کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶

ویزای شینگن و وقت سفارت تضمینی!

ویزا و وقت سفارت فوری!
شماره تماس:  22270412- 09128454926

خانه » ویزای توریستی ایتالیا » ویزای توریستی ایتالیا
ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا 

ویزای شینگن, ویزای توریستی ایتالیا

ویزای شینگن

یکی از انواع ویزاهای موجود ، ویزای توریستی میباشد. ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری در کشور ایتالیا، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. توجه کنید که با دریافت ویزای توریستی ایتالیا به شما مجوز کار داده نمیشود و برای اشتغال در ایتالیا، نیاز به صدور مجوز کار دارید.

اولین مرحله برای درخواست ویزای شینگن هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. این فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به صورت مجزا تکمیل شود.

۱.    شناسنامه

۲.    دعوتنامه که می بایست توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی مقیم ایتالیا تکمیل گردد.

۳.    همراه داشتن فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده به همراه کپی از کارت اقامت

۴.    پاسپورت

۵.    دو قطعه عکس رنگی ۳ در ۴ (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)

۶.    آدرس دقیق محل کار و منزل

۷.    اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی

  کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی .

کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار .

صاحبان شرکت‌های خصوصی: آخرین روزنامه رسمی شرکت )که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، به همراه دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.

مشاغل آزاد: جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

۸.    ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، به همراه دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

۹.    پرینت ۳ ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب.

۱۰.    سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.

۱۱.    ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هشتاد میلیون ریال به ازای هر فرد

۱۲.    مبلغ ۶۰ یورو پول نقد.

بعد از موافقت با صدور ویزا چه مدارکی لازم است؟
۱.    اصل و کپی بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی.
۲.    اصل و کپی بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.
۳.    اصل و کپی رزور هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا (در صورت دارا بودن)
۴.    کل هزینه ویزا.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن