دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » آرشیو برچسب: ویزای شینگن اتریش

بایگانی برچسب ها: ویزای شینگن اتریش

آشنایی با زیباترین کاخ سلطنتی شونبرون اتریش

آشنایی با زیباترین کاخ سلطنتی شونبرون اتریش

 آشنایی با زیباترین کاخ سلطنتی شونبرون اتریش

کاخ سلطنتی شونبرون اتریش

آشنایی با زیباترین کاخ سلطنتی شونبرون اتریش

کاخ شونبرون (به آلمانی: Schloß Schönbrunn) به معنای «چشمه زیبا»، اقامتگاه تابستانی پادشاهان اتریش بوده است .قصر جذاب و پرطرفدار شونبرون یکی از آثار فرهنگی مهم کشور اتریش است. این کاخ در منطقه ۱۳ شهر وین تا سال ۱۹۶۰ بنا شده است. این کاخ بیش از ۱۴۰۰ اتاق دارد که به سبک روکوکو تزیین شده‌ است. بیشتر دیوارهای داخلی آن با سطوحی سفید رنگ و طلاپوش تزیین گردیده است. علاوه بر اینها لوسترهای بسیار باشکوه و شومینه‌های چینی و سفید رنگ این بنا باعث زیبایی هرچه بیشتر تالار و اتاق‌ها شده‌اند. در محوطه بیرون این کاخ زیبای سلطنتی قدیمی ترین باغ وحش دنیا وجود دارد که تاسیس آن بر میگردد به سال ۱۳۵۲, هم چنین باغ های زیبا و باشکوه جذابیت این کاخ را دوچندان کرده اند. حالت ساختاری ساختمان و باغ کاخ شون برون که همانند کاخ بلودر می باشد و نمایانگر علایق و خصوصیات پی در پی پادشاهان هابسبورگ است و در سال ۱۹۶۰ میلادی به عنوان یکی از مهمترین جاذبه ی توریستی شهر وین شناخته شد.

 برای رفتن به کشور زیبای اتریش و داشتن روزهای به یادماندنی شما عزیزان نیاز به ویزای شینگن اتریش, وقت سفارت اتریش دارید.

جهت اخذ ویزای شینگن اتریش و وقت سفارت اتریش باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن اتریش به صورت تضمینی و فوری که یکی از مسائل مهمی که همیشه برای ادامه تحصیل و زندگی در خارج از کشور برای متقاضیان حائز اهمیت است.

مدارک لازم جهت اخذ سریع و ارزان ویزای اتریش:

  • اصل گذرنامه با ۳ ماه اعتبار از تاریخ انقضای مدت ویزا و دارای حداقل ۲ صفحه خالی ( امضا شده )
  • اصل گذرنامه های باطل شده ( در صورت وجود ) و کپی از روادید شینگن
  • فرم ویزا با امضای مسافر
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ رنگی با زمینه سفید ، از روبرو و جدید

متقاضیان وقت سفارت اتریش و ویزای شنگن اتریش که قصد سفر به کشور اتریش را دارند می توانند از خدمات ویزای اتریش در سایت ویزای شینگن استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست برای گرفتن وقت سفارتاتریش و ویزا این کشور دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد.

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت اتریش:

  1. ارسال تصویر پاسپورت
  2. دریافت وقت سفارت توسط ما
  3. ارسال وقت سفارت تعیین شده برای شما

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

ویزای شینگن اتریش به صورت تضمینی

ویزای شینگن اتریش به صورت تضمینی

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن تضمتنی

ویزای شینگن

بهتر است قبل از دریافت ویزای شینگن اتریش در مورد این کشور اطلاعاتی داشته باشید

پایتخت کشور اتریش وین و زبان رسمی مردم آن آلمانی می باشد. دارای ۸,۱۶۹,۹۲۹ نفر می باشد. واحد پول آن یورو است. این کشور از شمال با آلمان و جمهوری چک، از شرق با اسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس و لیختنشتاین هم‌ مرز است. اگر می خواهید ویزای شینگن اتریش را به بصورت تضمینی و آسان دریافت کنید ما این کار را برای شما انجام خواهیم داد.

آدرس سفارت اتریش: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸، کد پستی ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵
دسترسی همچنین از: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک ۸-۶
تلفن بخش ویزا (یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت ۰۸٫۰۰ الی ۰۹٫۰۰ و ۱۳٫۳۰ الی ۱۵٫۳۰):  ۲۲۷۵۰۰۴۶ – ۰۲۱

ساعات کار اداری، یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت ۰۹٫۰۰ الی ۱۲٫۰۰ می باشد

هر متقاضی می بایست یک وقت مصاحبه داشته باشد و حضور شخص متقاضی حتما الزامی می باشد. این مسئله شامل کودکان و خردسالان نیز میشود!

مطالب مرتبط : مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی فرانسه

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن توریستی اتریش

ویزای شینگن توریستی اتریش

ویزای شینگن

اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی اتریش

  1. فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسطشخصمتقاضی تکمیل شده باشد .
  2. ۲ قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .
  5. مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن ) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  6. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) .
  7. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد ( تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد ) .
  8. بلیط سفر ( رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) توضیح : اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد .
  9. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره .) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .
  10. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه ( تعهد نامه ) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد .
  11. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند : ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد
  12. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ( ۶۰ یورو، کودکان کودکان ۶ ال ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) .
مدارک مورد نیاز جهت اخد ویزای شینگن اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخد ویزای شینگن اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن

کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد. شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می گردد. اخذ روادید برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از ۹۰ روز باشد.

 مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای شینگن اتریش

۱- دارا بودن گذرنامه ( پاسپورت ) عادی ، گذرنامه خدمت و یا گذرنامه سیاسی به نحوی که در زمان ارائه درخواست ویزای اتریش ، حداقل شش ماه اعتبار و پس از اتمام زمان اعتبار ویزای اتریش حداقل ۵ ماه اعتبار داشته باشد و حداقل چهار صفحه کاملا خالی از هرگونه مهر ورود و خروج داشته باشد .

۲- کارت ملی و شناسنامه

۳- دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش با مشخصات و معیارهای ICAO (عکس نباید قدیمی تر از ۶ ماه باشد، ۳۵ میلیمتر عرض و ۴۵ طول، فاصله ۲ چشم حداقل ۸ میلی متر )

۴- کپی ویزاهای شینگن قبلی که در سه سال گذشته اخذ شده است . ( در صورت وجود )

۵- نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی هرگونه سپرده گذاری بانکی

۶- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت شغلی ، مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی ( دارندگان مشاغل دولتی )

۷- برای صاحبان مشاغل و یا کسبه و تجار پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی

۸- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.

۹- برای بچه ها و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .

۱۰- بیمه مسافرتی با حداقل پوشش ۵۷۷۷۷ یورو که تمام هزینه های درمانی در مدت اقامت درخواست کننده ویزای شینگن در محدوده کشورهای شینگن را پوشش دهد. شرکت بیمه گذار باید نماینده معتبر در کشور اتریش داشته باشد .

۱۱- سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین ( در صورت دارا بودن )

۱۲- رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن