شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  88174524-021

شماره همراه خارج از وقت اداری: 09122702608

 
شناخت ویزای توریستی شینگن

شناخت ویزای توریستی شینگن

ویزای شینگن توریستی 

ویزای شینگن, ویزای شینگن توریستی

شناخت ویزای توریستی شینگن

ویزای شینگن

قرارداد معاهده شینگن در ۱۴ ژوئن ۱۹۸۵م در عرشه کشتی ،،پرنسس ماری آسترید،، روی رودخانه ماسل نزدیک شهری به نام شینگن در لوکزامبورگ (مرز بین فرانسه و آلمان) به امضای ۵ کشور آلمان فرانسه ، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ رسید . که بواسطه این معاهده ورود ساکنین اروپایی بدون روادید به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی  آنها کم شود . معمولا روادید بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در گذرنامه شخص چسبانده یا زده می شود. صدور Schengen visa برای کسانیست که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می خواهند به این محدوده وارد شوند. ویزای نوع C شینگن از نوع ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان از طریق آن وارد شینگن می شوند.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی شینگن :

  • تکمیل فرم درخواست و امضا آن با اتصال یک عکس جدید
  • اصل و کپی پاسپورت ،حداقل شش ماه مانده به پایان اعتبار ،همچنین ارائه تمام نسخ ویزای فبلی خود،گزرنامه هم باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
  • عکس ۳*۴ چهار قطعه تمام رخ زمینه سفید و جدید
  • ترجمه سوابق شغلی به زبان انگلیسی (البته در حال حاضر سفارت فرانسه مدارک را بدون ترجمه و بصورت فارسی  دریافت میکند)
  • عدم سو پیشینه
  • پرینت گردش حساب سه ماه آخر و موجودی بالای ۴۰میلیون تومان که توسط بانک مهر و امضا شده .
  • بیمه درمان که هزینه های درمان را تا سقف ۳۰,۰۰۰€ پوشش میدهد که قبل از ویزا ارائه شود و در صورت رد شدن ویزا می توان بیمه را لغو کرد.
  • چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی
  • سند ملک به نام شخص متقاضی (برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر ، اگر پدر ساپورت کننده باشد ارائه یک سند ملکی برای کل خانواده کافیست )
  • گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد وزمینه فعالیت شرکت در صورتیکه شرکت  خصوصی باشد لیست بیمه که نام توریست در آن ذکر شده باشد
  • کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب . پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی

ویزا توریستی در حال حاضر برای شخصی که بار اول  به شینگن میرود ۱۵تا۲۰روز صادر میشود.

*) ویزای توریستی برای اشخاصی که قبلا  هم به شینگن وارد شده اند مدت بیشتر مثلا ۹۰ روزه یا یکساله و بیشتر صادر میشود.

*)برای ویزا توریستی شینگن حداقل باید در حال حاضر ۴ماه قبل از سفر اقدام کرد.

*) بعد از تکمیل مدارک ویزا شینگن، وقت مصاحبه و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامیست.

شایعترین علل رد شدن ویزای شینگن

شایعترین علل رد شدن ویزای شینگن

شایعترین علل رد شدن ویزای شینگن

ویزای شینگن, علل رد ویزای شینگن

شایع ترین علل رد ویزای شینگن

ویزای شینگن

عواملی باعث رد شدن ویزای شینگن در سفارت و یا کنسولگری می شود را بشناسید. این واقعیت است که یک ویزای شینگن در هر زمان ممکن است رد شود، چیزی که شاید مورد رضایت متقاضیان اخذ ویزا نباشد. بسیاری از متقاضیان اخذ ویزا گیج می شوند و قادر به درک دقیق دلیل رد شدن ویزای شینگن خود نمی شوند. به همین دلیل  توضیحات ذیل در یافتن دلیل مشخص رد شدن ویزا  به شما عزیزان کمک شایانی می کند.

۱. فعالیت جنایتکارانه گذشته یا کنونی

شرایط و اقدامات متقاضی در گذشته و حال، نقش بسیار مهم زیادی در تصمیم گیری افسر کنسولی در صدور ویزای شینگن دارد. در چنین مواردی، به این دلیل که تهدیدی برای سیاست عمومی، امنیت داخلی یا ثروت عمومی منطقه شینگن (به عنوان مثال تروریسم، مواد مخدر، سوء استفاده از کودکان، اعتیاد، سایر جرایم جدی) تلقی می شود اخذ ویزای رد می شود.

۲. مدارک جعلی

۳. توضیح ناکافی برای اقامت

یکی دیگر از دلایل رد شدن ویزا توسط افسر کنسولی، نداشتن توجیه کافی و هدف از پیش تعیین شده برای سفر است. چنین موارد عبارتند از:

  • عدم انطباق اشتغال و صلاحیت حرفه ای با وضعیت مالی ارائه شده
  •  ناتوانی در ارائه اسناد و مدارک در مورد هدف از سفر و اقامت در منطقه شینگن
  • از دست دادن دوره درخواست ویزا در انطباق با برنامه سفر ارائه شده

۴. گذرنامه آسیب دیده

۵. گذرنامه نامعتبر

  • ارائه گذرنامه هایی که  کمتر از سه ماه (۳)  از اعتبار آنها باقی مانده اجازه سفر به منطقه شینگن ندارند
  • ارائه گذرنامه هایی که دو صفحه خالی برای ویزای مختلف ندارد
  • ارائه سند دیگر به جای گذرنامه معتبر
  • ارائه ندادن گذرنامه معتبر  برای افرادی که بیشتر از ده (۱۰) سال دارند

۶ . نداشتن هدف مشخصی از سفر

  • استفاده از سفارت اشتباه از منطقه شینگن (که نمی توانند به تعیین مقصد اصلی سفر خود را در منطقه شینگن کمکی کند)
  • قادر نبودن به اثبات رزرو داشتن محل اقامت برای هر شب اقامت در منطقه شینگن
  • قادر نبودن به ارائه بلیط پرواز رزروی برای هر متقاضی (هنگامی  سفر گروهی)

۷. نامه مرجع نامعتبر 

  • عدم ارائه یک نامه رسمی در سربرگ اصلی با آدرس شرکت و یا نویسنده آن
  • ارائه نامه رسمی که سه (۳) ما از تاریخ صدور آن گذشته باشد.
  • ارائه یک نامه رسمی که مهر و امضای نویسنده نامه نداشته باشد.

۸. امرارمعاش ناکافی

یکی از دلایلی که سفارت یا کنسولگری کشورهای شینگن حاضر به ارائه ویزا نیستند، عدم اثبات امرارمعاش کافی در طول مدت اقامت در منطقه شینگن است چنین مواردی ممکن است شامل:

  • عدم ارائه صورتهای مالی بیشتر از یک (۱) ماه از تاریخ صدور آن
  • عدم ارائه بیانیه ای از حساب جاری خود (ارائه اظهارات کارت اعتباری)
  • نداشتن بودجه کافی در صورتهای مالی ارائه شده
  • عدم ارائه چک مسافرتی معتبر

۹. تولد غیر قابل قبول یا گواهی ازدواج

  • عدم ارائه گواهی تایید شده توسط مقامات رسمی، به عنوان مثال وزارت کشور
  • عدم ارائه گواهی به زبان غیر انگلیسی ترجمه توسط مترجم مجاز
  • عدم اثبات گواهی مدنی (ارائه یک سند مذهبی)
  • عدم توانایی در ارائه گواهی پدر و مادر کودک

۱۰. بیمه نامه نامعتبر

از جمله دلایل دیگر عدم توانایی در ارائه پوشش بیمه مسافرتی مناسب برای مدت زمان اقامت در منطقه شینگن است. چنین مواردی شامل

  • عدم امکان تامین یک پوشش بیمه مسافرتی در مقدار پیش بینی شده
  • ارائه یک بیمه مسافرتی که کشور مقصد آن را پوشش نمی دهد
  • عدم توانایی در ارائه بیمه مسافرتی که سیاست معتبر در سراسر منطقه شینگن داشته باشد
  •      ناتوانی برای نشان دادن یک بیمه مسافرتی که کل روز از سفر در منطقه شینگن را پوشش دهد

۱۱. فاقد مدرک اسکان

  • عدم ارائه شواهدی رزرو هتل،
  • فاقد ارائه دعوت نامه از میزبان (اثبات حمایت)
  • عدم ارائه مدارک و شواهد یک تور از پیش پرداخت شده

۱۲.وضعیت نامطلوب ویزا شینگن

  •  عدم رعایت محدودیت ویزای شینگن (به عنوان مثال زیاد ماندن در منطقه شینگن، عدم پیروی از برنامه سفر ارائه شده، و غیره)
  •  مالکیت یک گذرنامه دیگر با ویزای شینگن فعال
نکاتی درباره ویزای شینگن برای متقاضیان ویزای دانشجویی

نکاتی درباره ویزای شینگن برای متقاضیان ویزای دانشجویی

نکات مهم در باره ویزای شینگن دانشجویی

ویزای شینگن, ویزای شینگن دانشجویی

نکاتی درباره ویزای شینگن برای متقاضیان ویزای دانشجویی

ویزای شینگن 

 متقاضیان تحصیل در کشورهای عضو پیمان شینگن، پس از گرفتن پذیرش از دانشگاه باید برای گرفتن ویزای شینگن و بطور مشخص؛ ویزای National D-Type اقدام کنند. این ویزا به آنها اجازه اقامت یکساله قابل تمدید در کشور مقصد (و دیگر کشورهای حوزه شینگن) را می‌دهد. برخی از کشورهای عضو پیمان شینگن (مانند آلمان) سخت‌تر از دیگر کشورهای عضو این پیمان، ویزا صادر می‌کنند و احتمال ریجکت شدن درخواست ویزای این کشورها از کشورهای دیگر بیشتر است.

متقاضیان ویزای شینگن دانشجویی در کشورهای حوزه شینگن، در کنار سایر مدارک لازم برای صدور این ویزا، باید گواهی تمکن مالی هم به سفارت کشور مقصد ارائه کنند. این گواهی را که نشان دهنده تاریخ افتتاح حساب، مشخصات سجلی صاحب حساب و معادل دلاری یا یورویی موجودی حساب در همان روز (بر اساس ارز مرجع یا مبادله‌ای) است باید از واحد بین‌المللی بانکی که فرد در آن حساب ریالی دارد دریافت کرد.

 سفارت برخی کشورها مانند سوییس و پرتغال گواهی تمکن مالی بانک‌های ایران را قبول نمی‌کنند و متقاضی باید تعهد مکتوب کسی که ساکن یکی از کشورهای شینگن است را مبنی بر پشتیبانی مالی خود ارائه دهد.

کشورهایی مانند هلند، دانمارک و اسپانیا برای آن دسته از دانشجویان ایرانی که قصد تحصیل در برخی رشته‌ها (مانند رشته‌های مربوط به انرژی هسته‌ای) در مقطع کارشناسی ارشد یا دکترا را دارند ویزا صادر نمی‌کنند. قبل از انجام هر کاری، متقاضیان باید درباره شرایط دوره تحصیلی مدنظر خود استعلام کنند و مطمئن شوند منعی برای صدور ویزا برای تحصیل در آن دوره تحصیلی وجود ندارد.

اگر در گذشته درخواست ویزای شینگن فرد رد شده است، باید در درخواست جدید از ارائه اطلاعات دروغ و غلط خودداری کند. صدور ویزای شینگن سیستم یکپارچه‌ای دارد که امکان رهگیری اطلاعات و بررسی سوابق متقاضی را به کشورهای مختلف عضو شینگن می‌دهد. در صورت افشای نادرست بودن اطلاعات، فرد تا ۱۰ سال اجازه ورود به کشورهای حوزه شینگن را نخواهد داشت.

آیا ویزای شینگن بدون اثر انگشت وجود دارد؟

آیا ویزای شینگن بدون اثر انگشت وجود دارد؟

آیا ویزای شینگن بدون اثر انگشت وجود دارد؟

 ویزای شینگن, ویزای شینگن بدون اثر انگشت

آیا ویزای شینگن بدون اثر انگشت وجود دارد؟

ویزای شینگن

معاهده شینگن” قراردادی است که در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی “پرنسس ماری آسترید” روی رودخانه “ماسل” نزدیک شهری به نام “شینگن” در لوکزامبورگ – مرز بین فرانسه و آلمان –  به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.

ویزای شینگن بدون اثر انگشت اصلا وجود ندارد. قبلا عده ای فرصت طلب با گرفتن مبالغ زیاد شخص دیگری را به جای شما به سفارت میفرستادند که سفارت ها متوجه این قضیه شده اند و برای همین هم عکس با شرایط مخصوص میخواهند چون عکس را با چهره مطابقت میدهند و اگر متوجه این قضیه شوند برای شما درد سر زیادی ایجاد خواهد شد پس فریب افراد را نخورید.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز طراحی سایت بروتو دات کام
پس زمینه
تلگرام