حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۵
برای دریافت ویزای شینگن با شماره 09105120991 تماس بگیرید. بهترین نرخ ویزای شینگن را از ما بخواهید.
ویزای شینگن روسیه به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن روسیه به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن روسیه به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن روسیه به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن روسیه به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن روسیه به صورت تضمینی و فوری هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور روسیه را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا روسیه با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا روسیه

کپی کارت ملی و شناسنامه

اصل پاسپورت

۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید

وچر هتل و بلیط هواپیما ( بلیط ها باید نهایی باشند و رزرو مورد قبول نمی باشد )

مشخصات فردی

انواع ویزا های کشور روسیه

ویزای توریسیتی ( عادی و فوری طبق بلیط ارائه شده توسط مسافر )

ویزای تجاری ( ۳ ماهه عادی و فوری – ۳ ماهه دبل عادی و فوری – ۱ ساله مولتی )

ویزای شینگن یونان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن یونان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن یونان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن یونان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن یونان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن یونان به صورت تضمینی و فوری که کشور یونان عضو اتحاد شنگن می باشد و برای مسافرت به یونان نیاز به ویزا شنگن می باشد. حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده توسط سفارت برای دریافت ویزا شنگن الزامی می باشد ( جهت مصاحبه و انگشت نگاری ).

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا یونان

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .

فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .

کارت ملی و شناسنامه .

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران )

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .

گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .

گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .

بیمه مسافرتی .

سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

رزرو هتل و بلیط هواپیما .

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری که هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور بلغارستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند، شخص مسافر در روز تعیین شده از طرف سفارت برای انگشت نگاری و عکس برداری باید در سفارت حضور داشته باشد.

نکاتی در مورد ویزا بلغارستان

سفارت بلغارستان در تهران احتراما روش جدید صدور روادید (ویزا) از تاریخ ۰۱ آوریل ۲۰۱۳ را به اطلاع عموم می رساند.

روند صدور روادید بهمراه روش شناسایی (تشخیص هویت) با استفاده از ضبط داده های بیومتریک (انگشت نگاری دیجیتالی و عکس دیجیتالی) انجام خواهد شد.

حضور شخصی کلیه متقاضیان برای انگشت نگاری ده انگشت و عکس های دیجیتال همراه با ارائه فرم درخواست ویزا در بخش کنسولی سفارت بلغارستان الزامیست.

بخش کنسولی تأکید می کند که مرحله شناسایی و تشخیص هویت هیچ تاثیری در روند صدور روادید نخواهد داشت (تضمینی بر صدور نهایی ویزا نخواهد بود). روند صدور ویزا مانند گذشته مبنی بر ارائه همان مدارک میباشد.

این اقدام جدید بخشی از یک پروژه گسترده دراروپا ست که با هدف ایجاد یک پایگاه داده ها حاوی اطلاعات بیومتریک و الفبا عددی از متقاضیان ویزا میباشد که برای کشورهای عضو شنگن مشترک است. بنابراین مجموعه ی داده های بیومتریک به استفاده ی عموم درآورده خواهد شد و این مرحله برای همه متقاضیان ویزای شنگن اعمال خواهد شد.

استثنا در روش بیومتریک

متقاضیان زیر از شرط اثر انگشت معاف می باشند:

کودکان زیر سن ۱۲ سال.

-افرادی که انگشت نگاری برای آنها از نظر فیزیکی (جسمانی) غیر ممکن یا نشدنیست.

– سران دولت ها یا اعضای دولتی بهمراه همسرانشان، و اعضای هیئت رسمی خود، زمانی که آنها توسط دولت های کشورهای عضو و یا سازمان های بین المللی برای یک هدف رسمی دعوت شده اند.

– پادشاهان و دیگر اعضای ارشد خانواده سلطنتی، زمانی که آنها توسط دولت های کشورهای عضو و یا سازمان های بین المللی برای یک هدف رسمی دعوت شده اند.

ویزای توریستی از تاریخ صدور دارای اعتبار ۹۰ روزه می باشد و از زمان ورود امکان ۳۰ روز اقامت در این کشور را دارید. در صورتیکه دارای ویزای شنگن هستید می توانید بدون دریافت ویزا بلغارستان به این کشور سفر کنید.

ویزای شینگن مجارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن مجارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن مجارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن مجارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن مجارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن کشور مجارستان عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به ویزا شنگن می باشد. حضور شخص متقاضی برای انجام مصاحبه و انگشت نگاری در زمان تعیین شده از طرف سفارت الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور مجارستان

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .

فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .

کارت ملی و شناسنامه .

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .

گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .

گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .

بیمه مسافرتی .

سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

رزرو هتل و بلیط هواپیما.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز