هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵
برای دریافت ویزای شینگن با شماره 09105120991 تماس بگیرید. بهترین نرخ ویزای شینگن را از ما بخواهید.
خانه » ویزای شینگن » ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری
ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری که با تور های اروپا سایت ما و دریافت ویزای شینگن به صورت تضمینی و فوری می توانید سفری با خیال آسوده داشته باشید.

تور های اروپا را می توانید از ما بخواهید. برای دریافت اطلاعات یا با ما تماس بگیرید یا به سایت ما www.sitevisa.com مراجعه کنید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن از سفارت اتریش، ایتالیا (ویزای اروپا)

پاسپورت قدیمی

اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن

دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن

پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی.

گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)
چک تضمین شده یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل ۵۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر بابت ضمانت بازگشت.

شرایط اخذ ویزای اروپا

تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی (برای ویزای اتریش به زبان آلمانی) باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه شده باشند.

اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا و اتریش انجام میشود. بنابر این ورود مسافرین به کشور صادر کننده ویزا الزامی است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانید به هر یک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید.

اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و ۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند.

اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا  حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.

بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا در سفارت الزامی است.

زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، نماینده ی آژانس مشرق زمین همراه مسافرین در سالن مصاحبه حضور پیدا خواهد کرد و در روند انگشت نگاری به مسافرین کمک خواهد کرد.

در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.

اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.

ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.

دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

کشور های عضو محدوده ی شینگن

اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس

ویزای شینگن ( ویزای اروپا ) به صورت تضمینی و فوری
5.00/55
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز