هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۶ تیر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

نکات ضروری و مهم ویزای شینگن ایتالیا

نکات ضروری و مهم ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن ایتالیا

 ویزای شینگن, ویزای شینگن ایتالیا

نکات ضروری و مهم ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن

کشور ایتالیا از شمال با فرانسه , اتریش و سویس و تا جنوب مانند شبه جزیره کشیده شده است.جمعیت ایتالیا ۶۰ میلیون نفر و ششمین کشور پر جمعیت اروپا می باشد.  واحد پول این کشور یورو و زبان رسمی آن ایتالیایی است. در آخـــر بایـــد بـــه ایـــن نکتـــه اشـــاره کـــرد کـــه ایتالیـــا ســـطح ســـواد بالایـــی دارد. ۹۰ درصد مردم ایتالیا مسیحی کاتولیک هستند و بقیه مردم یهودی و مسلمان هستند.

نکات مهم
توجه : کلیه مراجعین هنگام درخواست روادید ، نوع ویزای درخواستی را دقیقا قید نمایند، فرم ویزا ی شینگن را خوانا و بدون خط خوردگی پر نمایند. روادید شینگن باید از کشوری که مقصد اصلی مسافر است صادر شود.
توجه : فقط افرادی که دارای دعوتنامه از شرکتها ، موسسات دولتی و خصوصی یا اشخاص حقیقی مقیم ایتالیا می باشند می توانند ، جهت اخذ ویزای شینگن به این کنسولگری مراجعه نمایند . جهت مصاحبه می توانید هر روز به جز جمعه و شنبه – از ساعت ۸.۳۰ الی ۱۱ به سفارت مراجعه نمایید.
تذکر : داشتن روادید تردد فرودگاهی برای ایتالیا الزامی است و افرادی که قصد عبور از یکی از فرودگاههای ایتالیا را دارند ، حتی برای توقف چند ساعته ، باید قبلا روادید تردد را از کنسولگری ایتالیا کسب کرده باشند.
افرادی که دارای اجازه اقامت معتبر ، صادره از یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و یا فضای اقتصادی اروپا هستند و نیز دارندگان اجازه اقامت ایالات متحده آمریکا و کشور کانادا از قانون فوق مستثنی هستند.
مطالب مرتبط: شایع ترین اشتباهات در مصاحبه اخذ ویزای شینگن

شایع ترین اشتباهات در مصاحبه اخذ ویزای شینگن

شایع ترین اشتباهات در مصاحبه اخذ ویزای شینگن

اشتباهات رایج در مصاحبه ویزای شینگن 

 ویزای شینگن ,ویزای شینگن تضمینی

شایع ترین اشتباهات در مصاحبه اخذ ویزای شینگن

 ویزای شینگن 

توصیه های ذکر شده در لیست ذیل نه تنها برای مصاحبه ویزای شینگن مفید است، برای هر نوع مصاحبه ویزا قابل استفاده می باشد. ما می خواهیم شما را با اشتباهات رایج در مصاحبه ویزای شینگن آشنا کنیم تا بیشترین شانس را برای گرفتن ویزای شینگن طی مصاحبه داشته باشید.

اشتباه های رایج در مصاحبه اخذ ویزای شینگن

تاخیرهنگامی که شما زمانی را برای مصاحبه اخذ ویزا تعیین می کنید، سفارت یا کنسولگری به شما تاریخ و زمان دقیق آن را می گویید. از عواملی که ممکن است در نظر افسر کنسولی تاثیر بگذارد تاخیر شما در هنگام مصاحبه است که غفلت شما را نشان می دهد. بنابراین هر زمانی که برای شما تعیین شده سعی کنید چند دقیقه زودتر در محل حاضر شوید.

 پاسخ نامناسب: عامل دیگری، که باعث می شود مقامات ویزا درخواست شما را جدی نگیرند نداشتن آمادگی کافی برای مصاحبه است. پاسخ های نامناسب (ساخته شده، غیر قابل قبول، اشتباه، ناقص، یا پاسخ مسخره) تنش جلسه مصاحبه را افزایش می دهد. به همین دلیل دانستن سوالات رایج مصاحبه اخذ ویزای شینگن ضروری است تا روز قبل از مصاحبه برنامه ریزی کرده و به اندازه کافی روی سوالات فکر کنید تا مسلط باشید.

 پاسخ نادرست یا جواب ندادن: هدف از مصاحبه اخذ ویزا، دیدار مامورین دیپلماتیک با شما برای درک بیشتر و تشخیص درستی اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزای شینگن است. تلاش برای پاسخ ندادن به سوالات مامورین کمکی به شما نمی کند همچنین دادن اطلاعات جعلی هم نتیجه خوبی ندارد.

ظاهر نامناسب: ظاهر شما مثل کفش,  آرایش, خلق وخو, حالت بدن, حتی مقدار عطر است پوشیدن لباس غیر رسمی یا زرق وبرق تاثیر منفی دارد. ولی استفاده از لباس رسمی و بوی کم عطر تاثیر مثبت می تواند داشته باشد.

کامل نبودن مدارکیک روز قبل از مصاحبه تمام مدارک رسمی مورد نیاز برای اثبات تحصیلات، وضعیت تاهل، محل اقامت رزرو خود، بلیط پرواز، مهارت های زبان وغیره را در یک پوشه آماده کنید تا مطمئن شوید مدرکی را فراموش نکرده اید. و مدارک کامل خود را ارائه دهید.

 پاسخ اضافی: اگر از شما یک سوال پرسیده شده ابتدا سعی کنید آنرا درک کردید و سپس از پاسخ های اغراق آمیز و توضیحات اضافی در مصاحبه ویزا پرهیز کنید. افسر کنسولی تمایل زیادی به شنیدن همه چیز در مورد شما نیست او فقط به اطلاعات خاص و روشن احتیاج دارد.

عصبی بودن: قبل از زمان مصاحبه استراحت کافی داشته باشید و اعصابتان راحت باشد تا اعتماد به نفس داشته باشید و اضطراب را از خود دور کنید تا بتوانید یک مصاحبه خوب داشته باشید.

 مخالف با مامورین سفارت: بحت در طول جلسه نشان دهنده این است که شما احترام فرد مقابل را ندارید. اگر اعتراضی دارید در مورد دیا لوگ می توانید به جای استفاده ار یک زبان بسیار پیچیده ار یک لحن آرام برای روشن کردن مسئله استفاده کنید.

مطالب مرتبط: ویزای شینگن اتریش به صورت تضمینی

ویزای شینگن اتریش به صورت تضمینی

ویزای شینگن اتریش به صورت تضمینی

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن تضمتنی

ویزای شینگن

بهتر است قبل از دریافت ویزای شینگن اتریش در مورد این کشور اطلاعاتی داشته باشید

پایتخت کشور اتریش وین و زبان رسمی مردم آن آلمانی می باشد. دارای ۸,۱۶۹,۹۲۹ نفر می باشد. واحد پول آن یورو است. این کشور از شمال با آلمان و جمهوری چک، از شرق با اسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس و لیختنشتاین هم‌ مرز است. اگر می خواهید ویزای شینگن اتریش را به بصورت تضمینی و آسان دریافت کنید ما این کار را برای شما انجام خواهیم داد.

آدرس سفارت اتریش: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸، کد پستی ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵
دسترسی همچنین از: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک ۸-۶
تلفن بخش ویزا (یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت ۰۸٫۰۰ الی ۰۹٫۰۰ و ۱۳٫۳۰ الی ۱۵٫۳۰):  ۲۲۷۵۰۰۴۶ – ۰۲۱

ساعات کار اداری، یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت ۰۹٫۰۰ الی ۱۲٫۰۰ می باشد

هر متقاضی می بایست یک وقت مصاحبه داشته باشد و حضور شخص متقاضی حتما الزامی می باشد. این مسئله شامل کودکان و خردسالان نیز میشود!

مطالب مرتبط : مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی فرانسه

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی فرانسه

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی فرانسه

ویزای دانشجویی فرانسه

 ویزای شینگن, ویزای تحصیلی

ویزای شینگن

,
یکی از این اهداف، تحصیل در موسسات آموزشی کشور مقصد است. برای این کار نیازمند به دریافت ویزای شینگن یا روادید دانشجویی هستید. ویزای دانشجویی، در واقع ویزای اقامت موقت متوالی بیش از سه ماه و با هدف بازگشت بعد از اتمام دوره ی اقامت موقت متوالی است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی فرانسه

  • رسید با نام کاربری  Etudes en France(شماره ی پرونده ی آنلاین کامپوس فرانس، مثالIR15-00027:)
  • فرم درخواست ویزا
  • یک عدد عکس جدید: رنگی، از چهره و سر فرد متقاضی، بدون هرگونه پوشش سر، زمینه روشن، در ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر. باید توجه داشت که چهره فرد متقاضی در این عکس باید ۷۰ تا ۸۰ درصد فضای عکس را دربرداشته باشد.
  • پاسپورت: بانضمام کپی تمام ویزاهای شنگن اخذ شده تا آن زمان و نیز کپی تمام مهرهای ورود و خروج، بر روی پاسپورت (های) قبلی و کنونی.
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • کارت پایان خدمت
  • گواهی استفاده از مدت زمان مجاز مرخصی افراد شاغل بانضمام گواهی کار
  • مدارک دال بر تمکن مالی: متقاضی باید بتواند ثابت کند در سال اول تحصیل می تواند ماهانه معادل ۶۱۵ یورو داشته باشد.
  • گواهی بورسیه از سازمان مربوطه در موارد لازم
    اگر ضامن دارید، اسناد شناسایی ضامن، اسناد معتبر تقبل هزینه های مربوطه از طرف وی، مدارک دال بر تمکن مالی ضامن، پرینت حساب بانکی شخصی و نیز کاری، آخرین سند دال بر پرداخت مالیات (برای ضامنین ساکن فرانسه)، مدرک خویشاوندی نزدیک معتبر. منظور از خویشاوندی نزدیک، پدر، مادر، برادر، خواهر، پدربزرگ، مادربزرگ، عمو، دایی، خاله یا عمه است.
    اگر ضامن ندارید، باید مدارک دال بر مثبت بودن سوابق کاری و بانکی خود را ارائه دهید.
  • گواهی داشتن محل سکونت در فرانسه: از طرف موسسه یا سازمان پذیرنده و یا کپی سند مالکیت یا اجاره نامه شخصی یا فرد تقبل کننده و نیز کپی کارت ملی فرانسوی
  • درخواست گواهی OFII: اگر هنگام ورود به فرانسه به سن قانونی نرسیده باشید، این مورد نیاز نمی باشد.
    مطالب مرتبط: نکاتی که باید درباره ویزای شینگن بدانید.
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز طراحی سایت بروتو دات کام