سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » آرشیو برچسب: ویزای شینگن ارزان

بایگانی برچسب ها: ویزای شینگن ارزان

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

 ویزای شینگن, ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

برای اخذ آسان و راحت ویزای شینگن اسپانیا به صورت تضمینی و فوری با سایت ویزای شینگن ما همراه باشید. کشور اسپانیا عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و جهت سفر به اسپانیا نیاز به ویزا شنگن می باشد. برای اخذ ویزای شینگن نظیر ویزای شینگن فرانسه , ویزای شینگن یونان و تمامی ویزای شینگن حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانیا

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  • فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  • کارت ملی و شناسنامه .
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  • بیمه مسافرتی .
  • سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما .

راهنمای انتخاب بلیط مناسب برای سفر به اسپانیا

در حال حاضر پرواز مستقیمی بین ایران و اسپانیا وجود ندارد، بهترین و کوتاه‌ترین مسیر پروازی را خطوط هواپیمایی پگاسوس و ترکیش ترکیه (یک توقف در استانبول) ارائه می‌دهند، همچنین بوسیله خطوط هواپیمایی قطر، آلیتالیا، امارات و لوفتهانزا نیز امکان پرواز با یک توقف به اسپانیا وجود دارد.

 گرد آوری : ویزای شینگن sitevisa.com

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن کرواسی به صورت تضمینی و فوری که کشور کرواسی به تازگی عضو اتحادیه اروپا شده است ولی ویزا ایم کشور هنوز شنگن نمی باشد و ویزا کرواسی یه صورت National می باشد. جهت دریافت ویزا کرواسی نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا کرواسی برای شخص مسافر نماید.

در صورت اخذ ویزا توریستی کرواسی اجازه اقامت ۱۴ روزه به شما داده می شود.

سفارت کرواسی برای انجام در خوایت ویزا شما حداقل ۱۴ روز کاری زمان نیاز دارد و در بعضی مواقع این امکان وجود دارد که بیشتر از ۱۴ روز هم روند رسیدگی به طوب بینجامد.

در صورت داشتن ویزا شنگن معتر نیازی به دریافت ویزا کرواسی نیست.

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن آذربایجان به صورت تضمینی و فوری که هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور آذربایجان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا آذربایجان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). آدرس و تلفن سفارت آذربایجان در تهران : تهران، بلوار قیطریه، خیابان افشین محمودیان، کوچه هاشمی، پلاک ۲ و تلفن های : ۲۲۶۷۳۵۱۱-۰۲۱ و  ۲۲۶۷۳۵۱۲-۰۲۱ می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا آذربایجان ( باکو )

اصل پاسپورت

۱ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با زمینه سفید

انواع ویزاهای کشور آذربایجان ( باکو ) :

ویزای ترانزیت سینگل

ویزای ترانزیت دبل

ویزا ۱ ماهه توریستی

ویزا ۳ ماهه یک بار اجازه ورود

ویزا ۳ ماهه دو بار اجازه ورود

ویزا ۱ ساله با اجازه اقامت ۹۰ روز در سال

نکاتی در مورد ویزا توریستی کشور آذربایجان ( باکو )

ویزا های یک ماهه آذربایجان به ۲ صورت عادی و فوری قابل اخذ می باشند که در نوع عادی حداکثر ۳ روز و در نوع فوری ۱ روز کاری به طول می انجامد .

بر اساس قوانین جمهوری آذربایجان اتباع خارجی که قصد اقامت بیش از۳۰ روز در این کشور را دارند. میبایستی ضمن ثبت محل زندگی خود در پاسگاه پلیس محلی، نسبت به دریافت اقامت موقت اقدام نمایند .

افرادی که آذربایجان سفر کرده اند می توانند بدون هیچ مشکلی به ارمنستان سفر کنند و بلعکس و هیچ مشکلی برای مسافرت به این دو کشور وجود ندارد.

ویزای شینگن دانمارک به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن دانمارک به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن دانمارک به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن دانمارک به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن دانمارک به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن دانمارک به صورت تضمینی و فوری که کشور دانمارک از کشور های اتحاد شنگن می باشد و برای مسافرت به دانمارک نیاز به ویزا شنگن می باشد. حضور شخص متقاضی جهت دریافت ویزا در سفارت دانمارک الزامی می باشد ( جهت انگشت نگاری و مصاحبه ). آدرس سفارت دانمارک در تهران: خیابان شریعتی- بالاتر ‏از پل صدر- کوچه ‏هدایت- کوچه دشتی- ‏پلاک ۱۰‏ و تلفن های : ‏۲۲۶۰۷۰۲۰ – ‏۲۲۶۴۰۰۰۹‏ – ‏۲۲۶۰۱۳۶۳‏ می باشد.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن