امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶

تورهای اروپایی ویژه زمستان و تعطیلات نوروزی 97 آژانس فرشتگان شروع شد!

ویزای شینگن و وقت سفارت فوری و تضمینی !

شماره تماس آژانس فرشتگان :09123821417-02126232819

 
خانه » وقت سفارت هلند » اخذ ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند
اخذ ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند

اخذ ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند

اخذ ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند

 ویزای توریستی هلند

اخذ ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند

 هلند در شمال غربی قاره اروپا واقع شده است. این کشور یکی از پر بازدیدترین کشورهای اروپا می باشد که هر ساله بر تعداد گردشگران آن افزوده خواهد شد. کسانی که به قصد توریستی این کشور را انتخاب می کنند می توانند ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند را بصورت فوری از وب سایت ما دریافت کنند.

ویزای توریستی از نوع کوتاه مدت می باشد. این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از هلند و به صورت موقت قصد سفر به این کشور را دارند. حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است. عزیزانی که قصد سفر به هلند را دارند می توانند تمام سوالات مربوط به اخذ ویزای شینگن هلند و وقت سفارت هلند را از متخصصین و مشاورین ما دریافت نمایند و با خیال راحت به این کشور سفر کنند.

 مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی هلند:

الف) فرم درخواست ویزا: این فرم باید به صورت تایپ شده تکمیل شده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.

ب) شناسنامه

ج) گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. همچنین، گذرنامه باید دست کم دو صفحه خالی برای ویزا باشد. کپی سایر صفحه‌های دارای ویزا نیز الزامی است.

د) دو قطعه عکس زمینه سفید در قطع پاسپورتی

ه) کپی بلیط رفت و برگشت

و) محل اقامت متقاضی در طول سفر

ز) مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر

ح) بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ دلاربا پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن؛ این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. همچنین، بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

ط) کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)

ی) گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی (این مدارک باید از بانک تهیه شوند):

۱) برای کارمندان:

  • قرارداد کار
  • اجازه خروج از جانب کارفرما
  • مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق

۲) برای مشاغل آزاد

  • کپی جواز کسب
  • گردش حیاب بانکی شش ماه گذشته
  • مفاصاحساب مالیاتی

۳) دانشجویان

  • گواهی اشتغال به تحصیل

۴) بازنشستگان

  • فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

ک) نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد.

ل) وضعیت تاهل متقاضی

منبع: http://sitevisa.com/

اخذ ویزای توریستی هلند ویژه ۵ اسفند
5.00/55
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز ویزای شینگن