افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

ویزای شینگن فوری تضمینی در سایت ویزا

ویزای شینگن فوری تضمینی در سایت ویزا

ویزای شینگن فوری تضمینی در سایت ویزا

ویزای شینگن فوری تضمینی در سایت ویزا

ویزای شینگن فوری تضمینی در سایت ویزا

ویزای شینگن فوری

به راحتی ویزای شینگن تضمینی بگیرید

اخذ ویزای شینگن فوری بلند مدت و ۱۴ روزه

توضیحات:

۱- کلیه ویزاها تضمینی هستند.

۲- برای کلیه ویزاها قرارداد با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد.

۳- ضمانت بازگشت به صورت ضمانت نامه بانکی خواهد بود. به این صورت که مبلغ ضمانت در حساب شما نزد بانک بلوکه شده و با بازگشت شما در موعد مقرر، مبلغ آزاد خواهد شد.

۴- ورودی سفارت حداکثر ۱۵ روز بعد از عقد قرارداد و بدون معطلی جلوی سفارت می باشد. ( به غیر از فصول شلوغ سال )

۵- برای عزیزانی که قبلا ریجکت شدند امکان دریافت ویزا وجود دارد به شرط آن که ۶ ماه از تاریخ آن گذشته باشد.

۶- برای کلیه ویزاهای مالتی پل ۶ ماه به بالا، مسافر نصف زمان ویزا را میتوانید در حوزه شینگن تردد کند.

مثلا: شما وقتی ویزای شینگن ۱ ساله دریافت میکنید حداکثر ۱۸۰ روز را به دفعات در حوزه شینگن حضور داشته باشید.

در صورتی هم که شرایط زیر را برای گرفتن ویزای بلند مدت شینگن ندارید، جهت راهنمایی با ما تماس حاصل فرمائید.

گردآوری: سایت ویزا sitevisa.com

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در سایت ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در سایت ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در سایت ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در سایت ویزا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در سایت ویزا

ویزای شینگن

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تحصیلی در کشورهای مورد نظر خود برای تحصیل و اقامت و کسب ویزا برای این کشورها می توانید با سایت ویزا مشاوره کنید.

الف: اصل و ترجمه دیپلم, مدارک پیش دانشگاهی و ریز کامل نمرات

ب: اصل و ترجمه مدارک و ریز نمرات دانشگاهی

اخـذ پـذیرش تحصیلی شامل: دوره عمومی زبان, دوره های کارشناسی, دوره های کارشناسی ارشد, دوره های دکترا, رشته پزشکی, دوره های پیش دانشگاهی, مدارس شبانه روزی, دوره های دانشگاهی آنلاین, دوره های آیلتس, دوره های تافـل و بورسیه های تحصیلی در انگلستان و سایر کشورهـا میباشد.

گردآوری: سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن در سایت ویزا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن در سایت ویزا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن در سایت ویزا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن در سایت ویزا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن در سایت ویزا

ویزای شینگن

در این مطلب مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن برای شما عزیزان سایت ویزا آورده ایم شما می توانید برای درخواست ویزا و اخذ ویزا با ما در ارتباط باشید و مشاوره دریافت کنید.

تکمیل ۱ عدد فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا), ۲ قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵ رنگی جدید با زمینه سفید, کاملا از روبرو , بدون عینک و پوشش سر ( ۷۰ الی ۸۰% عکس باید از چهره باشد),

اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار و حداقل دو صفحه مهر نخورده همراه با کپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه, کپی ویزاهای شنگن (موجود در گذرنامه فعلی و قبلی), فتو کپی کلیه مهرهای ورود و خروج از کشورهای عضو پیمان ویزای شینگن,

اصل و کپی شناسنامه متقاضی اخذ ویزا – اصل و کپی شناسنامه همسر متقاضی اخذ ویزا (در صورت تأهل),

مدارک بانکی و مالی:

پرینت گردش مالی و موجودی ۳ الی ۶ ماه آخر حسابهای بانکی به زبان انگلیسی با مهر و تایید بانک (حساب جاری, پس انداز, سپرده … , حداقل موجودی ۵۰ میلیون تومان),

کـارمنـدان و حـقـوق بگیران:

گواهی اشتغال مبنی بر تعیین سمت و تاریخ استخدام, حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی و اعلام اینکه دارنده گواهی در پایان سفر مجددآ به سر کار خود باز خواهد گشت. (تاریخ صدور گواهی اشتغال باید کمتر از یک ماه گذشته باشد),

سه فیش آخرین حقوق و مزایای دریافتی, لیست بیمه,

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن در سایت ویزا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن در سایت ویزا

تجـار, بازرگـانان, صنعـتگران و کـسبه:

آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت شرکتها, کارت بازرگانی, پروانه بهره برداری, گواهینامه فعالیت صنعتی, پروانه کسب,

پزشکان, اساتید دانشگاه:

جواز مطب, کارت نظام پزشکی – عضویت هیأت علمی,

مشاغـل آزاد

کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری,

بازنشستگان:

مدارک مربوط به دریافت حقوق بازنشستگی,

فـرزندان و دانشجـویان:

گواهی مالی و تعهد تآمین هزینه سفر توسط والدین + شناسنامه و پاسپورت,

اسناد مثبته تمکن مالی و وضعیت حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تآمین مینماید,

گواهی اشتغال به تحصیل,

بیمه مسافـر, رزرو بلیط, دعـوت نامه:

بیمه نامه بین المللی پزشکی جهت پوشش هزینه های احتمالی پزشکی, درمان و یا بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده

حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت در منطقه ویزای شینگن,

پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما,

اصل واچـر هتل و پکیج کامل تورهای تفـریحی آژانس مسافـرتی لـنـدن.

تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه, صدور واچر هتل, پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و … جهت اخذ ویزای شنگن در سراسر جهان در خدمت شما است.

ملاحظات: اصل مدارک باید همراه فتوکپی کامل همه مدارک ارائه گردد, در صورت نیاز ممکن است مدارک دیگری نیز درخواست شود. اصل مدارک پس از مصاحبه مسترد میگردد.

گردآوری: سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی اقامتی تجاری تفریحی مسافرتی توریستی نمایشگاهی در سایت ویزا که راهنمای اخذ ویزای شینگن را برای شما به صورت خلاصه آورده ایم.

منطقه شینگن تقریبأ کلیه کشورهای اتحادیه اروپا را در بر میگیرد. کلیه کشورهای اتحادیه اروپا به جز انگلستان, ایرلند و … وارد این پیمان شده اند. دارنده ویـزای شینگن میتواند تا پایان مدت اعتبار ویزای خود در کشورهای اروپائی اقامـت یا تـردد نماید. پیمان مذکور در سال ۱۹۸۵ در لوگزامبورگ از سوی بلژیک, فـرانسه, آلمان, هـلنـد و لوگزانبورگ به امضاء رسیده است. در حال حاضر ۲۸ کشور اروپائی به طور کامل مفـاد این پیمان را پذیرفته و رسماً وارد پیمان منطقه ویزای شنگن Schengen Visa شده اند.

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ویزای شینگن یا ویزای شنگن تحصیلی و تجاری در سایت ویزا

ارزانترین, ساده ترین و مطمئن ترین راه اخذ ویزای شینگن بصورت انفرادی و گروهی, ثبت نام در تورهای تفریحی, تجاری, نمایشگاهی این شرکت است. ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزای شینگن, توریستی, تجـاری, دیدار فامیل و دوستان, حضور در نمایشگاه های بین المللی, سمینارها, کنگره ها و مجامع علمی اروپا در کشورهای عضو منطقه ویزای شینگن تـخصص ما است.

گردآوری: سایت ویزا

اخذ ویزا تفریحی گردشگری تحصیلی تجاری در سایت ویزا

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن