تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » آرشیو برچسب: ویزای شینگن آلمان

بایگانی برچسب ها: ویزای شینگن آلمان

قلعه باشکوه التز در دل طبیعت بکر آلمان

قلعه باشکوه التز در دل طبیعت بکر آلمان

قلعه باشکوه التز در دل طبیعت بکر آلمان

 قلعه التز آلمان

قلعه باشکوه التز در دل طبیعت بکر آلمان

 قلعه التز متعلق به قرون وسطا بالای تپه ها و در دل طبیعت بکر و نزدیک رودخانه‌ی موزل، میان دو شهر کوبلنز و تریر آلمان واقع شده است. این قلعه هنوز هم متعلق به خانواده‌‌ی التز است که از ابتدا ی قرن ۱۲ (سی و سه نسل قبل) در همین محل زندگی می‌کردند. مالک کنونی این قلعه شگفت انگیز و جذاب دکتر کارل گراف وونوند زو التز از سی و سومین نسل  از خانواده التز است. هنوز هم می‌توان تعدادی از مبلمان و اثاثیه‌ی قدیمی جواهرات، ظروف چینی، اسلحه و تجهیزات جنگی باستانی را در این بنای سنگی باشکوه مشاهده کرد. محال است که گردشگران به کشور آلمان بروند از دیدن این قلعه حیرت انگیز چشم پوشی کنند. رستوران Unterschänke در اطراف درخت لیمو و ۹۰ صندلی در سالن ستون سنگی رومی و رستوران Oberschänke  در کلبه گلداسمیت قرار دارد. این دو رستوران مشرف بر دره زیبا و قلعه التز جهت رفاه گردشگران و بازدید کنندگان می باشند. خوشبختانه قلعه‌ی التز درگیر هیچ کدام از جنگ‌ها و آشوب‌های دوران گذشته نبوده و از این رو تقریباً تا به امروز سالم و دست نخورده باقی مانده است و یکی از قصرهای برجسته در آلمان است.

آلمان از کشورهای پر جاذبه هست که سالانه گردشگران بسیاری به این کشور سفر می کنند و از دیدن مکان های جذاب این کشور لذت میبرند. شما عزیزان هم اگر قصد رفتن به آلمان را دارید ما شما را در زمینه ویزای شینگن آلمان , وقت سفارت آلمان یاری می نماییم تا با خیال آسوده سفر کنید.

جهت اخذ ویزای شینگن آلمان ,وقت سفارت آلمان باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

جهت دریافت ویزای شینگن آلمان کاملا تضمینی با وب سایت ویزای شینگن ما همراه باشید.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا آلمان :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

وقت سفارت آلمان یکی از مهم ترین تخصص های گروه سایت ویزا است. علاوه بر دریافت ویزای شینگن شما کاربران عزیز میتوانید خدمات وقت سفارت آلمان را نیز از ما دریافت کنید. در حال حاضر به دلیل تقاضای بسیار بالا در سفارت آلمان در تهران شرایط بسیار سختی برای گرفتن وقت درخواست روادید وجود دارد. سفارت همواره بیشترین وقت های مصاحبه ممکن را در اختیار قرار می دهد تا زمان انتظار را در حد ممکن کاهش دهد. لطفاً توجه داشته باشید که وقت های مصاحبه ویژه با زمان انتظار کم تر، تنها در شرایط خاص انسانی و یا موارد اضطراری پزشکی قابل ارایه است. تنها تحت این شرایط، امکان دادن وقت مصاحبه ویژه طی ۵ روز وجود دارد.

منبع:  ویزای شینگن sitevisa.com

ویزای شینگن آلمان

ویزای شینگن آلمان

ویزای شینگن آلمان

 ویزای شینگن, ویزای شینگن آلمان

ویزای شینگن آلمان

کشور آلمان یکی از کشورهای عضو معاهده شینگن می باشد و برای سفر به این کشور پر طرفدار نیاز به ویزای شینگن تضمینی دارید. حضور شخص متقاضی در هنگام ارائه در خواست جهت مصاحبه الزامی می باشد. جهت دریافت ویزای شینگن آلمان  کاملا تضمینی با وب سایت ویزای شینگن ما همراه باشید.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا آلمان :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

نکات ضروری
اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم پر کنید. باقی موارد این مدارک را هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه کنید. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت آلمان می‌ماند.

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

ویزای شینگن آلمان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آلمان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آلمان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آلمان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آلمان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن آلمان که ویزای شینگن و توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌ گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درآلمان اقامت خواهند داشت.

برای تقاضای ویزای شینگن آلمان و ویزای کشورهای شنگن حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌ گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا از طریق وب‌ سایت سفارت آلمان در تهران و همین‌ طور مراجعه‌‌ حضوری به سفارت امکان‌ پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌ شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.

توجه: به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت آلمان چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌ گویی دست کم دو هفته زمان می‌ برد. لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ ها توجه داشته باشید.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن