گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » آرشیو برچسب: ویزای شینگن قانونی

بایگانی برچسب ها: ویزای شینگن قانونی

ویزای شینگن فرانسه به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فرانسه به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فرانسه به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فرانسه به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن فرانسه به صورت تضمینی و فوری

ویزای شینگن

ویزای شینگن فرانسه با ما برای گرفتن ویزا از مطمئن ترین روش ا استفاده میکنیم که کاملا قانونی بوده و در صورت استعلام مدارک توسط سفارت قانونی بودن و ثبت رسمی شدن آن اثبات میگردد و شما بدون کوچکترین نگرانی ویزا را دریافت و از سفر خود لذت خواهید برد.

برای اخذ ویزا کافی است ایمیلی به آدرس ما بزنید در کمترین زمان و با کمترین هزینه به سفر اروپا بروید ولذت ببرید برای کسب اطلاعات کامل با ما تماس حاصل فرمایید.

فرانسه کشوری زیبا و محبوب در بین گردشگران می باشد اولین مرحله جهت اخذ ویزای شینگن فرانسه تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن فرانسه می باشد. حضور فرد متقاضی جهت انگشت نگاری و مصاحبه در روز تعیین شده از طرف سفارت فرانسه الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن فرانسه:

۱. شناسنامه ایرانی
۲. گذرنامه
توجه: اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.

۳. از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.
۴. دو قطعه عکس رنگی
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزای فرانسه چاپ خواهد شد.

۵. اسناد مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا فرانسه
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

۶. مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.

۷. ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
۹. رزرو هتل در یک یا چند شهر فرانسه برای کل مدت اقامت
۱۰. بیمه مسافرتی

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن