انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » آرشیو برچسب: سایت ویزا

بایگانی برچسب ها: سایت ویزا

ویزای شینگن برای سال نو میلادی ۲۰۱۷ به صورت تضمینی

ویزای شینگن برای سال نو میلادی ۲۰۱۷ به صورت تضمینی

ویزای شینگن برای سال نو میلادی ۲۰۱۷ به صورت تضمینی

ویزای شینگن برای سال نو میلادی 2017 به صورت تضمینی

ویزای شینگن برای سال نو میلادی ۲۰۱۷ به صورت تضمینی

ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن تضمینی و ارزان برای زمستان ۹۵ و سال نو میلادی ۲۰۱۷ در صورتی که برنامه سفرتان در زمستان است جهت اخذ ویزای شینگن می توانید با ویزای شینگن تماس حاصل نمایید.

خدمات ما در زمینه ویزای شینگن، تعیین وقت از یکی از کشورهای شینگن و خدمات اخذ ویزا است که در حال حاضر می توانید از طریق کشورهای توریستی مانند ایتالیا، یونان، اتریش و هلند و آلمان نسبت به اخذ ویزای شنگن اقدام نمایید.

با داشتن لیبل ویزای شینگن در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن که عبارتند از دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان ، اتریش و بلژیک سفر کنید.

ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن ویزا شینگن دریافت کردید.برای مثال اگر شما ویزای خود را از کشور فرانسه دریافت کنید، ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه در مدت ویزای خود می توانید به کل کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن پرتغال به صورت تضمینی و فوری که کشور پرتغال عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و جهت مسافرت به اروپا به ویزا شنگن نیاز دارید. جهت دریافت ویزا شنگن حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری – توریست

۱- تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل.

۲- یک قطعه عکس جدید رنگی (۴X3، تمام رخ و با زمینه سفید).

۳-گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه و فتوکپی ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).

۴- الف) فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته ( درپاسپورت جدید و قدیم ).

ب) کلیه روادیدهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن (در پاسپورت جدید و قدیم).

۵- فتوکپی شناسنامه (کلیه صفحات).

ج) همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.

۶-معرفی نامه از محل کار.(به زبان انگلیسی ویا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)

الف) اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).

ب ) کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).

پ ) اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان.

ت ) چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.

ث) اثبات بر فعال بودن شرکت.

ج) برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه).

چ) نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

۷- دعوتنامه های امضا شده باید با جزییات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و ایا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد. همچنین کپی از کارت اقامت ویا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساببانکی دعوت کننده

۸- در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کنند ه هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از ان.

۹- اثبات همکاریهای گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاریهای بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها

( پیش فاکتور (پروفرما اینویس) به عنوان اثبات قابل قبول نمی باشد) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.

۱۰- در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

۱۱-رزرو هتل و تاییدیه ان.

۱۲-بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان. (حداقل پوشش بیمه مذکور می بایست مبلغ ۳۰،۰۰۰ یورو یا ۵۰،۰۰۰ دلار امریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمکهای فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).

۱۳- رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

۱۴- متقاضیان روادید باید هر کدام مستقلا با تکمیل فرم درخواست روادید همراه با کلیه مدارک درخواست شده ، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک بنمایند.

۱۵-** توجه منظور از ترجمه رسمی ،ترجمه توسط مترجم رسمی و همچنین کلیه مدارک میبایست ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری باشند. ** همچنین همراه داشتن یک سری کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و دعوتنامه و بدون منگنه و پانچ الزامی میباشد. مخارج درخواست روادید مطابق جدول هزینه های روادید قابل برگشت نمی باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت میشود.

توجه: سفارت پرتغال حق درخواست هرگونه مدارک و یا اطلاعات اضافی علاوه بر مدارک درخواستی ذکر شده درلیست بالا را برای خود محفوظ می دارد.

ویزای ایران و روسیه از سال ۲۰۱۷ لغو می شود + عکس

ویزای ایران و روسیه از سال ۲۰۱۷ لغو می شود + عکس

ویزای ایران و روسیه از سال ۲۰۱۷ لغو می شود + عکس

ویزای ایران و روسیه از سال 2017 لغو می شود + عکس

ویزای ایران و روسیه از سال ۲۰۱۷ لغو می شود + عکس

ویزای ایران و روسیه

ویزای ایران و روسیه : بر اساس توافق صورت گرفته میان مقامات وزارت خارجه روسیه و ایران صدور روادید برای گردشگران دو کشور از سال ۲۰۱۷ لغو خواهد شد.

به نقل از اسپوتنیک، بر اساس توافق صورت گرفته میان مقامات وزارت خارجه روسیه و ایران، صدور روادید برای گردشگران دو کشور از سال ۲۰۱۷ لغو خواهد شد.

بر این اساس، یوگنی ایوانف، رئیس بخش کنسولی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: براساس توافق جدید میان تهران و مسکو که در پنجمین نشست کمیسیون همکاری کنسولی دو کشور بدست آمد، از این پس گروه‌ های گردشگران ۵ تا ۵۰ نفره که قصد سفر بین دو کشور را داشته باشند، برای مدت ۱۵ روز اقامت، نیاز به اخذ ویزا نخواهند داشت.

«مایا لومیدز»، رئیس اتحادیه مجریان تور روسیه خاطرنشان کرد: توافق جدید حاصل شده میان ایران و روسیه، موجب افزایش قابل ملاحظه سفر گردشگران میان دو کشور خواهد شد، دقیقا مانند اتفاقی که میان دو کشور چین و روسیه رقم خورد.

لومیدز گفت: گروه‌ های توریستی که حداقل پنج نفر باشند، برای سفر به روسیه و بالعکس نیازی به اخذ ویزا نخواهند داشت. البته تنها تعداد محدودی از مجریان تور در دو کشور مجاز به ارائه این تورها هستند و آژانس‌ های ارائه‌ دهنده این خدمات باید به تائید طرفین برسند.

رئیس اتحادیه مجریان تور روسیه خاطرنشان کرد، تعداد گردشگرانی که از ایران به روسیه سفر می‌کنند، طی دو سال اخیر رشد قابل ملاحظه‌ ای داشته و توافق بدست آمده برای لغو ویزا، این روند را بهبود خواهد بخشید.

به گفته وی، حضور گردشگران ایرانی در روسیه به لطف راه‌ اندازی پروازهای مستقیم به سنت‌ پترزبورگ، مسکو و سوچی ۵۰ تا ۷۰ درصد افزایش داشته که این رقم حاکی از علاقه گردشگران ایرانی به روسیه دارد.

پیش‌ بینی‌ می‌ شود توافق لغو ویزای گردشگری میان ایران و روسیه از سال ۲۰۱۷ اجرایی شود.

گردآوری: ویزای شینگن

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن بلغارستان به صورت تضمینی و فوری که هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور بلغارستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند، شخص مسافر در روز تعیین شده از طرف سفارت برای انگشت نگاری و عکس برداری باید در سفارت حضور داشته باشد.

نکاتی در مورد ویزا بلغارستان

سفارت بلغارستان در تهران احتراما روش جدید صدور روادید (ویزا) از تاریخ ۰۱ آوریل ۲۰۱۳ را به اطلاع عموم می رساند.

روند صدور روادید بهمراه روش شناسایی (تشخیص هویت) با استفاده از ضبط داده های بیومتریک (انگشت نگاری دیجیتالی و عکس دیجیتالی) انجام خواهد شد.

حضور شخصی کلیه متقاضیان برای انگشت نگاری ده انگشت و عکس های دیجیتال همراه با ارائه فرم درخواست ویزا در بخش کنسولی سفارت بلغارستان الزامیست.

بخش کنسولی تأکید می کند که مرحله شناسایی و تشخیص هویت هیچ تاثیری در روند صدور روادید نخواهد داشت (تضمینی بر صدور نهایی ویزا نخواهد بود). روند صدور ویزا مانند گذشته مبنی بر ارائه همان مدارک میباشد.

این اقدام جدید بخشی از یک پروژه گسترده دراروپا ست که با هدف ایجاد یک پایگاه داده ها حاوی اطلاعات بیومتریک و الفبا عددی از متقاضیان ویزا میباشد که برای کشورهای عضو شنگن مشترک است. بنابراین مجموعه ی داده های بیومتریک به استفاده ی عموم درآورده خواهد شد و این مرحله برای همه متقاضیان ویزای شنگن اعمال خواهد شد.

استثنا در روش بیومتریک

متقاضیان زیر از شرط اثر انگشت معاف می باشند:

کودکان زیر سن ۱۲ سال.

-افرادی که انگشت نگاری برای آنها از نظر فیزیکی (جسمانی) غیر ممکن یا نشدنیست.

– سران دولت ها یا اعضای دولتی بهمراه همسرانشان، و اعضای هیئت رسمی خود، زمانی که آنها توسط دولت های کشورهای عضو و یا سازمان های بین المللی برای یک هدف رسمی دعوت شده اند.

– پادشاهان و دیگر اعضای ارشد خانواده سلطنتی، زمانی که آنها توسط دولت های کشورهای عضو و یا سازمان های بین المللی برای یک هدف رسمی دعوت شده اند.

ویزای توریستی از تاریخ صدور دارای اعتبار ۹۰ روزه می باشد و از زمان ورود امکان ۳۰ روز اقامت در این کشور را دارید. در صورتیکه دارای ویزای شنگن هستید می توانید بدون دریافت ویزا بلغارستان به این کشور سفر کنید.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن