سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

آشنایی با انواع ویزای اتریش

آشنایی با انواع ویزای اتریش

انواع ویزای اتریش 

ویزای شینگن,ویزای اتریش, انواع ویزای اتریش

آشنایی با انواع ویزای اتریش

ویزای شینگن

ویزای شینگن اتریش دارای انواع مختلفی است که ما در ذیل انواع آن را با توضیحات مختصر به مسافران عزیزی که قصد سفر به اتریش را دارندارائه می دهیم.

انواع ویزای اتریش

  • ویزای توریستی اتریش
  • ویزای تحصیلی اتریش
  • ویزای کار اتریش

ویزای توریستی اتریش

برای اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی باید ثابت کنید که قصد بازگشت به کشور خود را دارید.. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت. شانس اخذ ویزای توریستی کشور اتریش برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند. در بیشتر نقاط دنیا بصورت ویزاهای توریستی به صورت تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور اتریش، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور اتریش از طریق ویزای شینگن توریستی ارائه می دهد.

ویزای تحصیلی اتریش
اصلی ترین شرط اعطای ویزای تحصیلی از سوی دولت اتریش، اخذ پذیرش برای تحصیل در دانشگاه های اتریش است. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش داوطلب باید دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد و یا مدرک تحصیلی او در کشوری که آن را کسب کرده است و هم چنین در اتریش برای پذیرش دانشگاه کافی باشد. به عبارت دیگر دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های اتریش نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش است.

دانشجویانی که در دانشگاه های ایران به تحصیل اشتغال دارند و یا داشته اند، باید گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر وموم شده ی خود ارایه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در بعضی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی – شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری – نیز برگزار می کنند. برای دریافت پذیرش باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت کرد.

دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش برای آموختن زبان آلمانی و در اکثرموارد در صورت پایین بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، یک دوره یک ساله تا دوساله ی پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

ویزای کار اتریش

اتریش یکی از کشور های حوزه اتحادیه اروپا همچنین پیمان شینگن است. این ۲۸ کشور اروپایی که واحد پول آنها یورو)است، شرایط اقتصادی خود را از یکدیگر تبعیت می کنند. اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا به صورت یکپارچه در آمده است وحتی قوانین کاردر کشور های این اتحادیه تقریبا مشابه است. این کشور ها،همچنین در اعطای اجازه اقامت دادن وتابعیت هم به صورت مشابه در اکثر اوقات عمل می کنند.بصورت کلی قانون برای اخذ پیشنهاد کاری در اتحادیه اروپا، بدین صورت است که شغل مورد نظر می بایست در سایت کاریابی اتحادیه اروپا به مدت ۳ هفته آگهی گردد. در همین زمان ،اگر هیچ داوطلبی از ۲۸ کشور عضو این اتحادیه ،جهت قبول این شغل اقدام نکرد،در این زمان،سازمان ها می توانند نیروهای مورد نظر خود را از خارج این اتحادیه،به خدمت گیرند. بنابراین باید گفت پیدا کردن شغل برای افراد خارج ار اتحادیه اروپا بسیار سخت خواهد بود.

با توجه به دشوار بودن این روند وبا توجه به قوانین حال حاضر اتحادیه اروپا،بهترین روش پیش روی متقاضیان اخذ اقامت دائم اتریش،اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی اتریش و راه یاقتن به خاک کشور اتریش و در پی آن اقدام جهت اخذ ویزای کار اتریش می باشد.لازم به ذکر است ،افرادی که موفق به اخذ ویزای کاری اتریش می شوند،پس از حدودا چهار سال کار در اتریش و پرداخت مالیات به دولت اتریش،می توانند موفق به اخذ اقامت دائم اتریش شوند.

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا 

ویزای شینگن, ویزای توریستی ایتالیا

ویزای شینگن

یکی از انواع ویزاهای موجود ، ویزای توریستی میباشد. ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری در کشور ایتالیا، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. توجه کنید که با دریافت ویزای توریستی ایتالیا به شما مجوز کار داده نمیشود و برای اشتغال در ایتالیا، نیاز به صدور مجوز کار دارید.

اولین مرحله برای درخواست ویزای شینگن هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. این فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به صورت مجزا تکمیل شود.

۱.    شناسنامه

۲.    دعوتنامه که می بایست توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی مقیم ایتالیا تکمیل گردد.

۳.    همراه داشتن فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده به همراه کپی از کارت اقامت

۴.    پاسپورت

۵.    دو قطعه عکس رنگی ۳ در ۴ (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)

۶.    آدرس دقیق محل کار و منزل

۷.    اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی

  کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی .

کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار .

صاحبان شرکت‌های خصوصی: آخرین روزنامه رسمی شرکت )که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، به همراه دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.

مشاغل آزاد: جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

۸.    ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، به همراه دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

۹.    پرینت ۳ ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب.

۱۰.    سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.

۱۱.    ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هشتاد میلیون ریال به ازای هر فرد

۱۲.    مبلغ ۶۰ یورو پول نقد.

بعد از موافقت با صدور ویزا چه مدارکی لازم است؟
۱.    اصل و کپی بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی.
۲.    اصل و کپی بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.
۳.    اصل و کپی رزور هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا (در صورت دارا بودن)
۴.    کل هزینه ویزا.

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه 

ویزای شینگن, ویزای شینگن توریستی

ویزای شینگن

ویزای توریستی فرانسه مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در فرانسه دارید این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای شینگن توریستی بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت فرانسه در تهران دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت فرانسه دریافت کنید.

در حال حاضر سفارت فرانسه فقط به صورت ایمیلی وقت ملاقات را تعیین می‌کند. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی فرانسه:

فرم درخواست روادید

دو قطعه عکس رنگی

پاسپورت متقاضی

کپی روادید شنگن قبلی

شناسنامه

اسناد  وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺟﻬﺖ درﺧﻮاﺳﺖ اخذ ویزای تجاری ایتالیا

ﻣﺪارک ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺟﻬﺖ درﺧﻮاﺳﺖ اخذ ویزای تجاری ایتالیا

مدارک جهت اخذ ویزای شینگن تجاری ایتالیا

ویزای شینگن, ویزای شینگن تجاری ایتالیا

مدارک جهت اخذ ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تجاری ایتالیا در وب سایت ویزای شینگن به شرح ذیل می باشد.

  اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)؛

مشخصات گذرنامه ای (شماره گذرنامه، محل و تاریخ صدور، تاریخ انقضا)؛

سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه؛

توضیح مختصری پیرامون ارتباطات تجاری با شرکت ایتالیایی دعوت کننده؛

مدت زمان سفر فرد متقاضی؛

اظهار شرکت مبنی بر تقبل هزینه های سفر و اقامت فرد متقاضی در ایتالیا.

مدارکی مبنی بر صحت وجود مراودات تجاری با شرکت ایتالیایی (گشایش اعتبارنامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد، غیره).

مدارکی مبنی بر موجودیت و فعالیت شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. در این راستا، با توجه به نوع شرکت، گواهی های ذیل مورد قبول خواهند بود:

اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی.

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی. در صورتیکه از تاریخ صدور روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، فرد متقاضی می بایست آخرین روزنامه رسمی را نیز (با تاریخ صدور کمتر از سه سال) حاوی تغییرات احتمالی مربوط به تاسیس شرکت و یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشند، ارائه نماید.

در صورتیکه نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ثبت نشده باشد یا وی صاحب جواز کسب یا کارت بازرگانی ارانه شده، نباشد و تنها در سمت کارمند شرکت یا سازمان مربوطه مشغول بکار باشد، باید مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی، ارائه دهد:

معرفی نامه شرکت بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی.

لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر.

در صورتیکه فرد متقاضی سفر به ایتالیا دارای شغل آزاد باشد می بایست اصل و کپی مدارک مالی خود را نیز ارائه دهد

کارکرد سه ماه آخر حساب جاری بانکی با مهر و امضای بانک.

بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.

بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن