کیش خوب همانند فوتبال خوب است، حرف نمی زند ، عمل می کند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » آرشیو برچسب: وقت سفارت بلژیک

بایگانی برچسب ها: وقت سفارت بلژیک

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی را در کمترین زمان ممکن از ما دریافت نمایید. کشور بلژیک کشوری در شمال اروپاست که عضو منطقه شینگن می باشد. برای ورود به این کشور مسافر نیازمند به اخذ ویزای شینگن بلژیک است. برای دریافت ویزای بلژیک نیاز است تا در ابتدای کار وقت سفارت بلژیک یا نوبت مصاحبه و انگشت نگاری وقت سفارت بلژیک را بگیرید و در روز تعیین شده از طرف سفارت حضور شخص متقاضی برای انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد.

پیش از درخواست ویزا، بسته به هدف سفر باید نوع ویزای درخواستی مشخص شود.

  • ویزای کوتاه مدت (توریستی و تجاری)
  • ویزای اقامت طولانی مدت (اجازه اقامت موقت) برای ادامه تحصیل
  • اجازه اقامت (ویزای نوع D)
  • ویزای الحاق به خانواده پس از ازدواج (همسر بلژیکی یا تبعه یکی از کشورهای اروپا یا همسر خارجی دارای اقامت بلژیک)

هزینه ویزای کوتاه مدت (ملاقات خانوادگی، توریستی ، تجاری) ۶۰ یورو ، و برای ویزای طولانی مدت (الحاق به خانواده ، دانشجوئی) ۱۸۰ یورو میباشد. مبالغ مذکور باید به یورو پرداخت شوند ، منفی شدن درخواست ویزا به معنی بازپرداخت این مبالغ نمیباشد.

مسافران عزیزی که می خواهند به کشور جذاب و زیبای سوئیس سفر کنند می توانند اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶ را بصورت تضمینی از ما دریافت کنند.

منبع: ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶

ویزای شینگن بلژیک

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶ را بصورت تضمینی و فوری از ما دریافت کنید. بلژیک کشوری جذاب برای اقامت گردشگرانی که دنبال کشوری آرام و زیبا می گردنند مناسب است. این کشور یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن می باشد برای سفر به این کشور گردشگران نیاز به اخذ ویزای شینگن بلژیک می باشند. اولین مرحله برای درخواست ویزای بلژیک تکمیل فرم درخواست روادید آن است که باید از سفارت بلژیک به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه به وقت سفارت بلژیک ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز در روز مصاحبه علاوه بر فروم تکمیل شده شامل : شناسنامه ایرانی, گذرنامه, دو قطعه عکس رنگی, آدرس محل کار و منزل به طور دقیق, 
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی, مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی, ترجمه‌ی یک سند مالکیت,  بیمه مسافرتی, بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد بلژیک می باشد.

توجه : از همه‌ی مدارک ویزای شینگن بلژیک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.

متقاضیان اخذ ویزای شینگن فوری پرتغال در آذر ماه می توانند به وب سایت ما اعتماد کنند ما آنهارا در انجام کارهای اخذ ویزا تمام سعیمون را خواهیم کرد که هر چه سریعتر آنها ویزای شینگن کشور پرتغال را دریافت کنند.

منبع: ویزای شینگن

وقت سفارت بلژیک بصورت تضمینی

وقت سفارت بلژیک بصورت تضمینی

وقت سفارت بلژیک بصورت تضمینی

 وقت سفارت بلژیک, وقت سفارت

وقت سفارت بلژیک بصورت تضمینی

کشور بلژیک از کشورهای اصلی عضو اتحادیه ی شنگن است. برای ورود به خاک این کشور زیبا و دیدنی نیاز به اخذ ویزای شینگن بلژیک یا داشتن ویزای سایر کشورهای شنگن می باشد. برای گرفتن ویزای بلژیک نیاز است تا در ابتدای کار وقت سفارت بلژیک یا نوبت مصاحبه و انگشت نگاری وقت سفارت بلژیک را بگیرید.

مدارک مورد نیاز در روز وقت سفارت بلژیک :

  •  اصل گذرنامه (امضاء شده با ۶ ماه اعتبار) _ فتوکپی از صفحات ۲–۹ گذرنامه و ویزاهای ۳ سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن، آمریکا، کانادا، استرالیا، )همچنین فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.)
  •  اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.برای افراد همراه در گذرنامه نیز باید فرم جداگانه امضاء شود.فرم ویزای افراد زیر ۱۶ سال باید توسط والدین امضاء گردد.
  • سه قطعه عکس ۵/۴×۵/۳۳ رنگی، زمینه سفید.عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند، تحویل گرفته نخواهند شد.عکس های اسکن و یا روتوش شده مورد قبول نمی باشد.
  • کپی تمام صفحات شناسنامه.
  • گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب به نام مسافرو لیست بیمه کارکنان.در گواهی اشتغال به کارمی بایستی نام و سمت مسافر، میزان درآمد، سابقه ذکر شده باشد.برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
  • رزومه انگلیسی تایپ شده (شرح وضعیت خانوادگی، سوابق تحصیلی- شغلی و …) با امضاء توسط مسافر.تمام اطلاعات در متن رزومه باید به صورت تشریحی باشد.

مسافرین محترم می توانند برای اخذ وقت سفارت پرتغال ، از خدمات سایت ویزای شینگن ما استفاده کنند .

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن