امام علي(ع):هر كه نگاه خود را از حرام باز دارد دلش آرام خواهد شد.
خوش آمدید - امروز : پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » ویزای شینگن » شناخت ویزای توریستی شینگن
شناخت ویزای توریستی شینگن

شناخت ویزای توریستی شینگن

ویزای شینگن توریستی 

ویزای شینگن, ویزای شینگن توریستی

شناخت ویزای توریستی شینگن

ویزای شینگن

قرارداد معاهده شینگن در ۱۴ ژوئن ۱۹۸۵م در عرشه کشتی ،،پرنسس ماری آسترید،، روی رودخانه ماسل نزدیک شهری به نام شینگن در لوکزامبورگ (مرز بین فرانسه و آلمان) به امضای ۵ کشور آلمان فرانسه ، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ رسید . که بواسطه این معاهده ورود ساکنین اروپایی بدون روادید به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی  آنها کم شود . معمولا روادید بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در گذرنامه شخص چسبانده یا زده می شود. صدور Schengen visa برای کسانیست که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می خواهند به این محدوده وارد شوند. ویزای نوع C شینگن از نوع ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان از طریق آن وارد شینگن می شوند.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی شینگن :

  • تکمیل فرم درخواست و امضا آن با اتصال یک عکس جدید
  • اصل و کپی پاسپورت ،حداقل شش ماه مانده به پایان اعتبار ،همچنین ارائه تمام نسخ ویزای فبلی خود،گزرنامه هم باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
  • عکس ۳*۴ چهار قطعه تمام رخ زمینه سفید و جدید
  • ترجمه سوابق شغلی به زبان انگلیسی (البته در حال حاضر سفارت فرانسه مدارک را بدون ترجمه و بصورت فارسی  دریافت میکند)
  • عدم سو پیشینه
  • پرینت گردش حساب سه ماه آخر و موجودی بالای ۴۰میلیون تومان که توسط بانک مهر و امضا شده .
  • بیمه درمان که هزینه های درمان را تا سقف ۳۰,۰۰۰€ پوشش میدهد که قبل از ویزا ارائه شود و در صورت رد شدن ویزا می توان بیمه را لغو کرد.
  • چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی
  • سند ملک به نام شخص متقاضی (برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر ، اگر پدر ساپورت کننده باشد ارائه یک سند ملکی برای کل خانواده کافیست )
  • گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد وزمینه فعالیت شرکت در صورتیکه شرکت  خصوصی باشد لیست بیمه که نام توریست در آن ذکر شده باشد
  • کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب . پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی

ویزا توریستی در حال حاضر برای شخصی که بار اول  به شینگن میرود ۱۵تا۲۰روز صادر میشود.

*) ویزای توریستی برای اشخاصی که قبلا  هم به شینگن وارد شده اند مدت بیشتر مثلا ۹۰ روزه یا یکساله و بیشتر صادر میشود.

*)برای ویزا توریستی شینگن حداقل باید در حال حاضر ۴ماه قبل از سفر اقدام کرد.

*) بعد از تکمیل مدارک ویزا شینگن، وقت مصاحبه و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامیست.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن