آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۵
برای دریافت ویزای شینگن با شماره 09105120991 تماس بگیرید. بهترین نرخ ویزای شینگن را از ما بخواهید.
ویزای شینگن لیتوانی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن لیتوانی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن لیتوانی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن لیتوانی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن لیتوانی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن لیتوانی به صورت تضمینی و فوری که کشور لیتوانی عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به لیتوانی به ویزا شنگن نیاز دارد در ایران سفارت لیتوانی وجود ندارد و نزدیکترین سفارت لیتوانی به ایران در شهر آنکارا کشور ترکیه می باشد.

همچنین هموطنان ایرانی می توانند با ثبت و یا خرید شرکت در لیتوانی اقامت لیتوانی و اروپا را پس ار چند سال دریافت نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور لیتوانی

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .

فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .

کارت ملی و شناسنامه .

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .

گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .

گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .

بیمه مسافرتی .

سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

رزرو هتل و بلیط هواپیما .

ویزای شینگن رومانی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن رومانی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن رومانی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن رومانی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن رومانی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن رومانی به صورت تضمینی و فوری که هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور رومانی را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا رومانی با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی کشور رومانی

اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار که توسط صاحب پاسپورت امضا شده باشد .

کارت کلی و شناسنامه

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ با پس زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد )

چک ضمانت

ویزای شینگن لوکزامبورگ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن لوکزامبورگ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن لوکزامبورگ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن لوکزامبورگ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن لوکزامبورگ به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن لوکزامبورگ به صورت تضمینی و فوری که کشور لوکزامبورگ عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به لوکزامبورگ نیاز به ویزا شنگن دارید. کشور لوکزامبورگ در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت به ایران در شهر آنکارا کشور ترکیه می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا لوکزامبورگ

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .

فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .

کارت ملی و شناسنامه .

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .

گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .

گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .

بیمه مسافرتی .

سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

رزرو هتل و بلیط هواپیما .

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری که کشور کرواسی به تازگی عضو اتحادیه اروپا شده است ولی ویزا ایم کشور هنوز شنگن نمی باشد و ویزا کرواسی یه صورت National می باشد. جهت دریافت ویزا کرواسی نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا کرواسی برای شخص مسافر نماید.

در صورت اخذ ویزا توریستی کرواسی اجازه اقامت ۱۴ روزه به شما داده می شود.

سفارت کرواسی برای انجام در خوایت ویزا شما حداقل ۱۴ روز کاری زمان نیاز دارد و در بعضی مواقع این امکان وجود دارد که بیشتر از ۱۴ روز هم روند رسیدگی به طوب بینجامد.

در صورت داشتن ویزا شنگن معتر نیازی به دریافت ویزا کرواسی نیست.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز