ارزش انسان به افکار و باورهای اوست
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » آرشیو برچسب: وقت سفارت فرانسه

بایگانی برچسب ها: وقت سفارت فرانسه

ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن

ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن

  ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن

 ویزای شینگن تجاری فرانسه

ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن

برای اخذ ویزای شینگن تجاری فرانسه ویژه ۲۷ بهمن می توانید به وب سایت ما اعتماد کنید ما تمام تلاشمان را برای یاری رساندن شما در اخذ ویزی تجاری فرانسه شما را یاری می رسانیم. برای دریافت ویزای تجاری در کشور فرانسه به چند روش می توان اقدام کرد. که در ذیل می توانید با دو روش مهم و پر طرفدار آشنا شوید و ویزای تجاری را بصورت فوری دریافت نمایید.

یکی از روش ها این است که فرد متقاضی ویزای کار فرانسه باید از فردی که دارای شرکتی معتبر در کشور فرانسه است دعوتنامه تجاری دریافت نمایید و هم چنین شرایط مورد نیاز را هم داشته باشد.
روش دیگر برای دریافت ویزای کار در فرانسه این است که در آگهی پذیرفته شوید. برای اینکه شما را برای ویزای تجاری در کشور فرانسه بپذیرند. کشور فرانسه برای کار مورد نیاز خود طی ۳ ماه نخست در خود کشور فرانسه و سپس سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی می شود اگر  شخص مورد نیاز یافت نشد از ایران یا کشورهای دیگر برای کار نیرو میگیرند. اگر شخصی در این آگهی پذیرش شود می تواند برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام کند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تجاری فرانسه

    مدارک شناسایی مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت فرانسه

    شناسنامه و ترجمه های آن ها

    نامه های بانکی

    اسناد مالکیت منزل یا زمین

    نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد

    نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی فرانسه، افزایش دهند.

منبع: وقت سفارت

اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

 اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

 ویزای شینگن فرانسه

اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن

ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن ماه را با کمترین هزینه و کوتاه ترین زمان ممکن از کارشناسان وب سایت ویزای شینگن ما دریافت نمایید. فرانسه کشوری محبوب و پربازدید کننده در بین کشورهای قاره اروپا می باشد. این کشور به همراه ۲۵ کشور دیگر از اعضای منطقه شینگن می باشند. طبق قرار داد شینگن شخص متقاضی می تواند با اخذ ویزای شینگن فرانسه بدون نیاز به دریافت ویزای مکرر دیگری به این ۲۵ کشور سفر کند اما باید به تاریخ اعتبار و تعداد روزهای مجاز خود توجه کند تا بتواند با خیال راحت  از سفر خود لذت ببرد. مدت تاریخ اعتبار ویزای شینگن برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‌کنند، معمولا ۱۵ روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از ۱۵ روز موافقت نخواهد شد. مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‌تر ارائه دهند.

انواع ویزا کشور فرانسه :

ویزا کوتاه مدت

  1. سفر تجاری یا ماموریت
  2. سفر شخصی و یا جهانگردی
  3. تحصیلات
  4. دیدار خانواده
  5. سایر

هزینه ویزا کوتاه مدت ۶۰ یورو

ویزا بلند مدت

  1. دانشجویی
  2. بازدید کننده
  3. اعضای خانواده فرانسوی
  4. علمی

هزینه ویزا بلند مدت ۹۹ یورو

اگر می خواهید به کشور اتریش سفر کنید و بهترین روزها را در اتریش تجربه کنید می توانید ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن را در کمترین زمان ممکن از متخصصین و مشاورین ما دریافت کنید.

منبع: ویزای شینگن

ویزای شینگن سوئیس ویژه ۲۹ دی ماه

ویزای شینگن سوئیس ویژه ۲۹ دی ماه

 ویزای شینگن سوئیس ویژه ۲۹ دی ماه 

 ویزای شینگن سوئیس

ویزای شینگن سوئیس ویژه ۲۹ دی ماه

ویزای شینگن سوئیس ویژه ۲۹ دی ماه را در کمترین زمان ممکن از متخصصین ما دریافت کنید. جهت ورود به کشور زیبای سوئیس باید قبل از هر چیزی برای اخذ ویزای شینگن سوئیس اقدام کنید. ویزاهای مختلفی توسط سفارت سوئیس صادر میشود که میتوان به ویزاهای تحصیلی سوئیس، ویزای توریستی سوئیس و  ویزای تجاری سوئیس… اشاره نماییم.

ویزای تجاری سوئیس نیز یکی از انواع ویزاهایی است که توسط سفارت سوئیس صادر میشود برای تحویل مدارک و مصاحبه باید وقت سفارت سوئیس بگیریم و در روز تعیین شده در سفارت حضور پیدا کنیم. در ویزای تجاری سوئیس بدین صورت است که اشخاصی که قصد مهاجرت به سوئیس را دارند در ابتدا باید یک شرکت حقوقی ثبت نمایند و یک فعالیت اقتصادی را شروع نمایند. یکی از شروط قبول شروع فعالیت اقتصادی توسط دولت سوئیس این است که در فعالیت اقتصادی مورد نظر برای حداقل ده نفر از اتباع سوئیس ایجاد اشتغال شود. و در واقع سرمایه گذار و کارآفرین باید بتواند ده نفر را استخدام نماید و بیمه و مالیات آنان را پرداخت نماید. در صورتیکه فعالیت اقتصادی شخص سرمایه گذار پس از سپری شدن سال اول مورد قبول دولت قرار گیرد، به متقاضی ویزای یک ساله اقامتی داده میشود.

متقاضیانی که به دنبال اخذ ویزای توریستی فرانسه هستند می توانند با انتخاب ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی  روزهای به یادماندنی را در فرانسه تجربه کنند.

منبع: وقت سفارت

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی

ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی را اگر می خواهید به قصد توریستی به کشور فوق العاده زیبای فرانسه بروید از وب سایت ویزای شینگن ما اخذ نمایید. یکی از کشورهای پر بازدید و توریست پذیر در بین کشورهای اروپا فرانسه می باشد که برای سفر به این کشور شخص باید حتما قبل از هر چیزی برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام کند.

ویزای شینگن توریستی از نوع c می باشد این حالت نوعی ویزای کوتاه مدت است که به دارندگان آن این اجازه را میدهد که برای مدت معلومی و در صورت تایید درخواست شان در یک کشور عضو شینگن اقامت داشته باشند. اکثر ایرانیان توسط این نوع وارد منطقه شینگن می شوند. دریافت‌کنندگان ویزای C بسته به هدف و شرایط سفر خود یکی از ۳ نوع ویزا را دریافت می‌کنند:

  • یکبار ورود ( Single Entry ) : این بدان معناست که چنانچه شما یکبار وارد محدوده کشور عضو شینگن شدید و آن را ترک کردید دیگر قادر به بازگشت نخواهید بود حتی اگر از مدت زمان ویزای شما زمانی مانده باشد.
  • دوبار ورود ( Double Entry ) : در این حالت شما می توانید یکبار، کشور عضو شینگنی را که ویزای آن را دریافت کردید ترک کنید و مجددا در محدوده زمانی که ویزای شما دارای اعتبار است می توانید به محدوده ی کشور عضو شینگن برای بار دوم وارد شوید و در این حالت اگر برای بار دوم محدوده مذکور را ترک کردید قادر نیستید برای بار سوم به آن وارد شوید حتی اگر زمان ویزای شما تمام نشده باشد.
  • تعدد ورود (Multiple Entry ): در این حالت محدودیتی برای ورود و خروج به کشور عضو شینگن که ویزای شینگن آن را دریافت کردید وجود ندارد و می توانید تا ۹۰ روز و در یک محدوده زمانی شش ماهه در کشورهای محدوده شینگن اقامت داشته باشید و محدوده زمانی شش ماهه شما دقیقا از اولین ورود شما به یکی از کشورهای عضو شینگن شروع خواهد شد.

ویزای شینگن آلمان ویژه ۲۷ دی را اگر می خواهید با خیال آرامش و در دی ماه به آلمان سفر کنید از وب سایت ویزای شینگن دریافت کنید.

منبع: http://sitevisa.com/

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن