سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » آرشیو برچسب: وقت سفارت اتریش

بایگانی برچسب ها: وقت سفارت اتریش

اخذ فوری ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن ۹۶

اخذ فوری ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن ۹۶

اخذ فوری ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن ۹۶

ویزای شینگن اتریش

اخذ فوری ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن ۹۶

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن را در کمترین زمان ممکن از متخصصین و مشاورین ما دریافت کنید. کشور اتریش از اعضای منطقه شینگن می باشد که برای ورود به این کشور شخص مستلزم به اخذ ویزای شینگن اتریش می باشد. عزیزانی که قصد سفر به کشور زیبای اتریش را دارند ولی اطلاعات لازم و کافی در جهت اخذ ویزای شینگن اتریش و وقت سفارت اتریش را ندارند ما آنها را در تمام مراحل انجام اخذ ویزا یاری خواهیم کرد.

هزینه ویزای اتریش

  • هزینه ویزای شینگن ۶۰ یورو
  • برای کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان
  • ویزای اقامت بین ۹۱ و ۱۸۰ روز در اتریش ۱۰۰ یورو
  • تایید مدرک ۴۰ یورو و صدور گذرنامه اتریشی ۷۶ یورو

 صدور ویزای شینگن اتریش تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نیست. چنانچه هنگام گذر از مرز، دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) به وجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفرهای تجاری نیست. در صورتیکه فرزندان زیر ۱۸ سال با یکی از والدین قصد سفر داشته باشد، ارائه رضایت نامه ی محضری از والد دیگر برای خروج فرزندش الزامیست.
اگر سوئد را برای سفر زمستانی خود انتخاب کرده اید و به دنبال اخذ فوری ویزای شینگن سوئد هستید ویزای شینگن سوئد ویژه ۳۰ دی ماه را از دست ندهید و سفری آرامش بخش را تجربه کنید.
منبع: وقت سفارت

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه را در کمترین زمان ممکن از ما دریافت کنید. برای سفر به کشور اتریش نیازمند به اخذ ویزای شینگن اتریش هستید برای دریافت ویزای شینگن اتریش باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت اتریش به صورت آنلاین، مدارک خود را به ترتیبی که این سفارت مشخص کرده است در زمان تعیین شده به سفارت تحویل دهید.

 مسافرانی که به قصد تجارت به این کشور سفر می کنند باید ویزای شینگن تجاری اتریش را دریافت کنند. ما در لیست ذیل آنها را از نحوه چگونگی شرایط اخذ ویزای تجاری اتریش آشنا می کنیم.

نحوه شرایط و قیمت اخذ ویزای شینگن تجاری اتریش

  1. فرم درخواست ویزای شینگن اتریش، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد
  2. ۲ قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شینگِن گذشته .
  5. اصل مدارک کاری و شغلی به همراه ترجمه آنها به زبان آلمانی .
  6. اصل نامه شرکت و یا کارفرمای ایرانی در خصوص سمت، مدت زمان رابطه کاری و همچنین ذکر هدف از سفر به اتریش به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی .
  7. مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن ) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  8. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) .
  9. دعوتنامه از شرکتی که مقر آن در اتریش بوده و متقاضی در چارچوب سفر تجاری خود قصد بازدید از آن را دارد . در دعوتنامه ارسالی می بایست مدت زمان سفر، مشخصا هدف از سفر و همچنین نشانی محل اقامت ( در صورتی که به گونه ای دیگر مشخص نشده باشد ) قید گردد .
  10. بلیط سفر ( رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) توضیح : اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد .
  11. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره .) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .
  12. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۱۱ مدارک کافی ارائه ننماید : دعوتنامه الکترونیکی تجاری ( EVE یا GVE .) شرکت دعوت کننده میتواند این دعوتنامه را نزد پلیس منطقه ای که مقر شرکت در اتریش در آن می باشد ، تنظیم نماید . این دعوتنامه اصولا به صورت اتوماتیک ظرف مدت ۴۸ ساعت به سفارت ارسال میشود
  13. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ۶۰ یورو می باشد .

 متقاضیانی که به دنبال اخذ ویزای شینگن مجارستان هستند می توانند ویزای شینگن پرتغال ویژه ۲۰ دی ماه را بصورت فوری از وب سایت ویزای شینگن دریافت کنند.

منبع: http://sitevisa.com/

ویزای شینگن اتریش ویژه ۱۱ دی

ویزای شینگن اتریش ویژه ۱۱ دی

ویزای شینگن اتریش ویژه ۱۱ دی

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش ویژه ۱۱ دی

ویزای شینگن اتریش ویژه ۱۱ دی را بصورت تضمینی و فوری از ما دریافت کنید. برای سفر به اتریش که یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و معاهده شینگن است از این رو باید برای سفر به این کشور زیبا و دبدن مکان های جذابش ویزای شینگن اتریش اخذ نمایید.

برای دریافت ویزای شینگن اتریش باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت اتریش به صورت آنلاین، مدارک خود را به ترتیبی که این سفارت مشخص کرده است در زمان تعیین شده به سفارت تحویل دهید. مسافران عزیزی که می خواهند هر چه سریعتر ویزای شینگن اتریش را اخذ نمایند به ما اعتماد کنند ما تمام سعیمون را می کنیم تا درکمترین زمان ممکن برای آنها ویزا را بگیریم.

انواع ویزای شینگن :

ویزای شینگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۰ دی ماه را با خیال آرامش در کمترین زمان ممکن از وب سایت ویزای شینگن ما دریافت کنید. و سفری به یادماندنی را به فرانسه داشته باشید.

منبع: وقت سفارت

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۴ آذر

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۴ آذر

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۴ آذر

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۴ آذر

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۴ آذر را بصورت تضمینی از وب سایت ویزای شینگن دریافت کنید. سفر به کشور اتریش نیازمند اخذ ویزای شینگن اتریش می باشد. برای سفر به اتریش باید از وقت سفارت اتریش وقت قبلی بگیرید و در روز تعیین شده از طرف سفارت مدارک خود را آماده تحویل دهید.

 چند نکته مهم در اخذ ویزای شینگن اتریش:

  1. برای تمامی اقدامات مرتبط با صدور ویزا، تنها وجهی که باید پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا است و فرم‌های درخواست ویزا رایگان هستند.
  2. هزینه رسیدگی به درخواست ویزای اتریش می بایست به یورو پرداخت شود.
  3. لازم است فرم درخواست ویزا را به صورت کامل، تکمیل و آن را امضا کنید. چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد.
  4. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.
  5. صدور ویزای شینگن اتریش تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نیست. چنانچه هنگام گذر از مرز، دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) به وجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت.

برای دریافت ویزای شینگن یونان می توانید به وب سایت ما اعتماد کنید و ویزای شینگن یونان ویژه ۲۵ آذر  را در کمترین زمان ممکن اخذ نمایید.

منبع:  وقت سفارت

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن