گنج هائی که در قلب هستند ، قابل سرقت نیستند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » آرشیو برچسب: ویزای شینگن

بایگانی برچسب ها: ویزای شینگن

ویزای شینگن تجاری هلند ویژه ۱۴ بهمن

ویزای شینگن تجاری هلند ویژه ۱۴ بهمن

 ویزای شینگن تجاری هلند ویژه ۱۴ بهمن

 ویزای شینگن هلند

ویزای شینگن تجاری هلند ویژه ۱۴ بهمن

ویزای شینگن تجاری هلند ویژه ۱۴ بهمن را بصورت تضمینی و در کمترین زمان ممکن از مشاورین ما دریافت نمایید. هلند کشوری کوچک و بسیار جذاب در شمال غربی اروپا واقع شده است. درصورتی که قصد سفر به کشور هلند را دارید باید قبل از هر چیزی می بایست برای اخذ ویزای شینگن هلند و وقت سفارت هلند اقدام نمایید. ویزای تجاری یکی از انواع ویزای کوتاه مدت هلند می باشد این ویزا ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها و … قصد سفر به هلند را دارند و مدت اعتبار ویزا طبق تاریخ پرواز میباشد.

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری هلند:

۱ – اصل گذرنامه با حداقل ۳ ماه اعتبار بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی.
۲ – فرم درخواست ویزا ( که باید از سایت سفارت هلند دریافت نمائید ) .
۳- کارت ملی و شناسنامه (همراه با ترجمه انگلیسی).
۴ – دو قطعه عکس رنگی ۶ * ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
۵- در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها با مهر های ورود و خروج الزامی است.
۶ – نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
۷ – گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمندان و کارگران ) .
۸- پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی.( برای صاحبان مشاغل مجوز کار الزامی است ) .
۹- گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
۱۰- گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
۱۱- بیمه مسافرتی .
۱۲- سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
۱۳- رزرو هتل و بلیط هواپیما برای مدت اقامت ویزای شینگن.

فرانسه یکی از کشورهای اروپایی محبوب در نزد گردشگران و مسافران می باشد کسانی که قصد دارند به این کشور سفری خاطره انگیز داشته باشند پیشنهاد ما این است که برای اخذ ویزای شینگن فرانسه ویژه ۱۵ بهمن اقدام نمایند.

منبع: وقت سفارت

اخذ فوری ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن ۹۶

اخذ فوری ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن ۹۶

اخذ فوری ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن ۹۶

ویزای شینگن اتریش

اخذ فوری ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن ۹۶

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲ بهمن را در کمترین زمان ممکن از متخصصین و مشاورین ما دریافت کنید. کشور اتریش از اعضای منطقه شینگن می باشد که برای ورود به این کشور شخص مستلزم به اخذ ویزای شینگن اتریش می باشد. عزیزانی که قصد سفر به کشور زیبای اتریش را دارند ولی اطلاعات لازم و کافی در جهت اخذ ویزای شینگن اتریش و وقت سفارت اتریش را ندارند ما آنها را در تمام مراحل انجام اخذ ویزا یاری خواهیم کرد.

هزینه ویزای اتریش

  • هزینه ویزای شینگن ۶۰ یورو
  • برای کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان
  • ویزای اقامت بین ۹۱ و ۱۸۰ روز در اتریش ۱۰۰ یورو
  • تایید مدرک ۴۰ یورو و صدور گذرنامه اتریشی ۷۶ یورو

 صدور ویزای شینگن اتریش تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نیست. چنانچه هنگام گذر از مرز، دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) به وجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفرهای تجاری نیست. در صورتیکه فرزندان زیر ۱۸ سال با یکی از والدین قصد سفر داشته باشد، ارائه رضایت نامه ی محضری از والد دیگر برای خروج فرزندش الزامیست.
اگر سوئد را برای سفر زمستانی خود انتخاب کرده اید و به دنبال اخذ فوری ویزای شینگن سوئد هستید ویزای شینگن سوئد ویژه ۳۰ دی ماه را از دست ندهید و سفری آرامش بخش را تجربه کنید.
منبع: وقت سفارت

ویزای شینگن سوئیس ویژه ۲۹ دی ماه

ویزای شینگن سوئیس ویژه ۲۹ دی ماه

 ویزای شینگن سوئیس ویژه ۲۹ دی ماه 

 ویزای شینگن سوئیس

ویزای شینگن سوئیس ویژه ۲۹ دی ماه

ویزای شینگن سوئیس ویژه ۲۹ دی ماه را در کمترین زمان ممکن از متخصصین ما دریافت کنید. جهت ورود به کشور زیبای سوئیس باید قبل از هر چیزی برای اخذ ویزای شینگن سوئیس اقدام کنید. ویزاهای مختلفی توسط سفارت سوئیس صادر میشود که میتوان به ویزاهای تحصیلی سوئیس، ویزای توریستی سوئیس و  ویزای تجاری سوئیس… اشاره نماییم.

ویزای تجاری سوئیس نیز یکی از انواع ویزاهایی است که توسط سفارت سوئیس صادر میشود برای تحویل مدارک و مصاحبه باید وقت سفارت سوئیس بگیریم و در روز تعیین شده در سفارت حضور پیدا کنیم. در ویزای تجاری سوئیس بدین صورت است که اشخاصی که قصد مهاجرت به سوئیس را دارند در ابتدا باید یک شرکت حقوقی ثبت نمایند و یک فعالیت اقتصادی را شروع نمایند. یکی از شروط قبول شروع فعالیت اقتصادی توسط دولت سوئیس این است که در فعالیت اقتصادی مورد نظر برای حداقل ده نفر از اتباع سوئیس ایجاد اشتغال شود. و در واقع سرمایه گذار و کارآفرین باید بتواند ده نفر را استخدام نماید و بیمه و مالیات آنان را پرداخت نماید. در صورتیکه فعالیت اقتصادی شخص سرمایه گذار پس از سپری شدن سال اول مورد قبول دولت قرار گیرد، به متقاضی ویزای یک ساله اقامتی داده میشود.

متقاضیانی که به دنبال اخذ ویزای توریستی فرانسه هستند می توانند با انتخاب ویزای شینگن توریستی فرانسه ویژه ۲۹ دی  روزهای به یادماندنی را در فرانسه تجربه کنند.

منبع: وقت سفارت

ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

 ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

 ویزای شینگن

ویزای شینگن و آنچه را که باید درموردش بدانید.

ویزای شینگن و آنچه را که باید در مورد آن بدانید را ما به طور مختصر در ذیل برای شما توضیح می دهیم. ویزای شینگن یک نوع قرار داد بین ۲۶ کشور اروپایی می باشد که هر مسافر با داشتن این نوع ویزا می تواند بدون ویزای جداگانه دیگری بین این ۲۶ کشور سفر کند. هدف از این قرار داد به حداقل رساندن مشکلات بین مرزی بوده است. کسانی که یکی از ویزای شینگن کشورهایی که در ذیل با نام آنها آشنا می شوید را دریافت کند می تواند به آسانی در مدت اعتبار ویزای شینگن که معمولا ۳ ماه است به دیگر کشورهای عضو این معاهده سفر کند.

۲۶ کشور عضو این معاهده عبارتند از :آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانیآ، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.

بعد از آشنایی با معاهده شینگن و کشورهای عضو این معاهده شما باید بدانید هدف از ورودتان به منطقه شینگن چیست که بر این اساس نوع ویزای خود را دریافت کنید.

۴ نوع ویزا براساس اهداف سفر:

ویزای نوع A:  در این نوع ویزای مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود.

ویزای نوع B: در این نوع ویزا مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند.

ویزای نوع C: این نوع ویزا یک ویزای کوتاه مدت و توریستی می باشد که اکثر ایرانیان این نوع ویزا را برای ورود به منطقه شینگن انتخاب می کنند.

ویزای نوع D:  این نوع ویزای یک نوع ویزای بلند مدت است که فرد می تواند در طی سال چندین بار به شینگن سفر کنند. این نوع بیشتر مورد استفاده برای تاجران و بازرگانان و بیزینس‌من‌ها  می باشد.

چگونگی دریافت ویزای شینگن:

 تمام کشورهای عضو معاهده شینگن می توانند برای شما ویزای شینگن صادر کنند. اما شما عزیزانی که می خواهید که بعد از رفتن به سفارت آن کشور به آسانی ویزای شینگن را دریافت کنید. باید کشورهایی که گردشگران بیشماری را به خود جذب می کند انتخاب کنید چرا که این کشورها ویزای شینگن را زودتر و به آسانی به شما ارئه می دهند.

شما می توانید برای اخذ راحت ویزای شینگن, برای اخذ ویزای شینگن فرانسه, ویزای شینگن آلمان اقدام کنید. چرا که این کشورها نسبت به کشورهایی مثل مجارستان که در اروپای شرقی هستند، راحت‌تر ویزا را صادر می‌کنند.

 مدارک مود نیاز اخذ ویزای شینگن:

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن در اکثر کشورهای عضو معاهده شینگن مانند هم می باشد فقط در جزئیات کمی با یگدیگر تفاوت دارند. اولین قدم برای اخذ ویزای شینگن هر کشور تعیین وقت سفارت آن کشور برای مصاحبه است.

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا:

باید برای اخذ ویزای شینگن فرم درخواست روادید آن کشور را باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت کنیم. داشتن این فرم بصورت تکمیل شده به همراه مدارک های ذیل در روز مصاحبه الزامی می باشد. فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به وقت سفارت فرانسه مراجعه کرد.

شناسنامه و کارت ملی:

ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات

گذرنامه:

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.

سه قطعه عکس رنگی:

عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد.

اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی:

مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.

 پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده باشد.

همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

بیمه مسافرتی:

متقاضیان ویزای شینگن باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

برگه تائیدیه رزرواسیون هتل

 دعوت نامه:

 اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده. اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.

نکات جالب درباره ویزای شینگن:

 داشتن ویزا تضمین کننده ورود شما به منطقه شینگن نیست بلکه تضمین کننده تنها رسیدن شما به یکی از مرزهای شنگن است, نه بیشتر. این مقامات مرزی هستند که به شم اجازه ورود به محدوده شینگن را میدهند یا نه شما را به دلایلی به محدوده شنگن راه ندهد و  به کشوری در خارج از شنگن که از آن آمده اید اخراج کنند.  افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت.

اولین ورودتان به مرزهای شینگن باید از کشوری که ویزای آن را دریافت کرده اید باشد. تغییر مسیر ورودی می‎تواند در مرزهای شینگن مشکل ایجاد کند و در بدترین حالت ممکن است ویزا را باطل کنند و دارنده ویزا را به کشور مبدا بفرستند.

برای مثال شما ویزای شینگن آلمان را دریافت کرده اید ولی ورودتان از فرانسه باشد مقامات مرزی فرانسه می‎توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند.

منبع: ویزای شینگن

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن