. چنانچه گذرنامه شما از اعتبار کافی برخوردار نباشد بایستی گذرنامه خود را تمدید نمائید.

برای الصاق لیبل ویزا و مهرهای ورود و خروج به خاک فرانسه، گذرنامه شما بایستی حداقل ۲ صفحه کاملاً خالی از هرگونه مُهر داشته باشد.

بر روی گذرنامه ای که بیش از ۱۰ سال از تاریخ صدور آن گذشته شده باشد ویزا قابل الصاق نمی شود، حتی اگر گذرنامه فوق در زمان درخواست روادید معتبر باشد.

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

– حضور شخص متقاضی در زمان تشکیل پرونده الزامی است، به استثناء کودکان زیر ۱۲ سال

– مقصد اصلی شما بایستی کشور فرانسه باشد، یعنی کشوری شنگنی که قرار است مدت بیشتری از سفر خود را در آنجا بگذرانید بایستی کشور فرانسه باشد.

– داشتن فرم درخواست روادید کاملاً پر شده و امضاء شده الزامی است.

فرم درخواست روادید را می توانید از روی سایت اینترنتی این سفارت داونلود نمائید:اینجا را کلیک کنید

دو نوع فرم درخواست روادید موجود است:

– فرم درخواست روادید کوتاه مدت (سفر و یا مجموعه سفرهای کمتر از ۹۰ روز در طی دوره شش ماهه در ناحیه شنگن)؛

– فرم درخواست روادید اقامت (اقامت بیش از ۳ ماه و منحصراً در کشور فرانسه).

فرم روادید رایگان می باشد.

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

آموزش تشکیل پرونده برای دریافت ویزا + عکس

– نحوه پرداخت هزینه تشکیل پرونده درخواست روادید

هزینه تشکیل پرونده درخواست روادید منحصرٲ به صورت نقدی و به یورو قابل پرداخت است. متقاضی روادید بایستی در اولین مرحله روند تشکیل پرونده، وجه مربوطه را پرداخت نماید. در صورت رد درخواست روادید، وجه پرداخت شده به هیچ عنوان مسترد نمی گردد. جهت مشاهده لیست تعرفه های روادید، خواهشمند است اینجا را کلیک نمائید.

هرگونه عمل متقلبانه و غیرقانونیِ شخص متقاضی چه با واسطه چه بی واسطه، مشمول محرومیتهای تنبیهی و موجب منع ورود فرد خاطی به کل منطقه شنگن می گردد (۲۵ کشور اروپایی). لذا توصیه اکید می شود که سفارت فرانسه را در جریان هرگونه درخواست سوء استفاده گرایانه افراد متقلب قرار دهید.

ضمناً خاطر نشان می گردد، هرگونه درخواست روادید بایستی مستقیمأ به بخش روادید سفارت فرانسه در ایران ارائه گردد.

مراجعه به واسطه ها و آنهائی که توسط بخش ویزا به رسمیت شناخته نشده اند، اکیدٲ ممنوع می باشد. مبالغ مطالبه شده توسط واسطه ها، منحصرأ به رابطه قراردادی بین متقاضی ویزا و واسطه ها مربوط می شود و به هیچ وجه مسئولیتی متوجه سفارت فرانسه نخواهد کرد.

گردآوری: سایت ویزا

سلام دنیا!

سلام دنیا!

به وردپرس فارسی خوش آمدید.‌ این نخستین نوشته‌‌ی شماست. می‌توانید ویرایش یا پاکش کنید و پس از آن نوشتن را آغاز کنید!

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز