نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

ویزای شینگن فنلاند به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فنلاند به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فنلاند به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فنلاند به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فنلاند به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن کشور فنلاند به صورت تضمینی و فوری که عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به فنلاند متقاضی می بایستی ویزا شنگن دریافت نماید. حضور شخص متقاضی در روز تعیین شده از طرف سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد . آدرس سفارت فنلاند در تهران جهت مراجعه حضوری : خیابان شریعتی – خیابان میرزاپور – خیابان حدادیان – پلاک ۲ تلفن : ۲۳ ۵۱۲ ۲۴۰ می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا فنلاند

فرم درخواست روادید باید بطور خوانا، کامل و صحیح تکمیل و در حضور متصدی امور روادید در سفارت امضاء شود. اگر سایر اعضای خانواده که نام آنها به عنوان همراه در گذرنامه متقاضی اصلی ذکر شده و قصد سفر داشته باشند، هرکدام بایستی بطور جداگانه فرم درخواست روادید را تکمیل کنند.

گذرنامه باید از تاریخ اتمام سفر حداقل تا ۳ ماه اعتبار داشته، دارای حداقل ۲ صفحه خالی باشد و بخش مربوط به امضاء، در صفحه اول گذرنامه، توسط دارنده گذرنامه امضاء شده باشد. فتوکپی از کلیه صفحات پر شده گذرنامه از قبیل کلیه مهرها و روادیدهای قبلی) نیز در موقع درخواست روادید باید ارایه شود. اصل گذرنامه پس ازکنترل توسط سفارت مهرشده و به متقاضی بازگردانده می شود. سفارت احتمالاً گذرنامه های قبلی شما را کنترل خواهد کرد. لطفاً آنها را همراه داشته باشید.

اصل و ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی برای اتباع ایرانی و اصل و فتوکپی اقامت یا روادید معتبر برای اتباع خارجی مقیم ایران.

عکس ۴ × ۶ تمام رخ، بدون رتوش و با زمینه سفید که بیشتر از ۶ ماه از تاریخ گرفتن آن نگذشته باشد.

اتباع خارجی مقیم ایران باید اجازه کار یا اقامت معتبر ارایه نمایند.

برای کودکان و اشخاص زیر ۱۸ سال، اجازه نامه محضری والدین یا سرپرست قانونی لازم است.

فتوکپی کلیه مدارک باید روی کاغذ با سایز استاندارد A4 تحویل سفارت شود.

حق درخواست مدارک بیشتر که نامی از آنها در اینجا برده نشده برای سفارت محفوظ است.

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری که هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور آذربایجان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا آذربایجان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). آدرس و تلفن سفارت آذربایجان در تهران : تهران، بلوار قیطریه، خیابان افشین محمودیان، کوچه هاشمی، پلاک ۲ و تلفن های : ۲۲۶۷۳۵۱۱-۰۲۱ و  ۲۲۶۷۳۵۱۲-۰۲۱ می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا آذربایجان ( باکو )

اصل پاسپورت

۱ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با زمینه سفید

انواع ویزاهای کشور آذربایجان ( باکو ) :

ویزای ترانزیت سینگل

ویزای ترانزیت دبل

ویزا ۱ ماهه توریستی

ویزا ۳ ماهه یک بار اجازه ورود

ویزا ۳ ماهه دو بار اجازه ورود

ویزا ۱ ساله با اجازه اقامت ۹۰ روز در سال

نکاتی در مورد ویزا توریستی کشور آذربایجان ( باکو )

ویزا های یک ماهه آذربایجان به ۲ صورت عادی و فوری قابل اخذ می باشند که در نوع عادی حداکثر ۳ روز و در نوع فوری ۱ روز کاری به طول می انجامد .

بر اساس قوانین جمهوری آذربایجان اتباع خارجی که قصد اقامت بیش از۳۰ روز در این کشور را دارند. میبایستی ضمن ثبت محل زندگی خود در پاسگاه پلیس محلی، نسبت به دریافت اقامت موقت اقدام نمایند .

افرادی که آذربایجان سفر کرده اند می توانند بدون هیچ مشکلی به ارمنستان سفر کنند و بلعکس و هیچ مشکلی برای مسافرت به این دو کشور وجود ندارد.

ویزای شینگن قزاقستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن قزاقستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن قزاقستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن قزاقستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن قزاقستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن قزاقستان به صورت تضمینی و فوری که هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور قزاقستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا قزاقستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). آدرس و تلفن سفارت قزاقستان در تهران : خیابان دروس – خیابان هدایت پلاک ۴ و تلفن های : ۲۲۵۶۵۳۷۱-۰۲۱ و ۲۲۵۶۵۹۳۳-۰۲۱ می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور قزاقستان

اصل پاسپورت

۲ قطعه عکس ۶ در ۴ با زمینه سفید و رنگی

مشخصات فردی : آدرس محل کار و محل سکونت و شماره تلفن

اصل و کپی کارت ملی

رزرو بلیط

انواع ویزا های کشوز قزاقستان

ویزا ۱ ماهه توریستی عادی

ویزا ۱ ماهه توریستی فوری

ویزا ۱ ماهه تجاری عادی

ویزا ۳ ماهه تجاری

نکاتی در مورد ویزا قزاقستان

در صورتی که قصد دارید بیشتر از ۱۰ روز در کشور قزاقستان اقامت داشته داشته باشید گواهی مبتلا نبودن به بیماری ایدز ضروری است. ویزا عادی توریسیتی در ۱۵ روز کاری و ویزا فوری توریسیتی در ۸ روز کاری صادر می شود.

ویزای شینگن استونی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن استونی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن استونی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن استونی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن استونی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن استونی به صورت تضمینی و فوری که کشور استونی از کشورهای اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به استونی امکان دریافت ۲ نوع ویزا وجود دارد ویزا شنگن و ویزا ملی کشور استونی ( توجه داشته باشید با ویزا ملی استونی تنها می توانید به کشور استونی سفر داشته باشید ) . جهت دریافت ویزا استونی در ایران باید به سفارت فنلاند در تهران به آدرس : خیابان شریعتی – خیابان میرزاپور – خیابان حدادیان – پلاک ۲ تلفن : ۲۳ ۵۱۲ ۲۴۰ مراجعه نمائید .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه .

۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی تمام رخ بدون روتوش با پس زمینه سفید .

کارت ملی و شناسنامه .

در صورت داشتن ملک سند مالکیت که به انگلیسی ترجمه شده باشد .

گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت

گواهی بازنشستگی .

گواهی اشتغال به تحصیل .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

رزرو بلیط هواپیما و هتل .

بیمه مسافرتی .

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن