باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » آرشیو برچسب: وقت سفارت یونان

بایگانی برچسب ها: وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان بصورت تضمینی و فوری

وقت سفارت یونان بصورت تضمینی و فوری

وقت سفارت یونان بصورت تضمینی و فوری

 وقت سفارت, وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان بصورت تضمینی و فوری

وقت سفارت یونان برای اخذ ویزای شینگن یونان یکی از اولین مراحلی است که باید در سفر به کشور یونان انجام داد. کشور یونان از کشورهای عضو معاهده شینگن می باشد. در حال حاضر بسیاری از متقاضیان ویزای شینگن اقدام به گرفتن وقت سفارت یونان نموده و مهمترین علت اینکار برای آنها پایین بودن هزینه آن و زمان مناسبی که به مسافران اعلام میشود می باشد.

مدارک لازم  جهت گرفتن وقت سفارت یونان :

  • مدارک شناسایی ایرانی ازجمله شناسنامه و کارت ملی
  • داشتن گذرنامه ای که از تاریخ آن حداقل ۶ ماه پس از صدور ویزا اعتبار داشته باشد، درغیر این صورت ابتدا گذرنامه خود را تعویض و تمدید بنمایید. توجه کنید که گرفتن کپی از ۵ صفحه اول گذرنامه مسافر و حتما صفحاتی که دارای مهر ویزا هستندد ضروری خواهد بود.
  • سه قطعه عکس رنگی جدید و حداکثر سه ماهه با سایز ۳۵ میلیمتر در ۴۵میلیمتر باشد و تمام رخ.
  • ارائه مدارک وضعیت شغلی که برای مشاغل مختلف به این صورت می باشد که :
  • کارکنان رسمی باید گواهی اشتغال به کار و فیش حقوقی و گواهی مرخصی را ارائه نمایند.
  • کارکنان شرکت های خصوصی بهتر است علاوه بر اماده کردن مدارک فوق یک کپی از روزنامه رسمی یا دیگر مدارک شرکتی که درر آن مشغول به کار می باشند را ارائه نمایند.
  • کارکنانی که شغل آزاد دارند باید کارت شناسایی که از صنف کاری خود دریافت نموده اند به همراه پرینت مالی شفاف خود به سفارت ارائه کنند.
  • دانش آموزان و دانشجویان علاوه بر ارائه سند مالکیت می بایست گواهی اشتغال به تحصیل معتبر نیز به همراه داشته باشند.
  • زنان خانه دار باید پرینت مالی شخصی را که کفالت و سرگرستی وی را بر عهدا دارند ارائه نمایند.

برای کسانی که نیاز به ویزای شینگن سوئد و  وقت سفارت سوئد دارند ما به طور تضمینی و فوری این کار را برای آنها انجام خواهیم داد.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

جزیره رمانتیک و دیدنی سانتورینی یونان

جزیره رمانتیک و دیدنی سانتورینی یونان

جزیره رمانتیک و دیدنی سانتورینی یونان

 جزیره سانتورینی یونان

جزیره رمانتیک و دیدنی سانتورینی یونان

جزیره سانتورینی که با نام “ترا(Thera)” نیز شناخته می شود یکی از رمانتیک ترین و زیبا ترین جزایر در دریای اژه در کشور یونان است و نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری جنوب شرقی خاک اصلی یونان جای دارد و از گروه جزیره‌های کیکلادس است. این جزیره که از انفجارهای آتشفشانی در طول هزاران سال به وجود آمده جزیره ای است که صخره های شیب دار، سنگ های آتشفشانی و چشم اندازهای محسورکننده ای از اقیانوس دارد. این جزیره از خانه های سفید و گنبدی شکل برروی صخره های شیب دار با مناظر فوق العاده زیبا و غروب دل انگیز دریا تشکیل شده است.

یکی از مناطق پر طرفدار و خاص برای کسانی که می خواهند ماه عسلی متفاوت و خاطره انگیز را داشته باشند جزیره سانتورینی در کشور یونان است. از تفریحات جزیره سانتورینی میتوان به شنا در سواحل شنی آتشفشان سیاه در جنوب و سواحل شرق، بازدید از مکان تاریخی آکروتیری، اشاره کرد.

زمان مناسب برای رفتن به این جزایر زیبا و باشکوه اواخر فصل بهار و اوایل فصل پاییز است چرا که در اواخر بهار زیبایی این جزایر چند برابر می شود چشم اندازهای سرسبز منطقه و آبی خوش رنگ دریا , باعث جذب هزاران گردشگر در کشور یونان می شود. اوایل فصل پاییز بیشتر گردشگران و توریستان تابستانی منطقه را ترک می کنند این جزیره آرامش بیشتری به گردشگران خود هدیه می دهد.

مسافران کشور یونان که می خواهند بصورت تضمینی و فوری ویزای شینگن یونان , وقت سفارت یونان را دریافت نمایند باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن یونان به صورت تضمینی و فوری که کشور یونان عضو اتحاد شنگن می باشد و برای مسافرت به یونان نیاز به ویزا شنگن می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا یونان:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .

فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .

کارت ملی و شناسنامه .

۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران )

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .

گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .

گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .

بیمه مسافرتی .

سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

رزرو هتل و بلیط هواپیما .

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن