خداوند آزادی را آفرید و انسان بردگی را.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » وقت سفارت اتریش » ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه
ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه را در کمترین زمان ممکن از ما دریافت کنید. برای سفر به کشور اتریش نیازمند به اخذ ویزای شینگن اتریش هستید برای دریافت ویزای شینگن اتریش باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت اتریش به صورت آنلاین، مدارک خود را به ترتیبی که این سفارت مشخص کرده است در زمان تعیین شده به سفارت تحویل دهید.

 مسافرانی که به قصد تجارت به این کشور سفر می کنند باید ویزای شینگن تجاری اتریش را دریافت کنند. ما در لیست ذیل آنها را از نحوه چگونگی شرایط اخذ ویزای تجاری اتریش آشنا می کنیم.

نحوه شرایط و قیمت اخذ ویزای شینگن تجاری اتریش

  1. فرم درخواست ویزای شینگن اتریش، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد
  2. ۲ قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد به ابعاد ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شینگِن گذشته .
  5. اصل مدارک کاری و شغلی به همراه ترجمه آنها به زبان آلمانی .
  6. اصل نامه شرکت و یا کارفرمای ایرانی در خصوص سمت، مدت زمان رابطه کاری و همچنین ذکر هدف از سفر به اتریش به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی .
  7. مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن ) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  8. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) .
  9. دعوتنامه از شرکتی که مقر آن در اتریش بوده و متقاضی در چارچوب سفر تجاری خود قصد بازدید از آن را دارد . در دعوتنامه ارسالی می بایست مدت زمان سفر، مشخصا هدف از سفر و همچنین نشانی محل اقامت ( در صورتی که به گونه ای دیگر مشخص نشده باشد ) قید گردد .
  10. بلیط سفر ( رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) توضیح : اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد .
  11. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره .) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .
  12. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۱۱ مدارک کافی ارائه ننماید : دعوتنامه الکترونیکی تجاری ( EVE یا GVE .) شرکت دعوت کننده میتواند این دعوتنامه را نزد پلیس منطقه ای که مقر شرکت در اتریش در آن می باشد ، تنظیم نماید . این دعوتنامه اصولا به صورت اتوماتیک ظرف مدت ۴۸ ساعت به سفارت ارسال میشود
  13. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ۶۰ یورو می باشد .

 متقاضیانی که به دنبال اخذ ویزای شینگن مجارستان هستند می توانند ویزای شینگن پرتغال ویژه ۲۰ دی ماه را بصورت فوری از وب سایت ویزای شینگن دریافت کنند.

منبع: http://sitevisa.com/

ویزای شینگن اتریش ویژه ۲۲ دی ماه
5.00/55
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن