خداوند آزادی را آفرید و انسان بردگی را.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » آرشیو برچسب: وقت سفارت تضمینی

بایگانی برچسب ها: وقت سفارت تضمینی

وقت سفارت استونی تضمینی و فوری

وقت سفارت استونی تضمینی و فوری

وقت سفارت استونی تضمینی

 وقت سفارت, وقت سفارت استونی

وقت سفارت استونی تضمینی

کشور استونی از کشورهای اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به استونی امکان دریافت ۲ نوع ویزا برای سفر وجود دارد ویزای شینگن و ویزا ملی کشور استونی توجه داشته باشید با ویزا ملی استونی تنها می توانید به کشور استونی سفر داشته باشید ولی با ویزای شینگن استونی می توانید به کشورهای عضور معاهده شینگن سفر کنید. جهت دریافت ویزا استونی در ایران باید به وقت سفارت فنلاند در تهران مراجعه کنید. برای دریافت ویزای شینگن استونی قبل از هر چیزی باید برای اخذ وقت سفارت استونی اقدام کنند.

نکاتی در مورد ویزا استونی :

حداقل ۴۵ روز قبل از تاریخ سفر اقدام به درخواست ویزا نمائید .

در سفارت فنلاند در تهران تنها ویزا شنگن صادر می شود و ویزا ملی کشور استونی صادر نمی شود .

طولانی ترین نوع ویزا شنگن به شما اجازه اقامت ۹۰ روزه در اتحادیه اروپا را می دهد .

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به استونی :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به استونی وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به استونی از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول )  همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و آژین هم وجود دارد.

 درصورتی که می خواهید به کشور مجارستان سفر کنید به دنبال وقت سفارت مجارستان بصورت تضمینی هستید با ما همراه باشید.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

اخذ وقت سفارت لتونی

اخذ وقت سفارت لتونی

اخذ وقت سفارت لتونی

 وقت سفارت, وقت سفارت لتونی

اخذ وقت سفارت لتونی

کشور لتونی عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به دریافت ویزا شنگن دارید . در حال حاضر کشور لتونی در ایران سفارت ندارد و نزدیک ترین سفارت ها به ایران در آنکارا ترکیه و دبی امارات قرار دارند.

انواع مختلفی از ویزا برای لتونی وجود دارد که دارندگان آن می توانند تا پایان مدت اعتبار ویزای اخذ شده، در کشورهای اروپایی اقامت یا تردد نمایند. این ویزاها عبارتند از ویزای توریستی لتونی، ویزای تجاری لتونی، ویزای دیداری لتونی، ویزای پزشکی لتونی، ویزای کنفرانس لتونی، ویزای ورزشی لتونی و ویزای هنری لتونی.
برای ورود به کشور لتونی می توانید با ویزای شنگن لتونی وارد شوید، اگر با ویزای لتونی اجازه ورود بیابید به کشورهای دیگر شنگن نمی توانید بروید اما اگر ویزای شنگن از وقت سفارت لتونی درخواست نمایید اجازه سفر به کل حوزه شنگن را خواهید داشت.

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به لتونی :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به لتونی وجود ندارد و بهترین پرواز از ایران ترکیش ایرلاین می باشد ( یک توقف در استانبول ) همچنین یه وسیله خطوط هواپیمایی لوفتهانزا و اتریشی و ایرفلون نیز امکان پرواز به لتونی با یک توقف وجود دارد.

 برای ورود به کشور لیتوانی نیاز به ویزای شینگن لیتوانی دارید. جهت اخذ وقت سفارت لیتوانی به صورت فوری و تضمینی از خدمات وب سایت ویزای شینگن ما استفاده نمایند.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

وقت سفارت بلژیک بصورت تضمینی

وقت سفارت بلژیک بصورت تضمینی

وقت سفارت بلژیک بصورت تضمینی

 وقت سفارت بلژیک, وقت سفارت

وقت سفارت بلژیک بصورت تضمینی

کشور بلژیک از کشورهای اصلی عضو اتحادیه ی شنگن است. برای ورود به خاک این کشور زیبا و دیدنی نیاز به اخذ ویزای شینگن بلژیک یا داشتن ویزای سایر کشورهای شنگن می باشد. برای گرفتن ویزای بلژیک نیاز است تا در ابتدای کار وقت سفارت بلژیک یا نوبت مصاحبه و انگشت نگاری وقت سفارت بلژیک را بگیرید.

مدارک مورد نیاز در روز وقت سفارت بلژیک :

  •  اصل گذرنامه (امضاء شده با ۶ ماه اعتبار) _ فتوکپی از صفحات ۲–۹ گذرنامه و ویزاهای ۳ سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن، آمریکا، کانادا، استرالیا، )همچنین فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.)
  •  اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.برای افراد همراه در گذرنامه نیز باید فرم جداگانه امضاء شود.فرم ویزای افراد زیر ۱۶ سال باید توسط والدین امضاء گردد.
  • سه قطعه عکس ۵/۴×۵/۳۳ رنگی، زمینه سفید.عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند، تحویل گرفته نخواهند شد.عکس های اسکن و یا روتوش شده مورد قبول نمی باشد.
  • کپی تمام صفحات شناسنامه.
  • گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب به نام مسافرو لیست بیمه کارکنان.در گواهی اشتغال به کارمی بایستی نام و سمت مسافر، میزان درآمد، سابقه ذکر شده باشد.برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
  • رزومه انگلیسی تایپ شده (شرح وضعیت خانوادگی، سوابق تحصیلی- شغلی و …) با امضاء توسط مسافر.تمام اطلاعات در متن رزومه باید به صورت تشریحی باشد.

مسافرین محترم می توانند برای اخذ وقت سفارت پرتغال ، از خدمات سایت ویزای شینگن ما استفاده کنند .

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

اخذ وقت سفارت مجارستان در کمترین زمان ممکن

اخذ وقت سفارت مجارستان در کمترین زمان ممکن

اخذ وقت سفارت مجارستان در کمترین زمان ممکن

 وقت سفارت, وقت سفارت مجارستان

اخذ وقت سفارت مجارستان در کمترین زمان ممکن

 مسافرانی که می خواهند به مجارستان سفر کنند باید ویزا دریافت کنند. مجارستان نیز یکی از کشورهای عضو اتحادیه شینگن است،با این وجود برای ورود به کشور مجارستان باید برای اخذ ویزای شینگن مجارستان اقدام کرد.

اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه می باشد.

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت مجارستان:

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس ۴*۳
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

نکاتی در مورد ویزا مجارستان :

بررسی در خواست ویزا در سفارت مجارستان حداقل ۲۱ روز طول می کشد و در مواقعی ممکن است این زمان بیشتر شود و سفارت از شما مدارک بیشتری در خواست نماید .

پس از دریافت ویزای شنگن بسته به نوع ویزا اجازه اقامت ۹۰ روزه در کشور مجارستان به شما داده می شود و امکان تردد ۱ یا ۲ بار و یا چند باره به شما داده می شود .

 توجه فرمایید در صورت نیاز به ویزای شینگن ایتالیا ما اخذ ویزا را بصورت تضمینی و در کمترین زمان ممکن برای شما عزیزان انجام خواهیم داد.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن