یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » آرشیو برچسب: ویزای شینگن بلژیک

بایگانی برچسب ها: ویزای شینگن بلژیک

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی

ویزای شینگن بلژیک ویژه ۱ دی را در کمترین زمان ممکن از ما دریافت نمایید. کشور بلژیک کشوری در شمال اروپاست که عضو منطقه شینگن می باشد. برای ورود به این کشور مسافر نیازمند به اخذ ویزای شینگن بلژیک است. برای دریافت ویزای بلژیک نیاز است تا در ابتدای کار وقت سفارت بلژیک یا نوبت مصاحبه و انگشت نگاری وقت سفارت بلژیک را بگیرید و در روز تعیین شده از طرف سفارت حضور شخص متقاضی برای انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد.

پیش از درخواست ویزا، بسته به هدف سفر باید نوع ویزای درخواستی مشخص شود.

  • ویزای کوتاه مدت (توریستی و تجاری)
  • ویزای اقامت طولانی مدت (اجازه اقامت موقت) برای ادامه تحصیل
  • اجازه اقامت (ویزای نوع D)
  • ویزای الحاق به خانواده پس از ازدواج (همسر بلژیکی یا تبعه یکی از کشورهای اروپا یا همسر خارجی دارای اقامت بلژیک)

هزینه ویزای کوتاه مدت (ملاقات خانوادگی، توریستی ، تجاری) ۶۰ یورو ، و برای ویزای طولانی مدت (الحاق به خانواده ، دانشجوئی) ۱۸۰ یورو میباشد. مبالغ مذکور باید به یورو پرداخت شوند ، منفی شدن درخواست ویزا به معنی بازپرداخت این مبالغ نمیباشد.

مسافران عزیزی که می خواهند به کشور جذاب و زیبای سوئیس سفر کنند می توانند اخذ ویزای شینگن سوئیس در ۲۸ آذر ۹۶ را بصورت تضمینی از ما دریافت کنند.

منبع: ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶

ویزای شینگن بلژیک

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶

اخذ ویزای شینگن بلژیک ویژه آذر ۹۶ را بصورت تضمینی و فوری از ما دریافت کنید. بلژیک کشوری جذاب برای اقامت گردشگرانی که دنبال کشوری آرام و زیبا می گردنند مناسب است. این کشور یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن می باشد برای سفر به این کشور گردشگران نیاز به اخذ ویزای شینگن بلژیک می باشند. اولین مرحله برای درخواست ویزای بلژیک تکمیل فرم درخواست روادید آن است که باید از سفارت بلژیک به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه به وقت سفارت بلژیک ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز در روز مصاحبه علاوه بر فروم تکمیل شده شامل : شناسنامه ایرانی, گذرنامه, دو قطعه عکس رنگی, آدرس محل کار و منزل به طور دقیق, 
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی, مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی, ترجمه‌ی یک سند مالکیت,  بیمه مسافرتی, بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد بلژیک می باشد.

توجه : از همه‌ی مدارک ویزای شینگن بلژیک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.

متقاضیان اخذ ویزای شینگن فوری پرتغال در آذر ماه می توانند به وب سایت ما اعتماد کنند ما آنهارا در انجام کارهای اخذ ویزا تمام سعیمون را خواهیم کرد که هر چه سریعتر آنها ویزای شینگن کشور پرتغال را دریافت کنند.

منبع: ویزای شینگن

ویزای شینگن بلژیک به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلژیک به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلژیک به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلژیک به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن بلژیک به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن بلژیک به صورت تضمینی و فوری که کشور بلژیک عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و شما جهت ورود به بلژیک نیاز به ویزا شنگن دارید. حضور شخص متقاضی در تاریخ تعیین شده از طرف سفارت جهت دریافت ویزا در محل سفارت برای انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد. در روز مصاحبه شده فرم درخواست را به طور کامل تکمیل کنید و به همراه مدارک ذیل به سفارت ارائه دهید.

  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزااولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود.
  • شناسنامه و کارت ملی
  • گذرنامهاعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.
    کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک و صفحاتی که در آن‌ها  ویزای شینگن خورده تهیه کنید.
  • سه قطعه عکس رنگیویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، دو قطعه عکس در ابعاد ۶ در ۴ باشد.

    اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی

  • مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.
    لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.
  • پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
  • همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن   .
  •  سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصدتوجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداخت ‎شود.
  • بیمه مسافرتی
  • برگه تائیدیه رزرواسیون هتل
  • دعوت‌نامه:

    اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.
    اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن