کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۶ تیر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » ویزای شینگن » ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری
ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری که کشور پرتغال عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و جهت مسافرت به اروپا به ویزا شنگن نیاز دارید. جهت دریافت ویزا شنگن حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری – توریست

۱- تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل.

۲- یک قطعه عکس جدید رنگی (۴X3، تمام رخ و با زمینه سفید).

۳-گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه و فتوکپی ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).

۴- الف) فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته ( درپاسپورت جدید و قدیم ).

ب) کلیه روادیدهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن (در پاسپورت جدید و قدیم).

۵- فتوکپی شناسنامه (کلیه صفحات).

ج) همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.

۶-معرفی نامه از محل کار.(به زبان انگلیسی ویا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)

الف) اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).

ب ) کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).

پ ) اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان.

ت ) چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.

ث) اثبات بر فعال بودن شرکت.

ج) برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه).

چ) نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

۷- دعوتنامه های امضا شده باید با جزییات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و ایا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد. همچنین کپی از کارت اقامت ویا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساببانکی دعوت کننده

۸- در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کنند ه هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از ان.

۹- اثبات همکاریهای گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاریهای بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها

( پیش فاکتور (پروفرما اینویس) به عنوان اثبات قابل قبول نمی باشد) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.

۱۰- در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

۱۱-رزرو هتل و تاییدیه ان.

۱۲-بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان. (حداقل پوشش بیمه مذکور می بایست مبلغ ۳۰،۰۰۰ یورو یا ۵۰،۰۰۰ دلار امریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمکهای فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).

۱۳- رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

۱۴- متقاضیان روادید باید هر کدام مستقلا با تکمیل فرم درخواست روادید همراه با کلیه مدارک درخواست شده ، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک بنمایند.

۱۵-** توجه منظور از ترجمه رسمی ،ترجمه توسط مترجم رسمی و همچنین کلیه مدارک میبایست ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری باشند. ** همچنین همراه داشتن یک سری کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و دعوتنامه و بدون منگنه و پانچ الزامی میباشد. مخارج درخواست روادید مطابق جدول هزینه های روادید قابل برگشت نمی باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت میشود.

توجه: سفارت پرتغال حق درخواست هرگونه مدارک و یا اطلاعات اضافی علاوه بر مدارک درخواستی ذکر شده درلیست بالا را برای خود محفوظ می دارد.

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری
5.00/55
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز طراحی سایت بروتو دات کام