تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » آرشیو برچسب: ویزای شینگن اتریش

بایگانی برچسب ها: ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش ویژه پاییز ۹۶

ویزای شینگن اتریش ویژه پاییز ۹۶

ویزای شینگن اتریش ویژه پاییز ۹۶

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش ویژه پاییز ۹۶

ویزای شینگن اتریش ویژه پاییز ۹۶ را بصورت تضمینی و در کمترین زمان ممکن از ما دریافت کنید. برای سفر به کشور اتریش نیاز به ویزای شینگن اتریش می باشد. ویزای شینگن اتریش، ویزایی است که مجوز ورود شما به اتریش و تمام کشورهای عضو منطقه شنگن به حساب می رود. اگر در اخذ ویزای شینگن اتریش دچار سر در گمی هستید و می خواهید هر چه سریعتر ویزای اتریش را دریافت کنید با شماره های ۲۲۲۷۰۴۱۲- ۰۹۱۲۸۴۵۴۹۲۶ تماس بگیرید تا ما شما را در اخذ سریع و آسان ویزای شنگن اتریش یاری کنیم.

ویزای شینگن یا ویزای توریستی اتریش یا ویزای مسافرتی اتریش به بازدیدکنندگان اجازه می دهد به مدت حداکثر ۹۰ روز به اتریش بروند و در آنچا اقامت کنند. این ویزا غیر قابل تمدید است. استثنا فقط در شرایط پیش بینی نشده مانند مشکلات سلامتی، بیماری یا در موقع تعویق ملاقات یا جلسه قابل انجام است. مجموع مدت اقامت شما در حوزه شینگن نباید از ۹۰ روز بیشتر شود. ویزای شینگن فقط برای بقیه کشورهای شینگن اعتبار دارد. برای دریافت ویزای شینگن اتریش فرد ابتدا باید از سفارت اتریش وقت مصاحبه و انگشت نگاری بگیرد بسته به اینکه ویزای موردنیاز فرد طولانی مدت یا کوتاه مدت هست؛ روند گرفتن وقت سفارت اتریش متفاوت است.

برای اخذ ویزای شینگن ایتالیا ویژه آذر ۹۶ بصورت تضمینی و فوری به وب سایت ما اعتماد کنید تا ما شما را در انجام این کار به بهترین نحو ممکن راهنمایی کنیم. تا با خیال راحت به کشور ایتالیا سفر کنید و روزهای خاطره انگیز را در این کشور زیبا تجربه کنید.

منبع: ویزای شینگن

آشنایی با زیباترین کاخ سلطنتی شونبرون اتریش

آشنایی با زیباترین کاخ سلطنتی شونبرون اتریش

 آشنایی با زیباترین کاخ سلطنتی شونبرون اتریش

کاخ سلطنتی شونبرون اتریش

آشنایی با زیباترین کاخ سلطنتی شونبرون اتریش

کاخ شونبرون (به آلمانی: Schloß Schönbrunn) به معنای «چشمه زیبا»، اقامتگاه تابستانی پادشاهان اتریش بوده است .قصر جذاب و پرطرفدار شونبرون یکی از آثار فرهنگی مهم کشور اتریش است. این کاخ در منطقه ۱۳ شهر وین تا سال ۱۹۶۰ بنا شده است. این کاخ بیش از ۱۴۰۰ اتاق دارد که به سبک روکوکو تزیین شده‌ است. بیشتر دیوارهای داخلی آن با سطوحی سفید رنگ و طلاپوش تزیین گردیده است. علاوه بر اینها لوسترهای بسیار باشکوه و شومینه‌های چینی و سفید رنگ این بنا باعث زیبایی هرچه بیشتر تالار و اتاق‌ها شده‌اند. در محوطه بیرون این کاخ زیبای سلطنتی قدیمی ترین باغ وحش دنیا وجود دارد که تاسیس آن بر میگردد به سال ۱۳۵۲, هم چنین باغ های زیبا و باشکوه جذابیت این کاخ را دوچندان کرده اند. حالت ساختاری ساختمان و باغ کاخ شون برون که همانند کاخ بلودر می باشد و نمایانگر علایق و خصوصیات پی در پی پادشاهان هابسبورگ است و در سال ۱۹۶۰ میلادی به عنوان یکی از مهمترین جاذبه ی توریستی شهر وین شناخته شد.

 برای رفتن به کشور زیبای اتریش و داشتن روزهای به یادماندنی شما عزیزان نیاز به ویزای شینگن اتریش, وقت سفارت اتریش دارید.

جهت اخذ ویزای شینگن اتریش و وقت سفارت اتریش باید طبق اطلاعات زیر عمل کنید:

ویزای شینگن اتریش به صورت تضمینی و فوری که یکی از مسائل مهمی که همیشه برای ادامه تحصیل و زندگی در خارج از کشور برای متقاضیان حائز اهمیت است.

مدارک لازم جهت اخذ سریع و ارزان ویزای اتریش:

  • اصل گذرنامه با ۳ ماه اعتبار از تاریخ انقضای مدت ویزا و دارای حداقل ۲ صفحه خالی ( امضا شده )
  • اصل گذرنامه های باطل شده ( در صورت وجود ) و کپی از روادید شینگن
  • فرم ویزا با امضای مسافر
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ رنگی با زمینه سفید ، از روبرو و جدید

متقاضیان وقت سفارت اتریش و ویزای شنگن اتریش که قصد سفر به کشور اتریش را دارند می توانند از خدمات ویزای اتریش در سایت ویزای شینگن استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست برای گرفتن وقت سفارتاتریش و ویزا این کشور دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد.

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت اتریش:

  1. ارسال تصویر پاسپورت
  2. دریافت وقت سفارت توسط ما
  3. ارسال وقت سفارت تعیین شده برای شما

گردآوری: ویزای شینگن sitevisa.com

ویزای شینگن اتریش به صورت تضمینی

ویزای شینگن اتریش به صورت تضمینی

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن تضمتنی

ویزای شینگن

بهتر است قبل از دریافت ویزای شینگن اتریش در مورد این کشور اطلاعاتی داشته باشید

پایتخت کشور اتریش وین و زبان رسمی مردم آن آلمانی می باشد. دارای ۸,۱۶۹,۹۲۹ نفر می باشد. واحد پول آن یورو است. این کشور از شمال با آلمان و جمهوری چک، از شرق با اسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس و لیختنشتاین هم‌ مرز است. اگر می خواهید ویزای شینگن اتریش را به بصورت تضمینی و آسان دریافت کنید ما این کار را برای شما انجام خواهیم داد.

آدرس سفارت اتریش: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸، کد پستی ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵
دسترسی همچنین از: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک ۸-۶
تلفن بخش ویزا (یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت ۰۸٫۰۰ الی ۰۹٫۰۰ و ۱۳٫۳۰ الی ۱۵٫۳۰):  ۲۲۷۵۰۰۴۶ – ۰۲۱

ساعات کار اداری، یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت ۰۹٫۰۰ الی ۱۲٫۰۰ می باشد

هر متقاضی می بایست یک وقت مصاحبه داشته باشد و حضور شخص متقاضی حتما الزامی می باشد. این مسئله شامل کودکان و خردسالان نیز میشود!

مطالب مرتبط : مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی فرانسه

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

ویزای شینگن, ویزای شینگن توریستی اتریش

ویزای شینگن توریستی اتریش

ویزای شینگن

اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی اتریش

  1. فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسطشخصمتقاضی تکمیل شده باشد .
  2. ۲ قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .
  5. مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن ) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  6. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) .
  7. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد ( تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد ) .
  8. بلیط سفر ( رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) توضیح : اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد .
  9. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره .) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .
  10. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه ( تعهد نامه ) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد .
  11. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند : ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد
  12. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ( ۶۰ یورو، کودکان کودکان ۶ ال ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) .
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن