قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۵
برای دریافت ویزای شینگن با شماره 09105120991 تماس بگیرید. بهترین نرخ ویزای شینگن را از ما بخواهید.
ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری که با تور های اروپا سایت ما و دریافت ویزای شینگن به صورت تضمینی و فوری می توانید سفری با خیال آسوده داشته باشید.

تور های اروپا را می توانید از ما بخواهید. برای دریافت اطلاعات یا با ما تماس بگیرید یا به سایت ما www.sitevisa.com مراجعه کنید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن از سفارت اتریش، ایتالیا (ویزای اروپا)

پاسپورت قدیمی

اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن

دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن

پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی.

گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)
چک تضمین شده یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل ۵۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر بابت ضمانت بازگشت.

شرایط اخذ ویزای اروپا

تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی (برای ویزای اتریش به زبان آلمانی) باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه شده باشند.

اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا و اتریش انجام میشود. بنابر این ورود مسافرین به کشور صادر کننده ویزا الزامی است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانید به هر یک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید.

اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و ۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند.

اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا  حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.

بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت الزامی است.

زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، نماینده ی آژانس مشرق زمین همراه مسافرین در سالن مصاحبه حضور پیدا خواهد کرد و در روند انگشت نگاری به مسافرین کمک خواهد کرد.

در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.

اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.

ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.

دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

کشور های عضو محدوده ی شینگن

اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس

ویزای شینگن برای سال نو میلادی ۲۰۱۷ به صورت تضمینی

ویزای شینگن برای سال نو میلادی ۲۰۱۷ به صورت تضمینی

ویزای شینگن برای سال نو میلادی ۲۰۱۷ به صورت تضمینی

ویزای شینگن برای سال نو میلادی 2017 به صورت تضمینی

ویزای شینگن برای سال نو میلادی ۲۰۱۷ به صورت تضمینی

ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن تضمینی و ارزان برای زمستان ۹۵ و سال نو میلادی ۲۰۱۷ در صورتی که برنامه سفرتان در زمستان است جهت اخذ ویزای شینگن می توانید با ویزای شینگن تماس حاصل نمایید.

خدمات ما در زمینه ویزای شینگن، تعیین وقت از یکی از کشورهای شینگن و خدمات اخذ ویزا است که در حال حاضر می توانید از طریق کشورهای توریستی مانند ایتالیا، یونان، اتریش و هلند و آلمان نسبت به اخذ ویزای شنگن اقدام نمایید.

با داشتن لیبل ویزای شینگن در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن که عبارتند از دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان ، اتریش و بلژیک سفر کنید.

ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن ویزا شینگن دریافت کردید.برای مثال اگر شما ویزای خود را از کشور فرانسه دریافت کنید، ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه در مدت ویزای خود می توانید به کل کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری که کشور پرتغال عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و جهت مسافرت به اروپا به ویزا شنگن نیاز دارید. جهت دریافت ویزا شنگن حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری – توریست

۱- تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل.

۲- یک قطعه عکس جدید رنگی (۴X3، تمام رخ و با زمینه سفید).

۳-گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه و فتوکپی ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).

۴- الف) فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته ( درپاسپورت جدید و قدیم ).

ب) کلیه روادیدهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن (در پاسپورت جدید و قدیم).

۵- فتوکپی شناسنامه (کلیه صفحات).

ج) همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.

۶-معرفی نامه از محل کار.(به زبان انگلیسی ویا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)

الف) اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).

ب ) کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).

پ ) اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان.

ت ) چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.

ث) اثبات بر فعال بودن شرکت.

ج) برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه).

چ) نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

۷- دعوتنامه های امضا شده باید با جزییات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و ایا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد. همچنین کپی از کارت اقامت ویا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساببانکی دعوت کننده

۸- در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کنند ه هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از ان.

۹- اثبات همکاریهای گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاریهای بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها

( پیش فاکتور (پروفرما اینویس) به عنوان اثبات قابل قبول نمی باشد) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.

۱۰- در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

۱۱-رزرو هتل و تاییدیه ان.

۱۲-بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان. (حداقل پوشش بیمه مذکور می بایست مبلغ ۳۰،۰۰۰ یورو یا ۵۰،۰۰۰ دلار امریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمکهای فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).

۱۳- رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

۱۴- متقاضیان روادید باید هر کدام مستقلا با تکمیل فرم درخواست روادید همراه با کلیه مدارک درخواست شده ، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک بنمایند.

۱۵-** توجه منظور از ترجمه رسمی ،ترجمه توسط مترجم رسمی و همچنین کلیه مدارک میبایست ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری باشند. ** همچنین همراه داشتن یک سری کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و دعوتنامه و بدون منگنه و پانچ الزامی میباشد. مخارج درخواست روادید مطابق جدول هزینه های روادید قابل برگشت نمی باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت میشود.

توجه: سفارت پرتغال حق درخواست هرگونه مدارک و یا اطلاعات اضافی علاوه بر مدارک درخواستی ذکر شده درلیست بالا را برای خود محفوظ می دارد.

ویزای ایران و روسیه از سال ۲۰۱۷ لغو می شود + عکس

ویزای ایران و روسیه از سال ۲۰۱۷ لغو می شود + عکس

ویزای ایران و روسیه از سال ۲۰۱۷ لغو می شود + عکس

ویزای ایران و روسیه از سال 2017 لغو می شود + عکس

ویزای ایران و روسیه از سال ۲۰۱۷ لغو می شود + عکس

ویزای ایران و روسیه

ویزای ایران و روسیه : بر اساس توافق صورت گرفته میان مقامات وزارت خارجه روسیه و ایران صدور روادید برای گردشگران دو کشور از سال ۲۰۱۷ لغو خواهد شد.

به نقل از اسپوتنیک، بر اساس توافق صورت گرفته میان مقامات وزارت خارجه روسیه و ایران، صدور روادید برای گردشگران دو کشور از سال ۲۰۱۷ لغو خواهد شد.

بر این اساس، یوگنی ایوانف، رئیس بخش کنسولی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: براساس توافق جدید میان تهران و مسکو که در پنجمین نشست کمیسیون همکاری کنسولی دو کشور بدست آمد، از این پس گروه‌ های گردشگران ۵ تا ۵۰ نفره که قصد سفر بین دو کشور را داشته باشند، برای مدت ۱۵ روز اقامت، نیاز به اخذ ویزا نخواهند داشت.

«مایا لومیدز»، رئیس اتحادیه مجریان تور روسیه خاطرنشان کرد: توافق جدید حاصل شده میان ایران و روسیه، موجب افزایش قابل ملاحظه سفر گردشگران میان دو کشور خواهد شد، دقیقا مانند اتفاقی که میان دو کشور چین و روسیه رقم خورد.

لومیدز گفت: گروه‌ های توریستی که حداقل پنج نفر باشند، برای سفر به روسیه و بالعکس نیازی به اخذ ویزا نخواهند داشت. البته تنها تعداد محدودی از مجریان تور در دو کشور مجاز به ارائه این تورها هستند و آژانس‌ های ارائه‌ دهنده این خدمات باید به تائید طرفین برسند.

رئیس اتحادیه مجریان تور روسیه خاطرنشان کرد، تعداد گردشگرانی که از ایران به روسیه سفر می‌کنند، طی دو سال اخیر رشد قابل ملاحظه‌ ای داشته و توافق بدست آمده برای لغو ویزا، این روند را بهبود خواهد بخشید.

به گفته وی، حضور گردشگران ایرانی در روسیه به لطف راه‌ اندازی پروازهای مستقیم به سنت‌ پترزبورگ، مسکو و سوچی ۵۰ تا ۷۰ درصد افزایش داشته که این رقم حاکی از علاقه گردشگران ایرانی به روسیه دارد.

پیش‌ بینی‌ می‌ شود توافق لغو ویزای گردشگری میان ایران و روسیه از سال ۲۰۱۷ اجرایی شود.

گردآوری: ویزای شینگن

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز